فرهنگ بالاي تماشاگران ملوان قابل تحسين است
سرمربي استيل آذين:
فرهنگ بالاي تماشاگران ملوان قابل تحسين است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استيل آذين گفت: فرهنگ بالاي تماشاگران ملوان انزلي قابل تحسين است.
به گزارش خبرگزاري فارس از انزلي، محمود ياوري در ورزشگاه تختي اين شهر پس از پيروزي مقابل ملوان انزلي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اراده و انگيزه بازيكنان ما در اين ديدار بالاتر از ملوانيها بود كه توانستيم به پيروزي برسيم.
وي افزود: چند هفتهاي بود كه عالي بازي ميكرديم ولي نتيجه مطلوب به دست نميآمد و سرانجام توانستيم مزد تلاشهاي خود را بگيريم.
سرمربي استيل آذين با تاكيد بر اينكه ما حتما در ليگ برتر ميمانيم، گفت: اين پيروزي را به هدايتي مالك استيل آذين كه در تمام لحظات حامي اين تيم بود تقديم ميكنيم و با همين انگيزه تلاش ميكنيم تا در ليگ ماندگار شويم.
وي درباره تشويق تماشاگران ملوان پس از گل مهدويكيا به تيم ملوان افزود: من مردم انزلي و هواداران ملوان را از جام تخت جمشيد در سالهاي قبل از انقلاب تاكنون ميشناسم و انتظاري غير از اين از تماشاگران ملوان نميرود.
ياوري خاطرنشان كرد: در هر صورت حركت زيباي تماشاگران ملوان كه نشان از فرهنگ بالاي آنهاست، را تحسين ميكنم.
سرمربي تيم ملوان انزلي نيز پس از باخت خانگي تيمش مقابل استيل آذين در جمع خبرنگاران بيان داشت: بازي بسيار زيبا و تاكتيكي را به نمايش گذاشتيم و در هر دو نيمه استيل آذين اسير تاكنيك تيمي ملوان بود.
فرهاد پورغلامي با اشاره به غيبت 9 بازيكن ملوان در اين ديدار افزود: ما در اين بازي دو بازيكن تأثيرگذار خود را در اختيار نداشتيم و تنها در ضربات آخر با مشكل مواجه شديم.
وي با ابراز رضايت از بازيكنان تيمش اظهار داشت: از بازيكنانم راضي هستم ولي ناراحتم از اينكه تماشاگرانمان با خوشحالي از ورزشگاه خارج نشدند.
سرمربي تيم ملوان با بيان اينكه هميشه برد نصيب تيم برتر نميشود، افزود: تيم استيل آذين نيز از يك موقعيت 40 درصدي به گل رسيد.
وي با اشاره به حضور چند بازيكن جوان ملوان براي نخستين بار در اين ديدار، افزود: از بازيكنان جديد كه با انگيزه ظاهر شدند راضي هستم.
انتهاي پيام/خ30/ب
شنبه 10 اردیبهشت 1390 11:01 AM
تشکرات از این پست