0

اخبار ایران و جهان

Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 3093

پاسخ به:اخبار ایران و جهان

توصیه راننده به وزیر اطلاعات:به دولت نروید!
پنجشنبه ۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۲۱:۰۸

وزیر اطلاعات دولت نهم با بیان اینکه «ما خودمان هم نفهمیدیم چگونه و چرا ما را کنار گذاشتند» یادآور شد: بسیاری از مسئولین از برکناری من هیچ اطلاعی نداشتند.

به گزارش جهان به نقل از مهر وی ادامه داد: اطلاعی ندارم که در آن زمان مقام معظم رهبری از روند برکناری من مطلع بود یا نه، ولی ایشان از برکناری آقای مصلحی اطلاعی نداشتند.

خبر عزل خودم را از معاونم شنیدم / شوکه نشدم!

محسنی اژه ای در ادامه روایت خود از برکناری اش در دولت نهم گفت: بعد از نماز ظهر روزی که من را برکنار کردند مانند همیشه قرار بود تا قبل از پایان وقت اداری یک جلسه ای بگذاریم که وقت هم فوت نشود که در حال رفتن به اتاق کارم بودم که یکی از معاونین من سراسیمه به استقبال من آمد و خبر عزل من را داد و گفت که به وی پیشنهاد سرپرستی وزارت اطلاعات داده شده است.

وی با اشاره به شوکه شدن همراهانش پس از شنیدن خبر عزلش از وزارت اطلاعات دولت نهم، بیان داشت: ولی خود من چون شناخت داشتم خیلی شوکه نشدم!

دادستان کل کشور با اشاره به اطلاع از خبر برکناری اش چند دقیقه مانده به پخش اخبار ساعت ۱۴ یادآور شد: پس از شنیدن خبر عزلم در پاسخ به مشورت معاونم برای پذیرفتن سرپرستی وزارت اطلاعات به او گفتم که اگر من برکنار شدم که دیگر نمی توانم نظری داشته باشم ولی اگر از من مشورت می خواهی من می گویم حتما قبولت داشته که به عنوان سرپرست شما را معرفی کرده است.

محسنی اژه ای با بیان اینکه این به صلاح نبود که دو هفته مانده به پایان دوره دست به برکناری وزرا بزنند عنوان کرد: به هر حال ما با یکی دو نفر مشورت کردیم که در مقابل این موضوع چه واکنشی نشان دهیم.

اتفاقی شبیه به اتفاقی که برای مصلحی افتاد!

وی با اشاره به اینکه روز برکناری اش از وزارت اطلاعات مانند همه یکشنبه ها قرار بود جلسه دولت ساعت چهار برگزار شود، افزود: اتفاقی که برای ما رخ داد مانند همین اتفاقی بود که برای مصلحی رخ داد.

دادستان کل کشور ادامه داد: ابتدا قصد داشتم با توجه به برکناری در جلسه دولت حضور پیدا نکنم که در نهایت با توجه به اینکه این موضوع به صورت رسمی به ما اعلام نشده بود تصمیم به حضور در جلسه دولت گرفتیم.

گاهی وقتها یک استعفای زوری از آدم می گیرند!

محسنی اژه ای با بیان اینکه گاهی وقت ها یک استعفای زوری از آدم می گیرند، گفت: ولی متاسفانه در این خصوص هیچ حرفی به ما گفته نشده بود.

توصیه راننده به وزیر اطلاعات: به جلسه دولت نروید!

وی ادامه داد: در نهایت تصمیم گرفتیم خودمان را «به آن راه بزنیم» که از موضوع برکناری خبر نداریم و برای رفتن به جلسه دولت سوار ماشین شدم که راننده ماشین به من یادآوری کرد که آقای محسنی، گفته اند شما جلسه دولت نروید و به دفتر ریاست جمهوری مراجعه کنید.

دادستان کل کشور افزود: پس از رفتن ما به دفتر ریاست جمهوری آقای شیخ الاسلامی که آن زمان رئیس دفتر رئیس جمهور بودند به ما اطلاع دادند که من و آقای صفار هرندی عزل شده ایم.

برای خداحافظی هم به جلسه دولت راهمان ندارند!

محسنی اژه ای در ادامه روایت خود از برکناریش گفت: من در نهایت به رئیس دفتر رئیس جمهور گفتم خب ایرادی ندارد ما به جلسه دولت می رویم تا حداقل با دوستانی که چهار سال با هم بودیم خداحافظی داشته باشیم که ایشان به ما گفتند شما نروید!

وی با بیان اینکه هر قدر اصرار کردیم اجازه خداحافظی به من ندادند، گفت: رئیس دفتر رئیس جمهوری ضمن مخالفت با حضور من در جلسه دولت عنوان کردند که به وی گفته شده است از ورود من به جلسه ممانعت کند.

وزیر سابق اطلاعات با اشاره به عزل دیگر وزیران دولت نهم گفت: در نهایت من هنگام خداحافظی به رئیس دفتر رئیس جمهور یادآوری کردم که با توجه برکناری من و صفار هرندی دولت از حد نصاب می افتد.

اینقدر شتاب زده عمل شد که دولت از نصاب افتاد!

محسنی اژه ای ادامه داد: این قدر شتاب زده در مورد برکناری وزرا عمل شده بود که حتی به این موضوع هم فکر نکرده بودند که با عزل ما دولت از رسمیت می افتد و باید برای ادامه کار دوباره از مجلس رای اعتماد بگیرد.

وی افزود: بعد از یادآوری من رئیس دفتر رئیس جمهور همانجا به دولت زنگ زدند و موضوع را عنوان کردند که در نهایت تصمیم گرفتند حکم صفار هرندی را فعلا ابلاغ نکنند تا دولت از رسمیت نیفتد.

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به سختی کار مقام معظم رهبری در ایجاد تعامل میان مسئولان گفت: اگر هدایت های ایشان نبود مسلما دشمن در بسیاری از صحنه ها نتیجه می گرفت

جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:12 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

کد خبر: 30350389          (1741425)            تاريخ انتشار : 02/02/1390 - 09:48

مهلت ثبت نام قبول شدگان كارشناسي ارشد مجازي پيام نور تا 4 ارديبهشت تمديد شد
تهران - مدير روابط عمومي دانشگاه پيام نور از تمديد مهلت ثبت نام پذيرفته شدگان در دوره هاي كارشناسي ارشد مجازي اين دانشگاه تا روز يكشنبه، چهارم ارديبهشت ماه خبر داد.
به گزارش ايرنا، براساس اعلام روز جمعه دانشگاه پيام نور، 'مقداد محمودي' اظهار داشت: پذيرفته شدگان كارشناسي ارشد دوره مجازي مي توانند با مراجعه به سامانه الكترونيكي گلستان به نشاني اينترنتي www.reg.pnu.ac.ir ، دفترچه راهنما را مشاهده و مطالعه كنند و از طريق درج شناسه كاربري و گذر واژه به اين سامانه وارد شده و نسبت به اجراي مراحل پذيرش خود به صورت الكترونيكي اقدام كنند.
به گفته وي، بعد از پذيرش نهايي، دانشجويان مي توانند با دريافت تاريخ و ساعت ثبت نام، واحدهاي درسي خود در اين سامانه الكترونيكي انتخاب كنند.
پيش از اين زمان پذيرش الكترونيكي پذيرفته شدگان كارشناسي ارشد دوره مجازي دانشگاه پيام نور از تاريخ 28 تا 31 فروردين ماه اعلام شده بود.
فراهنگ**1055
جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:16 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

يك مقام مسوول:
تنها راه مقابله با جنگ نرم داشتن بصيرت و پيروي از ولي فقيه است
كرمانشاه - مشاور وزير و رييس مركز مطالعات، تحقيقات و آموزش وزارت كشور روز پنجشنبه در كرمانشاه گفت: تنها راه مقابله با جنگ نرم دشمنان انقلاب اسلامي، داشتن بصيرت و پيروي از ولي فقيه است.
به گزارش خبرنگار ايرنا، محمد وحدتي در جمع فرمانداران، بخشداران و مديران كل استان كرمانشاه در همايش ' جنگ نرم، تهديد نرم و شيوه هاي مقابله با آن' افزود: دشمنان كه در طول سالهاي گذشته از طريق جنگ سخت بخصوص در دوران هشت سال دفاع مقدس به اهداف خود نرسيدند به جنگ نرم روي آوردند و از اين طريق اعتقادات و باورهاي ديني مردم و ولايت فقيه را مورد هدف قرار دادند.
وي مهم ترين ابزار جنگ نرم را رسانه ها دانست و گفت: دشمن براي پيشبرد اهداف خود ابتدا افكار مردم را در اختيار مي گيرد، سپس
با تبليغات فراوان نقاط قوت باورهاي دبني و اعتقادي مردم را به عنوان ضعف معرفي كرده و مورد هجوم قرار مي دهد.
وي با اشاره به اينكه دشمنان انقلاب و عوامل وابسته به آنها در داخل كشور ولايت فقيه را به عنوان عامل بن بست و عدم پيشرفت كشور معرفي مي كردند، اضافه كرد: اين افراد براي رسيدن به مقاصد خود مكتب هاي غربي تكثرگرايي، ليبراليسم و امانيسم را در جامعه ترويج مي دادند تا در باورهاي ديني مردم تشكيك ايجاد كنند.
وي گفت: جنگ نرم از دوران سازندگي بتدريج در كشور آغاز شد و در دوران دوم اصلاحات با ارايه لايحه دو قلو از سوي دولت به مجلس در خصوص حذف نظارت استصوابي و افزايش اختيارات رييس جمهوري به اوج خود رسيد ولي مقام معظم رهبري با تيزبيني و درايتي كه داشتتند همه اين حركات را بخوبي تحت نظر داشتند و نگذاشتند آسيبي به اين مملكت وارد شود.
وي با اشاره به اينكه بيشترين افرادي كه در جامعه در معرض خطر تهاجم فرهنگي دشمنان قرار دارند، جوانان و نوجوانان هستند، گفت: اين قشر بايد هوشيار و آگاه باشند زيرا دشمن براي رسيدن به مقاصد خود با گسترش بي بندو باري و رواج مواد مخدر دامهاي زيادي را براي انحراف آنها گسترانده است.
567
جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:17 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

رييس مجلس:‌ دموكراسي حقيقي عامل پايداري جامعه است
تهران- رييس مجلس شوراي اسلامي گفت:‌ دموكراسي اگر به معناي واقعي خود به وجود بيايد با تعبيري كه ما از آن به عنوان مردم سالاري داريم و چارچوب هاي دقيق تري دارند، عامل پايداري جامعه است.
به گزارش روز پنج شنبه ايرنا به نقل از اداره كل اخبار و رسانه هاي گروهي مجلس، علي لاريجاني در ديدار با اعضاي ستاد بزرگداشت شهيد مطهري با اشاره به تحولات اخير در كشورهاي اسلامي افزود: از اشتباهات غرب اين بود كه فكر مي كرد بايد مسلمان ها را دست دوم در نظر بگيرند؛ اما غافل بودند كه اين انفجار جايي رخ مي دهد و جوامعي كه آزاد زندگي مي كنند، از جوامعي كه با سكون كار خود را پيش مي برند، پايدارترند..
وي تصريح كرد: بسياري از كشورهاي منطقه كه سكون مرگباري داشتند، اين سكون باعث سرنگوني شان شد و برخي از مسايل كه حتي شايد در كشورهاي غربي كمتر روي آن كار شده و در بين متفكرين اسلامي هم من آن را نديدم اين فكر است كه يكي از عوامل زوال كشورها آن است كه روي برخي حقوق خود تاكيد مي كنند و از برخي غافل مي مانند، حال آنكه حقوق اجتماعي مانند حقوق فردي هرگاه متوازن رشد كند، عامل كمال و پايداري است.
لاريجاني گفت: شهيد مطهري معتقد است كه اعتدال بايد در حركت سياسي و اجتماعي كه همه وجوه جامعه را دربرمي گيرد دنبال شود و مسلمانان به عدالت، پيشرفت جامعه، اخلاق، ارتقاي علمي و احساس مسووليت نسبت به ساير مسلمانان بپردازند و نبايد اشتباهي كه ديگران كردند در جامعه ما رخ دهد.
رييس مجلس با اشاره به انديشه هاي بلند اين استاد شهيد افزود:‌ در نگاه شهيد مطهري، هر جامعه اي كه ضعيف نگه داشته شود بايد جايي خود را احيا كند و امروزه اين امر در انقلابهاي منطقه ديده مي شود.

* بايد انصاف داشت
لاريجاني در ادامه سخنانش، شهيد مطهري را از افراد برجسته اي دانست كه هم بر موضوعات روز متمركز بود، هم بنيان هاي فكري قوي داشت و هم به تربيت انسان هاي مكتبي و مسلكي همت گماشت.
وي با بيان اين كه مطهري دغدغه مسايل روز زمان خود را داشت، يادآور شد: 90 درصد آثار وي بنيان ساز و 10 درصد مسايل روز است زيرا وي فقيه، مبارز و استاد دانشگاه بود و نمي توانست به مسايل روز نپردازد.
رييس مجلس با تاكيد بر اينكه حرف هاي نو در آثار شهيد مطهري وجود دارد، خاطرنشان كرد: مباحث مورد اشاره مطهري تاسيسي است و بايد در كاوش هاي جديد، افراد جديد روي اين موضوعات تمركز كنند و آن را جلو ببرن. مثلا نظريه ايشان در باب عدالت نسبت به متفكرين گذشته در فلسفه خودمان يا كساني كه در غرب از يونان تا امروز دراين باره حرف مي زدند، نگاه كاملا متفاوتي است و حرف نويي را دارد و اگر اين موضوع خوب كار و پرورانده شود و نگاه تطبيقي در آن وجود داشته باشد، مسايل خوبي از آن در مي آيد.
رييس قوه مقننه با بيان اينكه بعضي حرف هاي شهيد مطهري تاسيسي است و مي توان آن را شاخ و برگ و توسعه داد، اضافه كرد: بخشي از مباحث ايشان نيز مربوط به افراد مياني جامعه است و قسمت قابل توجهي از آثار ايشان براي اين است كه طبقه نخبه جامعه ما نيز از بصيرتي واقعي نسبت به مسائل اسلامي برخوردار شود چرا كه معتقد بود ما بايد تلاش كنيم تا طبقه تحصيل كرده در معارف اسلامي آشنايي نسبتا كاملي پيدا كند.
وي افزود: فردي كه مهندس و دكتر مي شود، اعتبار اجتماعي پيدا مي كند و قسمتي از جامعه به او روي مي آورد، اما وي چون از نظر نفسي و نظري تربيت نشده، آمادگي و ظرفيت اين كار را ندارد و وقتي به او رجوع مي شود، وي اظهار نظرهايي مي كند كه ممكن است بسياري از مشكلات و مسائل را در جامعه به وجود بياورد.
به عقيده لاريجاني، به ميزاني كه اعتبار اجتماعي انسان بالا مي رود و اثرگذاري او بيشتر مي شود، بايد ميزان اطلاعاتش در مسائل ديني قوي تر شود. وقتي يك سياستمدار اقبال بيشتري را متوجه خود مي سازد، بايد وقت بيشتري در كسب معارف اسلامي بگذارد تا بتواند مخاطبان خود را از طريق درست راهنمايي كند و به ميزاني كه اعتبار او بالا مي رود، بايد مستمرا بخواند، تا آمادگي او براي اثربخشي بيشتر شود.
رييس مجلس تصريح كرد: در طريق فكري مطهري، افكار اسلامي در كمال بخشي نظري و نفساني براي اين طبقه مفيد است. در حالي كه عده اي مي گويند تقرب مطهري به مسائل عقلاني است، اما اين‌طور نيست زيرا بر حسب موضوع، وجوه تقرب ايشان متفاوت است و گاهي فلسفي است و گاهي كلامي، روايي، تاريخي كه البته همه اينها از عقلانيت برخوردار است؛ اما با روش خاص خود مطهري و به همين دليل ماندگار است و اين تقرب كامل مي تواند سيماي دقيق تري از معارف اسلامي بدهد زيرا همه حقايق اسلامي را نمي شود با متدولوژي فلسفي فهميد.
وي اظهار داشت: در كتاب خدمات متقابل ايران و اسلام، تتبع شهيد مطهري تاريخي است، اما انصافي كه در آن نهفته باعث جذابيت آن شده و مانند برخي حرف هاي سطحي كه گاه در آن دوران زده مي شد و الان هم شنيده مي شود، نيست:‌مثل بحث ايراني گرايي كه وجه عقلي ندارد و واقعي و منصفانه هم نيست.
وي خاطرنشان كرد: اسلام به واقع ايران را تكامل بخشيد و مطهري نيزآنها را بر مي شمرد و اين يك امر واقعي است واگر انسان منصف باشد به آن اذعان دارد، اما اگر بخواهد از اين طريق شعار بدهد بحث ديگري است.
لاريجاني ادامه داد: ايراني ها نيز خدمات متعددي به اسلام كرده اند و هر دو وجه بايد منصفانه ديده شود.
وي با بيان اينكه مطهري از عموم مردم غفلت نداشت، افزود: بسياري از آثار مطهري متعلق به عموم مردم است؛ زيرا ايشان معتقد بود مسلمانان با هر موقعيت و سمتي بايد اطلاعات كاملي نسبت به معارف اسلامي كسب كنند وحتي در كتابي اشاره كردند؛ زبان عربي را ياد بگيريم.
رييس مجلس ادامه داد: اين در حالي است كه عده اي معتقد بودند چنين كاري درست نيست زيرا زبان فارسي را از بين مي برد و يا اينكه قبل از انقلاب عده اي مي خواستند ايران گرايي كنند واز همين جهت به دروغ مشتي به اسلام مي زدند و حالا هم جور ديگري عمل مي كنند. مانند؛ بحث مكتب ايراني كه مطرح شده و حرف هاي پوچي است كه بنيان آن مشخص نيست.
لاريجاني تصريح كرد: مكتب به فكر و ايدئولوژي مربوط مي شود نه به جغرافيا و نمي توانيم بگوييم مكتب مالزي يا كوبا يا امثالهم و اين جنس حرف ها اساس و پايه ندارد و باعث سرگرداني در جامعه مي شود.
رييس قوه مقننه ادامه داد: مطهري تقويت جامعه به صورت عام را مدنظر داشت و معتقد بود هرچقدر ذهن ها تقويت شده و قوي باشند در مسائل مختلف تصميمات درست مي گيرند و اگر جامعه اي بخواهد پيشرو و الگو باشد و وظيفه خود را نسبت به انسان و بشريت به درستي ادا كند بايد در توان علمي و ورزندگي فكر خود اهتمام كند؛ زيرا جامعه اي كه ورزيدگي ذهني نداشته باشد نمي تواند پيشرو باشد حتي اگر آرماني متعالي داشته باشد.

* فعاليتهاي ستاد بزرگداشت شهيد مطهري استمرار داشته باشد
لاريجاني خطاب به اعضاي ستاد بزرگداشت شهيد مطهري گفت: اين تلاش ها كه شما انجام مي دهيد در كنار همديگر ارزشمند است و تنوع اين ستاد به دليل شخصيت ذوابعاد شهيد مطهري است و من فكر مي كنم در همه امور بايد تفكر وي را دنبال كرد؛ زيرا مثل مطهري كمتر فردي داريم كه خواندن آثار او ساده و جذاب است و طبقات مختلف مي توانند مرواريدهاي فكري را از درون آثار او كسب كنند، همچنان كه تفسير قرآن ايشان با عموم تفاسير متفاوت است و همه مردم مي توانند از آن استفاده كنند.
وي با درخواست از اعضاي ستاد بزرگداشت شهيد مطهري براي انجام فعاليت هاي مستمر، خاطرنشان كرد: هرچند اين مسئله كه براي سالگرد ايشان فعاليت هايي انجام مي دهيم كار ارزشمند و ماندگار و خوبي است كه بايد انجام شود، اما بايد يك كار مستمر نيز انجام داد و مثلاً در دانشگاه ها حلقه هاي بحثي به وجود آيد كه در هر ماه بررسي دقيقي از افكار مطهري داشته باشد.
لاريجاني افزود: اگرچه در كارهاي علمي نمي توان هر روز از اين قبيل فعاليت ها انجام داد، اما با يك زمان بندي متناسب مي توان اين هدف را به پيش برد و مثلا در حوزه فلسفه هر ماه يك نشست داشته باشيم كه يك متخصص يكي از وجوه فكر ايشان را مورد نقد و بررسي قرار دهد و اين بحث نبايد محدود باشد، زيرا ممكن است علما در اين مورد نظرهاي متفاوتي داشته باشد و به نظر من ايرادي ندارد زيرا آن موضوع را پخته مي كنند و بحث را جلو مي برند و استمرار اين كار در حوزه هاي مختلف مي تواند باعث شود نظرات جديد ايجاد و بررسي شود.
رييس مجلس ادامه داد: در بحث روز هم بايد متناسب با افكار شهيد مطهري برخورد كرد و نمي توان ايشان را دست مايه كارهاي سبك كرد؛ زيرا وزن فكري مطهري آن‌قدر سنگين است كه نمي توان چنين كاري انجام داد و ما هم بايد پرهيز كنيم كه در كارهاي جزئي از شهيد مطهري استفاده كنيم و همانطور كه ثقل كار وي بنيان هاي فكري را مي ساخت ايشان را نبايد دستمايه كارهاي سياسي كرد، اما بعضي از مسايل سياسي در حوزه انديشگي وارد مي شود و اگر از بنيه هاي فكري مطهري استفاده شود.
لاريجاني خاطرنشان كرد: خوب است مانند نهضت هايي كه در منطقه به وجود آمده كه حادثه بسيار عميقي است و شايد رسانه هاي ما هنوز ابعاد مختلف آن را باز نكردند كه علت اين رويش ها چگونه بود در حالي كه برخي از آثار مطهري در اين زمينه نكات جذابي دارد مانند اينكه سنت هايي در حركت هاي اجتماعي وجود دارد و اين سنت ها بر مواردي اتكا دارد واينكه علل سقوط جوامع و حكومت ها چيست بحث دقيقي دارد.
سيام**2026
جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:18 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

کد خبر: 30350274          (1741258)            تاريخ انتشار : 01/02/1390 - 21:34

تيم هاي ايلام،كردستان وسيستان ازپرداخت ورودي مسابقات كشوري معاف شدند
سنندج - رييس سازمان تربيت بدني كشور گفت:از اين پس تيم هاي كردستان، ايلام و سيستان و بلوچستان از پرداخت هزينه هاي ورودي در مسابقات كشوري معاف هستند.
به گزارش ايرنا علي سعيدلو در جريان سفر به كردستان و در پي مشاهده مشكلات تيم هاي اين استان براي يافتن حامي مالي، دستور معافيت تيم هاي كردستان و دو استان ديگر را از پرداخت هزينه ورود به مسابقات كشوري صادر كرد.
معاون رييس جمهور و رييس سازمان تربيت بدني، هدف اصلي اين طرح را توسعه همه جانبه و فراگير فعاليت هاي ورزشي دانست و گفت: انتظار مي رود از طريق اين معافيت سطح كمي و كيفي رقابت ها ارتقا يابد و امكان حضور حداكثري ورزشكاران سه استان پيش گفته در رقابت هاي كشوري و ليگ ها افزايش پيدا كند.
اختصاص سه ميليارد ريال به تيم هاي بسكتبال بانوان و آقايان كردستان از سوي سازمان تربيت بدني و همچنين در نظر گرفتن 200 ميليارد ريال علاوه بر اعتبارات در نظر گرفته شده براي به بهره برداري رسيدن طرح هاي نيمه تمام ورزشي استان كردستان از مهمترين تصميمات اتخاذ شده در سفر سوم هيات دولت به اين استان براي حوزه ورزش است
جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:22 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

قائم مقام دانشگاه پيام نور كشور:
توسعه توانمندي ها و توزيع عادلانه آموزش عالي از بركات نظام است
ساري – قائم مقام دانشگاه پيام نور كشور ، توسعه ظرفيت ها و توانمندي ها و توزيع عادلانه آموزش عالي را بركات حاصل از نظام اسلامي دانست و گفت : اكنون دسترسي به آموزش عالي براي همگان فراهم شده است .
به گزارش خبرنگار ايرنا ، ' سعيد حسامي ' پنجشنبه شب در مراسم تجليل از استادان و مدرسان دانشگاه پيام نور بابل ، افزود : اكنون امكان تحصيل آحاد مردم به ويژه نسل جوان در دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي حتي در مناطق محروم ، فراهم شده است.
وي اظهار داشت : روند توزيع عادلانه آموزش عالي در دولت هاي نهم و دهم شتاب بيشتري گرفته و از مهمترين اولويت هاي دولت خدمتگزاز توسعه ظرفيت و توانمندي هاي مراكز علمي و دانشگاهي است.
حسامي با تاكيد بر لزوم افزايش كيفيت آموزش عالي در اين مجموعه دانشگاهي ، اظهار داشت : اقدامات و برنامه هاي گسترده اي براي رسيدن به اين هدف مهم در حال انجام است .
وي تعداد واحدها و مراكز مجموعه دانشگاهي پيام نور را در كشور 520 واحد و در خارج از كشور 22 واحد اعلام كرد و بيان داشت : مراكز داخلي اين مجموعه دانشگاهي در نقاط دور افتاده و محروم همچون استانهاي سيستان و بلوچستان و كرمان در حال ارائه خدمات آموزشي به مردم است .
حسامي بر ايجاد و راه اندازي رشته هاي جديد متناسب با نيازهاي جامعه تاكيد كرد و گفت : رشته هاي فني و مهندسي و هنر بزودي در برخي از واحدهاي دانشگاهي نظير بابل و ساري ايجاد خواهد شد.
حسامي ، استفاده از فناوري هاي نوين ، افزايش تعداد دانشجويان خارجي ، ارائه آموزش هاي الكترونيكي ، تاسيس رشته هاي جديد راه اندازي قطب هاي شيمي و رياضي و ارتقاء كمي و كيفي سطح اموزش را از مهمترين برنامه هاي دانشگاه پيام نور دانست .
وي با اشاره به تجهيز آزمايشگاه هاي مراكز و واحدهاي دانشگاه پيام نور ، گفت : سال گذشته300 ميليارد ريال براي تجهيز اين مراكز هزينه شده كه اين روند در سال هاي آتي با شتاب بيشتري ادامه حواهد يافت .
قائم مقام دانشگاه پيام نور كشور گفت: اكنون بيش از يك ميليون دانشجو در دانشگاههاي پيام نور سراسر كشور مشغول فراگيري علوم هستند .ك/2
جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:24 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

مدير ميراث ايلام:
تقويت صنعت گردشگري نيازمند ارايه خدمات استاندارد است
ايلام - مدير كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ايلام گفت: توسعه صنعت نوپاي گردشگري كشور بيش از هر زمان ديگري اكنون نيازمند تقويت خدمات استاندارد كيفي و مطلوب است.
به گزارش ايرنا، 'مسعود اسكندري' روز پنج شنبه به خبرنگار ايرنا بيان كرد: شناسايي شگفتي‌هاي طبيعت چهار فصل، اقليم‌هاي گوناگون و همچنين كشف زيبايي‌هاي آثار بي‌نظير و ماندگار تاريخي، فرهنگي و آشنايي با آداب ،رسوم و سنن ايران، تنها با توسعه گردشگري داخلي و سفر امكان‌پذير است.
وي ادامه داد: در اين مقطع مهم و تاريخي و هم سو با سياست دولت دهم با محوريت خدمات‌رساني، صنعت نوپاي گردشگري جمهوري اسلامي ايران بيش از هر زمان ديگري نيازمند تقويت زيرساخت ها براي توسعه خدمات مطلوب به گردشگران است.
او بيان كرد: ضرورت ارتقا كيفي و كمي خدمات قابل ارايه به گردشگران داخلي و خارجي، ستاد تسهيلات سفر استان ايلام را موظف كرده است تا با رفع موانع و مشكلات براي تسهيل و روان سازي سفرها، راه توسعه اين صنعت را هموار سازد.
اسكندري گفت: بنابراين يكي از وظايف اصلي دبيرخانه ستاد تسهيلات سفر به عنوان متولي اصلي توسعه صنعت گردشگري كشور، تشويق قشرهاي مختلف مردم به منظور ايرانگردي، ارايه تسهيلات به گردشگران خارجي و داخلي و نظارت بر عملكرد واحدهاي اقامتي و پذيرايي و دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي است.
وي افزود: خوشبختانه تاكنون در اين حوزه به ويژه در ايام تعطيلات نوروز، با بسيج تمامي امكانات موجود و جلب مشاركت سازمان‌ها، نهادها و دستگاه‌هاي مرتبط از قبيل وزارت آموزش و پرورش، هلال احمر و شهرداري ها نسبت به تشكيل ستاد سفرهاي استاني ويژه نوروز90 اقدام كرد.
او اظهار داشت: نظارت موثر بر كيفيت و نحوه خدمات‌رساني تاسيسات گردشگري و دفاتر خدمات مسافرتي و در نتيجه فراهم آوردن زمينه‌هاي خدمات‌رساني مطلوب در زمينه امداد و نجات، اسكان موقت، راهنماي گردشگري و حفظ امنيت و آسايش مسافران و گردشگران از جمله اساسي‌ترين اهداف شكل گيري اين ستاد بوده است.
استان ايلام به عنوان بخش مهمي از 'تمدن ايلام باستان' داراي جاذبه هاي فراواني براي جلب گردشگر است.
7173/1139
جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:25 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

مدير عامل شركت سرمايه‌گذاري نيروگاهي:
تحريم‌ها فرصت خودكفايي كشور را ايجاد كرده است
تهران - مدير عامل شركت سرمايه‌گذاري نيروگاهي ايران (سنا) گفت: تحريم‌ها علاوه بر ايجاد محدوديت‌، فرصت‌هايي نيز ايجاد مي كند و هر جا كه صحبت از تحريم بوده بيشتر به سمت خودكفايي رفته‌ايم .
'سيدمهدي متوليان' روز چهارشنبه در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار اقتصادي ايرنا اظهار داشت: توان علمي و فني در كشور بطور بالقوه بالاست، اما مادامي كه نيازهاي كشور به قيمت مناسب و راحت از خارج تامين مي شود اين توانمندي بالقوه به سختي بالفعل مي شود و اين در حالي است كه با وجود تحريم تامين نيازها مشكل شده و اين امر دليل عمده دليل اتكا به پتانسيل داخلي است تا اين پتانسيل‌ها بالفعل شوند.
متوليان گفت: به اعتقاد من تحريم‌ها بيشتر ايجاد فرصت كرده و در خودكفايي كشورموثر بوده است، اما ممكن است برخي از نيازهاي ما سخت‌تر تامين شده و مثلا برخي از قطعات و يا مواد را گرانتر تهيه كنيم اما اين امر بگونه‌اي نبوده كه در بخش برق مانع ادامه كار شود.
وي افزود: نمايشگاه محلي است كه عرضه كنندگان و مشتريان همديگر را پيدا مي كنند تا از آخرين دستاوردها و يا نيازهاي يكديگر مطلع شوند، در نمايشگاه نفت و گاز نيز در ظاهر بخش انرژي الكريكي حضور ندارد اما اين دو موضوع بطور كامل در ارتباط با يكديگر هستند.
متوليان ادامه داد: برق نوعي از انرژي بوده و نفت و گاز نيز حامل‌هاي انرژي هستند، همچنين توليد كنندگاني كه در زمينه نفت و گاز فعاليت دارند مصرف بالايي در زمينه انرژي الكتريكي دارند و نيازمند به انرژي برق هستند.
وي افزود: با توجه به سياست‌هاي كلي نظام جمهوري اسلامي مبني بر اجراي اصل 44 قانون اساسي و سپردن كارهاي تصدي‌گري به مردم، يكي از بخش‌هايي كه در اين رديف قرار دارد بخش برق است كه توليد و فروش آن بايد به بخش خصوصي واگذار شود.
مدير عامل سنا گفت: در چند سال اخير اين موضوع تا حدي راه خود را پيدا كرده و توليد كنندگان بخش خصوصي به اين عرصه پاگذاشته‌اند و هم اكنون درصد قابل ملاحظه‌اي بازار برق را به خود اختصاص داده‌اند و برق خود را به بازار عرضه مي كنند.
متوليان افزود: تاكنون ارائه برق توسط بخش خصوصي از طريق شركت توانير بود و اين شركت برق توليد كنندگان خصوصي را خريداري مي كرد، اما مطابق قوانين و آيين‌نامه‌هايي جديد اين موضوع پيش بيني شده كه شركت‌هاي خصوصي توليد كننده برق نيز وارد بازار برق شده و در اين بازار اقدام به فروش برق توليدي خود كنند.
وي تصريح كرد: اين امر با واگذاري نيروگاه‌هاي احداث شده به بخش خصوصي تقويت خواهد شد و بطور مستقيم توليد كنندگان برق مي توانند توليد خود را به واحدهاي صنعتي بفروشند.
مدير عامل سنا اظهار داشت: شركت متبوعش بعنوان عرضه كننده برق وارد نمايشگاه نفت و گاز شده‌، چرا كه اين بخش‌ها نيازمند به برق هستند و بنابراين شركت‌هاي فعال در اين دو بخش مي توانند با امضا قرارداد نياز آينده برق خود را تامين كنند كه اين امر براي توليد كنندگان برق دستاوردهاي بالقوه‌اي دارد كه بايد بالفعل شود.
اقتصام**9169**1319
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30347733

صفحه اصلی | سیاسی | اقتصادی |  اجتماعی | فرهنگی | علمی |  ورزشی | خارجی | استانها |  پژوهش | عکس
خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1389 کليه حقوق اين سايت
جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:26 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

غبار آلوده سازهاي آمريكايي بر چهره زمين
گروه اسناد و اطلاع رساني- توليد بيش از 25 درصد گازهاي گلخانه اي جهان، بكارگيري تسليحات هسته اي درعمليات متعدد و وسيع نظامي، اولين توليد كننده وصادر كننده زباله هاي اتمي و الكترونيكي، تنها بخشي از مستنداتي است كه سبب شده آمريكا به عنوان نخستين تخريب كننده زيست محيط جهان شناخته شود.
ايده نامگذاري و پاسداشت روز جهاني' زمين پاك ' كه هر ساله بيست و دوم آوريل مصادف با دوم ارديبهشت ماه در تمام دنيا برگزار مي‌شود، از سوي ' جان مك كانل' آمريكايي در اوايل اكتبر1969 مطرح شد. روزنامه نگاري كه درحوزه هاي فعاليت خود به عرصه هاي دين،علم و صلح توجه نشان مي داد.
اين پيشنهاد پس از طرح و تصويب در سازمان ملل در تقويم مناسبت هاي بين المللي جاي گرفت.
كانل نخستين بار پيشنهاد خود را براي تعدادي از اعضاي انجمن شهر سانفرانسيسكو مطرح كرد. او معتقد بود چون اعتدال بهاري و تساوي روز و شب در 21 مارس(اول فروردين) روي مي دهد پس نشانه اي براي تازه شدن زندگي است و با اين ديد بايد همه‌ بشريت را به شناخت زمين و احترام به توازن زيباي آن فرا خواند. توازني كه در بين همه جانوران در زمين، ماهيان در دريا، پرندگان در هوا و نوع بشر درهمه جاي دنيا برقرار است.
او تلاش كرد تا توجه انسانها را به اين نكته مهم جلب نمايد تا پيوسته هوشيار باشند كه اين توازن از بين نرود.
به همين دليل در ابتدا اوتانت دبيركل وقت سازمان ملل در بيانيه اي، 21 مارس را روز زمين خواند و از آن زمان به بعد، در آن روز خاص 'زنگ صلح' در مقرهاي سازمان ملل در نيويورك و ژنو به صدا در مي ‌آيد، اما كمي بعد اين روز به 22 آوريل تغيير يافت.
در اهميت اين روز هم آورده شد كه با توجه به اينكه انسانها عضوي از خانواده‌ بشري هستند و منابع سياره زمين، ميراثي براي همگان محسوب مي شود، همه انسانها حق يكساني نسبت به اين منابع دارند و هيچكس حق از بين بردن فرصت‌هاي حقوقي آيندگان را ندارد.هماهنگي با طبيعت و هم‌دلي با همنوعان، آرمان كساني است كه در انديشه‌ زمين پاك و محيط زيست سالم به سر مي برند.
به اين ترتيب نخستين اعلاميه روز زمين در سال 1970 توسط، 'جوزف آليوتو'، شهردار سانفرانسيسكو در بزرگداشت ' صلح، عدالت ومراقبت از زمين 'خوانده شد.
توجه به اين روز به عنوان يك موضوع جهاني و فراملي مي تواند فارغ از تمايزهاي فرهنگي، مذهبي، مليتي و نژادي، انديشه بشري را به موضوع 'حفاظت از زمين و دوستي با اين سياره 'معطوف سازد.

جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:26 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

به مناسبت سالگرد انقلاب فرهنگي :
انقلاب فرهنگي در ايران از آغاز تاكنون
تهران- انقلاب فرهنگي در ايران كه از سال 1359 به فرمان حضرت امام خميني (ره) و با هدف اسلامي سازي دانشگاه ها آغاز شد، روندي است كه در راستاي فرموده ايشان به عنوان يك حركت دامنه دار همچنان ادامه دارد.
به گزارش روز پنج شنبه خبرنگار فرهنگي ايرنا،‌ پيروزي انقلاب اسلامي تحولات شگرف و بنيادي در عرصه‌هاي سياسي، اجتماعي و فرهنگي درپي داشت كه انقلاب فرهنگي در حوزه آموزش و دانشگاه از جمله اين تحولات به شمار مي آيد.
بروز انقلاب فرهنگي در سال 1359 به دليل ماهيت فرهنگي انقلاب اسلامي امري اجتناب ناپذير بود؛ اوضاع نابسامان دانشگاه‌ها و گرفتار شدن آنها در منازعات سياسي احزاب و گروه‌ها و دورافتادن مراكز آموزش عالي از وظيفه اصلي خود كه همان آموزش است، به دغدغه‌‌اي براي مسوولان نظام تبديل شده بود.
از همين رو براي حل اساسي اين موضوع با حكم امام راحل، انقلاب فرهنگي آغاز و ستادي به نام 'ستاد انقلاب فرهنگي' تشكيل شد.
از آن زمان تاكنون فرمايش امام خميني (ره) به عنوان امري راهگشا در راستاي اسلامي شدن دانشگاه ها از سوي مسوولان و دوستداران نظام پيگيري مي شود.
معاون برنامه ريزي و هماهنگي شوراي عالي انقلاب فرهنگي در اين رابطه به خبرنگار ايرنا گفت: در گام هاي اول پس از پيروزي انقلاب اسلامي به دليل وجود فرهنگ منحط و بدآموز غربي در دانشگاه ها، امام خميني (ره) انقلاب فرهنگي را اعلام كردند كه اين حركت با اقدامات گسترده اي آغاز شد.
'محمد اسحاقي' افزود: حركت دانشگاه ها در نظام طاغوت و شاهنشاهي وابسته، هم جهت با اهداف ملت و ارتقاي سطح علمي و فرهنگي كشور نبود چراكه نظام سياسي وابسته، نظام علمي وابسته به كشورهاي غربي مانند آمريكا را به دنبال داشت.
وي با بيان اينكه هيچگونه استقلال و آزادي فكري و علمي در مسوولان حوزه هاي علمي در آن زمان وجود نداشت، گفت كه در شرايط آن دوران، دانشگاه ها كاملا در تسخير افكار وابسته غربي بودند و رشته هاي محدودي درحد رفع نياز در سطوح پايين و با گرايش هاي محدود در دانشگاه ها داير بود.
اسحاقي با يادآوري اينكه دانشگاه هاي فعال و دانشجويان بسيار محدود بوده و تعدادي از رشته هاي مهم نيز در دانشگاه ها داير نبود، گفت: استادان برجسته نيز به صورت عمومي در دانشگاه ها بكار گرفته نمي شدند و كاملا يك جريان وابسته علمي در كشور حاكم بود.
وي اظهار داشت: با شروع انقلاب اسلامي و اهداف بلندي كه امام خميني (ره) براي ملت ايران و جهان اسلام در ذهن و انديشه داشتند و با توجه به اينكه دانشگاه ها همچنان در تسخير انديشه هاي غربي بودند، لازم بود كه توجه ويژه اي به نهادهاي دانشگاهي شود و از اين وضعيت بيرون آيند.
اسحاقي افزود: همچنين با توجه به وقوع انقلاب و بروز و ظهور برخي از جريان هاي سياسي و گروهك هايي كه دانشگاه ها را به اتاق جنگ خود تبديل كرده بودند و از كلاس و درس هم خبري نبود، توجه به اين مركز علمي كه به قول امام راحل مبدا تمام تحولات است، بيش از پيش ضروري به نظر مي رسيد.
وي ادامه داد: بنابراين با فرمان امام و اعلام انقلاب فرهنگي ماموريت ويژه اي براي ارتقاي سطح دانشگاه ها و نهادهاي علمي به نهادهاي موثري كه در خدمت جامعه باشند، آغاز شد به گونه اي كه پس از گذشت سه دهه، طليعه هاي آن هم اكنون به خوبي ديده مي شود.
اسحاقي اظهار داشت: هم اكنون نيز قشر فهيم دانشگاهي همچنان كه امام خميني فرمودند 'اين يك حركت دامنه دار و طولاني است تا در تمام اركان و زواياي جامعه علمي و دانشگاهيان رسوخ پيدا كند و بطور كامل اجرايي شود'، در خدمت اهداف انقلاب و كشور هستند و در راستاي انقلاب فرهنگي سال 1359 به تربيت نسل جوان، تلاشگر و فرهيخته مي پردازند.
وي انقلاب فرهنگي سال 59 را موفقيت آميز توصيف كرد و اظهار داشت: شواهدي كه براي موفقيت آميز بودن انقلاب فرهنگي در جامعه و كشور قابل مشاهده است ولي همچنان براي برداشتن گام هاي بلندتر، جاي كار زيادي وجود دارد.
اسحاقي با بيان اينكه اين موفقيت ها نسبي است و فاصله ها براي رسيدن به قله هاي علم كماكان وجود دارد، گفت: همچنين براي اينكه فضاي اسلامي در دانشگاه ها باشد و علوم انساني در دانشگاه ها توليد و باز توليد شود،‌ بايد تلاش بيشتري صورت پذيرد.
وي با يادآوري اينكه در حد توان و مقدورات موفقيت ها در زمينه پيشرفت علوم انساني مناسب ارزيابي مي شود، افزود: با اين وجود كماكان نقيصه هايي كه در بخش هاي مختلف وجود دارد و كسي هم آنها را انكار نمي كند، بايد مورد شناسايي و اقدام قرار بگيرد.
اسحاقي وضعيت كلي دانشگاه هاي كشور در شرايط كنوني را در مقايسه با وضعيت دانشگاه ها در زمان گذشته بسيار مناسب عنوان كرد و آن را حاصل تلاش هايي دانست كه در مجموعه انقلاب فرهنگي صورت گرفته است به گونه اي كه هم اكنون در تمام سياست گذاري ها و اقدامات، دانشگاه ها و دانشگاهيان براي اعتلاي كشور خود تلاش مي كنند.
بر اساس اين گزارش، هم اكنون نيز تحت هدايت رهبر معظم انقلاب، تداوم انقلاب فرهنگي در سطوح مختلف علمي و دانشگاهي بروز مي يابد.
فراهنگ**1834**1588
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30349271

صفحه اصلی | سیاسی | اقتصادی |  اجتماعی | فرهنگی | علمی |  ورزشی | خارجی | استانها |  پژوهش | عکس
خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1389 کليه حقوق اين سايت
جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:27 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

يك جامعه شناس: نبود تشكل علمي موجب ضعف علوم انساني در كشور شده است
تهران - يك جامعه شناس و عضو هيات علمي دانشگاه تهران، نبود تشكل و اجتماع علمي به عنوان عرصه تعامل بين صاحبنظران و انديشمندان را از عوامل مهم ضعف علوم انساني به ويژه علوم اجتماعي در كشور در زمينه توليد علم و دانش دانست.
به گزارش خبرنگار ايرنا، 'سعيد معيد فر' روز پنج شنبه در پيش همايش 'بررسي و تحليل وضعيت علوم اجتماعي در ايران و چشم انداز آينده آن' گفت: هنگامي كه يك انديشمند در عرصه علوم اجتماعي موضوعي به ذهنش مي رسد، اين انديشه را در نهايت مي تواند در كتاب يا در جمع دانشجويان خود منعكس كند اما اگر يك جمع و تشكل علمي ايجاد شود انديشه هاي جدا و متفرق به انديشه هاي بزرگ تبديل مي شوند.
وي با بيان اينكه بيشتر دانشمندان بزرگ علوم اجتماعي به يك تشكل علمي تعلق داشتند، براي نمونه به 'اگوست كنت' و 'اميل دوركيم' دو تن از بزرگان جامعه شناسي اشاره كرد كه تشكيلات علمي راه اندازي كرده بودند.
معيدفر گفت: در گذر اين تشكيلات بود كه تبادل فكر در آنها ايجاد شد و فضاي مناسبي بوجود آمد تا انگيزه هاي لازم براي پرورش انديشه خام به توليد اجتماعي ايجاد شود.
اين جامعه شناس با بيان اينكه علوم انساني در ايران طي سال هاي اخير به لحاظ كمي از جمله افزايش دانشجو و تاليف و ترجمه كتاب شاهد توسعه و گسترش بوده است، اظهارداشت: سوال مطرح اين است كه آيا علوم اجتماعي به رغم اين گسترش كمي در عرصه تبادل انديشه در دنياي معاصر و تحولات علمي نيز به عنوان يك كنشگر فعال عمل كرده و يا صرفا يك مصرف كننده بوده است؟
وي خود پاسخ داد: ما در علوم اجتماعي از اين جهت مصرف كننده هستيم كه همچنان به ترجمه آخرين دستاوردهاي علوم اجتماعي در جهان نياز داريم.
معيدفر با اشاره به اينكه برخي معتقدند گسترش كمي علوم اجتماعي در كشور ، بومي نبوده و اين رشته ، سخنگو و بلند گوي جوامع ديگر است گفت كه با اين موضوع تا حدي موافق است اما در عين حال اعتقاد دارد اين گسترش كمي باعث به جريان افتادن انديشه و تفكر در جامعه ما نيز شده است.
اين استاد دانشگاه با بيان اينكه انديشمندان علوم اجتماعي در ايران آنقدرها هم منفعل عمل نمي كنند، تصريح كرد: ذهنيت ايراني به علت ويژگي نقادانه، پرسشگر و كنجكاوانه اي كه دارد هيچ وقت منفعل عمل نكرده اما اينكه چه مانعي باعث شده است اين انديشه ها و پرسش ها به عرصه تبادل دانش با دنياي بيرون نينجامد، حلقه گمشده اي است كه به شرايط اجتماعي كشور باز مي گردد.
معيدفر با بيان اينكه بايد همزمان با رشد علوم اجتماعي، عرصه هاي ديگر جامعه نيز رشد كنند، گفت: هنگامي كه حوزه هاي ديگر جامعه رشد متناسبي نداشته باشند، رشد يك حوزه به ناهمخواني با ديگر عرصه ها تبديل مي شود و همانند پيكري خواهد بود كه فقط يك عضو آن رشد كرده باشد.
اين استاد دانشگاه در ادامه سخنانش از آنچه كه آن را فقدان آمار و دقيق نبودن آمارهاي فعلي در حوزه هاي مختلف خواند، انتقاد كرد و گفت: هنگامي كه يك انديشمند علوم اجتماعي مي خواهد در مورد موضوعي تحقيق كند و به آمار نياز دارد چگونه بدون آمار مي تواند پژوهش خود را انجام دهد؟!.
پيش همايش دومين كنگره ملي علوم انساني توسط گروه علوم اجتماعي شوراي بررسي متون و كتب علوم انساني با عنوان 'بررسي و تحليل وضعيت علوم اجتماعي در ايران و چشم انداز آينده آن' امروز در محل پژوهشگاه علوم انساني برگزار شد .
علمي ** 1776 **1588 / 1551
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری
جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:27 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

روبات هاي ژاپني در جستجوي اجساد باقيمانده از سونامي در آب
كوالالامپور - روبات هاي ژاپني عمليات جستجوي اجساد باقي مانده از سونامي سه هفته پيش در اين كشور را آغاز كردند.
به گزارش ايرنا از مالزي، شبكه تلويزيوني خبر آسيا روز جمعه اعلام كرد كه دو روبات زير دريايي ژاپن آب هاي سواحل شمال شرق ژاپن را كه احتمال مي رود اجساد ناپديدشدگان براثر سونامي را به درون خود كشيده باشد، جستجو مي كنند.
بر اساس اين گزارش، اين روبات ها كه عمليات جستجوي خود را از شب گذشته آغاز كرده اند تاكنون جسدي را در زير آب ها نيافته اند.
اين روبات ها علاوه بر جستجوي اجساد گزارش هايي را نيز از بستر سواحلي كه دچار حادثه شده اند براي پاكسازي اين سواحل از موانع احتمالي در اختيار كارشناسان مي گذارند.
دوربين هاي اين روبات ها تصوير واضحي از وضعيت بستر آب هاي ساحلي ژاپن كه در معرض سونامي بوده اند، ارائه مي دهند تا قايق هاي ماهيگيري از موانع احتمالي موجود در بستر اين سواحل آگاه شوند.
سونامي شش هفته پيش ژاپن در پي زلزله 9 ريشتري اين كشور، باعث تخريب ساختمان هاي ساحلي و ريخته شدن بقاياي اين ساختمان ها به آبهاي ساحلي شده است.
با توجه به اهميت صنعت ماهيگيري براي اقتصاد ساكنان اطراف سواحل اين كشور، پاكسازي اين سواحل از بقاياي سونامي و از سر گرفته شدن ماهيگيري از اولويت هاي مقامات محلي ژاپن است.
آساق**335
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30350354

خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1
جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:30 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

وزير اقتصاد و دارايي خواستار سرمايه گذاري چين در بخش انرژي ايران شد
پكن - سيد ' شمس الدين حسيني ' وزير امور اقتصادي و دارايي كشورمان كه به چين سفر كرده است، ايران و چين را به لحاظ اقتصادي مكمل يكديگر دانست و گفت : بدون شك همكاري و سرمايه گذاري مشترك در حوزه انرژي ، تامين كننده منافع دوطرف خواهد بود.
به گزاش ايرنا، وي كه در چهاردهمين اجلاس كميسيون مشترك اقتصادي ايران و چين و در جمع مقامات بلندپايه اقتصادي ايران و چين سخن مي گفت ، اظهار داشت : دهه گذشته براي آسيا بسيار عبرت آميز بوده است . بحران اقتصادي نشان داد كه كشورها نيازمند همكاري هستند و ايران و چين به عنوان دوكشور مهم در غرب و شرق آسيا مي توانند روابط بي نظيري داشته باشند.
حسيني با اشاره به پويايي و بالندگي اقتصاد ايران و عزم و اراده دولت براي گسترش روابط با كشورهاي مختلف اظهار داشت : در سال گذشته ايران با 190 كشور جهان مبادله تجاري داشت و دست كم 80 كشور از ايران كالاهاي خود را ترانزيت كرده اند.
*** چين شريك اول تجاري ايران است
وي از جمهوري خلق چين به عنوان شريك نخست تجاري ايران نام برد و گفت : روابط ايران و چين در دو دهه گذشته همواره روند صعودي داشته است به گونه اي كه حجم مناسبات دوكشور در سال 1994 ميلادي از 400 ميليون دلار به حدود 30 ميليارد دلار در سال 2010 ميلادي رسيد.
*** حوزه انرژي يكي از بخش هاي مهم همكاري هاي تجاري دوكشور
رييس ايراني چهاردهمين كميسيون مشترك اقتصادي ايران و چين به حوزه هاي گوناگون و ظرفيت هاي بالاي ايران براي گسترش همكاري ها با چين اشاره كرد و گفت : حوزه انرژي يكي از زمينه هاي مهم همكاري دوكشور است.
وي گفت : تحولات خاورميانه بيش از پيش اهميت ثبات و پايداري انرژي ايران را نمايان كرده است و جمهوري اسلامي ايران به عنوان يك منبع مهم انرژي همواره مورد توجه كشورهاي مختلف از جمله چين بوده است.
وي گفت : ' بدون شك همكاري و سرمايه گذاري مشترك در حوزه انرژي منافع دوكشور را افزايش خواهد داد.'
حسيني گفت :' ايران از گسترش مناسبات تجاري خود با چين استقبال و اظهار خرسندي مي كند اما بايد براي شتاب بخشيدن به اين روابط زيرساخت ها را فراهم كنيم.'
*** مناسبات مالي ، بانكي و بيمه مهم است
وزير امور اقتصادي و دارايي ايران گفت: بايد مناسبات مالي ، بيمه اي و بانكي را با اهميت تلقي كنيم و در بخش هاي سدسازي ، انرژي ، مخابرات ، راه سازي ، حمل و نقل ريلي ، صنايع و معادن و گردشگري فرصت هاي گرانبهايي براي توسعه مناسبات وجود دارد.
*** سرمايه گذاري چين در ايران افزايش يابد
وي از ايران و چين به عنوان دوكشور مكمل يكديگر در همكاري هاي اقتصادي نام برد و گفت : ' به همان ميزان كه مبادلات تجاري دوكشور افزايش مي يابد به همان ميزان نيز بايد بر سرمايه گذاري هاي مشترك تاكيد شود و بدون شك كميسيون مشترك ظرفيت خوبي براي توسعه همكاري هاي در بخش هاي مختلف دارد.
رييس ايراني چهاردهمين كميسيون مشترك اقتصادي ايران و چين در بخش ديگري از سخنانش به اصلاحات اقتصادي در ايران اشاره كرد و گفت : هدفمندي يارانه ها ، خصوصي سازي ، توسعه بازار سرمايه و تلاش براي جذب سرمايه گذاري خارجي از جمله اقداماتي است كه مي تواند زمينه ايجاد روابطي متوازن را فراهم سازد.
*** ايران و چين كميته مشترك نفت و گاز تشكيل مي دهند
حسيني همچنين از تشكيل كميته مشترك نفت و گاز ميان ايران و چين خبر داد و گفت : هدف از تشكيل اين كميته تسريع در اجراي پروژه ها و توسعه همكاريهاي دوكشور در حوزه انرژي است.
وزير امور اقتصاد و دارايي ايران در بخش ديگري از سخنانش از بحران ها در دنياي غرب و جهان سخن گفت و اظهار داشت : بحران ها ريشته در غرب دارند و كساينكه تكيه به غرب داشته اند در بحران هاي سياسي و اقتصادي آسيب زيادي متحمل شده اند.
*** غرب از آزادي و حقوق بشر سواستفاده مي كند
وي گفت : نگاهي به تحولات خاورميانه نشان مي دهد كه غربي ها با سو استفاده از الفاظ فريبنده آزادي و حقوق بشر به دنبال استفاده دوگانه از اين مسايل هستند.
حسيني گفت : ايران سه دهه است كه به نيرنگ و خدعه هاي غرب پشت كرده است و امنيت و ثبات ايران مرهون تكيه به توانمندي هاي داخلي است.
وي افزود : ايران به استقلال سياسي و علمي و اقتصادي دست يافته است و اميدواريم پيشرفت و توسعه چين نيز ادامه يابد.
وي در پايان از وزير بازرگاني چين دعوت كرد تا در آينده نزديك به ايران سفر كند.
گزارش خبرنگار ايرنا حاكيست ، قبل از برگزاري اجلاس كميسيون مشترك اقتصادي ايران و چين ، وزيران دوكشور با يكديگر ديدار و درباره راههاي توسعه و تعميق مناسبات تهران - پكن در زمينه هاي مختلف بحث و تبادل نظر كردند.
آساق ** 275 **
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30350068

خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1389 کليه حقوق اين سايت متعلق
جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:31 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

اختصاصي ايرنا/
ريزگردها دوباره وارد هواي تهران شدند
تهران - مديركل پيش بيني سازمان هواشناسي كشور از ورود دوباره ريزگردها از استان هاي غربي كشور به هواي تهران خبر داد و گفت كه مقدار اين ريزگردها بسيار اندك است.
'پرويز رضازاده' روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: با توجه به آنكه شاهد وزش باد در شهر تهران هستيم وجود اين ريزگردها مشكلي را براي شهروندان بوجود نخواهند آورد.
وي آسمان امروز تهران (پنجشنبه) را ابري پيش بيني كرد و افزود: از امروز تا روز شنبه شاهد بارش اندك باران در پايتخت خواهيم بود.
رضازاده همچنين احتمال سيلاب را براي استان هاي غربي كشور در روز جمعه هفته جاري پيش بيني كرد.
به گزارش خبرنگار ايرنا،‌ هفته گذشته شاهد ورود ريزگردها در هواي تهران بوديم كه با سرعت مناسب وزش باد، اين امر يك روزه برطرف شد.
در اين رابطه جلسه كميته اضطراري كاهش آلودگي هوا برگزار شد تا راهكارهاي مناسب براي كنترل ورود اين ريزگردها به هواي تهران ارايه شود.
تهرام/ 9136 / /1556/
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ايرنا) / کد خبر 30349512

خبرگزاري جمهوري اسلامي - 1389 کليه حقوق اين
جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:31 AM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای

کد خبر: 30348162          (1737852)            تاريخ انتشار : 31/01/1390 - 14:02

نامه رهبر معظم انقلاب به وزير اطلاعات/
بيش از پيش در انجام ماموريت هاي مهم وزارت اطلاعات اهتمام بخرج دهيد
تهران - حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي در نامه‌اي خطاب به وزير اطلاعات فرمودند: «از شما ميخواهم بيش از پيش در انجام مأموريتهاي مهم داخلي و خارجي وزارت اطلاعات اهتمام به خرج دهيد.»
به گزارش ايرنا متن كامل اين نامه، به شرح زير است:

بسم‌الله الرحمن الرحيم

حجة‌الاسلام جناب آقاي مصلحي دام توفيقه
وزير محترم اطلاعات

استحكام و انسجام و روزآمدبودن دستگاه اطلاعاتي كشور يكي از پايه‌هاي مهم اقتدار نظام اسلامي است، لذا از شما ميخواهم بيش از پيش در انجام مأموريتهاي مهم داخلي و خارجي وزارت اطلاعات اهتمام به خرج داده و با سرمايه‌ي عظيمي كه آن وزارتخانه از نيروي انساني توانمند و انقلابي و متدين و فن‌آوريهاي روز برخوردار است و با حمايت دولت خدمتگزار و همكاري ساير نهادهاي اطلاعاتي اجازه ندهيد كوچكترين فترت و سستي در انجام وظائف قانوني آن دستگاه مهم پيش آيد. براي شما و معاونان و مديران محترم و همه‌ي فرزندان عزيز انقلابي‌ام در وزارت اطلاعات دعا ميكنم. موفق و مؤيد باشد.

سيدعلي خامنه‌اي
30/فروردين/1390

جمعه 2 اردیبهشت 1390  11:35 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها