0

اخبار سپاه و بسیج

 
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

***بیانیه سپاه عاشورا بمناسبت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

2 اردیبهشت سالروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به فرمان بزرگ پاسدار اسلام ناب محمدی(ص) حضرت امام خمینی(رضوان ا... تعالی علیه) است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران بنابه تدبیر استراتژیک رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی تشکیل یافت تا بتواند فلسفه وجودی خود را در صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی معنا و تفسیر کند.

دستاوردهایی که محصول خون هزاران شهید گلگون کفن ایران اسلامی بوده و این میراث معنوی چیزی نبود جز استقلال(اعم از فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و تکنولوژیک) و آزادی از یوغ ستم استکبار جهانی و طواغیت مدرن و جمهوری اسلامی که بیانگر سیستم حکومتی نوین بنام مردم سالاری دینی بود که سکان دار این کشتی پهناور ولایت فقیه می باشد.

انقلاب اسلامی همواره در طول 3 دهه گذشته مورد تهدید نظامی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و نرم قرار گرفته است و سپاه پاسداران توانسته است دوشادوش دیگر نیروهای مسلح ارزشی و مکتبی به عنوان بازوان توانمند ولایت فقیه از مرزهای جغرافیایی و آرمانی صیانت و حفاظت کند.

امروز اگر سپاه همواره مورد تهدید رسانه های استکبار جهانی واقع می شود به خاطر نقش کلیدی سپاه است که توانسته است کلیه حرکات شیطنت آمیز ایادی استکبار جهانی را در حوزه جنگ نرم رصد کرده و در صدد خنثی ساری توطئه های شیطانی آنها برآید که فتنه سال 88 نمونه ای از اهداف شوم استکبار جهانی در راستای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران بود و به همت دلاور مردان جبهه جنگ نرم این توطئه ها عقیم ماندند.

سپاه عاشورا در سالروز تاسیس این نهاد مقدس بار دیگر با امام شهداء و شهدای امام عهد می بندد که تحت زعامت دیده بان بیدار انقلاب اسلامی و فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت ا... خامنه ای(حفظ ا... تعالی) در دفاع از آرمانهای مقدس شهدا و حریم ولایت تا زمانی که بتواند پرچم انقلاب اسلامی را بدست حضرت بقیة ا... الاعظم بسپارد از پای ننشیند و بی تردید این تنها پرچمی است که در سرتاسر چهان هستی به اهتزاز در خواهد امد چنان که تحولات اخیر منطقه طلیعه حکومت صالحان بر روی زمین است.

الیس الصبح القریب؟

 

 

با تشکر

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  6:11 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

بیانیه سپاه عاشورا به مناسبت روز ارتش

روز ارتش یاد آور حماسه آفرینی ارتشیان دلاور در دفاع مقدس می باشد، ارتش نماد اقتدار، عظمت، عزت و سرافرازی ایران اسلامی است چرا که توانسته است دوشادوش ارتقای توانمندی های نظامی، قله های معنویت را نیز فتح نماید و از ارتش سراسر جهان متمایز گردد.

دلاور مردان ارتشی دوشادوش سپاه و بسیج در نبرد 8 ساله دوران دفاع مقدس توانست با حماسه های آفرینی ها به افتخاراتی نایل شود که تا ابدیت بر تاریخ انقلاب اسلامی ایران همچون خورشید درخشان خواهد درخشید.

اگر امروز استکبار حهانی نمی تواند به مرزهای جغرافیایی و مرزهای اعتقادی ما در قالب جنگ نرم و جنگ سخت تعرض کند در سایه اتحادی است که ارتشیان دلاور با دیگر نیروهای مسلح از جمله سپاه و بسیج و نیروی انتظامی در تبعیت از فرامین فرمانده کل قوا بدست آورده است.

سپاه عاشورا ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان امیر سرلشگر صیاد شیرازی و امیر فروزنده روز ارتش را به تمام ارتشیان غیور ایران زمین بویژه به لشگر 21 حمزه سید الشهدای آذربایجان تبریک عرض می نماید و بار دیگر ضمن تجدید بیعت با ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت ا... خامنه ای(مد ظله العالی) و آرمانهای شهدا عهد می بندد که تا آخرین قطره خون در دفاع از کیان ایران اسلامی و در صیانت از دستاوردهای انقلاب اسلامی در سایه توجهات حضرت بقیه ا... الاعظم دوشادوش ارتشیان جان بر کف و سلحشور ایران اسلامی سر از پا نخواهد شناخت.

 

 

با تشکر

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  6:12 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

***برگزاری کلاس آشنایی با آرتروز و عوارض آنتی بیوتیک در هفته ی سلامت در تبریز

کلاس آشنایی آرترز و عوارز آنتی بیوتیک به مناسبت هفته سلامت در پایگاه شهید زارعی حوزه 7 حضرت رقیه (س) در تبریز برگزار شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران بسیج، دکتر فرهادی گفت: بیماری آرتروز یکی از شایع ترین بیماری های التهاب مفاصل به شمار می روند که این بیماری یک نارسایی مفصلی می باشد.

وی ادامه داد: در بیماری آرترز تمام ساختارهای مفصلی دچار تغییر می شوند و لازمه ی آن از بین بردن غضروف مفصل می شود و همچنین صدمه شدیدی به غضروف ها می رساند.

وی درخصوص علایم و عوامل خطرزا  درآرتروز اشاره کرد و گفت: مصرف بیش از اندازه ی آنتی بیوتیک ها در بدن افراد عوارض خطرناکی را به دنبال دارد.

گفتنی است: این کلاس به مدت 2 روز و با حضور 73 نفر ازخواهران بسیجی پایگاه شهید زارعی از تابع حوزه 7 حضرت رقیه (س) سپاه تبریز برگزار شد.

 

با تشکر

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  6:15 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

***نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز:

ولايتمداري رمز قدرت و موفقيت ارتش است

نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي و امام جمعه تبريز اظهار داشت: ولايتمداري و دين مداري رمز قدرت و موفقيت ارتش و نيروهاي مسلح است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران بسیج، آيت الله محسن مجتهد شبستري در آيين رژه نيروهاي مسلح به مناسبت روز ارتش در تبريز گفت: نيروهاي ارتش، سپاه و بسيج دست در دست هم با پيروي از رهنمودهاي مقام معظم رهبري به بلندترين قله هاي افتخار و قدرت رسيده اند و اين از افتخارات نظام است.

وي ادامه داد: امروز نيروهاي مسلح از لحاظ كمي و كيفي بيش از هر زمان ديگري آماده صيانت از آرمان هاي مقدس نظام و مرزهاي كشور هستند.
نماينده ولي فقيه در آذربايجان شرقي اضافه كرد: در صورت تهديد كشورمان از سوي دشمنان، ارتش و سپاه با اراده قوي و پيروي از مقام معظم رهبري و فرمانده كل قوا تهديدات را خنثي كرده و دشمن را در هم خواهند كوبيد. 
وي گفت: اميدواريم مسلمانان منطقه كه در مقابل حكام خودفروخته و دست نشانده قرار گرفته اند با الهام گرفتن از انقلاب اسلامي ايران به اهداف مقدس خود كه همانا برپايي نظام اسلامي و مردمي است نائل شوند.
آيت الله شبستري ادامه داد: علاوه بر مسلمانان بيدار و حق طلب كه از انقلاب اسلامي ايران الهام گرفته اند، ارتشيان آنها نيز بايد با الهام گرفتن از ارتشيان ما كه قبل از انقلاب به صفوف انقلابيون ملحق شدند، با پيوستن به مردم، آنها را در رسيدن سريع به پيروزي بر رژيم هاي دست نشانده استكبار حمايت كنند. 
امام جمعه تبريز گفت: ارتش و ساير نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران در طول سال هاي پس از انقلاب امتحان خود را نسبت به نظام و پيروي از راه شهدا پس داده اند 
 در ادامه امير سرتيپ دوم مير حبيب ميربيرنگ افزود: ارتش جمهوري اسلام ايران با پيروي از فرامين مقام معظم رهبري و فرمانده كل قوا علاوه بر عمل به وظيفه نظامي خود به تكليف شرعي خود نيز عمل مي كند. 
فرمانده لشگر 21 حمزه آذربايجان ادامه داد: با پيشرفت هاي فراواني كه نيروهاي مسلح در سال هاي پس از پيروزي انقلاب داشتند، امروز ارتش آماده تر از ديروز آماده صيانت از نظام و كشور در برار تهديد هاست.

وي گفت: داشتن پشتوانه قوي مردمي كه هيچ گاه فرزندان نظامي خود را در برابر سختي ها تنها نگذاشتند از ديگر افتخارات ارتش جمهوري اسلامي ايران است.

در اين آيين يگان هاي نمونه پياده و مكانيزه لشگر 21 حمزه آذربايجان، سپاه عاشورا، بسیج، نيروي هوايي و نيروي انتظامي از مقابل كلام الله مجيد، تمثال مبارك بنيانگذار جمهوري اسلامي، مقام معظم رهبري و جايگاه رژه رفتند و توان دفاعي خود را در دفاع از انقلاب اسلامي و كشور در میدان آذربایجان تبریز به نمايش گذاشتند.

 

با تشکر

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  6:15 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از قدرتمندترين قواي نظامي جهان است

معاون هماهنگ‌كننده سپاه قمربني هاشم(ع) گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي از قدرتمند ومنسجم‌ترين قواي نظامي جهان است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران بسیج استان چهارمحال وبختیاری ، سرهنگ پاسدار عباس عباسی دفاع از اهداف و دستاوردهاي انقلاب را فلسفه اصلي تشكيل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در قانون اساسي عنوان كرد و اظهار داشت: به لطف خدا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توانسته است اين وظيفه را به بهترين شكل ممكن انجام دهد.

وي به شرايط و حيات نهضت‌ها انقلاب‌هاي مختلف جهان‌ اشاره كرد و گفت: تاريخ نشان مي‌دهد كه عمده انقلاب‌هاي مردمي يا به نتيجه نمي‌رسيده‌اند يا پس از پيروزي حيات طولاني مدتي را نداشته‌اند.

سرهنگ عباسي تصريح كرد: بنيانگذار انقلاب اسلامي ايران با درايت و اشراف به همه اين مسائل براي حفظ دستاوردهاي انقلاب و تداوم مسير آن دو نهاد مقدس بسيج و سپاه را ايجاد كرد تا هيچ آسيب ، فتنه و گزندي نتواند انقلاب مردمي ايران به خطر اندازد.

معاون هماهنگ‌كننده سپاه قمربني هاشم(ع) با بيان اينكه سپاه از امتياز بالايي نسبت به ديگر قواي نظامي جهان برخوردار است گفت: داشتن روحيه ايمان، ايثار و شهادت‌طلبي از برجسته‌ترين امتيازات اين نهاد نظامي محسوب ميشود.

به گفته وي بر اساس همين امتياز می باشدکه امنيت ، اقتدار و تداوم موفقيت‌هاي انقلاب را سبب شده است.

