0

آرای آگامبن بررسی شد

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

آرای آگامبن بررسی شد

 
آرای آگامبن بررسی شد
آرای جورجیو آگامبن فیلسوف معروف ایتالیایی در قالب کتابی توسط کاترین میلز مورد بررسی قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این کتاب از سری کتابهای فلسفه قاره‌ای اروپا انتشارات آکیومن منتشر شده است.

آرای آگامبن در سالهای اخیر توجهات زیادی را معطوف خود کرده است. آرای او از جهت اینکه دربردارنده دیدگاههای رادیکال سیاسی است مورد توجه جدی هستند. همچنین آرای او درباره متافیزیک و زبان نیز توجهات زیادی را به خود جلب کرده اند.

وسعت نظر تاریخی، منطقی و فلسفی در آثار او باعث شده تا آرای او پیچیده و در خور توجه باشند. نویسنده در این اثر به بررسی مفاهیم اصلی که آگامبن آنها را مورد توجه قرار داده می‌پردازد.

مفاهیمی چون متافیزیک، زبان و عاملیت بالقوه، زیبایی شناسی و نظریه شعر، حاکمیت، حقوق و اخلاقی از جمله موضوعاتی هستند که آگامبن اهتمام جدی به آنها داشته که در این اثر مورد بررسی قرار می‌گیرند.

آگامبن تحصیلات خود را در دانشگاه رم گذراند و تز دکترای خود را درباره اندیشه‌های سیاسی "سیمون وی" نوشت. او در سال‌های 1966 و 1968 در درسگفتارهای هایدگر درباره هراکلیتوس و هگل شرکت کرد.

آگامبن که ابتدا به زبان‌شناسی و فقه‌اللغه و پوئتیک علاقه داشت، رفته رفته به کار در حوزه فلسفه سیاسی گرائید. آگامبن که به کسانی چون ایتالو کالوینو، ژان لوک نانسی، ژاک دریدا و ژان فرانسوا لیوتار نزدیک بوده است، بیشترین تأثیر فکری را از والتر بنیامین، کارل اشمیت و میشل فوکو گرفته است.

وی از فیلسوفان رادیکال محسوب می‌شود ولی تبار فکری او بیشتر به سنت هایدگری برمی‌گردد. این کتاب با عنوان "فلسفه آگامبن" از سوی انتشارات آکیومن منتشر شده است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

شنبه 3 اردیبهشت 1390  10:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها