0

نوزدهمين همايش ارگان‌هاي دريايي در كشور برگزار مي‌شود

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

نوزدهمين همايش ارگان‌هاي دريايي در كشور برگزار مي‌شود

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رو‌زهاي 13 و 14 ارديبهشت‌ ماه
نوزدهمين همايش ارگان‌هاي دريايي در كشور برگزار مي‌شود

خبرگزاري فارس: دبير كميته دائمي همايش ارگان‌هاي دريايي با بيان اينكه اين همايش روز‌هاي 13 و 14 ارديبهشت‌ ماه در استان گيلان برگزار مي‌شود، گفت: 35 ارگان دريايي عضو دبيرخانه اين همايش هستند.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس «توانا»، رئيس كميته دائمي همايش ارگان‌هاي دريايي كشور در نشست خبري اين همايش ‌ضمن گرامي‌داشت روز ملي خليج‌فارس، تصريح كرد: 19 همايش در اين‌ رابطه برپا شده ‌و هر همايش قطع‌نامه‌اي داشته است كه مفاد آن در طول سال مورد بررسي قرار گرفته و اجراي آن پيگيري شده است.
استيلي با بيان اينكه اين همايش در روز‌هاي 13 و 14 ارديبهشت‌ماه در استان گيلان برگزار مي‌شود، ادامه داد: گزارش اقدامات انجام شده مفاد قطعنامه‌هاي قبلي در دبيرخانه همايش وجود دارد كه در اين‌باره بايد گفت 80 الي 85 درصد موارد قطعنامه هجدهمين همايش ارگان‌هاي دريايي تاكنون محقق شده است.
مديركل سازمان‌هاي تخصصي و بين‌المللي سازمان بنادر ادامه داد: مفاد محقق نشده قطع‌نامه همايش قبل نيز به دليل مشكلاتي بوده است كه در طول يك سال قابل برطرف شدن نبود زيرا برخي موارد قانوني قطعنامه قبلي طي يك سال به نتيجه نمي‌رسيد.
استيلي افزود: 35 ارگان دريايي عضو دبيرخانه اين همايش هستند و چهار كارگروه علمي ـ كاربردي در همايش مذكور خواهيم داشت.
رئيس كميته دائمي همايش ارگان‌هاي دريايي ضمن اشاره به اينكه چهار پنل تخصصي در اين همايش ارائه مي‌شود، اظهار داشت: ايمني، امنيت و رقابت‌پذيري در حوزه حمل و نقل دريايي برخي از موضوعات اين پنل‌ها است.
استيلي افزود: در اين چهار پنل مقالات توسط اعضا كه اغلب اعضاي ارگان دريايي و متخصصان اين صنعت هستند مورد بررسي قرار گرفته است.
رئيس كميته دائمي همايش ارگان‌هاي دريايي با ضمن بيان اينكه براي هر پنل تخصصي 5 مقاله انتخاب شده است، تصريح كرد: سه مقاله از اين 5 مقاله در هر يك از پنل‌ها ارائه مي‌شود اما هر 20 مقاله در اختيار حضار قرار مي‌گيرد.
مديركل سازمان‌هاي تخصصي و بين‌المللي سازمان بنادر خاطرنشان كرد: 95 مقاله براي اين چهار پنل به دست دبيرخانه دائمي همايش ارگان‌هاي دريايي كشور رسيده است.
به گزارش فارس در پايان اين مراسم پيام دبير كل ‌سازمان بين‌المللي دريانوردي به مناسبت نوزدهمين همايش هماهنگي ارگان‌هاي دريايي ايران قرائت شد.
در بخشي از اين پيام آمده است: در آستانه برگزاري نوزدهمين همايش هماهنگي ارگان‌هاي دريايي ايران با تمركز بر موضوع دزدي دريايي قرار داريم، عنوان مناسبي كه برگرفته از موضوع روز جهاني دريانوردي است. همان‌طور كه مي‌دانيم، دريانوردان بي‌گناه، كشتيراني و اقتصاد جهاني همگي از عمليات افراد جنايتكاري كه با سوء استفاده از وضعيت سومالي، دريا را صحنه عمليات خود قرار داده و مبادرت به آدم‌ربايي و باج‌گيري مي‌نمايند، در عذاب هستند؛ اين افراد، كشتي‌ها، محموله آنها و همچنين زندگي خدمه آنها را وجه المصالحه قرار داده و از اين طريق باج‌گيري مي‌نمايند.
