خبرگزاري فارس: دبير هيئت عالي نظارت بر تخلفات معاونت توسعه رئيس جمهور گفت: در صورتي كه قانون مبارزه با مفاسد اقتصادي كه به مجمع تشخيص مصلحت نظام فرستاده شده به تصويب برسد، حتي اگر 30درصد اين قانون عملياتي شود در مدت زماني كوتاه بسياري از مشكلات در زمينه مفاسد اقتصادي حل ميشود.
احمد نجابت، دبير هيئت عالي نظارت بر تخلفات معاونت توسعه رئيس جمهور در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس با اشاره به دهمين سالگرد صدور فرمان هشت مادهاي رهبري براي مبارزه با مفاسد اقتصادي گفت: يكي از اصول مهم و اصلي انقلاب، اجراي عدالت است كه با دستيابي به آن رانتخواري، تبعيض، رشوه و فقر از بين ميرود.
وي افزود: عليرغم اينكه 10 سال از صدور فرمان هشت مادهاي رهبري ميگذرد هرچند در اين زمينه كارهاي خوبي انجام شده ولي هنوز با آنچه كه رهبري خواستهاند فاصله وجود دارد.
عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي، تصريح كرد: رهبري هنوز پيگير مبارزه با مفاسد اقتصادي، فقر، فحشا و رشوه هستند و وظايفي را براي همه مسئولان در اين رابطه مشخص كردهاند تا گلوگاههاي اقتصادي مشخص شود.
وي با اشاره به فرمان هشت مادهاي رهبري گفت: ايشان در اين فرمان تاكيد كردهاند هركسي به من نيز منتسب باشد نبايد از حسابكشي معاف باشد.
دبير هيئت عالي نظارت بر تخلفات معاونت توسعه رئيس جمهور اظهار داشت: وزارت اطلاعات، ديوان محاسبات، سازمان بازرسي كل كشور و حوزه معاونت حوزه رئيس جمهور كه شامل سلامت اداري، هيئت نظارت و 550 هيئت بدوي و تجديدنظر در رسيدگي به تخلفات است در اين سالها كارهايي را انجام دادند.
وي با بيان اينكه مبناي رهبري در صدور فرمان هشت مادهاي اصول و مباني اسلام و انقلاب بوده گفت: در صورتي كه قانون مبارزه با مفاسد اقتصادي كه به مجمع تشخيص مصلحت نظام فرستاده شده به تصويب برسد، حتي اگر 30درصد اين قانون عملياتي شود در مدت زماني كوتاه بسياري از مشكلات در زمينه مفاسد اقتصادي حل ميشود.
مسئول امور سلامت اداري با اشاره به اينكه عملكرد سه قوه در مبارزه با مفاسد اقتصادي متوسط بوده تصريح كرد: بايستي شفاف با مردم راجع به بدهكاران بانكي صحبت كرد براي اينكه عدهاي تسهيلات فوقالعادهاي را بدون اينكه وثيقههاي معتبري نزد بانك بگذارند گرفتهاند و معوقات خود را هنوز پرداخت نكردهاند.
نجابت با اشاره به اينكه در سال 89 حدود 11هزار رأي از جانب سازمان متبوع وي اعلام شده گفت: بايد مجلس، قوه قضاييه و دولت صادقانه در رابطه با دانه درشتهاي اقتصادي به مردم اطلاع رساني كنند.
وي تصريح كرد: با عملياتي شدن فرمايشات رهبري در جلسات مختلف، بسياري از مشكلات حل ميشود براي اينكه با تئوري و شعار كاري انجام نميشود؛ همانطوري كه رهبري در اعلام سال جهاد اقتصادي تأكيد كردند از نصب بنر و دادن شعار خودداري شود حتي اگر هزينهاي نداشته باشد كه اين نشانگر نگاه عملياتي ايشان به موضوع جهاد اقتصادي است.
عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي اظهار داشت: بهترين كار در مبارزه با مفاسد اقتصادي اعمال قانون، سياستهاي ابلاغي 28 ماده رهبري در سال 89 و فرمان 8 مادهاي صادر شده در سال 80 از جانب ايشان است در غير اينصورت آنچه كه مدنظر رهبري است عملياتي نخواهد شد.
وي در پايان گفت: دولت نهم و دهم جلوي بسياري از ريخت و پاشهاي بيتالمال را گرفته، همانطوري كه رئيس جمهوري در سمينار استانداران گفته دولت راضي نيست حتي يك ريال از بيت امال حيف و ميل شود كه نشانگر نگاه دولت به اين بحث است.