سرهنگ عباسی خاطرنشان كرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي علاوه بر داشتن تجربه‌اي ارزشمند از جنگ تحميلي هشت ساله و دارا بودن آخرين تكنيك‌هاي نظامي دنيا ، از وجود جواناني برخوردار است كه در ذات وجود آنها اعتقاد راسخ به اسلام ، اصول انقلاب و اصل ولايت فقيه نمايان است.

وي ادامه داد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي علاوه بر اين قابليت‌هاي ذاتي يعني فنون نظامي ، روحيه ديني و جوهره انقلابي، از همراهي نيرويي به نام بسيج بهره‌مند است كه توانسته گره‌گشاي بسياري از مشكلات باشد و هر جايي كه نياز به فداكاري و از جان گذشتگي احساس شود،در کنارش لشكر مخلص خدا پيشگام است.

سرهنگ عباسي سپاه و بسيج را پايه‌هاي محكم نظام مقدس جمهوري اسلامي دانست و افزود: این دو نهاد مردمی ضامن اقتدار و امنيت كشور هستند كه با تبعيت از ولايت فقيه ، انقلاب اسلامي را از هر آسيبي مصون نگه خواهند داشت.

با تشکر

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  6:17 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ماننددژی مستحکم درحراست از ارزش‌ها ایستاده است

نمايندگي ولي فقيه درسپاه قمربني‌هاشم(ع) گفت:سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ماننددژی مستحکم درحراست‌ازارزش‌هاایستاده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران بسیج استان چهارمحال وبختیاری ، حجت‌الاسلام حسنعلي موذني با گراميداشت دوم ارديبهشت‌ماه سالروز تشكيل سپاه پاسداران انقلاب اسلامي اظهار داشت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با فرمان تاريخي بنیان گذار انقلاب حضرت امام خمینی (ره)ايجاد شد و به منظور حفظ دستاوردهاي انقلاب با حضور جوانان غيور انقلابي و دلسوختگان راستين و پيروان صديق ولايت فقيه اين نهاد مقدس كارخود را آغاز كرد.

وي بابيان اينكه سپاه يك نهاد داراي هويت نظامي است گفت: نظامي‌گري در واقع يكي از ابعادهويتي اين نهادمكتبي ومردمي است، چرا كه اين نهاد مقدس داراي آرمان‌هاي مكتبي، انساني و جهانشمول است كه بايد هميشه حركت خود را بدان سو جهت دهد.

حجت الاسلام موذني ادامه داد: انقلاب اسلامي آرماني است كه سپاه با درس آموزي از حماسه حسيني آن را خط مشي اصلي خود قرار داده است.

نمايندگي ولي فقيه در سپاه قمر بني‌هاشم(ع) اضافه كرد: سپاه پاسداران در كنار لشگر مخلص خدا ، بسیج و ارتش مقتدر جمهوری اسلامی نقش بسيار پررنگ و خطيري را در طول ۸ سال جنگ تحميلي ايفا كرد.

وي باتأكيدبراينكه اين نهادانقلابي از زمان تأسيس تاكنون دربرقراري امنيت داخلي و همچنين مقابله با تهديدات خارجي نقش مهمي را ايفا كرده است گفت: سپاه با مجموعه اقدامات بي‌نظير خود استكبارجهاني را در رسيدن به اهداف شوم خود ناكام ساخته است.

حجت الاسلام موذني به مهم‌ترين اقدامات سپاه در راستاي ايجاد امنيت در كشور اشاره كرد و گفت: برخورد با بقاياي رژيم پهلوي، انهدام گروهك فرقان، خنثي‌سازي كودتاي نوژه، انهدام سازمان منافقين در داخل كشور، انهدام گروهكهاي تروريستي، برقراري امنيت در شمال غرب كشور در كنار بسیج و ارتش از مهم‌ترين اين اقدامات است.

وي ادامه داد: برقراري امنيت در جنوب شرق كشور، مقابله با اغتشاشات داخلي در كنار نيروي انتظامي، حفاظت از شخصيت‌ها ، اماكن حياتي و هواپيماها و حضور فعال در سازندگي كشور گوشه‌اي از ديگر اقدامات سپاه پاسداران انقلاب اسلامي است.

حجت الاسلام موذني گفت : حضور بالنده و تاريخ ‌ساز سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در طي سه دهه‌ گذشته در عرصه‌ هاي مختلف

انقلاب ، نقاط عطف ماندگار و الهام‌بخشي را در حافظه‌ تاريخي و روند حركت ملت رشيد ايران اسلامي گشوده است كه همواره تمسك به آن درسرعت بخشيدن به رشد و شكوفايي، ابتكار و نوآوري منتهی مي‌شود.

 

با تشکر

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  6:17 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

پاسداري از انقلاب اسلامی ، فلسفه تأسيس سپاه پاسداران است

جانشين نمايندگی ولي فقيه در سپاه قمر بني هاشم(ع) گفت: پاسداري از انقلاب اسلامی ، فلسفه تأسيس سپاه پاسداران است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران بسیج استان چهارمحال وبختیاری ، حجت‌الاسلام كريم سرافراز در جمع کارکنان سپاه استان ، علت اصلي تشكيل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تجربه ناموفق انقلابات گذشته و پيش‌بيني تهديدات خارجي عنوان كرد و اظهار داشت: با توجه به معادلات سياسي، هر انقلابي پس از پيروزي از داخل با مخالفت‌هايي روبه‌رو خواهد شد همانند نهضت ملي مشروطه و نهضت ملي نفت ، در نتيجه صيانت از انقلاب نيازمند يك نهاد رسمي و مردمی در راستاي پاسداري از آرمانها و اهداف والای آن است.

وي افزود: پس از پيروزي انقلاب اسلامي اين احتمال وجود داشت كه با توطئه های استکبارجهانی درمقابل این انقلاب صف آرایی کنند و به طور يقين ارتش نمي‌توانست به تنهايي پاسخگويي حملات دشمنان در داخل و مرزها باشد.

حجت الاسلام سرافراز دستور تشكيل سپاه پاسداران را از سوي امام خميني(ره) از ويژگي‌هاي ممتاز امام راحل برشمرد و گفت: ضرورت‌هاي نخست استراتژيك انقلاب اسلامي و حفظ انقلاب و دستاوردهاي آن از مهم‌ترين دلايل توجهات و تأكيدات مكرر و موكد بر وجود و استمرار تشكيل نهاد سپاه از سوي امام راحل بوده است.

جانشين نماينده ولي فقيه در سپاه قمر بنيهاشم(ع) ادامه داد: گسترش جغرافياي طبيعي كشور و سياست خارجي و منافع ملي نظام و انقلاب در صحنه‌هاي متعدد و جهاني نياز به حضور در همه عرصه‌ها را ضروري مي‌كند.

وي اضافه كرد: در صحنه‌هاي نظامي نيز سپاه يكي از اركان قدرت ملي و تأمين و پشتيباني‌كننده سياست‌هاي ديپلماتيك، اقتصادي،

 

 

 فرهنگي و اجتماعي است، بنابراين فلسفه اصلي ايجاد سپاه دفاع از نظام ، انقلاب و دستاوردهاي آن در همه صحنهها است.

نمایندگی ولی فقیه در تیپ 44 سپاه قمربنی هاشم (ع) با تأكيد بر اينكه سپاه پاسداران به عنوان يك نيروي مسلح قوي ، نيرومند و

 انقلابي در همه شرايط آماده پاسخگويي و مقابله با هجمه خارجي بوده است گفت: هجوم ناجوانمردانه نيروهاي بعثي تحت حمايت تمام قدرت‌هاي شرق و غرب و دشمنان منطقه‌اي صحنه نمايش اقتدارآميز سپاه در مواجهه با تهديد سخت دشمن بود.

وي ادامه داد: در صحنه جنگ تحميلي و خاصه از سال دوم به بعد سپاه نقش بسيار تعيين‌كننده‌اي در حفظ تماميت ارضي ايفا كرد ، به طوري كه در صحنه جنگ دريايي ، آمريكاييها نتها حملات قايق‌هاي تندروي سپاه در خليج فارس عليه تمام ناوهاي جنگي را به عنوان بزرگ‌ترين و نيرومندترين تهديد و خطر معرفي مي‌كردند.

جانشين نمايندگی ولي فقيه در سپاه قمر بنيهاشم(ع) از سپاه به عنوان يك نهاد انقلابي، نظامي، سياسي و فرهنگي نام برد و گفت: با توجه به اينكه مأموريت اصلي سپاه دفاع از انقلاب و دستاوردهاي آن است، در نتيجه رسالتي بزرگ را بر دوش دارد.

حجت الاسلام سرافراز با تأكيد بر اينكه اكنون با توجه به جنس تهديدات كه عمدتا از حوزه تهديدات نظامي خارجي به تهديدات داخلي متمايل شده است، گفت: ساختار و سازمان سپاه نيز بنا بر تأكيد رهبري نظام بايد طبق شرايط جديد تهديدات متحول شود و همگام با تهديدات دستاوردهاي خود را وفق دهد.

وي تصريح كرد: سپاه به دليل حضور نيروهاي متدین ، انقلابی ، تحصيل كرده ، هوشمند و خستگي‌ناپذير از يك سو و پشتوانه تبليغي نهاد فرهنگي در گستره كشور بوداست.

حجت الاسلام سرافراز تأكيد كرد: شناخت فرصتها و تهديدهاي فراروي انقلاب و اشراف اطلاعاتي بر ظرفيتها و آسيبهاي نظام اسلامي ، پاسداران انقلاب اسلامي در دهه چهارم انقلاب اسلامي با پشتوانه و تجربه سه دهه گذشته خود مي‌تواند دستاوردهاي بزرگ‌تري را به نظام جمهوري اسلامي و ملتهاي اسلامي تقديم كند.

 

با تشکر

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  6:18 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

سپاه پاسداران انقلاب اسلامي عصاره و نماد شايستگي‌هاي جاودانه ملت ايران ونيرويي الهي در مقابل تهديدات دشمنان است

سپاه قمربني‌هاشم(ع) استان چهارمحال و بختياري با صدور بيانيه‌اي به مناسبت سالروز تأسيس سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تأكيد

 

 

كرده است:سپاه‌پاسداران انقلاب اسلامي عصاره ونمادشايستگي‌هاي جاودانه ملت ايران ونيرويي الهي‌درمقابل‌تهديدات دشمنان است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران بسیج استان چهارمحال وبختیاری ، در اين بيانيه آمده است: سپاه بزرگترين سنگر دفاع از ارزش‌هاي نظام بوده و خواهد بود.

پاسداري گوهربارترين و سنگينترين محموله بندگي و ركن بزرگي در پيروزي انقلاب اسلامي محسوب مي‌شود.

در ادامه اين بيانيه با تأكيد بر اينكه سپاه به عنوان پاسدار اهداف انقلاب، گوش به فرمان ولايت فقيه انجام وظيفه‌ مي‌كند، آورده شده است: سپاه بزرگ‌ترين سنگر دفاع از ارزش‌هاي نظام بوده و خواهد بود.

اين بيانيه ميافزايد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي، در روز دوم ارديبهشت 1358و با دستور موسس انقلاب اسلامی ، حضرت امام خميني (ره) تشكيل شد تا نگهباني از انقلاب اسلامی و دستاوردهاي آن و كوشش در راه تحقق آرمان‌هاي الهي و گسترش حاكميت قانون خدا در كنار تقويت توان دفاعي جمهوري اسلامي از راه همكاري با بسیج و ديگر نيروهاي مسلح و آموزش نظامي در نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران تبلوري شگرف يافته و نيروهايي كه برآمده از بطن انقلاب بودند ، مردانه پا در ميدان‌هاي مبارزه و رشادت گذاشته و همت و اراده خود را در دوران 8 ساله جنگ تحميلي ، در حفظ پايه‌هاي نظام و در دوران سازندگی هزينه كنند.

دراين بيانيه آمده است: سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در سايه روحيه انقلابي و معنويتي كه از چشمه‌سار جوشان دل منور و روح مصفاي امام عارفان حضرت امام خميني(ره) پيوسته مي‌جوشد و طي سه دهه گذشته نقش تعيين‌كننده‌اي در خنثي‌سازي توطئه‌هاي ايادي استكبارجهانی به جمهوري اسلامي ايفا كرد و در سال‌هاي دفاع مقدس در كنار ارتش مقتدر ومكتبي و با به كارگيري لشكر مخلص خدا بسيج مردمي درس تلخي به دشمنان اسلام داد.

اين بيانيه مي‌افزايد: پاسدار همان نسل آزادي است كه پيامبر عظيم الشان اسلام (ص) بشارت آمدنشان را به سلمان فارسي بشارت داد، پاسدار، سرو بلند تا عرش رسيده از نسل السلمان منا اهل‌البيت(ع) است.

در بخش ديگر اين بيانيه آمده است: انقلاب اسلامي ايران به خاطر هويت اسلامي و به سبب نشر حاكميت و اقتدار اسلام در سرتاسر گيتي و همچنين استكبار ستيزي خود از همان ابتدا ضروري دانست كه مجموعه‌اي انقلابي و معنوي را شكل بدهد.

اين بيانيه اضافه كرده است: سپاه پاسداران نهادي جوشيده از متن جامعه مذهبي و انقلابي ايران است و رسالت عظيم حفظ نظام‌، انقلاب اسلامي و دستاوردهاي آن را داشته و دارد.

در بخش پاياني اين بيانيه آمده است: پاسداران فرزندان معنوي‌ امام خميني(ره) و رهبر فرزانه انقلاب، فرمانده معظم كل قوا و ملت

غيور هستند كه قدرت و عزت خويش را مرهون اتكال به نيروي لايزال الهي و همبستگي با مردم مي‌دانند و در راه دفاع از اسلام وانقلاب با تمام قدرت و توان آماده جانفشانی است.

 

با تشکر

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  6:18 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

برگزاری جلسه هماهنگی گرامی داشت سالروز شهادت استاد شهید مطهری در سپاه ناحیه عشایری

در آستانه فرا رسیدن 12 اردیبهشت ؛ سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و هفته معلم جلسه هماهنمگی گرامی داشت این هفته در محل ناحیه عشایری سپاه قمر بنی هاشم (ع) برگزار شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران بسیج استان چهارمحال وبختیاری ، در این جلسه ارشد نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه عشایری با گرامی داشت یاد و خاطره فیلسوف بزرگ استاد شهید دکتر مطهری گفت : با توجه به نامگذاری  سالروز شهادت شهید مطهری به نام آموزش عقیدتی سیاسی در  سپاه و به منظور ایجاد فضای مناسب جهت گسترش و تعمیق معرفت دینی و بصیرت سیاسی و تبیین نقش و جایگاه افکار و اندیشه های این استاد شهید ، برنامه های متنوعی در سطح حوزه ها و پایگاه های مقاومت  پیش بینی شده است .

سرهنگ پاسدار عبد الحمید کریمی گفت : به همین منظور و نیز گرامی داشت مقام معلم در این هفته ، 22 عنوان برنامه در سطح رده های ناحیه عشایری برگزار می گردد .

وی تشکیل حلقه های تربیتی صالحین و ابرار ، برگزاری شورای اندیشه یاران بسیج ، دیدار با ائمه جمعه ، جماعات و علما ، اجرای صبحگاه در سطح مدارس ، مراسم بزرگداشت شهید مطهری ، نشست های سیاسی و فرهنگی ، و محافل انس با قرآن را را از مهم ترین برنامه های اجرایی این ناحیه در این هفته عنوان کرد .

سرهنگ کریمی گفت: برگزاری مسابقات کتابخوانی از آثار شهید مطهری ، تجلیل از خانواده معظم شهدا مربی و فرهنگی را در دیگر برنامه های این هفته  می باشد.

 

با تشکر

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  6:20 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

برگزاری کارگاه آموزشی کشت گیاهان جالیزی در سودجان

اولین کارگاه آموزشی کشت گیاهان جالیزی به همت معاونت تربیت و آموزش  سپاه ناحیه عشایری در محل پایگاه مقاومت حضرت زینب (س) سودجان برگزار شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران بسیج استان چهارمحال وبختیاری ، در این کارگاه آموزشی یک روزه که پنجاه نفر از خواهران بسیجی حضورداشتند کارشناسان سازمان جهادکشاورزی استان به آموزش های لازم پیرامون روش کشت بهینه گیاهان جالیزی  پرداختند .

با تشکر

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  6:20 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

برگزاری راهپیمایی برد بلند در تیپ 44 سپاه قمر بنی هاشم (ع)

در آستانه فرا رسیدن دوم اردیبهشت ماه سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ؛ راهپیمایی برد بلند کارکنان تیپ 44 سپاه قمر بنی هاشم(ع) در منطقه تنگ صیاد ، به طول  مسافت 20 کیلومتر برگزار شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران بسیج استان چهارمحال وبختیاری ، فرمانده تیپ 44 سپاه قمر بنی هاشم(ع)  در جمع کارکنان این یگان  با گرامیداشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی(ره) قداست و حرکت نهاد مقدس سپاه ، در دوران دفاع مقدس ، فوج فوج جوانان مؤمن و عاشورایی را به سوی خود جذب کرد تا در پاسداری از حریم نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارزشهای  انقلاب اسلامی سر و جان را فدا کنند.

سرهنگ پاسدار علی محمداکبری افزود: انگیزه اصلی حضور پاسداران و تشکیل سپاه تکلیف گرایی و عمل به وظیفه بود ، کسی به عنوان شغل و منفعت جویی به سپاه نظر نداشت ، بلکه در سایه عمل به تکلیف ، خیر و سعادت دنیا و آخرت را جستجو می کردند و در تداوم نهضت عاشورا بارها از امام راحل (ره) شنیده بودند که فرمود : "سید الشهدا تنها و تنها به تکلیف خود عمل نمود." لذا بالاترین عمل انقلابی پاسداران عمل به تکلیف  همانند مولایشان بود.

وی ضمن پاسداشت روحیه سرشار از معنویت پاسداران به انگیزه تأسیس این نهاد انقلابی اشاره کرد و گفت : هر کجا تهدیدی متوجه انقلاب اسلامی و نظام نوپای جمهوری اسلامی شده است حضور سپاه باعث قوت قلب ملت عزیزمان گردید ؛ قائله گروهک ها که در گنبد و کردستان و شیطنت های منافقین که بی رحمانه مردم کوچه و بازار راهدف قرار داده بودند ؛ با همت و رشادت پاسداران سپاه مهار شد .

سرهنگ اکبری با اشاره به شجاعت های بی نظیر پاسداران در دفاع مقدس افزود : جنگ تمام عیار استکبار جهانی در هشت سال دفاع مقدس به ما تحمیل شد ، صدام بعثی با اقدامی جنون آمیز از زمین ، هوا و دریا به میهن اسلامی ما تجاوز کرد و در این برهه نیز سپاه با کمک بسیج و ارتش همچون کوهی استوار دشمنان را سرکوب کرد و با حضور همه جانبه سپاه پاسداران و خیل

 بسیجیان مشتاق ؛ در جبهه غرب و جنوب ، افتخارات زیادی نصیب ایران اسلامی شد.

 

 

وی در ادامه گفت : سپاه پاسداران که جلودار حماسه عظیم  استکبار ستیزی است ؛ امروز با تمام قوا در مقابل زیاده خواهی های دشمنان متجاوز به حریم اسلام و مسلمانان  ایستاده و البته تا نابودی آنها هم خواهد ایستاد. 

 

با تشکر

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  6:20 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

اردوی عملی آمادگی دفاعی مدارس عشایری استان چهارمحال و بختیاری

اردوی عملی آماد گی  دفاعی مدارس عشایری استان به مدت یک هفته در مدارس عشایری استان برگزار شد

به گزارش باشگاه خبرنگاران بسیج استان چهارمحال وبختیاری ،  فرمانده سپاه ناحیه  عشایری با اعلام این خبرگفت:در راستای تحقق بسیج دها میلیونی و استفاده بهینه از بستر مناسب دانش آموزی در خصوص جذب آموزش و سازماندهی و به کار گیری دانش آموزان در این قالب و به منظور افزایش مهارتهای فردی و از گروهی در دفاع نظامی و استفاده صحیح از ابزار های دفاعی ، اردوی عملی عشایری دانش آموزان سیجی مقطع دوم دبیرستان به مدت یک هفته درمناطق عشایری استان در روستاهای دورک ، دره یاس ،بارز شوارز وسردشت برگزار شد.

سرهنگ پاسدارمنوچهر قلی زاده  افزود : بیش از 200 دانش آموزان بسیجی در این اردوی عملی شرکت کردند .

و ی خاطر نشان کرد:در سال90 دوره های آموزشی و نظامی از جمله: پدافند غیر عامل و طرح صالحین ویژه دانش آموزان بسیجی عشایری برگزارمی شود.

وی یاد آور شد :در این اردو ی عملی علاوه بر کلاس های آموزشی تاکتیک ، ایست و بازرسی ، جهت یابی ، مراحل عملی تیر اندازی با سلاح سبک و پرتاب نارنجک را تمرین می کنند .

 

با تشکر

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  6:21 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

میدان تیر ویژه دانش آموزان شهرستان بروجن

در آستانه فرارسیدن سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی میدان تیر ویژه دانش آموران شهرستان بروجن برگزار شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران بسیج استان چهارمحال وبختیاری ، دانش آموزان مقطع دوم دبیرستان شهرستان بروجن با حضور در میدان تیر اردوگاه قدس سپاه این ناحیه ، مرحله عملی آموزش دفاعی خود را طی کردند.

در حاشیه برگزاری این مراسم فرمانده سپاه بروجن برگزاری آموزش های دفاعی را برای دانش آموزان ضروری و لازم دانست.

سرهنگ پاسدار سید حسین تربتی گفت: مرحله عملی درس آموزش دفاعی دانش آموزان به مدت دو روزدر شهرهای بروجن، فرادنبه ،گندمان و نقنه برگزار شد.

 وی اضافه کرد: دانش آموزان شهرهای گندمان بلداجی و حومه از سوم اردیبهشت ماه مرحله عملی آموزش خود را آغاز خواهند کرد.

با تشکر

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  6:22 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

گفتگو با فرمانده تیپ 44 سپاه قمربنی هاشم (ع)

در آستانه فرارسیدن دوم اردیبهشت سالروز تاسیس  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرمان امام خمینی (ره)، گفتگویی صمیمانه با فرمانده تیپ 44 سپاه قمربنی هاشم (ع)تو سط باشگاه خبرنگاران بسیج استان چهارمحال وبختیاری  انجام شد که با هم مرور میکنیم ...

*با سلام  و ادب و احترام  و تشکر از اینکه وقت خود تان را در اختیار ما قرار دادید بفرمایید چه تاریخی و چگونه به جمع پاسداران انقلاب پیوستید؟

**در سال 1365 با اعلام از طرف تیپ44 قمربنی هاشم(ع) مبنی بر جذب پاسدار برای تیپ و ثبت نام در تاریخ 65 به عضویت رسمی سپاه درآمدم و آن زمان به کسانی که درجبهه و در تیپ عضو می شدند بعنوان پاسدار تیپ معروف بودند که بنده هم جزء آن افراد بودم.

*در نخستین مرحله به کدام یک از مناطق عملیاتی اعزام ؛و چه مسئولیتی را عهده دار شدید ؟

**در آبان ماه سال1361 به آموزش اعزام شدم و در آذرماه همان سال به جبهه کردستان و درگروه جوله(گشت)روح الله سازماندهی شدیم و به محور حسن آباد وکامیاران مامور شدیم ؛ به عنوان بیسیم چی گروه مشغول فعالیت شدم ؛  درگروه ما تعداد10 نفر بسیجی و 20 نفر پیشمرگ مسلمان بود ، در مدت حضور درجبهه کردستان، که حدود 6 ماه طول کشید چندین روستا را از لوث وجود کومله و دمکرات پاکسازی کردیم. از جمله روستاهای نزاز- تنگی سر- مهراب- نیرو سو و سرسو.

*اولین فرمانده ای که  در جبهه دیدید چه کسی بود؛ و چه ویژگیهایی داشت ؟

**اولین فرمانده ما برادر پاسداری بنام جمالی بودکه مسئولیت محور حسن آباد را به عهده داشت و که بعدأ به خیل شهیدا پیوست ؛  از فرماندهان شاداب ، خوش اخلاق ، متدین و بسیار مسئولیت پذیربود ، وی بسیار صمیمی در توجیه نیروهای

 

اعزامی اقدام می کرد و تذکرات لازم در خصوص منطقه و نحوه برخورد با ضد انقلاب و مردمداری را بیان می کرد.

*یکی ازسخت ترین شرایط جبهه و جنگ که در آن حضور داشتید را بیان فرمایید؟

**حقیقتاً شرایط جبهه های جنگ لحظه به  لحظه آن خطرناکتر وسخت تر از همدیگر بوده و آنجا خصوصاً درخط پدافندی یا عملیاتی، به جزء فشنگ، ترکش، گاز شیمیایی وبمباران هوایی چیز دیگری به چشم نمی خورد، افرادی که وارد این حیطه می شدند به جزء تبعیت از ولایت ، ادای دین و تنبیه متجاوز و مقابله با استکبارجهانی به چیز دیگری فکر نمی کردند و آرزوی دیرینه رزمندگان اسلام پیروزی و رسیدن به فوز عظیم شهادت بود .به نظر من سخت ترین لحظات ؛ عملیات خیبر در جزیره بود که درمحاصره کامل دشمن قرار گرفتیم و شاهد خیلی مسائل و مصیبت ها بودم . با توجه به مشکلات متعدد و عدم موفقیت در بعضی محورها و محاصره دشمن و محاصره طبیعی (هور) و فاصله تا خشکی و مرز خودی ، می توانم بگویم به قدری شرایط سخت بود که حفظ جان و دفاع در این منطقه تقریباً غیر ممکن به نظر می آمد.

*یکی از رزمندگانی که خیلی با او صمیمی بودید و به فیض شهادت نائل آمدند  را نام بردید ؟

**رزمندگان در جبهه ؛ همه باهم دوست بودند و معمولاً با هم عقد اخوت می بستند ،  بنده هم با دو برادرم خیلی دوست

بودم و هم با سردار شهید علی شیر لهرابی ،که شهید علی شیر لهرابی و برادرم جان محمد اکبری در عملیات والفجر10 با تیر مستقیم دشمن درکنار هم و در ارتفاعات شاخ شمیران به فوز عظیم شهادت نائل آمدند.

*اولین بار در کدام عملیات فرمانده شدید و چه کسی شما را انتخاب نمود؟

**اولین بار در عملیات والفجر4 بعنوان فرمانده گروه تجسس پیکرهای پاک و مطهر شهداء ، توسط فرمانده گردان تعاون رزمی ، جناب آقای میرزائی انتخاب شدم.

* شیرین ترین لحظات عمر شما در جنگ ،مربوط به چه حادثه ای بود؟

**شیرین ترین لحظات عمرم زنده بگور شدنم درعملیات خیبر بود که سپس جان تازه ای گرفتم و مجدداً به روی زمین

 

 

برگشتم . در این عملیات به هنگام حفر سنگر به یکباره سنگر تخریب به گونه ای که فقط مچ دستم از سنگر بیرون ماند که در این لحظه بلا فاصله رزمندگان سنگرهای اطراف با کنار زدن خاکها ابتدا سر و صورتم را از خاکها بیرون و سپس از زنده به گور شدن نجات پیدا کردم .

*ویژگیهای  پاسدار انقلاب را از دیدگاه خود تشریح فرمایید؟.

**ارتباط با خدا ، انس با قرآن و اهلبیت عصمت و طهارت (ع) ، بصیرت ،موقعیت شناسی ومطیع اوامر فرمانده معظم کل قوا بودن ، ایثار ، فداکاری ، شجاعت ، از خود گذشتگی و عمل به موقع از ویژگیهای بارز پاسدار انقلاب است.

*جمله ای کوتاه در تجلیل از حماسه آفرینی های تیپ 44 قمر بنی هاشم (ع) در دوران دفاع مقدس بیان فرمایید.

**تیپ 44 قمربنی هاشم (ع)همچون مشت آهنینی بود در اختیار فرماندهان رده بالا و بنده شاهد بودم سخت ترین محورها چه درآفند و در پدافند به تیپ 44 قمربنی هاشم (ع) واگذار می شد.

*چند بار و چگونه در جنگ مجروح شده اید؟

**سه بار مجروح شدم سال 63 در خط پدافندی طلائیه وبوسیله خمپاره 60 از کل بدن- عملیات والفجر 8 با گلوله مستقیم تانک از ناحیه سر وموج انفجار شدید- عملیات کربلای 4 بوسیله عوامل شیمیایی دشمن .

*از وصیت نامه دوستان شهید خود تان جمله ای زیبا را اگر بخاطر دارید بیان کنید؟.

**همه دوستان شهیدم سفارش حفاظت وحراست از انقلاب و پیروی از امام خمینی (ره)و آرمانهای مقدس شهدا را داشتند.

*یک بیت شعر که خیلی دوست دارید فصل الخطاب آن باشید بگوئید؟.

**رفیقان می روند نوبت به نوبت خوش آن روزی که نوبت بر من آید.

*در یک جمله کوتاه توقعتان را از همکاران بیان کنید؟.

**انتظارم از همکاران این است که کار را فقط برای رضای خدا انجام دهند و در تمامی امورات  تنها خدا را، در نظر بگیرند.

 

*کدام سرداران شهید شما را تحت تاثیر فرماندهی خود قرار داد؟ ؛چگونه؟

**کسی که بیشترین تأثیر را از او گرفتم سردار شهید محمد علی  شاهمرادی بود ؛ او به حق فرمانده ای دلسوز  ؛ رفیقی غمخوار و همراهی صمیمی  بود .

*یک آرزوی بزرگ شما که هنوز برآورده نشده؟ .

** رسیدن به قافله شهدا .

*چه توقعی از فرماندهی کل سپاه دارید؟

**سپاه را بسیج کند تا بسیج همچنان با اقتدار و صلابت در میدان حضور دشمن شکن داشته باشد.

*یک خاطره کوتاه از یک عملیات بزرگ؟

**عملیات والفجر 4 شروع شد؛ از محوری که رزمندگان خط شکن باز نموده بودند عبور می کردیم ؛چشمم به یک بسیجی کم سن وسال افتاد که خود را با پشت روی زمین می کشید، گفتم برادر چه شده است؟ گفت بروید جلو بچه ها نیاز به کمک دارند؛ من تیر خورده ام ولی می توانم تا پائین خود را برسانم و شما ها بروید . نگاه کردم دیدم پای راست ایشان از زیر زانو قطع شده پا را روی زانوهای خود گذاشته و با چفیه پای قطع شده را بسته و با پشت؛خود را به جلو می برد ولی می گوید تیر خورده ام و نیازی به کمک ندارم . خدایا این چه قدرتی است که در درون هر که می خواهی قرار می دهی؟

*یک جمله برای بسیجیان بیان کنید؟.

**بسیجیان به بسیجی واقعی؛ حضرت امام علی(ع) اقتداء نمایند و بر بیعت با ولی و رهبر خود مستحکم باشند.

*یک حدیث زیبا از ائمه اطهار؟

**امیرالمؤمنین علی (ع) می فرماید: جهادیکی از درهای بهشت است که خداوند آن رابرای دوستان خاص خودگشوده است .           ( کافی جلد 5 صفحه 4)   

 

با تشکر

یک شنبه 4 اردیبهشت 1390  6:22 PM
تشکرات از این پست
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج

17 ارديبهشت ، برپايي جشنواره هجرت

 

 

جشنواره فرهنگي و هنري هجرت، هفدهم ارديبهشت ، همزمان با سالروز تشكيل بسيج سازندگي برگزار مي شود .

به گزارش مركز اطلاع رساني بسيج سازندگي ؛ اين جشنواره با محوريت عرصه هاي فعاليت سازمان بسيج سازندگي در زمينه هاي ، بهداشت ، درمان و محيط زيست _ منابع طبيعي وكشاورزي_مرمت ، بهسازي و نوسازي مدارس_ آموزش فني و حرفه اي_ اردوهاي جهادي دانشجويي _ اردوهاي جهادي مسجد و محلات _ سوادآموزي و پيشگيري از اعتياد _ كلاس هاي تقويتي و جبراني و خدمات مشاوره تحصيلي_خدمات رساني و محروميت زدايي _عمراني _ بسيج سازندگي و محروميت زدايي در محلات ، برپا مي شود .
سازمان بسيج سازندگي به آثار منتخب در قالب شعر ، عكس ، فيلم كوتاه ، خاطره و داستان نويسي جوايز نفيسي اهدا مي كند .

با تشکر

دوشنبه 5 اردیبهشت 1390  12:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها