0

ترفندی بسیار جالب در جیمل

 
benhour
benhour
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 1566
محل سکونت : خراسان رضوی

ترفندی بسیار جالب در جیمل

گوگل قابلیت بسیار جالبی را در درون Gmail قرار داده است که تقریباً 99% کاربران از آن بی خبرند! با استفاده از این قابلیت شما با ثبت نام در Gmail و ثبت یک آدرس ایمیل در واقع دارای بی نهایت آدرس ایمیل خواهید بود! این موضوع شما را از ثبت نام های بی مورد جهت استفاده از ایمیل جدید کاملاً بی نیاز میکند چرا که شما میتوانید از یک حساب ایمیل خود در Gmail برای عضویت متعدد در یک سایت خاص استفاده کنید. اگر از Gmail استفاده میکنید این قابلیت بسیار به کمک شما خواهد آمد.

به عنوان مثال فرض کنید در سایتی ثبت نام کرده اید که به شما یک سرویس رایگان اهدا میکند. برای ثبت نام نیز نیاز به ثبت آدرس ایمیل خود دارید.
طبعاً با یک بار ثبت ایمیل، مجدد مجاز به استفاده از همان آدرس ایمیل نخواهید بود. در نتیجه برای استفاده مجدد از آن سرویس بایستی یک ایمیل جدید برای خود ثبت کنید.

اما دیگر نیازی به این کار نیست!
طریقه کار را با یک مثال معرفی خواهیم کرد.

 فرض کنید آدرس ایمیل شما در جی میل، PC-Se7en@gmail.com باشد. این آدرس، آدرس اصلی ایمیل شما خواهد بود. اما آدرس Pc.Se7en@gmail.com نیز آدرس فرعی ایمیل شماست! همچنین Pc.Se.7en@gmail.com و یا PcSe.7en@gmail.com !

حتماً متوجه موضوع شدید، در جی میل "نقطه" ها باعث عوض شدن آدرس ایمیل اصلی نخواهد شد. بدین شکل که اگر فردی آدرس ایمیل شما را با نقطه هایی در میان آن نیز وارد کند ایمیل ارسالی به دست شما میرسد.

این موضوع روی آدرسی با چند نقطه نیز صدق میکند، یعنی ایمیل های ارسالی به P.C.-.S.e.7.e.n@gmail.com نیز به همان آدرس PC-Se7en@gmail خواهد رسید. همچنین آدرسی مشابه P..C..-..S..e..7..e..n@gmail.com .

دقت کنید همان طور که ذکر شد به وسیله این کار می‌توانید در سایت های مختلف با همان ایمیل خود و کپی های آن عضو شوید ، با این اطمینان که ایمیل های ارسالی توسط آن سایت به شما می رسد.

به وسیله این روش شما نمی‌توانید توسط آدرس ایمیل‌های جعلی خود مستقیماً در جی میل Login کنید. بلکه این کار تنها توسط آدرس اصلی ثبت شده به عنوان جی میل شما امکان پذیر است.

منبع اصلی مطلب:  pc7s
این مطلب، از این منبع برداشت شده است.
منبع این مطلب در سایت Gmail

 

راسخون مونس دلها

دوشنبه 6 اردیبهشت 1389  2:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها