راه اندازي رشته دانشگاهي حفاظت الکترونيک در واحد اصفهان
درنشست خبري نخستين اجلاس بين المللي صنعت حفاظت الکترونيک ايران عنوان شد؛
آنا: رئيس کميته مديريت و برنامه ريزي نخستين اجلاس بين المللي صنعت حفاظت الکترونيک ايران خبر داد: رشته حفاظت الکترونيک طي قراردادي ميان مجموعه سرمايه گذاري «امروز» با دانشگاه آزاد اسلامی اصفهان و با مصوبه شوراي گسترش اين دانشگاه و قول مساعد وزارت علوم تحقيقات و فناوري ايجاد خواهد شد.
به گزارش آنا، علي خان آبادي، مديرعامل شرکت سرمايه گذاري «امروز» و رئيس کميته مديريت و برنامه ريزي نخستين اجلاس بين المللي صنعت حفاظت الکترونيک ايران بعد ازظهر روز چهارشنبه در نشست خبري افزود: براين اساس قرار است براي شروع مقطع کارشناسي ارشد اين رشته با گرايش سيستم هاي نظارت تصويري از سال آينده دانشجو بپذيرد.
خان آبادي با بيان اينكه نخستين اجلاس بينالمللي حفاظت الکترونيک ايران با رويکرد پرداخت به تعاريف، فرصتها و چالشها در حوزه صنعت نظارت تصويري در ايران و سطح بينالملل در تاريخ 11و12 ارديبهشت ماه در محل مركز همايشهاي بينالمللي صدا و سيما برگزار ميشود، اظهار كرد: رشته تحصيلي حفاظت الکترونيک با 4 گرايش و در مقاطع کارشناسي و کارشناسي ارشد طي قرارداد دانشگاه آزاد اصفهان با مجموعه سرمايه گذاري امروز براي اولين بار در کشور راه اندازي مي شود.
رئيس کميته مديريت و برنامه ريزي نخستين اجلاس بين المللي صنعت حفاظت الکترونيک ايران گفت: گرايش سيستم هاي نظارت تصويري، سيستم هاي ضد حريق، سيستم هاي کنترل دسترسي و سيستم هاي مديريت ساختمان هوشمند براي اين رشته دانشگاهي ديده شده است.
خان آبادي با اشاره به برگزاري اولين اجلاس بين المللي صنعت حفاظت الکترونيک اظهار داشت: اين اجلاس که به نوعي ماراتن فناوري هاي نوين امنيت و نظارت تصويري لقب گرفته است افزايش سطح دانش عمومي ذينفعان صنعت و آشنايي تخصصي مديران و افراد حقوقي و حقيقي و نخبه صنعت نظارت تصويري را به همراه خواهد داشت.
وي گام هاي مکمل برگزاري اين اجلاس را مربوط به اصلاح قوانين توسط کارگروههاي تخصصي با نظارت قوه قضاييه و مقننه، خلق بازارهاي بکر و جديد در حوزه نظارت تصويري و ايجاد بانک اطلاعاتي صاحبان صلاحيت در اين حوزه عنوان کرد و گفت: تبين استانداردها و الگوهاي کاربردي براي نظارت مديريت ارشد بر مستندات فني آماده شده پروژه هاي نظارت تصويري از جمله اهداف برگزاري اين اجلاس است.
همچنين محمد قلمچي، دبير تاليف استانداردهاي ملي امنيت الكترونيكي در كشور و عضو كميته علمي و دبير پنل هشتم اجلاس با بيان اين كه اجلاس حفاظت الكترونيكي به عنوان حركت خوبي براي سيستمهاي حفاظت الكترونيكي محسوب ميشود گفت: در كشور ما در سيستمهاي امنيت الكترونيكي بزرگترين چيزي كه مطرح است سيستمهاي نظارت تصويري است و بحث انتخاب اين عنوان براي اجلاس بسيار خوب بود.
وي با اشاره به اينكه در اين اجلاس مباحث مربوط به امنيت الكترونيكي مطرح شده و پيرامون اين موضوع كه طراحي جامع نظام امنيت الكترونيكي نياز به چه چيزهايي دارد پنلي برگزار ميشود تصريح كرد: كشورمان وضعيت خوبي در اين زمينه ندارد و به طور كلي در دنيا در اين حوزه فعاليت مناسبي ندارند.
دبير تاليف استانداردهاي ملي امنيت الكترونيكي در كشور افزود: در اين پنل تفاوت انواع استانداردها عنوان ميشود و استانداردهاي طراحي، استانداردهاي بهرهوري و يكپارچهسازي و ديگر استانداردها عنوان ميشود و سعي ميكنيم در اين پنل بيان كنيم كه اين اطلاعات براي شركتكنندگان مفيد است؛ با برگزاري اين گونه اجلاسها همه با دانش جديدي در اين حوزه آشنا ميشوند و افزايش اين سطح امنيت در كشور از مهمترين موضوعات است كه اين آشنايي تعاملاتي را به وجود ميآورد.
وي با بيان اينكه بحث امنيت بسيار جذاب و جديد است، گفت: با برگزاري اين گونه اجلاسها بر افزايش سطح امنيت الكترونيكي كشور تاكيد ميشود و با برگزاري سالانه اين اجلاسها هر سال ميتوان پيشرفتها را بررسي كرده و اطلاعات سازمانها با يكديگر تبادل شده و اطلاعات به روز و دقيقتر ميشود.
گفتني است؛ در اين مراسم همچنين ديگر مسولان و دستاندركاران اجلاس حضور داشته و به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
09:05:23 1390/02/08
شنبه 10 اردیبهشت 1390 12:21 PM
تشکرات از این پست