0

"چه کسی از دیوانه‌ها نمی‌ترسد؟" به کتابفروشی‌ها آمد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نخستین رمان مهدی رضایی با نام "چه کسی از دیوانه‌ها نمی‌ترسد؟" توسط نشر افکار منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رمان "چه کسی از دیوانه‌ها نمی ترسد؟" پنجمین کتابی است که در قالب مجموعه "قصه نو" توسط نشر افکار منتشر شده و برای اولین بار در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود.

این کتاب 130 صفحه‌ای در 6 فصل تنظیم شده و یکی از ویژگی‌های آن این است که در صفحات 41 و 42 با تصویرهایی سیاه و سفید همراه می‌شود؛ تصویرهایی که با گفتمان شخصیت‌های داستان مرتبط است.

در رمان شاهد تنش شخصیت‌ها با اجتماع پیرامون خودشان هستیم. در قسمتی از رمان هم شاهد سیال ذهن هستیم که شیوه روایت پیشین داستان را به هم می‌ریزد. مهدی رضایی که نخستین رمانش را منتشر کرده است در پیشبرد برخی از فضاهایی داستانی از فضای مجازی و وبلاگ‌ها استفاده کرده که تجربه جدیدی است و او نیز کم و بیش از پس آن برآمده است.

در بخشی از کتاب می‌خوانیم: فقط این را می‌دانم اگر من و امثال من مثل دیانه‌ها در یک حصار حبس نشده‌ایم، دلیلش این است که راستی و صداقت دیوانگی خودمان را به همه نشان نداده‌ایم. برای مثال خود من. موهایم را شانه می‌کنم به سمت بالا. ریش پروفسوری می‌گذارم و همیشه دو طرف صورتم اصلاح شده است.... همین ظاهر معمولی کافی است که غیر از نگار کسی به من نگوید دیوانه اما گفتم که از این که کسی به من بگوید دیوانه ناراحت نمی‌شوم.

رمان "چه کسی از دیوانه‌ها نمی ترسد؟" در شمارگان هزار و 100 نسخه به بهای 3هزار و پانصد تومان منتشر شده است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 10 اردیبهشت 1390  9:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها