1
) من فکر میکنم پس هستم.
۲) درباره کارهای به ظاهر غیرممکن هم فکر کنید.
۳) هیچگاه از سایهها نترسید، زیرا به این معنی هستند که در همین نزدیکی باید نور باشد.
۴) شما نمیتوانید کارها را متفاوت انجام دهید تا زمانی که آنها را متفاوت نبینید.
۵) همانند بازی شطرنج برای مهرههای اصلی مبارزه کنید و برای رسیدن به این هدف بیرون رفتن سرباز اهمیتی ندارد. یادتان باشد توجه زیاد به مسائل جزئی شما را از پرداختن به مسائل اصلی باز میدارد.
۶) در زمان تجزیه و تحلیل و تصمیمگیری صبور باشید و در زمان اجرا بیصبر.
۷) بهترین عکسهای جهان هم اگر در داخل دوربین باشد، به درد نمیخورد.
۸) اشتباه بزرگی که بسیاری در برنامهریزی مالی خود مرتکب میشوند این است که روی کل حقوق خود و قبل از کسر کردنیهایی مانند مالیات بر درآمد، حساب میکنند. قاعده مهم در این بین آن است که حقوق ناخالص را از ذهن خود پاک کنید و فقط روی حقوق خالص خود حساب کنید.
۹) بسیاری از مردم، بیشتر به درست انجام شده نحوه کارها توجه دارند تا به درست بودن اصل خود آن کارها.
۱۰) یک مدیر خوب کسی است که حداکثر استفاده را از امکانات موجود ببرد.
۱۱) یک مدیر بهتر کسی است که حداکثر بهره را از کاری که انجام میدهد ببرد.
۱۲) یک مدیر باز هم بهتر کسی است که کار خود را به خوبی اداره کند.
۱۳) و بالاخره بهترین مدیر کسی است که تخم اندیشیدن را در ذهن افراد خود بکارد.
۱۴) یک شرکت در واقع سایه بلند مدیر مدبر آن است.
۱۵) نگران نباشید که دیگران درباره شما چه فکری میکنند زیرا آنها نیز نگران آن هستند که شما درباره آنها چه فکر میکنید.
۱۶) دست به کارهای بزرگ بزنید ولی مواظب باشید دچار اشتباهات بزرگ نشوید.
۱۷) بسیاری از تجارب بزرگ بدون داشتن مدرک فوقلیسانس مدیریت بازرگانی (MBA) هم به موفقیت رسیدهاند اما بدون عقل و درایت هرگز.
۱۸) بین حرف تا عمل یک چیز کهنه میشود و آن یک جفت کفش خوب است.
۱۹) با سکوت میتوان عیوب دیگران را شنید و عیوب خود را پنهان کرد.
۲۰) جهت مهمتر از سرعت است ما آنقدر مشغول نگاه کردن به سرعتسنج خود هستیم که از اتفاقات مهم اطراف خود غافل میمانیم.
۲۱) با تغییرات، تغییر نکنید، بلکه قبل از تغییرات تغییر کنید.
۲۲) اگر شما در زمان مناسب بذرافشانی نکنید، آنگاه نخواهید توانست در فصل برداشت، برداشتی کنید.
۲۳) افزایش کارایی فرد، بدون تذکر دادن اشتباهاتش کار آسانی نخواهد بود.
۲۴) صدا تبدیل به موزیک میشود، اگر فرد آموزش دیدهای آن را ایجاد کند آموزش ضروری است.
۲۵) هیچگاه نگذارید کاری را که یک نفر میتواند انجام دهد، دو نفر انجام دهند.
۲۶) آموزش نیاز به نگرش مثبت دارد.