0

رقابتهای آسیایی برای من یک آزمون بزرگ است

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

حسین‌خانی در گفتگو با مهر:
دارنده مدال طلای جوانان آسیا گفت: رقابتهای آسیایی ازبکستان یک آزمون جدی برای من محسوب می شود که باید توانمندیهای خود را نشان دهم.

مصطفی حسین خانی کشتی گیر آزادکار وزن 66 کیلوگرم در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: سال گذشته تلاش کردم تا بتوانم مبارزه های خوبی را به نمایش بگذارم و به همین دلیل  در رقابت‌های لیگ‌برتر با کمترین اشتباه نتایج خوبی را کسب کردم و با بدست آوردن مدال طلای جام تختی، با نظر کادر فنی راهی جام جهانی روسیه شدم.

وی ادامه داد: برای اینکه بتوانم در این میدان جواب اعتماد کادر فنی  را بدهم با تمام توان به روی تشک رفتم و در هر پنج کشتی پیروز شدم و علیرغم اینکه همه حریفان آماده و با انگیزه بودند ولی پیروزی مقابل "گندری گارزون" کوبایی که مدال‌دار جهان و المپیک است لذت دیگری داشت. 

حسین خانی تصریح کرد: شاید بردن "گوگایف" روس و بخصوص "گارزون" کوبایی کار سختی بنظر می‌رسید اما با راهنمایی کادر فنی واعتماد به نفسی که آنها به میدان دادند از پس این حریفان برآمدم.

وی در مورد حضور مهدی تقوی دارنده مدال طلای جهان در این وزن اظهار داشت: من و تقوی دوست و رفیق هستیم و برای پوشیدن دوبنده تیم‌ملی در رقابتهای جهانی مطمئنا هر کشتی‌گیری که کم اشتباه و آماده‌تر باشد با موفقیت در مسابقات انتخابی به حقش خواهد رسید.

حسین خانی در مورد شرایطش برای شرکت در رقابتهای آسیایی ازبکستان افزود: این رقابتها برای من یک آزمون جدی است که باید در مصاف با رقبای آسیایی از کشورهای نظیر قزاقستان و شرق آسیا توانمندیهای خود را نشان دهم و اینبار بتوانم بر خلاف رقابتهای سال گذشته در دهلی نو در تاشکند صاحب مدال خوشرنگی شوم.

وی در پایان با بیان اینکه با تمام  وجود برای رسیدن به موفقیت های بزرگ تلاش می کند، خاطر نشان کرد: بعد از مسابقات آسیایی باید برای رقابتهای انتخابی تیم ملی برای شرکت در رقابتهای جهانی ترکیه و گزینشی المپیک لندن آماده شوم و امیدوارم با موفقیت در این مسابقات بتوانم صاحب دوبنده تیم ملی در این رویداد بزرگ شوم.

مصطفی حسین خانی گزینه مورد نظر کادر فنی برای شرکت در رقابتهای آسیایی ازبکستان است که رقابت جدی با مهدی تقوی دارنده مدال طلای جهان برای عضویت تیم ملی در رقابتهای جهانی ترکیه و گزینشی المپیک دارد.

رقابتهای کشتی قهرمانی آسیا از روز 29 اردیبهشت ماه در شهر تاشکند ازبکستان آغاز می شود.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 10 اردیبهشت 1390  10:06 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها