علی حسنی پور در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: با وجود اینکه اداره دامپروری های سنتی به ویژه پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها مقرون به صرفه نیست اما بیش از سه چهارم واحدهای دامپروری این استان به این شکل فعالیت می کنند.
وی صاحبان دامپروری های سنتی را غالباً روستاییان معرفی کرد و گفت: با آگاه سازی این قشر می توان به افزایش واحدهای دامپروری صنعتی که اکنون شمار آنها در آذربایجان شرقی حدود 25 درصد از مججموع دامپروری هاست، افزایش داد.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه صنعت دامپروری آذربایجان شرقی برگزاری کلاس های آموزشی در شهرستان ها به منظور تلفیق روش های علمی پرورش دام با روش های سنتی را در این راستا ارزیابی و خاطرنشان کرد: این اتحادیه می کوشد تا تجربه و علم روز در صنعت دامپروری را در جهت توسعه و پیشرفت این بخش تلفیق کند.
وی از ارائه طرحی به صندوق حمایت از کشاورزی برای افزایش شمار واحدهای دامپروری صنعتی خبر داد و گفت: اقداماتی در این خصوص شروع شده که امید می رود نتیجه بخش باشد.
آذربایجان شرقی با دار بودن بیش از 2.5 میلیون هکتار مرتع و جنگل و 10 میلیون واحد دامی و با تولید شیر متجاوز از 900 هزار تن و تولید گوشت بیش از 60 هزار تن در سال و ایجاد اشتغال مستقیم برای بیش از 100 هزار نفر جایگاه ویژه ای در صنعت دامپروری کشور دارد.
اتحادیه صنعت دامپروری آذربایجان شرقی هم اکنون 28 تعاونی با 15 هزار نفر عضو را تحت پوشش خود دارد.