0

آلگري: به آينده ميلان اميدوارم

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

نسخه چاپي ارسال به دوستان

خبرگزاري فارس: سرمربي باشگاه ميلان از تيم كنوني رضايت دارد و اميدوار است در آينده اين تيم بتواند جام‌هاي بيشتري بدست آورد.

به گزارش فارس و به نقل از آنسا، روسونري در حال حاضر با 8 امتياز اختلاف نسبت به تيم دوم كالچو در صدر جدول قرار گرفته و براي قهرماني تنها به 4 امتياز ديگر نياز دارد.
آلگري به آنسا گفت: تيمي كه ساخته‌ام را دوست دارم. از ژانويه به بعد، بهترين بازي‌هايمان را انجام داديم و در خط دفاع عالي بوديم. بدون شك تيمي كه بهترين خط دفاع را داشته باشد، قهرمان ليگ خواهد شد. به آينده اين تيم اميدواري بسياري دارم و مي‌دانم كه قهرماني‌هاي بيشتري بدست خواهيم آورد.
با اينكه ماسيميليانو آلگري در نخستين فصل حضورش در سن سيرو در آستانه قهرماني قرار گرفته ولي با فروتني راجع به آن صحبت مي‌كند.
آلگري ادامه داد: من بسيار خوش شانس بودم. ميلان در ابتداي فصل تصميم گرفته بود در نقل و انتقالات و جذب بازيكنان خوب، سرمايه‌گذاري كند. بيشترين موفقيت اين فصل باشگاه به همين موضوع مربوط است. آنها روبينيو، بواتنگ و ابراهيموويچ را به ميلان آوردند كه در طول فصل بسيار خوب ظاهر شدند و به پيشرفت تيم كمك بسياري كرده‌اند.
انتهاي پيام/

شنبه 10 اردیبهشت 1390  11:14 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها