0

خودت رو با من چي کارداري

rasekhoonm
rasekhoonm
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 218

خودت رو با من چي کارداري

عنوان:خودت رو با من چي کارداري
اين آمريکايي ها چي فکر مي کنند که به پر و پاچه بقيه مي پيچند.تو فرودگاه هايشان از تمامي اعضا و جوارح آدم ها انگشت نگاري مي کنند.کشوري که تا خرتناق تو بحران مالي و آنفلوانزاي خوکي و هزارتا بدبختي ديگر فرو رفته ،مگرچه جايي است که اين قدرسختگيري مي کنند،فکرکرده اند بقيه دنيا دارند برايشان له له مي زنند و سرو دست مي شکنند.نه خير،گذشت آن دوران آن پستانک را هيولا برد.حالا هم برداشته اند شاهرخ خان را که درباليوود براي خودش کلي کيا و بيا دارد.تو فرودگاه خفت کرده اند که چرا اسمت اين جوري است و دوره خان و خان بازي گذشته .دو ساعت هم او را بازداشت کرده اند و جالب اينجا بوده که هيچ کس در آنجا هم محض رضاي خدا قبلاً يک فيلم هندي هم نديده بوده تا آشنايي بدهد شاهرخ خان بعد ازآزادي مقداري شاخ بازي در آورده و گفته شکايت مي کنم و از اين جورحرف ها درحالي که به نظر ما بايد يک نان بخورد صد تا بدهد در و همسايه چون هم هواپيمايش در فرودگاه نشسته و او سالم مانده هم در نيوجرسي از هواپيما پياده شده نه در سانفراسيسکو يا گوانتانامو و هم اينکه بعد ازدو ساعت ولش کرده اند و الا مي توانستند دو ماه ببرندش جايي که عرب ني انداخت و به کسي هم نگويند خرت به چند من؟به هرحال آمريکاست ديگرحساب و کتاب ندارد.
منبع:نشريه همشهري جوان,شماره 225
شنبه 21 فروردین 1389  11:26 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها