|
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
فرهاد پورغلامي گفت: اگر قدري بهتر تلاش ميكرديم ميتوانستيم حداقل امتياز را كسب كنيم.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خوزستان، سرمربي ملوان پس از شكست يك بر صفر تيمش مقابل فولاد در نشست خبري اظهار كرد: در 15 دقيقه اول بازي فولاد خيلي بهتر بازي را شروع كرد ولي ما رفته رفته بهتر شديم و توانستيم بازي پاياپايي انجام دهيم.
در اوايل بازي فولاد دو موقعيت بسيار خوب داشت اما در نيمه دوم بازي، بازيكن خوزستاني تيم ما مهدي دغاغله يك موقعيت بسيار خوب نصيبش شد كه آن را به ديرك دروازه زد.
وي ادامه داد: متاسفانه گلي كه دريافت كرديم روي يك ضربه ايستگاهي بود كه قدري جهت باد هم به شوت رضا نوروزي كمك كرد تا قويتر به سمت دروازه ما شليك شود، در نهايت به فولاد و جلالي تبريك ميگويم. اين بازي هم براي ما و هم فولاد بسيار مهم بود چون دو تيم پشت سر هم در ردههاي ششم و هفتم جدول قرار داشتند. اگر ما قدري بهتر تلاش ميكرديم ميتوانستيم حداقل امتياز را كسب كنيم.
پورغلامي درباره بازي با شهرداري تبريز از رييس كميته انضباطي اظهار گلهمندي كرد و گفت: آقاي شريفي لطفا با همكارانتان يك بار ديگر بازي با شهرداري تبريز را تماشا كنيد. در 90 دقيقه بازي از همان دقيقه اول تا آخر از سوي تماشاگران فقط فحاشي شنيديم و چيزي نگفتيم. جالب اينجاست كه باشگاه ملوان در واكنش به اين حركت يك كار فرهنگي انجام داد و گفتيم كه تيم ما بايد قانوني شود براي همبستگي بيشتر تيمهاي ليگ برتري؛ اما متاسفانه امروز آقاي شريفي در يك برنامه زنده تلويزيوني، از باشگاههايي كه كار فرهنگي انجام نميدادند انتقاد ميكرد. سوال من اينجاست، ما كه كار فرهنگي انجام داديم آيا آقاي شريفي كاري براي ما كرد؟ در صورتي كه بايد از باشگاه ملوان در بازي با شهرداري تبريز به خاطر اينكه سنگ خورد و مورد فحاشي قرار گرفت، دلجويي كنند، بازيكن ما را محروم ميكنند كه براي ما بهتآور بود.
وي افزود: ناظر بازي نوشته كه سعيد سالارزاده بازيكن تيم ما تماشاگران را تحريك كرده است، من ميخواهم بدانم معني تحريك يعني چه؟ بازيكني كه قبل از شروع بازي به هنگام گرم كردن از سوي 40 هزار تماشاگر مورد فحاشي قرار ميگيرد آيا تماشاگران را تحريك كرده است؟ وقتي كه 40 هزار نفر به يك بازيكن فحاشي كنند طبيعتا تحريك را به دنبال دارد. جالب اينجاست كه بازيكنان ما بعد از صدور اين حكم از سوي كميته انضباطي، به ما و مسئولان باشگاه ميخندند و ميگويند اين هم نتيجه كار فرهنگي!
وي گفت: به نظر من هر كس كه در فوتبال ما بيشتر هياهو كند، موفقتر است. چطور ميشود كه من در اين بازي سنگ ميخورم ولي يك نفر از اعضاي كميته انضباطي اين قضيه را پيگيري نميكند؟ چطور ميشود كه در برنامه 90 يك كفش سفيد 10 بار نشان داده ميشود و روي اين قضيه بحث ميشود ولي در خصوص سنگ خوردن ما در آن بازي چيزي گفته نميشود. جالبتر اينكه تيم شهرداري تبريز را 10 ميليون جريمه ميكنند ولي بازيكنان ما را براي چند بازي محروم ميكنند.
وي خطاب به شريفي گفت: شما بايد چند دقيقه خودت را جاي ما قرار دهي و فحاشي كردن تماشاگران را بشنوي، آيا بعد از آن عكسالعملي انجام نميدهي؟
وي در پايان گفت: از آقاي شريفي تقاضا دارم كه حق ضايع شده مردم انزلي و تيم ملوان را برگردانند و دوباره فيلم بازي را مورد بررسي قرار دهند.
انتهاي پيام
|