0

طراحی یک فونت جدید

benhour
benhour
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1566

طراحی یک فونت جدید

فونت‌ها همه جا هستند. روزنامه‌ها ، مجلات ، کتابها و حتی سر در فروشگاه‌ها و کاتالوگ‌های فروش اجناس تبلیغاتی پر از فونت‌ها هستند.

Farsi Font

فونت‌ها قلب نوشته‌ها هستند. هنگامی که شما در حال نوشتن یک سند متنی هستید در حقیقت در حال انتخاب از میان انواع فونت‌هایی هستند که امکان استفاده از آنها را برای مقصود مورد نظرتان دارید. احتمالا شما هم مثل بسیاری دیگر از کاربران ایرانی مجبور به انتخاب بین ۳۰۰-۲۰۰ فونت فارسی موجود در CD های فارسی ساز هستید که اکثر آنها شبیه به هم هستند و یا در حالت بهتر از فونت‌های لاتین موجود در وب یا CD های کپی شده استفاده کرده‌اید. اما آیا تا به حال به فکر استفاده از فونت‌های اختصاصی خودتان افتاده‌اید؟ فونت‌هایی شبیه به دست‌خط خودتان را به خاطر آورد. این کار زیاد مشکل نیست در حقیقت نرم‌افزارهای زیادی وجود دارند که به شما کمک می‌کنند فونت‌های اختصاصی خودتان را ایجاد کنید. در این مقاله سعی بر این دارم یکی از نرم‌افزارهای بسیار جالب از این دسته را معرفی کنم که قابلیت تغییر و همچنین ایجاد فونت‌های جدید را دارد. همزمان با یادگیری استفاده از این نرم‌افزار مطالبی در مورد فونت‌ها و استفاده از آنها را نیز یاد می‌گیرد.
● از کجا بیاوریم؟
اگر از ده‌ها
CD که درباره نرم‌افزارهای فونت‌ساز در بازار وجود دارد حتی یکی را در اختیار داشته باشید ممکن است به برنامه Font Creator هم برخورد کرده باشید. من نرم‌افزار Font Creator را در یکی از این CD ها پیدا کردم. همچنین می‌توانید یک نسخه کامل اما ۳۰ روزه این نرم‌افزار را از سایت www.high-logic.com داونلود کنید (نسخه دائمی این نرم‌افزار ۵۰ دلار قیمت دارد.) در هر حال تصور من این است که ۳۰ روز فرصت کاملی برای حداکثر استفاده از این نرم‌افزار است و نیز با هر بار نصب درباره ویندوز این ۳۰ روز تمدید می‌ شود. Font Creator نرم‌افزار محبوبی است و دلیل این قیمت بالا مربوط به ابزارها و قابلیت‌های قدرتمند ویرایشی آن است. برای شروع کار این نرم‌افزار را نصب کرده و روش گام به گام آموزش داده شده در این بخش را برای وارد کردن یک فونت با فرمت . ttf و ایجاد یک تغییر جزئی در کاراکتر آن ، دنبال کنید.

راسخون مونس دلها

دوشنبه 6 اردیبهشت 1389  2:43 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها