0

حديث دل با کوثر نبي

ALI_ALI0934
ALI_ALI0934
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 6676

حديث دل با کوثر نبي

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: نگاهي به وبلاگها

اى رسول خدا، بر مرگ دخت برگزيده تو شكيبايى‏ام اندك شد، و طاقت و توانم از دست رفت.

به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگ‌هاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در وبلاگي به نشاني http://mra-weblog.blogfa.com آمده است:

سخن گفتن درباره شهادت دختر رسول خدا، حضرت فاطمه زهرا، كارِ هر كسى نيست. هر كسى نمى‏تواند درباره اين رويداد عظيم و اين مصيبتِ دردناك، سخن بگويد. مطمئنا بهترين كسى كه مى‏تواند از آن بگويد، خودِ اميرالمؤمنين است. پس بهتر است حداقل براى يك بار هم كه شده، سخن نگوييم و فقط گوش كنيم تا صداى او به ما برسد كه در كنارِ حرمِ پيامبر ايستاده بود و با او سخن مى‏گفت.

سلام بر تو اى پيامبر خدا، سلام من و دخترت كه اكنون در كنار تو آمده، و به سرعت به تو پيوسته. اى رسول خدا، بر مرگ دخت برگزيده تو شكيبايى‏ام اندك شد، و طاقت و توانم از دست رفت، ولى مرا كه غم بزرگ جدايى تو را ديده‏ام و رنج مصيبت تو را كشيده‏ام جاى شكيبايى است، زيرا من با دست خود تو را در بستر قبر خواباندم و سرت بر سينه من بود كه جان به جان آفرين تسليم كردى، پس ما از خداييم و به خدا باز مى‏گرديم.

آن امانت (كه نزد من سپرده بودى) بازگردانده شد و آن روحِ گروگان در بدن گرفته شد. اما از اين پس اندوه من هميشگى است، و شبم با بيدارى مى‏گذرد، تا زمانى كه خداوند همان جايگاه را كه تو در آن اقامت كرده‏اى، براى من برگزيند.

به زودى دخترت تو را خبر دهد كه چگونه امتت جمع شدند و بر او ستم كردند. در پرسيدن از او اصرار بورز و خبر حال ما را از او بخواه، اين در حالى بود كه از مرگ تو زمان چندانى نگذشته بود و تو از يادها نرفته بودى.

سلام بر شما باد سلام كسى كه وداع مى‏كند، نه سلام كسى كه رنجيده و دلتنگ است. اگر از كنار تو بروم، نه به سبب ملامت است، و اگر بمانم نه به خاطر بدگمانى به وعده‏اى است كه خداوند به صابران داده.

(نهج البلاغه، خطبه ‌٢٠٢)

شنبه 3 اردیبهشت 1390  7:19 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها