0

اخبار ایران و جهان

 
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

 

نیکخواه بهرامی هنوز به دوران اوج بازنگشته است

برای قهرمانی راه سختی پیش رو داریم
ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
سرمربی تیم بسکتبال مهرام تهران گفت: بازی با ذوب آهن برای ما بسیار است و تمام تلاشمان را برای پیروزی خواهیم کرد.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:54
مهران شاهین طبع در خصوص دیدار معوقه مهرام مقابل ذوب آهن به خبرنگار ورزشی برنا گفت: ذوب آهن تیم بسیار خوب و آماده ای است و برای پیروزی مقابل ما با تمام قوا به میدان خواهد آمد. اصفهانی ها در حال حاضر در صدر جدول رده بندی قرار دارند و برای تثبیت جایگاه خود تمام تلاششان را می کنند، اما در مقابل بازیکنان مهرام نیز تنها پیروزی را می خواهند تا علاوه بر صدرنشینی پرقدرت به مسابقات پلی آف پا بگذارند.

وی افزود: در مجموع بازی با ذوب آهن برایمان سخت است، چراکه این تیم از بازیکنان و کادر مربیگری خوبی برخوردار است.

سرمربی مهرام با اشاره به شرایط بازیکنانش خاطرنشان کرد: بازیکنان تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته اند و از آمادگی بالایی برخوردار هستند، اما مصدومیت صمد نیکخواه بهرامی هنوز به طور کامل برطرف نشده و او نیز به دوران اوج خود بازنگشته است. زمان لازم است تا صمد به دوران اوج بازگردد و امیدواریم این بازیکن با تمرینات همچون گذشته بتواند به میدان برود.

شاهین طبع درباره مسابقات مرحله پلی آف و دفاع از عنوان قهرمانی سال گذشته این تیم در لیگ برتر گفت: تمامی تیم ها در مرحله پلی آف بسیار قدرتمند هستند و ما نیز راه بسیار سختی برای قهرمانی در لیگ برتر داریم.



نظر

شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:18 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

 

زدانی: من از برکناری سلیمی بی خبرم

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
نایب رییس فدراسیون کاراته گفت: ما در فدراسیون کارهایمان را تقسیم کرده ایم و موضوع برکناری جمشید سلیمی به من ارتباطی ندارد و خارج از حیطه کاری بنده است.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:51
سیروس یزدانی نایب رییس فدراسیون کاراته در مورد برکناری جمشید سلیمی رییس کمیته فنی کاراته و سرمربی جدید تیم ملی کاراته و برخی تغییر و تحول در فدراسیون کاراته صحبت های کرد که در ادامه آمده است:
در ذیل مصاحبه سیرویس یزدانی با خبرنگار ورزشی برنا را می خوانید: 


*دلیل برکناری جمشید سلیمی رییس کمیته فنی کاراته چه بوده است؟
-من از دلیل برکناری وی را خبر ندارم. اصلا نمی دانم که سلیمی را بر کنار کرده اند، شاید هم تصمیم گرفته که استعفا دهد.

دلیل اینکه شما به عنوان نایب رییس فدراسیون از این خبر مهم بی خبر باشید چه می تواند باشد؟
-نه، من با خبر هستم که اتفاقاتی در فدراسیون افتاده است؛ اما چون در بندرعباس بودم یکی از همکاران شما با من تماس گرفت و از من در مورد این موضوع سوال کرد و تازه من در آنجا با خبر شدم که چه اتفاقی رخ داده است.

خوب شما که باخبر هستید پس دلیل پاسخ ندادنتان چه می تواند باشد؟
-ما در فدراسیون کاراته کارهایمان را تقسیم بندی کرده ام که یک سری صحبت ها در حیطه بنده نیست و فقط می توانم در مورد مسایلی که به من ارتباط دارد صحبت کنم.  شما برای اینکه بتوانید به جواب سوالهایتان برسید می توانید با پناهی رییس فدراسیون کاراته تماس بگیرید چون این صحبت ها در حیطه کاری او است.

شایعه شده بود که قرار است غلامرضا دباغیان سرمربی تیم ملی کاراته شود؛ اما اینطور نشد تا محمد بهرامی برای این سمت انتخاب شود؟ 
-اصلا چنین صحبت هایی نشده است و قرار هم نبود که دباغیان به عنوان سرمربی تیم ملی کاراته معرفی شود.


مسابقات لیگ از چه زمانی برگزار می شود؟
-این هفته در قزوین مسابقات انتخابی تیم ملی کاراته زیر 21سال را برگزار می کنیم و از تیرماه مسابقات لیگ را شروع می کنیم و از شهریور ماه هم رقابت های سوپر لیگ را آغاز می کنیم.
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:21 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

اردوی وزنه برداران جوانان با حضور ملی پوشان ادامه یافت

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
اردوی تیم وزنه برداری جوانان کشورمان از روز گذشته دوباره از سر گرفته شد.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:46
به گزارش سرویس ورزشی برنا، تیم وزنه برداری جوانان ایران تیر ماه سال جاری به منظور حضور در رقابت های قهرمان جهان عازم پاریس خواهد شد.

اردوی این تیم از دو ماه پیش آغاز شده و روز گذشته نیز نفراتی که با تیم ملی در رقابت های قهرمانی آسیا حضور داشتند، به اردو اضافه شدند.

بهادر مولایی و مجید عسگری نفراتی هستند که دیروز به کمپ تیم ملی پیوستند. ضمن اینکه کیانوش رستمی که در چین سه مدال نقره کسب کرد، با اجازه کادر فنی دیرتر به اردو ملحق می شود و روز یکشنبه به تهران می آید.



شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:21 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

تانکر گازوئیل در آتش سوخت

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
بروز نقص فنی در سامانه برق تانکر حامل گازوئیل، آن را به آتش کشید.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:44
به گزارش سرویس اجتماعی برنا،این حادثه روز گذشته هنگامی رخ داد که خودرو درحرکت بود و راننده سراسیمه و نگران در حالیكه دود اتاق خودرو را فراگرفته بود با متوقف کردن خودرو در كنار خیابان از آتش‌نشانان درخواست كمك كرد.

ستاد فرماندهی آتش‌نشانی تهران با دریافت خبر رخداد این حادثه بلافاصله زنگ ایستگاه 21 را به صدا درآورد و آتش‌نشانان را به محل اعلام شده در شهرك كیانشهر ورودی 11 شهرك جمهوری اعزام كرد.

محمد حسن سامانی فرمانده آتش‌نشانان گفت: آتش از زیر صندلی راننده در حال گسترش بود كه با واکنش به موقع آتش‌نشانان پیش از سرایت به مخزن گازوئیل خاموش شد.

وی افزود: بروز اتصالی درسیم كشی برق خودرو و تولید جرقه سبب رخداد آتش‌سوزی در این خودرو شده بود. باتری این خودرو زیر صندلی راننده قرار دارد.
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:22 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

 

دو نمایش از آتیلا پسیانی با زیرنویس انگلیسی اجرا می‌شود

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
گروه تئاتر ˝بازی˝ دو نمایش به كارگردانی آتیلا پسیانی را در تماشاخانه‌ ایران‌شهر روی صحنه می‌برد.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:42
به گزارش سرویس فرهنگ‌وهنر برنا، نمایش‌های "تی‌كی‌تاكا" و "ساعت صفر" به كارگردانی "آتیلا پسیانی"، از روز دوشنبه دوازدهم اردیبهشت در سالن سمندریان تماشاخانه‌ ایران‌شهر اجرا می‌شوند.

طراح، نویسنده و كارگردانِ هر دو نمایش، "آتیلا پسیانی" است. "فاطمه نقوی" (مدیر اجرا)، "امیرحسین دوانی"، "ستاره پسیانی" (گروه كارگردانی)، "مرتضی اتابكی" و "مریم تخت‌كشیان" (عكاس) با هر دو نمایش همكاری می‌كنند.

"آنكیدو دارش"، مهندسی و طراحی تكنیك نمایش "تی‌كی‌تاكا" و طراحی صدای نمایش "ساعت صفر" را برعهده داشته است. "آتیلا پسیانی" در هر دو نمایش بازی و در نمایش "تی‌كی‌تاكا"، (خسرو پسیانی) نیز او را همراهی می‌كند. همچنین "خسرو پسیانی" طراح تكنیك نمایش "ساعت صفر" نیز هست.

این دو نمایش شصت دقیقه‌ای، از روز دوشنبه دوازدهم اردیبهشت، هر شب با زیرنویس انگلیسی اجرا می‌شوند. نمایش "تی‌كی‌تاكا" ساعت 18 و نمایش "ساعت صفر" ساعت 20 هر شب (به جز شنبه‌ها) در تماشاخانه‌ استاد سمندریان تماشاخانه‌ ایران‌شهر روی صحنه می‌روند.

قیمت بلیت این نمایش‌ها دوازده هزار تومان است. تماشاگرانی كه در یك شب هر دو نمایش را تماشا كنند، می‌توانند بلیت هر دو نمایش را بیست هزار تومان تهیه كنند. همچنین قیمت بلیت این نمایش‌ها برای دانشجویان نیم‌بها (شش هزار تومان) و برای دانشجویانی كه در یك شب بلیت هر دو نمایش را تهیه كنند، ده هزار تومان است.

برای دریافت اطلاعات و رزرو بلیت می‌توانید با شماره تلفن‌های تماشاخانه ایران‌شهر 88814116 _ 88814115 _ 88814126 _ 88814125 تماس بگیرید.



نظر شما

نام :
پست الکترونیکی :
نظر
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:22 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

امروز ظهر در دانشگاه تربیت معلم کرج صورت می‌گیرد

تجمع دانشجویان در حمایت از ملت بحرین

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
عطایی از برگزاری تجمع دانشجویان این دانشگاه در محکومیت جنایات آل خلیفه و آل سعود و در حمایت از مردم بحرین امروز 3 اردیبهشت، بعد از نماز ظهر و عصر خبر داد.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:39
عطایی، دبیر سیاسی سابق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت معلم کرج از برگزاری تجمع دانشجویان این دانشگاه در محکومیت جنایات آل خلیفه و آل سعود و در حمایت از مردم بحرین امروز 3 اردیبهشت، خبر داد.

وی در ادامه افزود: این تجمع بعد از نماز ظهر و عصر، از مسجد تا تندیس شهدا برگزار خواهد شد.



نظر شما

شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:23 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در ستاد مقام معلم

استانداران رییس ستاد بزرگداشت هفته معلم شدند

ارسال به دوست    نسخه چاپی نسخه چاپی
قائم مقام وزیرآموزش و پرورش در ستاد بزرگداشت مقام معلم گفت: استانداران سراسر كشور به عنوان رئیس ستاد بزرگداشت مقام معلم استان تلقی می‌شوند.
۱۳۹۰ شنبه ۳ اردیبهشت ساعت 10:16
به گزارش سرویس اجتماعی برنا،اسدی گرمارودی قائم مقام وزیر آموزش و پرورش در ستاد بزرگداشت مقام معلم با اعلام این مطلب افزود: برای در دستور كار قرار دادن هفته معلم جلسات ویژه‌ای برگزار شده و همه تلاش خود را به منظور برگزاری مراسم تجلیل از مقام معلم با بهر‌ه‌مندی ا زامكانات موجود انجام خواهند داد.

وی ادامه داد: در استانها با همكاری كلیه دستگاه‌های فرهنگی و دولتی اقدامات بی‌نظیری برای گرامیداشت مقام معلم انجام شده كه حكایت از برجستگی اندیشه و تلاش وافر برای حفظ شأن معلم و بالا بردن جایگاه ایشان دارد. 

اسدی گرمارودی خاطرنشان كرد: امسال مسئولیت سیاستگذاری اجرای مراسم به عهده استانداران به عنوان ریاست شورای آموزش و پرورش در استانهاست.
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:24 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

 
عضو كميسيون فرهنگي مجلس:
ايجاد هماهنگي ميان نهادهاي فعال در زمينه فعاليت هاي قرآني ضروري است
تهران-عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: با توجه به اينكه دستگاه هاي مختلفي در كشور متكفل اداره و حمايت از موسسات قرآني هستند؛ لازم است نوعي مهندسي و هماهنگي فرهنگي ميان اين نهادها برقرار شود.
'فاطمه رهبر' روزشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي ايرنا با تاكيد بر لزوم پرهيز از موازي كاري در فعاليت هاي قرآني، اظهارداشت: مسلما جامعه ما نيازمند گسترش فرهنگ قرآني و نهادينه سازي اين مهم بويژه براي اقشار جوان است اما بايد اين فعاليت ها با هماهنگي لازم صورت گيرد.
نايب رييس فراكسيون قرآن و عترت مجلس افزود: با توجه به اينكه دستگاه هاي مختلفي در كشور متكفل اداره و حمايت از موسسات قرآني هستند لازم است نوعي مهندسي و هماهنگي فرهنگي ميان اين نهادها برقرار شود.
وي گفت: برگزاري جلسات مشترك با حضور همه دستگاه هاي مربوطه و بررسي شرح وظايف هر يك از آنها مي تواند نقش موثري در ايجاد اين هماهنگي ايفا كند.
وي افزود : مسلما نظارت كلي بر موسسات قرآني نبايد در دست نهادهايي باشد كه از تغييرات سياسي در كشور تاثير مي پذيرند، لذا اگر يك نهاد بالا دستي كه نگاه جامعي به همه دستگاه ها دارد اين مهم را به عهده بگيرد بهتر است.
رهبر گفت: در كميسيون فرهنگي مجلس تلاش شده ضمن بررسي مشكلات فعاليت هاي قرآني در كشور، از نظر قانون، بودجه و ساير زمينه ها پشتيباني لازم را از مجموعه هاي قرآني داشته باشيم.
وي افزود: در فراكسيون قرآن و عترت نيز تلاش داريم تا در صورت نياز ، به اين موضوعات وارد شويم و حمايت لازم را انجام دهيم.
فراهنگ**2006**1588
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:30 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

 
اختصاصي /
دانش فني توليدقطعات فولادي زنگ نزن آستينتي درماشين سازي اراك كسب شد
اراك - با دستيابي متخصصان شركت ماشين سازي اراك به دانش فني توليد فولادهاي زنگ نزن آستينتي، كشور در زمينه توليد اين قطعات صنعتي پايه به خودكفايي رسيد.
مدير گروه متالورژي شركت ماشين سازي اراك روز شنبه در گفت وگوي اختصاصي با ايرنا با اعلام اين خبر گفت: به همت مهندسان اين گروه، نخستين محصولات اين فولادها شامل انواع 'فلنج'،'رينگ' ،'ديسك'، 'سلف رينگ' و چندين نوع اتصالات منطبق با استانداردهاي جهاني و اخذ تاييد كيفي، تحويل صنايع داخلي شده است.
مهندس 'محمدرضا راونجي' افزود: فولادهاي زنگ نزن آستينتي گروه (ASTM A182_304L،316L) از محصولات صنعتي با ارزش افزوده بالا است كه با توجه به تحريم هاي اقتصادي، دستيابي ماشين سازي اراك به دانش فني توليد آن گامي بزرگ در رفع نياز صنايع داخلي و قطع وابستگي به اين محصول است.
وي گفت: قطعات آهنگري فولادهاي زنگ نزن كاربرد گسترده در توليد تجهيزات نفت و گاز ، مبدل هاي حرارتي، صنايع نظامي، تجهيزات آزمايشگاهي و صنايع غذايي دارد و از اين پس شركت ماشين سازي اراك قادر است نياز صنايع داخلي را به اين محصولات تامين كند.
راونجي اضافه كرد: توليد قطعات فولادي مذكور به لحاظ قابليت آهنگري پايين و شرايط ويژه فولادسازي در حوزه صنعت از اهميت خاصي برخوردار است و دانش فني آنها تاكنون تنها در انحصار شركت هاي معتبر فولادسازي بوده است.
وي ، انتخاب محدوده مناسب عناصر شيميايي براي امكان رسيدن به ساختار مطلوب و قطعه آهنگري سالم، متالورژي ثانويه شامل گاززدايي، حدف و كاهش ناخالصي ها، كنترل متغيرهاي آهنگري به منظور سهولت تغيير فرم و حذف عيوب سطحي و اجراي عمليات حرارتي بويژه مقاومت به خوردگي را از ويژگي هاي دانش فني اين نوع فولاد عنوان كرد.
وي توضيح داد: در اين دانش فني سرب هاي L(كم كربن) با هدف افزايش مقاومت دربرابر خوردگي تا ميزان كمتر از سه صدم درصد است.
وي گفت: خواص مكانيكي مطلوب ، قابليت شكل پذيري مناسب ،مقاومت در برابر خوردگي بالا و مقاومت خزشي در دماي زياد از ويژگي هاي فولادهاي زنگ نزن آستينتي است.
وي افزود: توليد انواع ديگري از خانواده فولادهاي مذكور شامل F347و F321در گروه متالورژي اين شركت در دست اقدام و نهايي شدن است.
شركت ماشين سازي اراك از صنايع مادرتخصصي كشور در زمينه طراحي، ساخت و نصب انواع مخازن تحت فشار، بالابر، واگن معادن، پل فلزي، نوار نقاله، مبدل هاي حرارتي و ديگ بخار است.ك/3
560/557
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:31 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

مخالفت عضو كميسيون فرهنگي مجلس با حذف بودجه شوراي عالي ايرانيان
تهران- عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: حذف بودجه شوراي عالي ايرانيان به عنوان يك نهاد قانوني به مصلحت نيست.
بهروز جعفري روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار سياسي ايرنا افزود: شوراي عالي ايرانيان نهاد رسمي كشور است و حذف بودجه اين نهاد درست و منطقي نيست.
نماينده مردم سيرم در مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: حذف بودجه شوراي عالي ايرانيان نشاندهنده ناپايداري اختصاص بودجه به نهادهاي كشور است.
جعفري ادامه داد: چنانچه در خصوص مديريت اين نهاد مشكلي وجود دارد بايد به اين موضوع رسيدگي شود.
وي اظهار داشت: كميته تحقيق و تفحص مجلس هنوز گزارشي در خصوص شوراي عالي ايرانيان مبني بر انجام تخلف از سوي اين نهاد ارايه نكرده است و چنانچه اين نهاد دچار تخلف شده باشد از طريق ديوان عالي محاسبات بايد بررسي هاي لازم صورت گيرد نه اينكه بودجه مربوط شوراي عالي ايرانيان حذف شود.
سيام**9105/
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:32 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

 

 
اختصاصي/ با واريز مرحله سوم يارانه ها /
كارت عدالت براي دريافت يارانه ها بي اعتبار شد
تهران- سخنگوي بانك ملي ازبي اعتبار شدن كارت عدالت براي دريافت مرحله سوم يارانه ها خبر داد و گفت: يارانه مرحله سوم به حساب هايي كه در گذشته از سوي افراد اعلام شد ، واريز شده است.
'حسين دشتي' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا،‌ افزود: هرچند عدالت كارت توسط بانك ملي براي مرحله دوم واريز يارانه ها صادر شده بود ،‌‌اما به دليل بروز مشكلات ،مسئولان اين بانك تصميم گرفتند واريز يارانه‌ها در مرحله سوم را طبق روال گذشته انجام دهند .
وي، عدم اطلاع رساني مناسب مناسب را از دلايل بروز مشكل در خصوص عدالت كارت دانست وافزود: علاوه بر آنكه يارانه مرحله سوم به حساب هاي قبلي واريز شد ‌، يارانه مرحله دوم نيز به اين حساب ها عودت داده شده است.
يادآور مي شود : ‌قرار بود با برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده، كارت هاي عدالت جايگزين حساب هاي اعلامي افراد براي دريافت يارانه شوند كه اين بر همين اساس همزمان با رفع مسدودي برداشت يارانه نقدي در مرحله دوم، پروژه صدور كارت عدالت براي برخي شهروندان به‌منظور دريافت يارانه نقدي به صورت پايلوت اجرايي شد.
در مرحله دوم واريز يارانه ها 10 ميليون كارت عدالت به صورت پايلوت توسط بانك ملي براي جمعيتي از كشور صادر شد و قرار بود در صورت موفقيت اجراي طرح ،صدور كارت سراسري شود.
اقتصام** 9141
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30351770
 
صفحه اصلی | سیاسی | اقتصادی |  اجتماعی | فرهنگی | علمی |  ورزشی | خارجی | استانها |  پژوهش | عکس
خبرگزاري جمهوري
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:32 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

در سال ‌جهاد اقتصادي/
20 شركت توزيع نيروي برق به بخش خصوصي واگذار مي شود
تهران - معاون وزير نيرو در امور برق و انرژي گفت: در سال جاري بعنوان سال جهاد اقتصادي بيش از 20 شركت توزيع نيروي برق به بخش خصوصي واگذار مي شود و از سوي ديگر تا پايان سال‌جاري شمار شركت‌هاي توليد برق(نيروگاه‌ها) كه به بخش خصوصي واگذار شده، به 35 شركت مي‌رسد.
گزارش ايرنا از وزارت نيرو حاكي است، 'محمد بهزاد' اظهار داشت: امسال در بخش برق برنامه‌هاي وسيعي تدارك ديده شده كه رسيدگي به تمام مصوبه‌هاي استاني هيات وزيران به ويژه در استان هاي محروم از آن جمله است و در مجموع صنعت برق در سال جهاد اقتصادي تلاش مي كند تا در اجراي پروژه‌هاي استاني پيشرفت جدي و جهادي ايجاد كند.
وي شفاف سازي تعهدات صنعت برق به پيمانكاران و بانك ها و به صفر رساندن اين تعهدات و آمادگي براي اجراي برنامه پنجم توسعه كشور به ويژه طرح جامع برق را از ديگر ماموريت هاي صنعت برق در سال جاري برشمرد.
بهزاد با بيان آنكه استفاده از منابع مختلف براي توليد برق در دستور كار وزارت نيرو قرار دارد، افزود: مطابق برنامه پنجم توسعه كشورضروري است دو هزار مگاوات ظرفيت توليد برق از انرژي هاي نو در كشور ايجاد شود كه اين اقدام از دو سال پيش اجرايي شده است.
وي ادامه داد: همچنين وزارت نيرو متعهد شده تا پايان فعاليت چهارساله دولت دهم سه هزار مگاوات ظرفيت توليد برق از واحدهاي پراكنده ايجاد كند كه تاكنون 200 مگاوات آن عملياتي شده است.
بهزاد تصريح كرد: در مجموع صنعت برق به دنبال ايجاد رونق اقتصادي براي رسيدن به رشد جهشي در اين صنعت است.
معاون وزير نيرو در امور برق و انرژي ميزان سرمايه گذاري سالانه در صنعت برق را حدود 120 هزار ميليارد ريال اعلام كرد و گفت: افزون بر اين رقم يادشده،هدفمندي يارانه‌ها، منابع مالي صنعت برق را بيش از 20 هزار ميليارد ريال افزايش داده است.
اقتصام**9169**1319
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:33 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

معاون سازمان پزشكي قانوني:
نزاع، بيشترين علت مراجعات مردم به پزشكي قانوني درسال 89 بود
تهران - معاون پزشكي و آزمايشگاهي سازمان پزشكي قانوني كشور گفت: شمار مراجعات نزاع در سال 1389 با افزايش 6/7 درصدي نسبت به سال قبل از آن، به رقم 629 هزار و 36 نفر رسيد.
به گزارش روز شنبه سازمان پزشكي قانوني كشور، 'عبدالرزاق برزگر' با بيان اين مطلب افزود: در سال 1388 شمار مراجعان نزاع به مراكز پزشكي قانوني سراسر كشور، 585 هزار و 509 نفر بود كه اين رقم در سال گذشته با افزايش قابل‌توجهي مواجه بود.
وي با اشاره به آمار مراجعه كنندگان نزاع در فاصله سال‌هاي 1385تا 1389 گفت: در اين سال‌ها، بيشترين شمار مراجعه بخاطر نزاع مربوط به سال 1389 با 629 هزار و 36 مورد و كمترين آن با رقم 547 هزار و 521 در سال 1386 بوده است.
برزگر با اشاره به آمار مرگ ناشي از سلاح سرد در سال‌هاي 1385 تا 1389 افزود: بيشترين رقم مرگ ناشي از سلاح‌هاي سرد، مربوط به سال 1385 با رقم يك‌هزار و 219 نفر و كمترين آن با رقم 976 نفر مربوط به سال 1388 بوده است.
معاون پزشكي و آزمايشگاهي سازمان پزشكي قانوني كشور، يادآور شد: با وجود بالا بودن آمار مراجعه در مورد نزاع در سال 1389 نسبت به چهار سال قبل از آن، آمار فوتي‌هاي ناشي از سلاح سرد در اين سال، رقم هزار و 93 نفر را به خود اختصاص داده است در حالي كه بيشترين موارد فوت ناشي از سلاح سرد در پنج سال اخير، مربوط به سال 1385 با يك هزار و 219 نفر بوده است.
بنابر آمار سازمان پزشكي قانوني، بيشترين مراجعات به اين سازمان در همه استان‌هاي كشور، پرونده‌هاي مربوط به نزاع است.
اجتمام**9134 **1569
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:34 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

 
کد خبر: 30351602          (1738730)            تاريخ انتشار : 03/02/1390 - 12:10
 
عضو كميسيون فرهنگي مجلس:
ايجاد هماهنگي ميان نهادهاي فعال در زمينه فعاليت هاي قرآني ضروري است
تهران-عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي گفت: با توجه به اينكه دستگاه هاي مختلفي در كشور متكفل اداره و حمايت از موسسات قرآني هستند؛ لازم است نوعي مهندسي و هماهنگي فرهنگي ميان اين نهادها برقرار شود.
'فاطمه رهبر' روزشنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگي ايرنا با تاكيد بر لزوم پرهيز از موازي كاري در فعاليت هاي قرآني، اظهارداشت: مسلما جامعه ما نيازمند گسترش فرهنگ قرآني و نهادينه سازي اين مهم بويژه براي اقشار جوان است اما بايد اين فعاليت ها با هماهنگي لازم صورت گيرد.
نايب رييس فراكسيون قرآن و عترت مجلس افزود: با توجه به اينكه دستگاه هاي مختلفي در كشور متكفل اداره و حمايت از موسسات قرآني هستند لازم است نوعي مهندسي و هماهنگي فرهنگي ميان اين نهادها برقرار شود.
وي گفت: برگزاري جلسات مشترك با حضور همه دستگاه هاي مربوطه و بررسي شرح وظايف هر يك از آنها مي تواند نقش موثري در ايجاد اين هماهنگي ايفا كند.
وي افزود : مسلما نظارت كلي بر موسسات قرآني نبايد در دست نهادهايي باشد كه از تغييرات سياسي در كشور تاثير مي پذيرند، لذا اگر يك نهاد بالا دستي كه نگاه جامعي به همه دستگاه ها دارد اين مهم را به عهده بگيرد بهتر است.
رهبر گفت: در كميسيون فرهنگي مجلس تلاش شده ضمن بررسي مشكلات فعاليت هاي قرآني در كشور، از نظر قانون، بودجه و ساير زمينه ها پشتيباني لازم را از مجموعه هاي قرآني داشته باشيم.
وي افزود: در فراكسيون قرآن و عترت نيز تلاش داريم تا در صورت نياز ، به اين موضوعات وارد شويم و حمايت لازم را انجام دهيم.
فراهنگ**2006**1588
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:35 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

 
رييس فدراسيون اسكي:
افتخارات بين المللي اسكي در سال 90 ادامه خواهد داشت
تبريز - رييس فدراسيون اسكي كشور گفت: افتخارات بين المللي اسكي در سال گذشته نقطه عطف اين رشته ورزشي براي كشور بود و اين افتخارات امسال نيز ادامه خواهد داشت.
'عيسي ساوه شمشكي' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، افزود: كسب جايگاه ششمي در المپيك زمستاني آسيا، حاصل تلاش گروهي و موفقيت بزرگي براي اين رشته ورزشي بود.
وي از تدوين برنامه پنج ساله فدراسيون اسكي براي توسعه اين رشته خبر داد و گفت: در اين برنامه، توسعه همگاني و قهرماني اين رشته و زير ساخت هاي آن به عنوان محور كار تدوين شده و در مرحله اجرا قرار گرفته است.
ساوه شمشكي افزود: گنجاندن مسابقات ليگ اسكي كشور در تقويم فدراسيون جهاني، به توسعه بخش قهرماني اين رشته در كشور كمك شاياني كرد و امكان حضور در رنكينگ هاي جهاني را براي اسكي بازان داخلي فراهم نمود.
وي از برگزاري بيش از 30 دوره مسابقات باشگاهي در رشته هاي آلپاين، اسنوبرد و چمن، زير نظر فدراسيون جهاني در كشور خبر داد و افزود: اين مسابقات در رده هاي مختلف سني برگزار شده و نتايج خوبي براي اسكي كشور در بر داشته است.
وي حاصل برنامه ريزي هاي مدون فدراسيون را ارتقاي جايگاه ايران در بازي هاي ونكور اعلام كرد و افزود: در اين مسابقات اسكي بازان كشورمان توانستند با وجود اسكي بازان حرفه اي و طراز اول دنيا، براي نخستين بار رتبه زير 500 جهان را كسب كنند.
رقابت هاي اسكي آلپاين قهرماني جوانان و بزرگسالان كشور با حضور اسكي بازان 14 استان در پيست اسكي سهند تبريز برگزار شد كه با قهرماني تيم استان البرز در رده جوانان و تهران در رده سني بزرگسالان به پايان رسيد.
7233/245/1594
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر
شنبه 3 اردیبهشت 1390  1:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها