0

ورزشي

goshachay
goshachay
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1682

پاسخ به:ورزشي

نسخه چاپي ارسال به دوستان
تيموري در گفت‌وگو با فارس عنوان كرد:
برگزاري ليگ شناي موزون و واترپلوي بانوان با حداقل پنج تيم

خبرگزاري فارس: سرپرست امور اجرايي بخش بانوان فدراسيون شنا گفت: اميدوارم بتوانيم شروع اولين دوره ليگ شناي موزون و واترپلو را با حداقل پنج تيم تجربه كنيم.

افسانه تيموري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: نمي‌توانم تعداد متقاضيان حضور در ليگ شناي موزون و واترپلو را پيش‌بيني كنم ولي اميدوار هستم كه مثل ليگ شنا، حداقل پنج تا شش تيم در اين رقابت‌ها شركت كنند.
دبير كميته فني شناي موزون تاكيد كرد: امسال مي‌خواهيم براي اولين بار اين رقابت‌ها را برگزار كنيم. در مسابقات قهرمان كشوري نزديك به 11 استان شركت داشتند اما با توجه به اينكه در ليگ بايد هزينه كرد نمي‌توان مدعي شد به همان ميزان شركت‌كننده داريم. البته در شناي موزون و واترپلو پيشرفت چشمگيري داشته‌ايم و كار بسيار عالي بوده، به همين دليل سعي مي‌كنيم از تيم‌هاي مردان بخواهيم تيم زنان‌شان را نيز در ليگ شركت دهند.
سرپرست امور اجرايي بخش بانوان فدراسيون شنا گفت: چند روز پيش جلسه كميته فني شناي موزون برگزار شد و پيش از آن نيز نشستي با رئيس كميته واترپلو داشتيم تا در مورد برگزاري ليگ صحبت كنيم. در اين مورد باز هم جلسات ادامه دارد. در رشته شناي موزون حتي آيين‌نامه ليگ هم نوشته شده و به دنبال تاييديه آن هستيم. به زودي از همه هيات‌هاي شناي استان‌ها خصوصا آنهايي كه از سايرين فعال‌ترند، مي‌خواهيم آمادگي خود را براي حضور در ليگ اعلام كنند.
انتهاي پيام/

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  10:44 PM
تشکرات از این پست
goshachay
goshachay
کاربر برنزی

امسال هر اتفاقي در پرسپوليس افتاد كتكش را من خوردم
كاشاني: دايي كادرفني را خودش انتخاب كرد، اما از من انتقاد كردند

خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: دايي درباره افراد كادر فني‌، سليقه خودش را داشت آن‌وقت هجمه‌هاي اين انتخاب كه از حقوق اوليه سرمربي است به سمت من روان شد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، حبيب كاشاني شب گذشته با حضور در اردوي اين تيم در جمع بازيكنان عنوان كرد: شايد برخي بخواهند من و علي دايي را روبروي هم قرار دهند و اگر از تجربه‌مان استفاده نكنيم به راحتي به هدف خودشان مي‌رسند. اين مسئله درباره مجموعه پرسپوليس صادق است و مي خواهند ما لشگر شكست خورده باشيم.

وي با اشاره به برخي شايعه پراكني ها براي ايجاد اختلاف در پرسپوليس و دور كردن اين تيم از فرصت هاي باقيمانده در بازي هاي آينده اين تيم، افزود: خبري مبني بر كسر 10 درصد از قرارداد بازيكنان به خاطر باخت مقابل بنيادكار منتشر كردند كه كذب محض است. ما در پرسپوليس بر اساس قواعد حرفه اي و به صورت تيمي كار مي كنيم. تصميم گيري درباره جريمه بازيكنان در حيطه اختيارات كميته فني است و با نظر كادر فني و ديگر اعضاي اين كميته و ارجاع به كميته انضباطي باشگاه اعمال مي‌شود.

كاشاني ادامه داد: اگر روزي كميته فني به اين تصميم برسد حتما اين كار را مي كنم اما وقتي اساسا كميته فني باشگاه، جلسه اي نداشته است و نظر و رويه كاري ما هم چنين برخوردهايي نبوده است چطور چنين خبري را مي ‌سازند؟ من از بازيكنان انتظار دارم دقت كنند و اجازه ندهند برخي جريان ها با شايعه پراكني و دروغ پردازي، به اتحاد تيمي ما لطمه بزنند.

كاشاني تصريح كرد: ما در روزهاي سخت كنار هم بوده ايم و بايد در ادامه مسيرمان هم در روزهاي سخت كنار هم باشيم. ما در روزهاي سخت بعد از شكست، از جمله در بازي با استقلال دست بازيكنانمان را گرفتيم و كنارشان بوديم. درحالي كه اگر جريمه هم اعمال مي شد كسي خرده نمي گرفت. براي بازي با بنيادكار هم به همين شكل اما در اين 30 ماه كه كنار هم بوديم، روال كار من اينگونه نبوده است. چرا كه اعتقاد دارم بازيكنانمان براي تيم كم نمي گذارند و بي تعصب نيستند.

سرپرست باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد: پس از بازي با استيل آذين يك هفته آماج حملات بوديم به انحاي مختلف مي خواهند حاشيه را وارد تيم ما كنند ما نبايد اجازه اين كار را بدهيم و از آن مهم تر اينكه طوري نشود كه خودمان نفتي روي آتش بريزيم.

كاشاني گفت: امسال هر اتفاقي افتاد كتكش را من خوردم و آماج حملات قرار گرفتم. پس از جريان هاي بازي استيل آذين به من حمله شد. آقاي دايي درباره افراد كادر فني اش، سليقه خودش را داشت آن وقت هجمه هاي اين انتخاب كه از حقوق اوليه سرمربي است به سمت من روان شد در حال حاضر هم به اشكال مختلف عليه ما جوسازي مي كنند تا شايد به هدفشان برسند اما من فقط يك وظيفه داشتم كه آن هم ايجاد آرامش براي بازيكنان و كادر فني است و سعي مي كنم در حيطه وظايف خودم درست عمل كنم تا شما با خيال آسوده، فقط به تمرينات بپردازيد.

وي به اصرار برخي به ايجاد حاشيه براي پرسپوليس اشاره كرد و گفت: تا همين امروز طوري گفته يا نوشته اند كه انگار من با 5 سرمربي مذاكره كرده ام. علي دايي دارد كارش را مي كند آن وقت از افراد مختلفي مانند ابراهيم زاده، لوكا بوناچيچ، دنيزلي، حميد استيلي و غيره نام مي برند و بعضا ميان بازيكنان مي روند و با اين حرف ها با آنها وارد مذاكره مي شوند. يك عده دلال كه مي‌روند با اين خبرهاي كذب كه سال بعد، فلاني سرمربي است و به بازيكن مي گويند كه تو هستي يا نيستي و سپس براي تامين منافعشان كارهاي ديگري مي‌كنند.

كاشاني ادامه داد: كجاي دنيا چنين اتفاقاتي مي افتد و شاهد چنين حاشيه هايي هستيم. مي خواهند تمركز بازيكنان را به هم بزنند و البته منافع خودشان را از اين آب گل آلود، بدست بياورند اما همانطور كه علي دايي هم به درستي اشاره كرده ما با قدرت به كارمان ادامه مي دهيم و در پايان فصل در اين باره تصميم مي گيريم.

كاشاني به صحبت هاي برخي در برنامه "90 " اشاره كرد و گفت: مصاحبه مي كنند و مي گويند كساني مي خواهند با پول بيت المال به شوراي شهر بروند، حقيقتا عجيب است كه اين صحبت ها مطرح مي شود. من پيش از پرسپوليس افتخار دو دوره نمايندگي و خدمت به مردم شهر تهران را در شوراي شهر داشتم. برد و باخت فوتبال چه ارتباطي به اين مسائل دارد از طرفي طوري جوسازي مي كنند كه انگار من و علي دايي عنقريب است كه به روي هم اسلحه بكشيم!

سرپرس باشگاه پرزسپوليس افزود: تاكيد مي كنم ما هيچ مشكلي با هم نداريم و رفاقت من با دايي يك دوستي 18-17 ساله است. صبح روزي كه علي دايي به هر ترتيب از سرمربيگري تيم ملي بركنار شده بود، به او زنگ زدم بنابراين رفاقت ما براي امروز و ديروز نيست. نه علي دايي به من نياز دارد و نه من براي كانديدا شدن به اين چيزها نياز دارم. به من تكليف شده كه در پرسپوليس حضور داشته باشم و من هم با آگاهي علي دايي را به عنوان سرمربي انتخاب كردم اگر همين امروز به من بگويند بايد بروي چون خودم را سرباز مي دانم و هيچ وابستگي به اين پست و مقام ندارم به راحتي كنار مي روم.

كاشاني افزود: دايي در ابتداي فصل براي كسب يك جام قول داده بود كه هنوز هم اين فرصت را داريم. من فكر مي كنم كساني كه به دنبال حاشيه سازي هستند مي خواهند خوشحالي ما را در قهرماني جام حذفي نبينند. مي خواهند با مشفول كردن فكر ما به حاشيه ها و تفرقه افكني، فرصت قرار گرفتن در جايگاه دومي يا سومي ليگ برتر را از ما بگيرند.

وي ادمه داد: ما حتي هنوز براي صعود به مرحله بعدي ليگ قهرمانان هم شانس داريم، هر چند به سختي حاصل شود اما درگير شدن به مسايل جانبي همين شانس ها را هم از ما مي گيرد و بايد متوجه باشيم كه دنبال همين مسئله اند. در غير اين صورت چرا بايد از قول من تيتر بزنند غلامرضا رضايي و مازيار زارع با نظر من جذب نشده اند! اين جريان سازي ها براي چيست؟ اگر دقت كنيم و هوشيار باشيم، همه چيز واضح است. به من گفتند خبر كذب كسر 10 درصد از قرارداد بازيكنان را تكذيب كنم اما اگر بنا به تكذيب اخبار ناصحيح باشد من بايد هميشه مشغول تكذيب كردن باشم.

كاشاني تاكيد كرد: هواداران از ما ناراحت بودند و شعارهايي را هم دادند. آنها كاملا حق دارند و ما بايد دست تك تك آنها را ببوسيم. هواداراني كه در روز بازي با بنيادكار ركورد حضور تماشاگر در بازي هاي آسيايي را زدند و براي حمايت از ما آمدند. با نتيجه اي هم كه حاصل شد ناراحت شدند و ابراز ناراحتي كردند كه حق هم دارند. ما با هوادارانمان زنده هستيم و آنها براي ما مثل اكسيژن هستند كه با داشتنش با قدرت بيشتري بازي مي‌كنيم. من، علي دايي، خوردبين، همه بازيكنان و اين مجموعه، نوكر مردم هستيم و بايد به خاطر آنها از همه وجودمان مايه بگذاريم. بايد دقت كنيم و اجازه تفرقه افكني به احدي ندهيم.
انتهاي پيام/

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  10:45 PM
تشکرات از این پست
goshachay
goshachay
کاربر برنزی

اردوي دوم سه‌شنبه به پايان مي‌رسد
آغاز آخرين اردوي تيم ملي كشتي آزاد از 11 ارديبهشت ماه

خبرگزاري فارس: پس از پايان دومين اردوي تيم ملي كشتي آزاد در روز سه‌شنبه آخرين اردوي اين تيم براي حضور در مسابقات قهرماني آسيا از 11 ارديبهشت آغاز مي‌شود.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، دومين مرحله اردوي تيم ملي كشتي آزاد كه از 26 فروردين ماه با حضور 29 آزاد‌كار در خانه كشتي آغاز شده است، به روزهاي پاياني خود نزديك مي‌شود و سه‌شنبه ششم ارديبهشت ماه به اتمام مي‌رسد.
قرار است سومين و آخرين مرحله از اردوي آمادگي تيم آزاد براي حضور در رقابت‌هاي قهرماني آسيا در تاشكند از 11 ارديبهشت ماه آغاز شود.
اين در حالي است كه مربيان و كادر فني تيم ملي آزاد از اعلام اسامي نفرات اعزامي به مسابقات قهرماني آسيا پيش از پايان اردو در هفته جاري خبر دادند.
رقابت‌هاي كشتي قهرماني بزرگسالان آسيا از 29 ارديبهشت ماه در شهر تاشكند ازبكستان آغاز مي‌شود.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
goshachay
goshachay
کاربر برنزی

ليگ سنگنوري استان تهران نيمه خرداد ماه آغاز مي‌شود

خبرگزاري فارس: ليگ سنگنوري استان تهران با حضور 11 تيم از نيمه خرداد ماه آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بر اساس قرعه كشي انجام شده در محل هيات كوهنوردي و صعودهاي ورزشي استان تهران كه با حضور نمايندگان تيم‌هاي حاضر در ليگ برگزار شد، برنامه رقابت‌ها كه از نيمه خرداد آغاز مي‌شود، اعلام شد.
بر اين اساس در اين دوره از رقابت‌ها تيم‌هاي دانشكده افسري، دانشگاه تربيت مدرس، گروه كوهنوردي همت شميران، باشگاه كوهنوردي اسپيلت، باشگاه كوهنوردي و اسكي دماوند، باشگاه آلوارس، هيات كوهنوردي شهر قدس، باشگاه قيانوري، گروه كوهنوردي مترو، باشگاه آپرين و گروه كوهنوردي پژوهشگاه صنعت نفت حضور خواهند داشت.
در اولين دوره از اين مسابقات بر اساس تصميم هيات رئيسه ليگ و تائيد نمايندگان تيم‌ها، ميزباني هر هفته از مسابقات به صورت مشترك بر عهده دو تيم باشگاهي خواهد بود.
همچنين مقرر شد تا با همكاري دانشكده افسري، تيم‌هايي كه ديواره سنگنوردي مستقل ندارند از ديواره اين دانشكده استفاده كنند.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
goshachay
goshachay
کاربر برنزی

دادگاه حكميت ورزش راي به برائت ركابزن متهم به دوپينگ داد

خبرگزاري فارس: دادگاه حكميت ورزش راي به برائت ركابزن متهم به دوپينگ اسلووني داد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از رويترز، ماه گذشته فدراسيون دوچرخه‌سواري اسلووني تاوجوال جاواج قهرمان 24 ساله خود را به خاطر استفاده از مواد انرژي زا به مدت دو سال از حضور در مسابقات محروم كرد.
اين ورزشكار با شكايت به دادگاه حكميت ورزش و ارائه مدارك توانست حقانيت خود را ثابت كند.
پس از چندين ماه باز بودن پرونده اين قهرمان، دادگاه ورزشي جهاني راي به برائت وي داد و به فدراسيون دوچرخه‌سواري اسلووني اعلام كرد كه اين ورزشكار مشكلي ندارد.
سال گذشته فدراسيون اسلووني اين قهرمان را به پرداخت 52 هزار يورو جريمه نقدي محكوم كرده بود.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
goshachay
goshachay
کاربر برنزی

/مسابقات تكواندو قهرماني جهان - كره‌جنوبي/
كرمي و معتمد با يك طلاي ديگر در كنار ساعي قرار مي‌گيرند

خبرگزاري فارس: يوسف كرمي و محمد باقري معتمد با كسب يك طلاي ديگر در مسابقات جهاني كره‌جنوبي، همانند ساعي دو طلايي مي‌شوند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در 13 دوره حضور تيم ملي ايران در مسابقات جهاني 7 مدال طلا به دست آمده است كه در اين ميان هادي ساعي بيشترين سهم را دارد.
مجيد افلاكي، بهزاد خداداد، يوسف كرمي، مرتضي رستمي و محمد باقري معتمد 5 طلايي ديگر ايران هستند.
در ميان اين نفرات كرمي و معتمد در تركيب تيم اعزامي ايران به مسابقات جهاني كره جنوبي حضور دارند كه مي توانند تعداد طلاهايشان را به هادي ساعي برسانند.
13 مدال نقره ايران را حسن زاهدي، مهرداد ميرركني، مهدي بي باك و حسن اصلاني، هادي افشار، هادي ساعي، بهزاد خداداد(2 مدال)، فيض الله نفجم، علي تاجيك، مرتضي رستمي، اميد غلامزاده و رضا نادريان كسب كردند.
حسين ربيع زاده، نادر خدامرادي، فيصل دانش، فريبرز دانش، فرزاد ذرخش، سيد حسن زاهدي، سيروس رضايي، بيژن مقانلو، فريبرز عسگري، مجيد افلاكي، اميد غلامزاده، يوسف كرمي(2برنز)، هادي ساعي، حسين تاجيك و ميثم باقري برنزي‌هاي ايران در ميدان جهاني هستند.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
goshachay
goshachay
کاربر برنزی

در گفت‌وگو با فارس
كوهيان: به تجربه بازيكنان تيم هندبال بانوان ذوب‌آهن باختيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم هندبال بانوان سپاهان در خصوص شكست مقابل ذوب‌آهن گفت: بازيكنان ذوب‌آهن از تجربه بالايي برخوردار بودند و همين عامل باعث شكست ما مقابل اين تيم بود.

پروانه كوهيان در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، در خصوص بازي هفته سوم تيمش برابر ذوب‌آهن گفت: بازيكنان ذوب‌آهن از تجربه زيادي برخوردار هستند و همين باعث پيروزي‌شان شد. در مقابل بازيكنان ما تجربه كمي دارند و ميانگين سني‌شان 23 سال است. اميدوارم سال آينده حرفي براي گفتن داشته باشيم.
وي با اشاره به اينكه سال‌ها در ذوب‌آهن فعاليت داشته است، اظهار داشت: بايد سال‌ها با اين تيم كار كنيم تا حرفي براي گفتن داشته باشيم. البته قبل از بازي نتيجه را حدس مي‌زدم اما در مجموع از بازيكنان خودم در اين ديدار راضي هستم و داوري نيز نسبت به بازي گذشته معقول بود. ما بازي با فارس را به داوري باختيم چون از 30 دقيقه زمان مسابقه، 24 دقيقه با يك بازيكن كمتر بازي كرديم. اشتباهات داوران كاملاً مغرضانه بود.
سرمربي هندبال سپاهان با بيان اينكه دو بازيكن خارجي نيز در اين تيم فعاليت مي‌كنند، عنوان كرد: در قسمت‌هايي كه ضعف داشتيم دو بازيكن خارجي جذب كرديم و هدفم از جذب آنها اين بود كه به زير گروه سقوط نكنيم. باشگاه نيز به ما اعلام كرده است كه مقام براي آنها مهم نيست و ارائه يك بازي خوب و با كيفيت براي‌شان مهم‌تر است.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
goshachay
goshachay
کاربر برنزی

پيش از حضور در رقابت‌هاي قهرماني جهان
حضور در 3 تورنمنت در برنامه تيم ملي كشتي آزاد قرار گرفت

خبرگزاري فارس: حضور در 3 تورنمنت داخلي و خارجي پيش از حضور در رقابت‌هاي قهرماني جهان در برنامه‌هاي تيم ملي كشتي آزاد قرار گرفت.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، كادر فني تيم ملي كشتي آزاد حضور در 3 تورنمنت داخلي و خارجي را بعد از مسابقات قهرماني آسيا در ازبكستان تا پيش از آغاز رقابت‌هاي قهرماني جهان را در برنامه كاري خود قرار داده است.
غلام محمدي با اعلام اين خبر به فارس گفت: بعد از برگزاري مرحله نهايي انتخابي تيم ملي در هفتم و هشتم تيرماه 3 تورنمنت جام جايزه بزرگ باكو (حيدرعلي‌اف)، جام حبيبي و موحد و تورنمنت زيركوفسكي لهستان را پيش‌رو داريم، اما اينكه در كداميك از آنها شركت كنيم هنوز قطعي نشده است.
وي ادامه داد: تصميم با كادر فني است كه چه نفراتي به كدام يك از اين تورنمنت‌ها اعزام شوند، اما براي تمامي نفرات اعزام برون‌مرزي را در نظر گرفته‌ايم تا بتوانند شايستگي‌هاي خود را نشان دهند.
مسابقات قهرماني آسيا اواخر ارديبهشت ماه در ازبكستان و رقابت‌هاي قهرماني جهان دهه دوم شهريورماه به ميزباني تركيه برگزار مي‌شود.
انتهاي پيام/

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  10:46 PM
تشکرات از این پست
goshachay
goshachay
کاربر برنزی

به داور سوريه‌اي اعتراض نداريم، به او مشكوك هستيم
ساكت: بازگشت قلعه‌نويي به استقلال شايعه است، با امير ادامه مي‌دهيم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه سپاهان گفت: بحث بازگشت قلعه‌نويي به استقلال شايعه است، چون فصل بعد هم با اين مربي ادامه مي‌دهيم.

محمدرضا ساكت در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص عضويت در AFC ، حق پخش تلويزيوني، شكايت از داور سوري و بحث جدايي قلعه‌نويي از استقلال مختلف توضيحاتي را ارائه داده است كه در زير مي‌خوانيم:

فارس: ارزيابي شما از عضويت‌تان به همراه 9 نفر ديگر از ايران در كنفدراسيون فوتبال آسيا چيست؟
اين عضويت را مديون سپاهان هستم. به دليل موفقيت‌هاي اين باشگاه است كه AFC نگاه ويژه‌اي به سپاهان داشته و مرا به عضويت اين كميته اجرايي باشگاه‌ها درآورد.
خوشحالم كه در كنار ساير دوستانم از جمله عزيز محمدي و علي فتح‌الله زاده مي‌توانيم در كنفدراسيون فوتبال آسيا فعاليت كنيم.

فارس: علت انتخاب ساكت از سوي كنفدراسيون فوتبال آسيا چه بود؟
ما در سپاهان در خصوص باشگاه‌داري و ليگ قهرمانان آسيا تمام موارد را رعايت كرديم و به همين دليل بود كه مورد توجه قرار گرفتيم. پس از اين انتخاب اتاق فكري را تشكيل دادم كه در اين اتاق با مشورت دوستانم بتوانيم مسائل را بهتر مطرح كرده و با رعايت مطلوب مقررات، طرح‌هاي جديدي را ارائه كنيم.
بدون شك هر چقدر فعال‌تر باشيم، شرايط براي فوتبال ايران تغيير خواهد كرد و مي‌توانيم نفوذ بيشتري در AFC داشته و تاثيرگذار باشيم.

فارس: آيا حضور شما در اين كميته تاثيري هم براي فوتبال ايران خواهد داشت؟
حتما همين طور است. حضور ما مي‌تواند ظرفيت بالاي باشگاه‌هاي ايران را به آسيا و حتي فيفا انتقال دهد. ما نماينده يك باشگاه نيستيم، بلكه نماينده يك طيف گسترده‌اي از فوتبال ايران هستيم.
بايد سعي كنيم كرسي‌هاي بيشتري را كسب كرده و فاصله خود را با كشورهاي مطرح آسيا كم كنيم.

فارس: به عنوان عضو هيات رئيسه فدراسيون آيا نظر خاصي در مورد انتخاب سرمربي تيم اميد داريد؟
براي انتخاب صرفاً سرمربي اميد نظري به مسئولان فوتبال نداده ام، اما معتقدم هر مربي كه انتخاب مي‌شود، بايد تعاملش با باشگاه‌ها زياد باشد و مسئولان نيز براي اين انتخاب ظرافت و دقت بيشتري نشان دهند تا تجربه تلخ ناهماهنگي‌هاي سال‌هاي گذشته تكرار نشود.
تداخل در فهرست‌هاي اعلام شده، تداخل در اردوها و بسياري مسائل ديگر نشان مي‌داد كه بين تيم‌هاي اميد و بزرگسالان هيچ هماهنگي وجود نداشت.
سال گذشته شاهد بوديم كه نام يك بازيكن در هر دو تيم اميد و بزرگسالان حضور داشت كه اين نشان از عدم هماهنگي بود.

فارس: به نظر شما اين تداخل‌ها علت اصلي‌اش سرمربي بود؟
به نظر من يك تيم قوي بايد يك سرپرست قوي داشته باشد. اكنون عباس ترابيان به عنوان سرپرست بزرگسالان انتخاب شده است كه توانايي بالايي دارد و اميدوارم براي تيم اميد هم همين اتفاق بيفتد و فردي با تجربه و كاردان بالاي سر اين تيم باشد.

فارس: به عنوان عضو هيات رئيسه فدراسيون آيا تيم اميد ايران راهي المپيك 2012 مي‌شود؟
تاكنون هيچ برنامه‌اي در تيم اميد نديده‌ام كه بتوانم بگويم راهي المپيك مي‌شويم يا خير. نمي‌دانم چه كسي سرمربي آن مي‌شود، اما دوباره تاكيد مي‌كنم كه دوست ندارم اتفاق سال گذشته رخ دهد. تيم اميد بايد برنامه داشته باشد و طبق چارچوب حرفه‌اي پيش برود.

فارس: شكايت باشگاه سپاهان از داور سوري (باسما) به كجا رسيد؟
ما به قضاوت اين داور سوري اعتراض نداريم، بلكه به نحوه سوت زدن وي مشكوك هستيم. من در نظر دارم در اول خرداد در جلسه AFC حتما فيلم قضاوت اين داور سوري را كه سال گذشته نيز براي ما قضاوت كرد را به مسئولان كنفدراسيون فوتبال آسيا ارائه دهم. چون احساس مي‌كنم نحوه قضاوت باسما نياز به رسيدگي دارد.
ما به نظرات مسئولان AFC احترام مي‌گذاريم، اما اين موضوع بايد با دقت بيشتري بررسي شود. من و امير قلعه‌نويي دنبال بهانه‌جويي نيستيم. چون در همين فصل شاهد بوديد كه سپاهان شكست خورد، اما ما از داوري حمايت كرديم. اين در حالي است كه نحوه قضاوت باسما در قطر بسيار مشكوك بود.

فارس: چقدر اميدواريد كه مسئولان AFC به نظر شما پاسخ مثبت دهند؟
ما تابع نظرات آنها هستيم، اما اميدواريم ديگر اين داور براي سپاهان قضاوت نكند.

فارس: چرا پيش از بازي اعتراض خود را در مورد حضور اين داور اعلام نكرديد؟
ما اين كار را انجام داديم. حتي با مسئولان كميته بين‌الملل فدارسيون فوتبال نيز صحبت كرديم، اما در آن زمان آنها معتقد بودند كه AFC از تصميم خود منصرف نمي‌شود.

فارس: بحث حق پخش تلويزيوني در سال 90 به كجا رسيد؟
خوشبختانه مسئولان سازمان ليگ و فدراسيون فوتبال و باشگاه‌ها با جديت اين موضوع را پيگيري مي‌كنند. من خودم در ماه گذشته به مجلس رفتم و بحث مفصلي در اين زمينه شد كه سعيدلو هم در آن جلسه حضور داشت. رايزني‌ها در اين زمينه انجام شده و مطمئن باشيد در سال جاري شرايط جديدي را خواهيم داشت.

فارس: مبلغ پيشنهادي براي حق پخش تلويزيوني چقدر است؟
سازمان ليگ در مرحله اول حداقل مبلغ 100 ميليارد تومان را پيشنهاد داده است. اين موضوع به صورت رسمي مطرح شده و اميدواريم مسئولان صدا و سيما اين مبلغ را در بودجه‌شان لحاظ كنند. 100 ميليارد تومان حداقل مبلغ است و براي شروع كار لحاظ شده است.

فارس: بحث جدايي قلعه نويي از سپاهان و بازگشتش به استقلال چقدر صحت دارد؟
اين موضوع صحت ندارد و يك شايعه است. با قلعه نويي در مورد كليات به توافق رسيديم. من خودم جلسات متعددي را با او برگزار كردم و هيات مديره نيز جلساتي با او داشته و زمينه لازم براي تداوم همكاري فراهم است.

فارس: اما شايع شده قلعه‌نويي به برخي از بازيكنان استقلال خبر از بازگشت داده است.
خير. خود من هم از اين موضوع گله دارم چون برخي رسانه ها شايعه كردند كه قلعه‌نويي به استقلال بازمي‌گردد، اما با قاطعيت مي‌گويم كه او در سپاهان خواهد ماند.

فارس: چند درصد احتمال مي‌دهيد كه با قلعه‌نويي قهرمان آسيا شويد؟
اين موضوع از سياست‌هاي كلان باشگاه است و تيم ما ظرفيت قهرماني را در آسيا دارد و اميدوارم به هدف خود برسيم.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
goshachay
goshachay
کاربر برنزی

دبير فدراسيون تكواندو چهار روز ديرتر راهي اينچون مي‌شود

خبرگزاري فارس: دبير فدراسيون تكواندو و مدير تيم‌هاي ملي با چند روزي تاخير راهي كره‌جنوبي مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس‌، غلامحسن ذوالقدر كه اكنون در سفر حج به سر مي برد نهم ارديبهشت ماه يعني 4 روز بعد از سفر تيم ملي، عازم كره جنوبي خواهد شد.
تيم ملي متشكل از هشت تكواندوكار مرد و پنج زن ساعت 22:45 پنجم ارديبهشت ماه ايران را به مقصد اينچون ترك مي كند.
بر اساس برنامه ريزي صورت گرفته همه تيم ها بايد با اتوبوس از اينچون به كينگجو بروند.
در همين راستا تيم ملي ساعت 16:30 روز ششم به اينچون رسيده و سپس به كينگجو مي رود و بامداد روز هفتم به اين شهر خواهد رسيد.
كادر فني تيم ملي 3 روز قبل از مسابقات را به مرور تمرينات و هماهنگي با شرايط آب و هوايي خود اختصاص داده است.
تيم ملي در هتل كونكورد كينگجو اقامت خواهد داشت.
مسابقات از 11 تا 16 ارديبهشت ماه برگزار مي شود.
به احتمال زياد الهه عرب عامري نايب رئيس بانوان نيز در اين سفر حضور نخواهد داشت.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
goshachay
goshachay
کاربر برنزی

تكرار شگفتي گوانگجو در كره ماموريت تكواندوكاران ايران

خبرگزاري فارس: تكواندوكاران جوان ايران كه در بازي‌هاي گوانگجو نشان دادند توانايي ركوردشكني را دارند، در مسابقات جهاني نيز به دنبال بهبود رنگ مدال‌هاي خود هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس، به غير از ياسين اكبرنتاج در وزن دوم كه دوره گذشته به دليل باخت به مهدي احمدي حضور در مسابقات جهاني دانمارك را از دست داد و كوروش رجلي كه بعد از سال ها عضويت در تيم ملي و تجربه ميادين مختلف براي اولين بار است به عرصه جهاني اعزام مي شود، مابقي نفرات در رقابت هاي 2009 دانمارك حضور داشتند.
در مسابقات جهاني قبلي حسين تاجيك نماينده سنگين وزن ايران بود.

*در اين ميان يوسف كرمي كه متولد 62 است به عنوان كاپيتان تيم ملي پنجمين حضور خود را در كره تجربه مي كند. او تك مدال طلايش را سال 2003 آلمان به دست آورد، سال 2005 و 2009 دانمارك سوم شد. كرمي در مسابقات 2007 چين از گردونه رقابت ها كنار رفت.

*باقري معتمد كه دوره گذشته در وزن چهارم مسابقات دانمارك به تك طلاي ايران دست يافت، براي دومين بار در اين پيكارها شركت مي كند.مدال طلاي كره سند اعزام او را به مسابقات سهميه المپيك امضا مي كند.اين تكواندوكار همه مدال هاي طلا را در كارنامه دارد و در انتظار المپيك لندن نشسته است.

*رضا نادريان در وزن سوم بعد از اينكه در المپيك پكن ناكام بود در مسابقات جهاني عملكرد خوبي را به نمايش گذاشت و در فينال با ناداوري به حريف كره اي باخت و دوم شد.

*ميثم باقري در وزن اول و حسين تاجيك در وزن هشتم دو مدال برنز ديگر ايران را كسب كردند.فرزاد عبداللهي در وزن ششم با شكست برابر استيون لوپز امريكايي كه ركوردار پنج دوره قهرماني جهان است از گردونه رقابت ها حذف شد و عليرضا نصرآزاداني نيز در وزن پنجم از كسب مدال بازماند.

* در دوره گذشته تيم ملي ايران همانند مسابقات 2003 آلمان همان پنج مدال را كسب كرد اما از نظر كيفيت نتوانست دو مدال طلاي آن رقابت ها را تكرار كند.(كرمي و رستمي) بعد از بازي هاي آسيايي گوانگجو كه تيم ملي ايران توانست طلسم تك مدال طلاي خود را بشكند و از سوي كرمي، معتمد و نصر به سه طلا دست يابد، انتظارات از آنها بالا رفته و اميد مي رود كه آنها بتوانند در عرصه جهاني نيز حتي بيش از دو طلا كسب كنند تا ركوردي تازه ثبت شود.

*براي اولين بار قرار است مسابقات به جاي چهار روز در شش روز برگزار شود و تكواندوكاران تا مرحله نيمه نهايي را يك روز و فينال ها را روز بعد انجام مي دهند. اجراي اين شيوه براي داشتن پخش مستقيم بيشتر برنامه ريزي شده است البته كره اي ها هميشه نشان داده اند كه براي حفظ قهرماني دست به حربه هاي مختلف مي زنند پس بايد ششدانگ حواس ها جمع باشد.

*هوگوها همان سيستم الكترونيكي لاجاست است كه سال هاست تكواندوكاران ما در ليگ هاي خود از آن استفاده مي كنند. اين مسئله از يك سو و در پيش بودن المپيك لندن و بحث رعايت عدالت و حضور ناظر كميته بين المللي المپيك دست كره اي را بيش از پيش خواهد بست تا امتيازي براي تيم ايران محسوب شود.

*ميثم باقري - ملي پوش وزن اول - دومين حضور
تكواندو را از سال 1380 در باشگاه سيدكرج و زير نظر سيد نعمت خليفه آغاز كرده است.

برنز مسابقات قهرماني آسيا در اردن در سال 2007
نقره مسابقات جام باشگاه هاي آسيا در سال 2008
نقره مسابقات جام جهاني باكو آذربايجان 2009
برنز مسابقات قهرماني جهان در سال 2009 دانمارك
طلا جام جهاني ارومچي چين در سال 2010
نقره جام باشگاه هاي آسيا در سال 2010

*ياسين اكبرنتاج - ملي پوش وزن دوم - اولين حضور
تكواندو را از سال 1377 در باشگاه محمدرضا حاجي پور بابل زير نظر يوسف حاجي پور آغاز كرد.

مدال برنز غرب آسيا در سال 2010
طلاي جام جهاني ارومچي چين در سال 2010

*رضا نادريان -ملي پوش وزن سوم - دومين حضور
تكواندو را از سال 1376 از باشگاه فلات ايران و زير نظر برادران متين فر آغاز كرده است.

طلا نوجوانان جهان هوشيمينه ويتنام 2006
نقره مسابقات قهرماني آسيا ژنگ ژو چين در سال 2008
نقره جام جهاني باكو آذربايجان در سال 2009
نقره مسابقات قهرماني جهان كپنهاك دانمارك در سال 2009
برنز مسابقات قهرماني آسيا قزاقستان در سال 2010
نقره المپياد دانشجويان جهان ويگو اسپانيا در سال 2010
نقره المپيك هنرهاي رزمي در سال 2010

*محمد باقري معتمد- ملي پوش وزن چهارم - دومين حضور
تكواندو را از سال 1387 در تهران و زير نظر پدر آغاز كرد.

برنز مسابقات آسيا و اقيانوسيه نوجوانان اردن 2002
نقره مسابقات نوجوانان آسيا اقيانوسيه ويتنام 2003
نقره مسابقات آسيا اقيانوسيه كره جنوبي 2004
نقره المپياد دانشجويان جهان ازمير تركيه 2005
نقره مسابقات دانشجويان جهان والنسيا اسپانيا 2006
طلاي مسابقات باشگاه هاي آسيا تهران 2007
طلاي المپياد دانشجويان جهان تايلند 2007
طلاي مسابقات قهرماني آسيا و اقيانوسيه چين 2008
طلاي مسابقات دانشجويان جهان صربستان 2008
نقره جام جهاني باكو آذربايجان 2009
طلاي مسابقات قهرماني جهان دانمارك 2009
نقره مسابقات جايزه بزرگ ستارگان جهان در مكزيك 2009
طلاي مسابقات قهرماني آسيا اقيانوسيه قزاقستان 2010
طلاي جام جهاني ارومچي چين 2010
طلاي بازي هاي آسيايي گوانگجو 2010

*عليرضا نصر آزاداني - ملي پوش وزن پنجم - دومين حضور*
تكواندو را از سال 1374 و زير نظر مرتضي استكي در باشگاه انقلاب آغاز كرد.

نقره مسابقات نوجوانان آسيا – اقيانوسيه تايوان 2001
نقره مسابقات دانشجويان جهان يونان 2004
نقره جام جهاني تايلند 2006
طلامسابقات دانشجويان جهان اسپانيا 2006
برنز بازي هاي آسيايي قطر 2006
نقره المپيك دانشجويان جهان تايلند 2007
طلا مسابقات دانشجويان جهان صربستان 2008
طلا مسابقات قهرماني آسيا – اقيانوسيه چين 2008
طلا مسابقات دانشجويان جهان صربستان 2009
نقره جام جهاني آذربايجان 2009
طلا جام جهاني ارومچي چين 2010
طلا بازي هاي آسيايي گوانگجو چين 2010

*فرزاد عبداللهي - ملي پوش وزن ششم - دومين حضور
تكواندو را از سال 1379 در ميانه و در باشگاه مسعود قديمي زير نظر استاد فلاحي راد آغاز كرد.

نقره مسابقات نوجوانان آسيا در اردن سال 2007
طلا مسابقات قهرماني آسيا در چين سال 2008
طلا مسابقات غرب آسيا در ايران سال 2008
نقره جام باشگاه هاي آسيا در ايران سال 2009
طلا مسابقات قهرماني آسيا در قزاقستان سال 2010
طلا جام جهاني در ارومچي چين 2010
برنز بازي هاي آسيايي گوانگجو 2010
برنز جام ستارگان جهان درمكزيك سال 2009

*يوسف كرمي - ملي پوش وزن هفتم و كاپيتان - پنجمين حضور
تكواندو را از سال 1371 زير نظر حسين اكرمي در باشگاه تكاور آغاز كرد.

طلا نوجوانان جهان ايرلند 2000
طلاي جام جهاني ژاپن 2002
طلاي قهرماني آسيا – اقيانوسيه اردن 2002
طلاي ستارگان جهان كره جنوبي 2002
طلاي پليس هاي جهان اسپانيا 2003
طلاي ارتش هاي جهان كرواسي 2003
طلاي مسابقات جهاني آلمان 2003
نقره سهميه المپيك فرانسه 2003
برنز المپيك آتن 2004
برنز قهرماني جهان اسپانيا 2005
طلاي بازي هاي آسيايي قطر 2006
طلاي المپيك دانشجويان جهان تايلند 2007
نقره جام جهاني آذربايجان 2009
برنز مسابقات جهاني دانمارك 2009
نقره مسابقات قهرماني آسيا قزاقستان 2010
طلاي جام جهاني ارومچي چين 2010
طلاي بازي هاي آسيايي گوانگجو 2010

*كوروش رجلي - ملي پوش وزن هشتم- اولين حضور
تكواندو را از سال 1372 از باشگاه هفت تير كرج آغاز كرد.

نقره مسابقات نوجوانان آسيا تايوان 2001
طلا مسابقات قهرماني آسيا بانكوك تايلند 2006
طلا مسابقات قهرماني آسيا ژنگ ژو چين 2008
نقره جام جهاني باكو آذربايجان 2009
طلا مسابقات غرب آسيا در جده عربستان 2010
طلا جام جهاني ارومچي چين 2010
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
goshachay
goshachay
کاربر برنزی

بي‌پولي عاملي شد تا از حالت بي‌حركتي خارج شويم
خسروي‌وفا: اميدوار نيستيم يك ريال هم از مطالبات سال گذشته را دريافت كنيم

خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون جانبازان و معلولين گفت: براي گرفتن مطالبات سال گذشته دستورات لازم را هم گرفته‌ايم، اما اميدوار نيستيم حتي يك ريال هم از اين مطالبات را دريافت كنيم.

محمود خسروي‌وفا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، با اشاره به مشكلات مالي اين فدراسيون براي برگزاري اردوهاي رشته‌هاي مختلف عنوان كرد: در سال جهاد اقتصادي بايد به گونه‌اي عمل كنيم تا با برنامه‌ريزي درست علاوه بر بالا بردن كيفيت برنامه‌ها در بعد مسائل فني هم پيشرفت كنيم و با استفاده از منابع حداقلي‌ مالي حداكثر استفاده را داشته باشيم.
وي ادامه داد: در اين راستا قرار شد هيا‌ت‌هاي‌ استاني هم همكاري بيشتري در سال جاري داشته باشند تا بار كاري و مالي از روي دوش فدراسيون كاسته شود. اردوها را هنوز آغاز نكرده ايم و با توجه به وقفه‌اي هم كه بعد از گوانگجو به دليل مشكلات مالي پيش آمد سعي داريم تا اين وقفه را جبران كرده و اوايل ارديبهشت كار را آغاز كنيم.

رئيس فدراسيون جانبازان و معلولين كسب سهميه در سال جاري را از جمله مهمترين اهداف دانست و گفت: كسب سهميه دليلي در اعزام ورزشكاران نيست. در اين زمينه سعي مي‌كنيم فاكتورهايي در نظر گرفته شود تا ورزشكاراني كه شانس بيشتري براي كسب مدال دارند حقوق و مزاياي بيشتري دريافت كنند.

خسروي‌وفا در مورد كافي بودن اعتبار تخصيص داده شده به كميته ملي المپيك عنوان كرد: با توجه به اينكه خودم عضو هيات رئيسه اين كميته هستم معنقدم اين اعتبار جوابگوي آمادگي براي لندن نيست. البته با توجه به وعده‌هايي كه از سوي مسئولان داده شده است اميدواريم تا اين مشكلات مالي را حل كنيم.
وي درباره مشكلات مالي فدراسيون گفت: در اينكه مشكل مالي داريم شكي نيست، اما چيزي كه مسلم است اين است كه نبايد بنا را بر اين بگذاريم كه چون مشكل داريم كار را تعطيل كنيم، بلكه بايد با حداقل‌ها ساخت. گاهي اوقات مشكلات مالي فرصتي مي‌شود تا مسيرهاي ديگر را براي پيشبرد اهداف پيدا كنيم.

خسروي‌وفا در پاسخ به اين سوال كه آيا مشكلات مالي به شما در اجراي برنامه‌ها آسيب نمي‌رساند گفت: مسلما آسيب مي‌بينيم، اما بايد با اين موضوع كنار بياييم و اين آسيب را به حداقل برسانيم. امروز با اين شرايط نگاهمان اين است كه ورزشكاري كه فاصله زيادي با مدال دارد هزينه بيشتري براي او شود و كسي‌كه فاصله زيادي دارد اعتبار كمتري به وي تخصيص يابد؛ به همين روش مي‌توان اعتبارات مالي را مديريت كرد. وظيفه مديران هم همين است. اينكه بنشينيم و بگوييم پول نداريم و اردوها و كار را تعطيل كنيم درست نيست بلكه بايد از فرصت‌ها به بهترين‌ شكل استفاده شود.

وي در ادامه افزود: اگر پول باشد آيا تضميني در كسب مدال و موفقيت است؟ پول يكي از فاكتورهاي اصلي در كسب مدال است، اما موضوعات ديگري هم هست كه بايد در نظر گرفته شود. برخي مواقع حتي ممكن است پول زياد نتيجه عكس و منفي هم بدهد. نبايد با كمبود اين فاكتور فرصت‌هاي خوبي را كه در دسترس داريم، از دست بدهيم.
رئيس فدراسيون جانبازان در پاسخ به اين سوال كه از سال گذشته چقدر طلب داريد و چه زماني اين مبلغ به دست شما مي‌رسد، عنوان كرد: اين مبلغ را نمي توانم به شما بگويم. البته براي گرفتن مطالبات سال گذشته دستورات لازم را هم گرفته‌ايم، اما اميدوار نيستيم حتي يك ريال هم از اين مطالبات را دريافت كنيم.

خسروي‌وفا تصريح كرد: البته از اين فشارها و سختي‌ها درس‌هاي زيادي گرفتيم چون شايد اگر اين فشارهاي مالي نبود به اين نتايج و راهكارها نمي‌رسيديم. به عنوان مثال اردوي تيم‌هاي ملي تيراندازي با كمان و تيراندازي را بدون حتي يك ريال آغاز كرديم. با كمك هيات مشهد اردوي تيراندازي با كمان را در اين شهر آغاز مي‌كنيم. با ورزشكاران هم صحبت كرديم كه حقوق آنها را در ماه‌هاي آينده پرداخت كنيم. با همكاري فدراسيون تيراندازي هم اردوهاي اين رشته را شروع خواهيم كرد.

وي با اشاره به نتايج خوب كاروان جوانان ايران در مسابقات جهاني آيواز عنوان كرد: ورزشكارانمان را با هزينه شخصي خودشان به مسابقات جهاني آيواز جوانان اعزام كرديم. تمام پول اعزام را خودشان متقبل شدند. اين براي نخستين بار بود كه بعد از 26 سال چنين كاري را انجام داديم. در آينده انشاالله اين پول را به آنها بازخواهيم گرداند. مطمئن باشيد اگر وظيفه خود را به خوبي انجام دهيم خداهم به ما بركت خواهد داد.

خسروي وفا در پايان خاطر نشان كرد: شايد پيش از اين مشكلات از تمام ظرفيت‌هاي خودم استفاده نمي‌كردم و به عنوان مثال براي پول پشت در اتاق كسي نمي‌نشستم، اما حالا مي‌نشينم؛ يا از اينكه دستم را جلوي كسي براي پول دراز كنم ناراحت نمي‌شوم. از اين موضوع ناراحت نيستم چون هر كاري كه از دستم براي ورزش جانبازان و معلولان برآيد بايد انجام دهم. امروز انگيزه‌ام نسبت به سال 88 و 89 بيشتر است و شايد بي‌پولي عاملي شد تا از حالت سكون و بي‌حركتي خارج شويم و باعث كشف استعدادها و ظرفيت‌هاي نهفته ما شد.
انتهاي پيام/

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  10:47 PM
تشکرات از این پست
goshachay
goshachay
کاربر برنزی

در صورت آماده بودن خوابگاه
مسابقات قهرماني كشور دو‌و‌ميداني بانوان دهه سوم ارديبهشت برگزار مي‌شود

خبرگزاري فارس: مسابقات قهرماني دو‌و‌ميداني بانوان كشور در صورت آماده بودن خوابگاه، دهه سوم ارديبهشت به ميزباني تهران برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، اين رقابت‌ها كه قرار بود اول ارديبهشت به ميزباني مجموعه ورزشي انقلاب تهران برگزار شود، به دليل آماده نبودن خوابگاه به تعويق افتاد.
با توجه به نامه آشتياني سرپرست فدراسيون دووميداني، كميته بانوان از خوابگاه ديدن خواهند كرد و در صورت آماده بودن، مسابقات قهرماني كشور دهه سوم ماه جاري برگزار مي‌شود.
به منظور ايجاد انگيزه براي ورزشكاران قرار شد كه ركوردهاي اول كشوري در هر ماده به عنوان ركورد مورد نظر در مسابقات فصل جاري تعيين شود.
جوايز رقابت‌هاي امسال هنوز تعيين نشده است.
ركورداران سال گذشته 500 هزار تومان جايزه گرفتند.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
goshachay
goshachay
کاربر برنزی

حضور دختر برلوسكوني در باشگاه آث ميلان جنجال آفرين شد

خبرگزاري فارس: خبر حضور دختر رئيس دولت ايتاليا در هيات رئيسه باشگاه آث‌ ميلان باعث ايجاد هياهو و جنجال در رسانه‌هاي اين كشور شد.

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ در پايان هفته گذشته سيلويو برلوسكوني رئيس جمهور ايتاليا از عضويت دختر 26 ساله‌اش باربارا در هيات رئيسه باشگاه آث ميلان خبر داد.
انتشار اين خبر باعث ايجاد جنجال خبري و رسانه‌اي در ايتاليا شد چون با وجودي كه باربارا مادر دو فرزند است اما در چند ماه گذشته اخباري مبني بر روابط نامشروعش با اكساندر پاتو بازيكن 21 ساله آث ميلان در رسانه‌ها مطرح شده بود.
باربارا به همين دليل در ماه‌هاي اخير به سوژه مطبوعات و رسانه‌ها تبديل شده بود.
وي پيش از اين مسئول كميته خبري باشگاه آث ميلان به شمار مي‌رفت.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
goshachay
goshachay
کاربر برنزی

نيازاده در گفت‌و‌گو با فارس:
جايزه مسابقات كشوري را افزايش مي‌دهيم

خبرگزاري فارس: نايب‌رئيس فدراسيون دو‌و‌ميداني در امور بانوان گفت: در نظر داريم مبلغ جوايز مسابقات قهرماني كشور را نسبت به سال گذشته افزايش دهيم.

آذردخت نيازاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا»، با اشاره به تعيين مبلغ جوايز براي مسابقات قهرماني كشور دووميداني بانوان اظهار داشت: مبلغ جايزه هنوز مشخص نشده، اما تلاش مي‌كنيم با دريافت بودجه، سقف آن را مشخص كنيم.
مبلغ جايزه مسابقات قهرماني كشور دو و ميداني بانوان در سال گذشته براي قهرمان مبلغ 500 هزار تومان بود كه اعتراض بسياري از ورزشكاران را در پي داشت.
نيازاده با اشاره به اين موضوع تاكيد كرد: در نظر داريم مبلغ جايزه را نسبت به سال گذشته افزايش دهيم. سال گذشته هم تلاش‌هايي در اين خصوص انجام دادم اما متأسفانه در آن موفق نبودم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه با وجود تشكيل نشدن وزارت ورزش، بودجه سال جاري فدراسيون از كجا تأمين مي‌شود، گفت: فعلاً نداشتن بودجه مشكلي ايجاد نكرده است. آشتياني گفته كه از جيب خودم مي‌دهم، اما نمي‌گذارم مسابقات با مشكلي مواجه شود.
نيازاده ادامه داد: احتمالاً تا تشكيل وزارت ورزش كمك‌هايي خواهد رسيد. آشتياني حتماً كساني را در كميته ملي المپيك مي‌شناسد كه بتواند از آنها براي كمك به ما استفاده كند.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها