آقا اميرالمؤمنين (عليه السلام) تعبيري دارد و ميفرمايد:
و الله! لود معاوية، أنه ما بقي من بني هاشم نافخ ضرمة.
قسم به خدا! معاويه ميخواهد از هيچ خانه بنيهاشم، دود برنخيزد.
شرح نهج البلاغة لإبن أبي الحديد، ج5، ص22
تمام كتابهاي لغت اهل سنت هم آوردهاند؛ مانند غريب الحديث ابن قتيبه، ج1، ص367 ميگويد:
اين كنايه از اين است كه هيچ اثري از اين دودمان نماند.
النهاية في غريب الحديث لإبن الأثير، ج3، ص86 ـ لسان العرب لإبن منظور، ج12، ص355
مسئله اين است كه توطئه حذف اهل بيت (عليهم السلام) از فرهنگ اسلام، در همان صدر اسلام توسط دودمان بنيأميه و شجره ملعونه در قرآن پايهريزي شده است و امروز در عصر اطلاعات، وهابيت مجري همان طرح دودمان بنيأميه هستند مبني بر حذف اهل بيت (عليهم السلام) از فرهنگ اسلام.
اگر دوستان عنايت كنند، من ميخواهم در اينجا مسئله را فراتر از اين ببرم. مسئله حذف اهل بيت (عليهم السلام) از قاموس و فرهنگ اسلامي، شايد هدف نهايي اينها نبوده است، بلكه اينها ميخواستند از طريق حذف اهل بيت (عليهم السلام) از فرهنگ اسلام، خود اسلام را زير سوال ببرند و خود نبي مكرم (صلي الله عليه و آله) را از جامعه حذف كنند و براي اين هم شاهد دارم.
اينها ديدند كه علنا نميتوانند با نبي مكرم (صلي الله عليه و آله) مبارزه كنند و به مردم بگويند كه نام پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله) را نبريد و او و قرآن را كنار بگذاريد. آمدند ديدند كه اهل بيت (عليهم السلام)، نماد راستين و واقعي اسلام و بازگو كننده فرهنگ نبي مكرم حضرت محمد (صلي الله عليه و آله) هستند، لذا آمدند با اهل بيت (عليهم السلام) مبارزه كردند و خواستند اهل بيت (عليهم السلام) را از جامعه حذف كنند و به تبع آن، نام نبي مكرم (صلي الله عليه و آله) از جامعه حذف شود. آقا اميرالمؤمنين (عليه السلام) به صراحت بيان ميكند و إبن أبي الحديد در شرح نهج البلاغة، جلد20، صفحه298 صراحت دارد:
أللهم إني استعديك على قريش، فإنهم أضمروا لرسولك صلى الله عليه و آله ضروبا من الشر و الغدر، فعجزوا عنها و حلت بينهم و بينها، فكانت الوجبة بي و الدائرة على، أللهم احفظ حسنا و حسينا.
خدايا! مرا در برابر قريش، ياري فرما. اينها توطئه نابودي نبي مكرم (صلي الله عليه و آله) را در سر ميپروراندند و نتوانستند آن را درباره نبي مكرم (صلي الله عليه و آله) پياده كنند، خدايا! تو بين توطئه قريش و نبي مكرم (صلي الله عليه و آله) حائل شدي. انتقام پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله) را از منِ علي گرفتند و تمام آنچه را كه ميخواستند روي پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله) پياده كنند، روي من پياده كردند. (اميرالمؤمنين (عليه السلام) دستش را بلند ميكند و ميگويد:) خدايا! حسنين مرا از دست قريش محافظت فرما.
همچنين در عبارت ديگري ميفرمايد:
ما لي و لقريش؟ إنما وترتهم بأمر الله و أمر رسوله، أفهذا جزاء من أطاع الله؟
قريش از جان منِ علي چه ميخواهد؟ اگر سران آنها را به خاك مذلّت افكندهام و بزرگانشان را در بدر و أحد و حنين كشتم، به امر خدا و پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله) بوده است. آيا اين نتيجه اطاعت از خدا و پيامبر اكرم (صلي الله عليه و آله) است؟
شرح نهج البلاغة لإبن أبي الحديد، ج20، ص328
اينها در زواياي تاريخ مانده است و با زبان بيزباني داد ميزند كه مسئله چيست.
بنا بر اين كه اعترافات مستر همفر صحيح باشد، جاسوس انگليسي، چند پيشنهاد به او ميكند و دو تا از اين پيشنهادها، خيلي جالب و شنيدني است دوستان. به محمد بن عبد الوهاب ـ موسس وهابيت ـ ميگويد:
شما، بعضي از آيات قرآن را حذف كن و برخي آيات ديگر را هم بر آن بيفزا و مردم را از رفتن به زيارت بيت الله الحرام منع كن و تلاش كن خانه خدا را ويران و نابود كني.
اين دو، جزء 12 پيشنهادي است كه ميكند و 10 پيشنهاد را ميپذيرد و نسبت به اين دو، به جاسوس انگليسي ميگويد كه شدني نيست و جامعه قبول نميكند. اگر من بخواهم چيزي از قرآن را كم كنم يا اضافه كنم، جامعه قبول نميكند. نميگويد خلاف شرع است و چيزي نيست كه خلاف اسلام و عقيده من است، ميگويد كه جامعه نميپذيرد. همچنين نابودي بيت الله الحرام، امروز در جامعه، پياده شدني نيست. شما اين را مقايسه كنيد با همان طرحي كه در صدر اسلام براي مبارزه با اسلام و حذف اهل بيت عصمت و طهارت (عليهم السلام) از فرهنگ اسلامي بوده است. هيچ فرقي نيست و در حقيقت دو روي يك سكه هستند. يعني آمدند همان تفكر صدر اسلام و همان مبارزات 21 ساله قريش عليه اسلام و نبي مكرم (صلي الله عليه و آله) را با غالبي جديد و عوام پسند و مدرنيته كردن، به خورد مردم ميدهند.
شيخ عبد الله بن جبرين، جزء مفتيان و شخصيت شماره دو عربستان سعودي است و عبد الرحمان برّاج كه از شخصيتهاي برجسته عربستان سعودي است، اينها فتاواي متعددي عليه شيعه و اهل بيت (عليهم السلام) دادهاند. از جمله فتاوا اين است كه ميگويند:
رفتن به حرم امامان، نوعي بتپرستي است و حرم امامان شيعه در امروز، نماد واقعي بت لات و عُزّا است. همانطوري كه نبي مكرم (صلي الله عليه و آله) با بتپرستي و اين بتها مبارزه كرد، امروز هم بايد ما مسلمانان ـ وهابيت ـ براي نابودي مظاهر شرك و بتپرستي قيام كنند.