0

غذاهای گوشتی«« استیک قارچ »»

 
aa1367
aa1367
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 325

غذاهای گوشتی«« استیک قارچ »»

مواد لازم :

قارچ
 250 گرم
كره   
 3 قاشق سوپخوري
آب گوشت
  2 پيمانه
آرد ذرت    
 1 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل
 به ميزان لازم
روغن مايع  
 3 قاشق سوپخوري
گوشت فيله گوساله
200 گرم
خردل
  2/1 قاشق چايخوري
پودر فلفل
  4/1 قاشق چايخوري

 

طرز تهيه :

قارچ را پس از شستن خرد كرده در كره تف مي دهيم . آب گوشت را به آرد ذرت اضافه كرده , با كمي نمك و فلفل روي حرارت ملايم قرار داده , هم مي زنيم تا سس كمي غليظ شود. در آخر قارچ را اضافه كرده , روغن مايع را در ماهيتابه چدني ريخته , روي حرارت قرار مي دهيم . گوشت را خكمي با بيفتك كوب كوبيده, سپس خردل و فلفل را مخلوط كرده , با برس روي گوشت مي ماليم و گوشت را به اين ترتيب مزه دار كرده , در ماهيتابه قرار مي دهيم تا سرخ شود , سپس در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روي آن مي ريزيم . مطابق تصوير, با برشهايي از كلم برگ سفيد و گلهاي رنگ شده از پيازچه و برشهايي از سيب قرمز كتاب آرايش سبزيجات ساناز و سانيا , تزئين مي كنيم .

 

 


سه شنبه 30 فروردین 1390  8:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها