مورينيو: تصاوير و فيلمهاي منتشر شده با وجدان آدم حرف ميزنند
پس از گذشت 48 ساعت از برگزاري كنفرانس جنجالي
مورينيو: تصاوير و فيلمهاي منتشر شده با وجدان آدم حرف ميزنند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال رئالمادريد با ترتيب دادن يك نشست خبري بار ديگر جنجال آفريد و گفت: به يوفا و كارمندانش ميگويم كه تصاوير و فيلمهاي منتشر شده با وجدان آدم حرف ميزنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، خوزه مورينيو كه به خاطر تشويق داور پس از اخراج پهپه از زمين بازي اخراج و مجبور به نشستن روي سكوي برنابئو شد، تنها با گذشت 48 ساعت از كنفرانس مطبوعاتي قبلي خود يك بار ديگر تيتر اول روزنامههاي كاتالونيا و مادريد را به نام خود كرد.
وي كه پيش از اين يوفا را به حمايت از يونيسف و باشگاه بارسلونا براي رسيدن به فينال ليگ قهرمانان اروپا متهم كرده بود، گفت: شايد يوفا منتظر عذرخواهي من است، آنها يا مرا نشناختهاند يا با خودشان مشكل دارند. حرف من عوض نميشود، مشخص است كه به شدت مرا جريمه و محكوم ميكنند، اما بدانيد كه رئال مادريد رنگ پيراهنش سفيد است و اين رنگ معني دارد.
وي كه تا حدود زيادي احساسي سخن ميگفت، ادامه داد: اين روزها تصاوير و فيلمهاي منتشر شده با وجدان آدم حرف ميزنند، بازيگري بازيكنان بارسلونا به همه دنيا نشان داد كه بازي كثيف يعني چه و آلوس همان بازيكني كه آرزو ميكنم در خلوت خود به خودش دروغ نگويد. اخراج مدافع اصلي من و مسئول مستقيم مهار مسي را رقم زد.
وي در پايان خاطرنشان ساخت: بازيكنان من بيگناه هستند و به خاطر يك دندگي و لجبازي من با يوفا نابود ميشوند، اما از آنها خواستهام بگذارند تا آخر اين داستان پيش بروم و اجازه ندهم يوفا همچنان به اهدافش برسد. ما در بازي برگشت هيچ شانسي نداريم و همانطور كه گفتم با تيم دوم وارد ميدان ميشويم البته رضايت فلورنتينو پرس نيز در اين ميان شرط است.
انتهاي پيام/
شنبه 10 اردیبهشت 1390 10:10 AM
تشکرات از این پست