0

«« کیک پولکی »»

 
aa1367
aa1367
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 325

«« کیک پولکی »»

مواد خمیر کیک :

شير

 1 پيمانه سرخالي
بيكينگ پودر  
2 قاشق چايخوري سر پر
آرد
 5 پيمانه
شكر
 2 پيمانه
تخم مرغ
6 عدد
وانيل شكري
 1/4 قاشق چايخوري

 

مواد لازم رویه کیک :

دارچين

 1/2 قاشق چايخوري
بادام خرد شده  
150 گرم
آرد  
 1/2-1  پيمانه
شكر  
 1 پيمانه
كره
  1 پيمانه

 

طرز تهيه :

از مواد لازم خمير كيك در بالا طبق دستور اصلي خمير كيك صفحة 7 خمير را آماده كنيد . با اين تفاوت كه به جاي نمك از وانيل شكري استفاده كنيد . فر را روي حرارت 400 درجه فارنهايت روشن نموده خمير را بر روي سيني مخصوص فر كه چرب شده و دور تا دور آن را كاغذ آلومينيوم گرفته ايد پخش كنيد

طرز تهيه کرم کیک :

كره , شكر , شير, اسانس ليمو و دارچين را با هم مخلوط كنيد , و روي حرارت قرار دهيد تا شكر حل شود , سپس بادام پرك شده را اضافه نمائيد . از روي حرارت برداشته و روي كيك بريزيد . 10 دقيقه ديگر در فر قرار دهيد تا بپزد .

اگر اين كيك را گرم سرو كنيد , خيلي لذيذتر خواهد بود .

سه شنبه 30 فروردین 1390  12:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها