0

90درصد بيماري‌هاي مادرزادي قلبي در كشور قابل ترميم هستند

 
yaemamhasan2
yaemamhasan2
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 11008
محل سکونت : تهران

90درصد بيماري‌هاي مادرزادي قلبي در كشور قابل ترميم هستند

 

دبير علمي هفدهمين كنگره انجمن قلب و عروق ايران:
90درصد بيماري‌هاي مادرزادي قلبي در كشور قابل ترميم هستند

خبرگزاري فارس: دبير علمي هفدهمين كنگره انجمن قلب و عروق ايران گفت: 90درصد بيماري‌هاي قلبي در كشور قابل ترميم هستند كه مي‌توان به كمك دستگاه‌هاي تشخيصي 10 درصد بقيه را اجازه تولد نداد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان فارس، محمد مهدي پيغمبري در نشست خبري هفدهمين كنگره انجمن قلب و عروق ايران كه ظهر امروز در بيمارستان قلب شهيد رجايي برگزار شد، اظهار داشت: در كنگره امسال دستاوردهاي نوين معرفي مي‌شود كه يكي از آنها تصويربرداري قلبي به كمك MRI است و بر همين اساس تعدادي دستگاه MRI با كيفيت بالا وارد ايران شده‌اند.

وي افزود: از ديگر مواردي كه در اين كنگره بحث مي‌شود تعويض دريچه آئورت به صورت غير عمل جراحي و غير تهاجمي است كه حدود يك سال است كه در ايران شروع شده و تاكنون 11 نمونه انجام شده است.

وي افزود: در بيماراني كه مبتلا به تنگي دريچه قلب هستند و بيماري آنها به گونه‌اي است كه نمي‌توانند تحت عمل جراحي باز قرار بگيرند استفاده مي‌شود.

دبير علمي هفدهمين كنگره انجمن قلب و عروق ايران ادامه داد: آنژيوگرافي غير تهاجمي نيز روش نويني است در تشخيص بيماري‌هاي قلبي است كه بيشتر از 6 دقيقه طول مي‌كشد و از جديدترين روش‌هايي است كه چند سال است در ايران انجام مي‌شود.

وي افزود: موضوع كار بيوگرافي قلب در جنين كه در ايران موضوعي نوپا محسوب مي‌شود و بر اساس آن مي‌توان بسياري از ناهنجاري‌هاي قلبي در كودكان را قبل از تولد تشخيص داد در اين كنگره بحث مي‌شود.

پيغمبري خاطر نشان كرد: به كمك اين روش اگر در سنين پايين جنيني ناهنجاري‌هاي جدي وجود داشته باشد به طوري كه پس از تولد، كودك دچار مشكل جدي شود با رعايت موازين شرعي دستور سقط داده مي‌شود و بين 12 تا 16 هفتگي جنين اين كار انجام مي‌شود.

وي اضافه كرد: يك درصد از بيماري‌هاي قلبي مربوط به بيماري‌هاي مادرزادي هستند كه 90 درصد آنها قابل درمان و مابقي قابل ترميم نيستند.

در ادامه اين نشست سعيد حسيني دبير اجرايي كنگره اظهار داشت: بايد جايگاه پيوند قلب بيش‌تر از پيش مشخص شود و بيمه‌ها موظف شوند دستگاه‌هاي كمك قلبي را پوشش دهند.

وي افزود: قيمت اين دستگاه‌ها بين2 تا 200ميليون تومان است و به كمك اين دستگاه مي‌توان فردي را كه قلبش نمي‌زند زنده نگه داشت و دستگاهي در بدنش كار گذاشت تا وي به طور كامل زندگي كند.

حسيني يادآور شد: اين دستگاه‌ها در ايران وجود ندارند اما بر اساس مشاهدات مشخص شده افرادي كه پيوند قلب مي‌گيرند شانس زنده ماندنشان 70 تا 80 درصد است و افرادي كه از دستگاه‌هاي كمك قلبي يا همان قلب مصنوعي استفاده مي‌كنند 50 تا 60 درصد تا 5 سال زنده مي‌مانند.

هفدهمين كنگره انجمن قلب و عروق ايران از 20 تا 23 ارديبهشت در سالن خليج فارس برگزار مي‌شود و تاكنون 356 مقاله به دبيرخانه اين كنگره ارسال شده است.

منبع : خبرگزاری فارس

امام على علیه السلام : در شگفتم از کسی که می بیند هر روز از جان و عمر او کاسته می شود، امّا برای مرگ آماده نمی شود.

شنبه 10 اردیبهشت 1390  3:22 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها