0

کنترل ارتباطات

benhour
benhour
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1566

کنترل ارتباطات

اخیرا فرصتی یافتم تا از مرکز نظارت و مراقبت شبکه دانشگاه هاروارد دیدن نمایم. معمولا فرد عادی مفهوم کلمات نظارت و مراقبت از شبکه و دانشگاه را در کنار هم نمی‌داند، چون هر نوع مراقبتی با سنت آزادی علمی فعلی در اکثر دانشگاه‌ها در تضاد است.

link manager

متاسفانه، بیشتر آموزش‌های در سطح عالی به جنایت‌ها و خلاف‌های کامپیوتری مربوط به اینترنت ختم شده است، چه قربانیان و چه موسسات خانگی مقصر در این زمینه، به همین دلیل دانشگاه‌ها باید روی چند روش نمایش شبکه سرمایه‌گذاری نمایند.
آنچه مراقبت از شبکه هاروارد را مهم جلوه می‌دهد، واقعیت وجود
Crimson و کاربرد آن در مراقبت از شبکه نمی باشد بلکه مقیاس‌پذیری و پیچیدگی فنی و تخصصی عملیات قابل رویت، مهم است. هاروارد از اتصال ۶ گیگابیتی بین سرویس‌دهندگان اینترنت ۱ و ۲ برخوردار است. هر روز بین ۱۰ تا ۳۰ ترابایت داده در مرز و محدوده‌هاروارد جابجا می‌شود. علاوه بر این، ترافیک نیز دستخوش مسیریابی‌های نامتقارن می‌شود، یعنی جابجایی و ارسال بسته‌ها بین روترهای چند مرز مختلف بستگی به این دارد که آیا آنها از هاروارد برای همیشه خارج می‌شوند یا دوباره برمی‌گردند، یکی از نتایج ناخوشایند آن hot potato routing به معنای (راه پردردسر) نامیده می‌شود.
علیرغم این پیچیدگی، هاروارد کار دسته‌بندی و ثبت اطلاعات هر بسته در حال عبور از مرز را کنترل و به عهده دارد. جهت اطلاع از نحوه کار سحرآمیز هاروارد، من با جی توماس، مدیر عملیات شبکه هاروارد دیدار کردم. مدت کوتاهی در دفتر جی واقع در
University Information Systems (قسمت سیستم‌های اطلاع رسانی دانشگاه) بودم که فقط یک بلوک با دفتر من در دانشکده مهندسی و علوم کاربردی فاصله دارد.

راسخون مونس دلها

دوشنبه 6 اردیبهشت 1389  2:48 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها