0

ذوالفقارنسب: كي‌روش بايد در مورد نمازي پاسخگو باشد

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

نسخه چاپي ارسال به دوستان
حضور منصوريان و محمدي را به فال نيك مي‌گيرم

خبرگزاري فارس: كارشناس فوتبال گفت: نمازي براي ما ناشناخته است، اما خود كي‌روش بايد پاسخگو باشد.

بيژن ذوالفقارنسب در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد انتخاب منصوريان به عنوان سرمربي تيم اميد و اكبر محمدي به عنوان مربي تيم جوانان اظهار داشت: فدراسيون حتما معيارهايي براي انتخاب اين دو نفر داشته است، اما من با انتخاب هر جوان ايراني كه شايستگي و ظرفيت حضور در اين پست ها را داشته باشد، موافق هستم. اين دو نفر قبلا مورد تاييد فدراسيون بوده اند و به همين دليل هم از انتخاب كي‌روش تعجب نكردم.

وي افزود: كي‌روش با فدراسيون فوتبال قرارداد بسته است و طبعيتا از فوتبال ايران شناخت ندارد بنابراين بهترين مشاور را براي خود فدراسيون مي داند. من خودم حضور منصوريان و محمدي را به فال نيك مي گيرم و قطعا خود فدراسيون هم در قبال اين دو تصميم پاسخگو است.

ذوالفقارنسب در مورد انتخاب اميد نمازي به عنوان دستيار كي‌روش عنوان كرد: اين مربي براي ما ناشناخته است اما كي‌روش گفته از قبل او را مي شناخته است. به هر حال خود او هم بابت انتخاب هايش بايد پاسخگو باشد. به هر حال اگر بابت اين انتخاب انتقادها زياد است قطعا نظرات را به او مي گويند.

حمید.bmp

شنبه 10 اردیبهشت 1390  10:46 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها