مديرعمليات شركت خدمات دريايي كاوه:
تحريم ها تاثيري بر سرمايه گذاري خارجي اين شركت نداشته است
آبادان-مديرعمليات و عضو هيات مديره شركت خدمات دريايي و بندري كاوه گفت: تحريم هاي استكبار هيچ تاثيري بر روندجذب سرمايه گذاري خارجي و داخلي اين شركت فرا منطقه اي نداشته است.
|
|
|
'هادي كريمي ' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: تحريم ها بي تاثير است اقتدار جمهوري اسلامي و جاذبه هاي تجاري و اقتصادي منطقه منجر به افزايش سرمايه گذاري ها دستكم در بخش عملياتي اين شركت خدمات دريايي شده است.
وي اظهار داشت: با وجود تشديد تحريم هاي استكبار،به تازگي 307 ميليون دلار در بندر امام خميني(ره) براي احداث پايانه غلات و ترانزيت گندم از سوي كشورهاي cis همچون قزاقستان و روسيه سرمايه گذاري شده است.
وي گفت:گندم و ساير مواد غذايي از طريق دريا با بهره گيري از كشتي هاي بزرگ كانتينربر وارد بندر امام خميني(ره) و پس از تخليه بار در اين بندر به عراق و يا داخل كشور حمل مي شود.
عضو هيات مديره ي شركت خدمات دريايي و بندري كاوه همچنين از امضاي قراردادي در جهت سرمايه گذاري و كار در بندر شهيد رجايي با شركت 'شانگهاي فورد ' چين به عنوان يكي از بزرگترين پورتابلا تور كانتينر جهان خبر داد.
كريمي از فعاليت اين شركت در خارج از كشور به منظور فعال سازي كريدور تعريف شده ي شمال - جنوب كه اروپا را به آسيا وصل مي كند،به عنوان يكي از دلايل شكست تحريم هاي غرب ضد كشورمان نام برد.
وي اظهار داشت:اين شركت به همين منظور در دبي و در منطقه ي آزاد جبل علي يك پايانه پشتيباني و يك دفتر در آستاراخان روسيه تاسيس كرده است.
وي همچنين از بهره برداري از مرحله نخست پايانه پشتيباني شلمچه در سال جهاد اقتصادي توسط اين شركت خبر داد.
وي اظهار داشت:تمامي امور صادراتي و بخشي از امور واردات كالا از بندر امام خميني (ره) وكار تخليه و بارگيري كالاهاي متفرقه در بندر خرمشهر انجام مي شود.
مديرعمليات شركت خدمات دريايي و بندري كاوه همچنين گفت:با برنامه ريزي انجام شده بندر آستارا در يك پروسه 40 ساله از يك بندر صيادي به يك بندر تجاري تبديل خواهد شد.
وي افزود:بندر انزلي و منطقه ويژه اقتصادي سلفچگان در مركز ايران نيز به عنوان ديگر محل هاي فعاليت شركت خدمات دريايي و بندري كاوه در طرح توسعه قرار دارند.