نایب رییس فدراسیون کاراته گفت: ما در فدراسیون کارهایمان را تقسیم کرده ایم و موضوع برکناری جمشید سلیمی به من ارتباطی ندارد و خارج از حیطه کاری بنده است.
سیروس یزدانی نایب رییس فدراسیون کاراته در مورد برکناری جمشید سلیمی رییس کمیته فنی کاراته و سرمربی جدید تیم ملی کاراته و برخی تغییر و تحول در فدراسیون کاراته صحبت های کرد که در ادامه آمده است:
در ذیل مصاحبه سیرویس یزدانی با خبرنگار ورزشی برنا را می خوانید:
*دلیل برکناری جمشید سلیمی رییس کمیته فنی کاراته چه بوده است؟
-من از دلیل برکناری وی را خبر ندارم. اصلا نمی دانم که سلیمی را بر کنار کرده اند، شاید هم تصمیم گرفته که استعفا دهد.
دلیل اینکه شما به عنوان نایب رییس فدراسیون از این خبر مهم بی خبر باشید چه می تواند باشد؟
-نه، من با خبر هستم که اتفاقاتی در فدراسیون افتاده است؛ اما چون در بندرعباس بودم یکی از همکاران شما با من تماس گرفت و از من در مورد این موضوع سوال کرد و تازه من در آنجا با خبر شدم که چه اتفاقی رخ داده است.
خوب شما که باخبر هستید پس دلیل پاسخ ندادنتان چه می تواند باشد؟
-ما در فدراسیون کاراته کارهایمان را تقسیم بندی کرده ام که یک سری صحبت ها در حیطه بنده نیست و فقط می توانم در مورد مسایلی که به من ارتباط دارد صحبت کنم. شما برای اینکه بتوانید به جواب سوالهایتان برسید می توانید با پناهی رییس فدراسیون کاراته تماس بگیرید چون این صحبت ها در حیطه کاری او است.
شایعه شده بود که قرار است غلامرضا دباغیان سرمربی تیم ملی کاراته شود؛ اما اینطور نشد تا محمد بهرامی برای این سمت انتخاب شود؟
-اصلا چنین صحبت هایی نشده است و قرار هم نبود که دباغیان به عنوان سرمربی تیم ملی کاراته معرفی شود.
مسابقات لیگ از چه زمانی برگزار می شود؟
-این هفته در قزوین مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته زیر 21سال را برگزار می کنیم و از تیرماه مسابقات لیگ را شروع می کنیم و از شهریور ماه هم رقابت های سوپر لیگ را آغاز می کنیم.