در ادامه اين پيام مي‌خوانيم: آيمو (‌سازمان بين‌المللي دريانوردي) در سال جاري مبارزه با دزدي دريايي را موضوع اصلي كار خود قرار داده و طرح يك اقدام چندوجهي براي پي‌گيري مسئله در سطوح مختلف و اجراي آن به صورت هماهنگ را تدوين نموده است. اين اقدام نشانگر اين واقعيت است كه مشكل دزدي دريايي آنقدر ريشه‌دار شده كه اقدام همه جانبه تمام نهادها را مي‌طلبد.
اقدام جمعي يا انفرادي سازمان ملل متحد، دولت‌ها، نيروهاي نظامي، شركت‌هاي كشتيراني، عملياتي و خدمه كشتي‌ها، روي هم، بخش حياتي يك اقدام همه جانبه به منظور نجات صنعت، خطوط استراتژيكي مهم حمل و نقل و تجارت دريايي، از تهديدات ناشي از افزايش دزدي دريايي هستند.
در بخش ديگري از اين پيام آمده است: نبايد انتظار ارائه يك راه‌حل فوري براي اين مسئله داشته باشيم، خصوصاً با توجه به اينكه دزدي دريايي خود را به وضوح در دريا نشان داده و ريشه آن بطور خاص به وضعيت بي‌ثباتي سياسي در كشور سومالي برمي‌گردد.
با اين حال، از طريق طرح اقدام آيمو و ساير ابتكار عمل‌ها و در همكاري با ساير طرف‌هاي علاقمند و با اعتماد به نفس، قادر به ايجاد تغيير در جايي كه با حادترين مشكل در دريا روبرو هستيم، خواهيم شد.
بنا به گفته دبير كل ‌سازمان بين‌المللي دريانوردي بدون شك، كل جامعه دريايي مرهون آن دسته از كشورهايي است كه با اعزام نيروي دريايي به مبارزه با دزدي دريايي برخاسته‌اند. در سال گذشته، جمهوري اسلامي ايران سريعاً حمايت خود را در اين رابطه اعلام نمود و من نيز طي يك نامه رسمي به سفير جمهوري اسلامي ايران در لندن مراتب تشكر و قدرداني خود را به جهت اعزام ناوهاي جنگي ايران به منظور انچام عمليات امنيت دريايي در منطقه اعلام نمودم.
در ادامه اين پيام دبير كل آي‌ام‌او آمده است: جمهوري اسلامي ايران يك عضو فعال آيمو است، از سال 1958 ميلادي كه آيمو آغاز به كار نمود، ايران به عضويت آيمو درآمد و در بررسي دستور كارهاي مختلف آيمو، تدوين بسياري از اسناد آن و برنامه همكاري‌هاي فني آيمو مشاركت نموده است.
بنه به گفته دبير كل آي‌ام‌او، در اين همايش علاوه بر موضوع اصلي دزدي دريايي، بهتر است به موضوعات زيست‌محيطي، ايمني و امنيت دريانوردي به همراه بهره‌وري و رقابت‌پذيري در بخش‌هاي دريايي و بنادر پرداخته شود مهم است كه موضوعات فوق و ساير موضوعات دريايي كه به نوعي ذهن ما را مشغول كرده، اين روزها مورد غفلت واقع نشوند.
در پايان اين پيام آمده است در سال جاري، كه همزمان با هفتادوپنجمين سالگرد تأسيس سازمان بنادر و دريانوردي ايران است براي شما يك همايش موفق و پرارزش را آرزو مي‌نمايم ".
انتهاي پيام/ح

 
 
شنبه 10 اردیبهشت 1390  3:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها