0

«« کیک گلابی »»

 
aa1367
aa1367
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 325

«« کیک گلابی »»

مواد لازم :

مرباي زرد آلو

2 قاشق سوپخوري
دارچين
 قاشق چايخوري
شكر
2 قاشق سوپخوري
سفيدة تخم مرغ   
 3 عدد
بيكينگ پودر  
1/2-1  قاشق چايخوري
بادام آسياب شده
  1/3-1  پيمانه
نان سوخاري خرد شده  
 1 پيمانه سرخالي
آرد
 1/2 پيمانه و1 قاشق سوپخوري
وانيل شكري
1/2 قاشق چايخوري
زردة تخم مرغ  
 3 عدد
رندة پوست ليمو
 1 قاشق چايخور
شكر
 2/3 يمانه
كره
2/3  پيمانه
آب ليمو   
  3 قاشق سوپخوري
گلابي
 400 گرم

 

طرز تهيه :

فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نمائيد . گلابي ها را پوست بكنيد و از وسط نصف كنيد . هسته هاي گلابي را در بياوريد و بر روي آن ها آب ليمو بريزيد تا رنگشان تغيير نكند . كره , شكر و رندة پوست ليمو را با همزن برقي بزنيد تا بصورت كرم لطيف در آيد , زردة تخم مرغ و وانيل شكري را به كرم اضافه كنيد و آن را هم بزنيد . آرد , نان سوخاري خرد شده , بادام آسياب شده , بيكينگ پودر را مخلوط كنيد و كم كم به كرم اضافه كنيد . سفيدة تخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا سفت شود و در آخر به خمير اضافه كنيد . كف قالب گرد 25 سانتي متري را با روغن مايع چرب كنيد , سپس خمير را در قالب پخش كنيد . گلابي ها را از سمتي كه بريده ايد روي خمير بچينيد . شكر و دارچين را مخلوط كنيد و روي كيك بپاشيد . قالب را در طبقه وسط فر به مدت 55 الي 60 دقيقه قرار دهيد تا كيك پخته شود .

مرباي زرد آلو را گرم كنيد و زمانيكه كيك آماده شده و هنوز داغ است , روي آن بماليد . كيك سرد شده را طبق سليقة خود تزئين كنيد .

 

 


سه شنبه 30 فروردین 1390  12:37 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها