خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: نگاهي به وبلاگها
اى رسول خدا، بر مرگ دخت برگزيده تو شكيبايىام اندك شد، و طاقت و توانم از دست رفت.
به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگهاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در وبلاگي به نشاني http://mra-weblog.blogfa.com آمده است:
سخن گفتن درباره شهادت دختر رسول خدا، حضرت فاطمه زهرا، كارِ هر كسى نيست. هر كسى نمىتواند درباره اين رويداد عظيم و اين مصيبتِ دردناك، سخن بگويد. مطمئنا بهترين كسى كه مىتواند از آن بگويد، خودِ اميرالمؤمنين است. پس بهتر است حداقل براى يك بار هم كه شده، سخن نگوييم و فقط گوش كنيم تا صداى او به ما برسد كه در كنارِ حرمِ پيامبر ايستاده بود و با او سخن مىگفت.
سلام بر تو اى پيامبر خدا، سلام من و دخترت كه اكنون در كنار تو آمده، و به سرعت به تو پيوسته. اى رسول خدا، بر مرگ دخت برگزيده تو شكيبايىام اندك شد، و طاقت و توانم از دست رفت، ولى مرا كه غم بزرگ جدايى تو را ديدهام و رنج مصيبت تو را كشيدهام جاى شكيبايى است، زيرا من با دست خود تو را در بستر قبر خواباندم و سرت بر سينه من بود كه جان به جان آفرين تسليم كردى، پس ما از خداييم و به خدا باز مىگرديم.
آن امانت (كه نزد من سپرده بودى) بازگردانده شد و آن روحِ گروگان در بدن گرفته شد. اما از اين پس اندوه من هميشگى است، و شبم با بيدارى مىگذرد، تا زمانى كه خداوند همان جايگاه را كه تو در آن اقامت كردهاى، براى من برگزيند.
به زودى دخترت تو را خبر دهد كه چگونه امتت جمع شدند و بر او ستم كردند. در پرسيدن از او اصرار بورز و خبر حال ما را از او بخواه، اين در حالى بود كه از مرگ تو زمان چندانى نگذشته بود و تو از يادها نرفته بودى.
سلام بر شما باد سلام كسى كه وداع مىكند، نه سلام كسى كه رنجيده و دلتنگ است. اگر از كنار تو بروم، نه به سبب ملامت است، و اگر بمانم نه به خاطر بدگمانى به وعدهاى است كه خداوند به صابران داده.
(نهج البلاغه، خطبه ٢٠٢)