0

اخبار روز

 
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

اخبار روز

از هر قانونی که حامی مترو باشد دفاع می کنیم



 

حمل و نقل عمومی شهر تهران بدون مترو قادر به تامین نیازهای شهروندان نیست و از این رو مجلس حامی هر گونه حمایت از توسعه مترو پایتخت است.


ایلنا: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصمیم هیات رئیسه مجلس مبنی بر قرار گرفتن اعتبارات ارزی مترو در لایحه بودجه کشور گفت : حمل و نقل عمومی شهر تهران بدون مترو قادر به تامین نیازهای شهروندان نیست و از این رو مجلس حامی هر گونه حمایت از توسعه مترو پایتخت است.
به گزارش خبرگزاري ايلنا،حسن غفوری فرد ضمن بیان این مطلب افزود : حذف پیشنهاد تمدید قانون مترو برای سال جاری به دلیل تامین نظر شورای نگهبان بود، اما در مقابل رئیس مجلس پیشنهاد قرار دادن آن را در لایحه بودجه را داد که به این ترتیب امکان اجرایی شدن آن بیشتر است.
او همچنین در ادامه خاطرنشان کرد:از سال 64 دو موضوع در تهران مورد توجه بود . یکی مسئله تشکیل شبکه فاضلاب و دیگری توسعه مترو که در حال حاضر هر دو موضوع آغاز شده و راهی طولانی را در پیش دارند.
این نماینده مجلس همچنین تاکید کرد: تنها راه چاره حل مشکل آلودگی هوای تهران و ترافیک سنگین این شهر، توسعه مترو است که لازمه ی آن حمایت های اعتباری از سوی دولت است. چه اینکه هیچ شهر بزرگی در دنیا بدون مترو نیست. از این رو تصویب چنین قانونی از اهمیت بالایی برخوردار است.
پايان پيام


 

دوشنبه 29 فروردین 1390  1:30 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز

معترضان يمني بر كناره‌گيري صالح از قدرت تاكيد كردند



 

نیروهای وفادار به «علی عبدالله صالح»، رئیس‌جمهوري یمن يكشنبه به معترضان مخالف حكومت در شهر «صنعا»، پایتخت اين كشور تیراندازی کردند.


ایلنا: نیروهای وفادار به «علی عبدالله صالح»، رئیس‌جمهوري یمن يكشنبه به معترضان مخالف حكومت در شهر «صنعا»، پایتخت اين كشور تیراندازی کردند.
به گزارش ايلنا به نقل از خبرگزاري فرانسه، شاهدان عيني اعلام كردند كه در این تیراندازی‌ها دست‌کم 10 تن مجروح شدند.
شاهدان اعلام كردند كه نیروهای دولتی زمانی به سمت معترضان شلیک کردند که تظاهرات کنندگان قصد داشتند در منطقه‌ای که معمولا در آنجا تظاهرات و تجمع می کنند، حرکت اعتراضی داشته باشند.
بنا بر اين گزارش، مخالفان یمن در نشست خود با وزراي خارجه شورای همکاری خلیج فارس که شامگاه یکشنبه در ریاض برگزار شد به پایبندی به ابتکار این شورا برای حل بحران یمن و کناره‌گیری صالح از قدرت تاکید کردند.
بر اساس بیانیه صادره در این نشست احتمالا مذاکراتی بین شورای همکاری و دولت یمن برگزار خواهد شد.
در این بیانیه آمده است كه هیئتی از نمایندگان مخالفان یمن بر پایبندی به ابتکار شورای همکاری خلیج فارس که در سوم آوریل اعلام شد، تاکید کردند.
در این نشست درباره ادامه گفت‌وگو و رایزنی و برگزاری دور دیگری از مذاکرات بین شورای همکاری خلیج فارس و دولت یمن بدون مشخص شدن زمانی برای آن توافق شد.
پايان پيام


 

1390/1/29 - 11:28:36
کد خبر : 187452  



 

دوشنبه 29 فروردین 1390  1:31 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز

 
سليمان: هدف اسناد ويكي‌ليكس ایجاد تنش ميان طرف‌های سیاسی لبنان است



 

«ويكي‌ليكس» نامه‌هايي را به نقل از رئيس‌جمهوري لبنان منتشر كرد كه سليمان گفته بود تا پایان با حزب‌الله مبارزه خواهد کرد و تنها هدیه‌ای که حزب‌الله به وی داده، ریاست‌جمهوری بوده است.


ایلنا: رئیس‌جمهوري لبنان یکشنبه در نخستين واکنش خود به انتشار اسناد «ویکی‌لیکس» مبني بر رابطه وي با «اميل لحود»، رئيس‌جمهوري پيشين و جنبش مقاومت حزب‌الله را نادرست توصیف کرد.
به گزارش ايلنا به نقل از خبرگزاري شين‌هوا، دفتر اطلاع‌رسانی «میشل سلیمان»، رئیس‌جمهوري لبنان با انتشار بيانيه‌اي اعلام كرد كه سلیمان درباره اسناد ویکی‌لیکس هشدار داده و گفته است كه این اسناد از بسیاری از جهات عاری از دقت و صحت است و بیشتر به جزئی‌نگری‌ها، نتیجه‌گیری‌های نادرست یا اطلاعات طرف‌های ثالث استناد می‌کند.
این بیانیه افشای اطلاعات در پایگاه اینترنتی ویکی‌لیکس را در چارچوب حملات سازمان یافته برای ایجاد تنش و افزایش شکاف بین شهروندان و طرف‌های سیاسی در لبنان توصیف کرد.
سلیمان تاکید کرد كه مواضعش درباره مسائل ملی از اصول و نقش وی در حفظ منافع عالی ملی سرچشمه می‌گیرد.
در این بیانیه آمده است كه رابطه رئیس‌جمهوري با امیل لحود، رئیس‌جمهوري پیشین لبنان مبتنی بر دوستی و قدردانی از وی است و رابطه‌اش با همه طرف‌ها و احزاب از جمله حزب‌الله نیز خوب و بر اساس هماهنگی و همکاری است و با هیچ طرفی خصومت یا دشمنی ندارد.
روزنامه «الاخبار» لبنان شنبه به نقل از پایگاه اینترنتی ویکی‌لیکس اسنادی را درباره نامه‌های سفارت آمریکا در بیروت که به سال 2009 بر می‌گردد، منتشر کرده بود.
این نامه‌ها به دیدارهای «الیاس المر»، وزیر دفاع دولت انتقالی لبنان و «مایکل سیسون»، سفیر وقت آمریکا در بیروت اشاره داشت که المر در آن به نقل از سلیمان گفته بود تا پایان با حزب‌الله مبارزه خواهد کرد و تنها هدیه‌ای که حزب‌الله به وی داده، ریاست‌جمهوری بوده است.
المر این نارضایتی سلیمان را به علت حمایت نکردن حزب‌الله از «ناظم الخوری» نامزد سلیمان در انتخابات پارلمانی در منطقه «جبیل» و پایبندی حزب‌الله به نامزد جریان «ملی آزاد» که ریاست آن را «میشل عون» برعهده دارد، عنوان کرده بود.
پايان پيام


 

دوشنبه 29 فروردین 1390  1:32 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز

اتاق فکر مشترک صدا و سيما و معاونت سينمايي در حوزه سينما تشكيل مي شود



 

رشد سینما و تولیدات سینمایی ایران هدف مشترک صداو سيما و معاونت سينمايي است که نتیجه ان توجه صدا و سیما به سینما است تولید و پخش برنامه «هفت»، نتیجه توجه سیما به سینما است.


ایلنا: با هدف بررسی مسائل مربوط به سینمای ایران، معاون سینمایی و سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و چند تن از مدیران این معاونت با رئیس سازمان صدا و سیما دیدار کردند.

به گزارش ايلنا در این دیدار مسائل مربوط به سینمای ایران و نحوه همکاری بیشتر صدا و سیما برای ارتقاء جایگاه سینمای کشور مورد بحث قرار گرفت.

جواد شمقدری معاون سینمایی و سمعی و بصری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان این نشست گفت: حمایت های صدا و سیما از فیلم های سینمایی، مستند و کوتاه ایرانی و همچنین بازی های رایانه ای جایگاه این تولیدات را ارتقاء و ضعف هایشان را کاهش می دهد.

شمقدری با اشاره به دیدارهای متعدد خود با رئیس سازمان صدا و سیما گفت: رشد سینما و تولیدات سینمایی ایران هدف مشترک رسانه ی ملی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است که نتیجه این اتفاق نظر توجه بیش از پیش صدا و سیما به سینما و دست اندرکاران آن است که تولید و پخش برنامه «هفت»، نتیجه توجه سیما به سینما است.

وی افزود رونق امروز سینمای ایران و همچنین رویکرد مردم به سینما نیز از تعامل همکاری خوب معاونت سینمایی و صدا و سیما است.

معاون سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از موافقت رئیس رسانه ملی با تشکیل اتاق فکر مشترک خبر داد و گفت: این اتاق فکر برای ارتقاء تولیدات سینمایی و حمایت از سینمای ایران ایجاد می شود.

شمقدری گفت: همکاری های خوب معاون سینمایی و صدا و سیما در ارتقاء کیفیت جشنواره فیلم فجر سال گذشته و همچنین رونق سینمای ایران در ایام نوروز نتیجه داد و ما امیدواریم استقبال مردم از فیلم های ایرانی و سینمای کشور تا پایان امسال و سال های آینده نیز ادامه داشته باشد.در این جلسه رئیس رسانه ملی گفت: این همکاری های ارزنده به یاری خدا تداوم خواهد یافت.

ضرغامی افزود: توانمندی های سینمای کشور از مزیت های نسبی جمهوری اسلامی ایران است و باید با تلاش همه دست اندرکاران ظرفیت های باالقوه سینما به سرعت به فعلیت برسد و خوشبختانه معاونت محترم سینمایی و همکاران ایشان تلاش های شایسته ای در این زمینه انجام داده اند.
پايان پيام


 

دوشنبه 29 فروردین 1390  1:32 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز

ديدار رييس مركز خدمات حوزه هاي علميه با آيت الله مكارم شيرازي

آیت الله مکارم شیرازی:
حوزه‌های علمیه بیشترین خدمات را به جامعه ارائه می‌کنند

خبرگزاری رسا ـ حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان این که در حال حاضر کمترین خدمات به طلاب ارائه می شود و حوزویان واقعا مظلوم هستند، اظهار داشت: خوشبختانه حوزه‌های علمیه بیشترین خدمات را به جامعه ارائه می‌کنند و باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا،‌ حضرت آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید، عصر روز گذشته 28 فروردین ماه در دیدار حجت الاسلام سیدحسن ربانی رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه، ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت طاهره صدیقه فاطمه زهرا(س) گفت: راه اندازی مرکز خدمات حوزه های علمیه کار ارزشمندی بود که خوشبختانه با آغاز به کار شما در مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، فعالیت‌های این مرکز حوزوی به خوبی جهت دهی شده است.

وی تصریح کرد: متاسفانه در گذشته طلاب نسبت به آینده خود نگاه روشنی را تصور نمی کردند؛ اما با فعالیت مرکز خدمات حوزه نگرانی طلاب نسبت به آینده شان کم تر شده است.

این مرجع تقلید در ادامه از مسؤولان خواست تا در اختصاص بودجه های مرکز خدمات حوزه دقت بیشتری انجام دهند و در ادامه تصریح کرد: باید بودجه های مرکز خدمات حوزه بدون تعلل واریز شود تا این مرکز حوزوی بتواند خدمات بهتر و شایسته ای را به طلاب ارائه کند؛ زیرا طلاب از محروم‌ترین قشرها هستند.

مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم تاکید کرد: اگر خدمات این مرکز حوزوی به خوبی به طلاب ارائه شود دیگر آن ها به دلیل برخی فشارهای مالی و اقتصادی مجبور به فعالیت های غیرحوزوی نخواهند شد.

وی در ادامه خطاب به رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه عنوان کرد: باید اهداف حوزوی را در خدمات خود مد نظر داشته باشید و به طلاب ممتاز، نخبه و دارای تحصیلات عالیه حوزوی خدمات ویژه ای را به صورت قانونی ارائه کنید؛ زیرا این کار تاثیر خوبی در روحیه طلاب خواهد داشت.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی، توجه و انجام فعالیت خدماتی در مراکز محروم را بسیار مهم برشمرد و تصریح کرد: تلاش کنید خدمات خود را در مناطق محروم  افزایش دهید تا آسیب های اجتماعی آن ها را نرنجاند.

وی همچنین خواستار اطلاع رسانی بیشتر نسبت به فعالیت های مرکز خدمات حوزه شد و اظهار کرد: اطلاع رسانی را جدی بگیرید، تا برخی تصور نکنند همه خدمات تنها به قشر روحانیت صورت می گیرد و دیگران از آن محروم هستند، بدانند آن‌ها نسبت به دانشجویان خدمات بسیار کمتری دریافت می‌کنند.

این مرجع تقلید تاکید کرد: در حال حاضر کمترین خدمات به طلاب ارائه می شود و حوزویان واقعا مظلوم هستند؛ در حالی که حوزه‌های علمیه بیشترین خدمات را به جامعه ارائه می کند.

حضرت آیت الله مکارم شیرازی همچنین انتخاب حجت الاسلام ربانی را تبریک گفت و این انتخاب را از سوی رهبر معظم انقلاب به جا دانست و عنوان کرد: امیدواریم با انتخاب شما جهش خوبی در برنامه ها و فعالیت های مرکز خدمات حوزه صورت گیرد.

همچنین در ابتدای این دیدار حجت الاسلام سیدحسن ربانی رییس مرکز خدمات حوزه های علمیه، گزارشی از فعالیت های این مرکز حوزی به این مرجع تقلید ارائه کرد./917/پ202/گ

 

دانلود فایل ضمیمه


پایان خبر - خبرگزاری رسا

 


 

دوشنبه 29 فروردین 1390  1:34 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز

فاطميه

با حضور نماینده ولی فقیه در خراسان؛
مراسم ذکر فضائل و مناقب حضرت زهرا در مشهد برگزار می شود

خبرگزاری رسا ـ با حضور حضرت آیت‌الله واعظ طبسی، نماینده ولی فقیه در خراسان، مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در حسینیه امام رضا(ع) مشهد برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری رسا، مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) در حسینیه و کتابخانه امام رضا(ع) با حضور آیت الله واعظ طبسی، نماینده ولی فقیه در خراسان برگزار می شود.

بنا بر این گزارش، حجت الاسلام راشد یزدی پیرامون زن و زندگی و الگوی رفتاری زنان جامعه اسلامی مطالبی را ایراد خواهد کرد.

این گزارش می افزاید: در این مراسم که از 25 الی 29 فروردین از ساعت 20 الی 21:30 برگزار خواهد شد، مداحان اهل البیت به ذکر مصیبت خواهند پرداخت.

در ادامه این گزارش می خوانیم، این مراسم همراه با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا برگزار خواهد شد که قرائت قرآن و بیان احکام از دیگر برنامه های آن خواهد بود.

گفتنی است، حسینیه و کتابخانه امام رضا(ع) در مشهد، خیابان شهید هاشمی نژاد، کوچه ناظر واقع شده است.

شایان ذکر است، چهار شنبه شب اول هر ماه قمری نیز مراسمی از سوی آیت الله واعظ طبسی در حسینه امام رضا(ع) برگزار می شود./934/د102/س

 

دانلود فایل ضمیمه


پایان خبر - خبرگزاری رسا

 


 
دوشنبه 29 فروردین 1390  1:36 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز

از سوی ستاد یادواره شهدای روحانی خراسان رضوی؛
فراخوان مسابقات وبلاگ نویسی مقاله نویسی و عکس و خاطره اعلام شد

خبرگزاری رسا ـ دبیر اجرایی ستاد یادواره شهدای روحانی خراسان رضوی گفت: در آستانه برگزاری اجلاسیه شهدای روحانی این استان، فراخوان مسابقات وبلاگ نویسی مقاله نویسی و عکس و خاطره با محوریت شهدای روحانی آغاز شد.


حجت الاسلام سلیمانی مقدم، دبیر اجرایی ستاد یادواره شهدای روحانی خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد از برگزاری مسابقات وبلاگ نویسی، مقاله نویسی و عکس و خاطره در آستانه برگزاری نخستین اجلاسیه شهدای روحانی این استان خبرداد و گفت: این مسابقات به منظور ترویج فرهنگ ایثار وشهادت در جامعه به صورت سراسری برگزار شده و عموم علاقمندان می توانند در آن شرکت کنند.

وی اظهار داشت: «شهدای روحانی در آیینه خاطرات»، «میراث معنوی و اخلاقی شهدای روحانی»، «بصیرت در کلام شهدای روحانی» ، «مطالبات شهدا از اقشار جامعه اسلامی» و «نقش روحانیت در دفاع مقدس» محورهای این فراخوان را تشکیل می دهد.

حجت الاسلام سلیمانی مقدم با اشاره به اینکه دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، معاون فرهنگی سپاه امام رضا(ع) و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس به ترتیب برگزاری بخش های مقاله، وبلاگ و عکس و خاطره را برعهده دارند ادامه داد: علاقمندان می توانند تا پایان اردیبهشت ماه

از سوی ستاد یادواره شهدای روحانی خراسان رضوی؛
فراخوان مسابقات وبلاگ نویسی مقاله نویسی و عکس و خاطره اعلام شد

خبرگزاری رسا ـ دبیر اجرایی ستاد یادواره شهدای روحانی خراسان رضوی گفت: در آستانه برگزاری اجلاسیه شهدای روحانی این استان، فراخوان مسابقات وبلاگ نویسی مقاله نویسی و عکس و خاطره با محوریت شهدای روحانی آغاز شد.


حجت الاسلام سلیمانی مقدم، دبیر اجرایی ستاد یادواره شهدای روحانی خراسان رضوی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد از برگزاری مسابقات وبلاگ نویسی، مقاله نویسی و عکس و خاطره در آستانه برگزاری نخستین اجلاسیه شهدای روحانی این استان خبرداد و گفت: این مسابقات به منظور ترویج فرهنگ ایثار وشهادت در جامعه به صورت سراسری برگزار شده و عموم علاقمندان می توانند در آن شرکت کنند.

وی اظهار داشت: «شهدای روحانی در آیینه خاطرات»، «میراث معنوی و اخلاقی شهدای روحانی»، «بصیرت در کلام شهدای روحانی» ، «مطالبات شهدا از اقشار جامعه اسلامی» و «نقش روحانیت در دفاع مقدس» محورهای این فراخوان را تشکیل می دهد.

حجت الاسلام سلیمانی مقدم با اشاره به اینکه دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، معاون فرهنگی سپاه امام رضا(ع) و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس به ترتیب برگزاری بخش های مقاله، وبلاگ و عکس و خاطره را برعهده دارند ادامه داد: علاقمندان می توانند تا پایان اردیبهشت ماه آثار خود را در قالب فایل ورد به نشانی مشهد، چهاررا خسروی، دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ارسال و یا از طریق پایگاه اینترنتی www.osveha.ir ایمیل کنند.

دبیر اجرایی ستاد یادواره شهدای روحانی خراسان رضوی با بیان اینکه در هر بخش به ده نفر از برگزیدگان هدایای نفیسی اهدا می شود ابراز داشت: مقالات برتر این فراخوان نیز به صورت کتاب به چاپ خواهد رسید.

حجت الاسلام سلیمانی مقدم، چاپ جلد سوم کتاب طائران قدسی(کرامات شهدای روحانی)، سالنامه اسوه ها(1390)، پنج جلد دوم کتاب فضیلت های ماندگار (زندگینامه شهدای شاخص روحانی) و دو جلد کتاب خاطرات شهدای روحانی را از دیگر برنامه های حاشیه اجلاسیه شهدای روحانی این استان برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: مسابقات وبلاگ نویسی، مقاله نویسی و عکس و خاطره به همت ستاد یادواره شهدای روحانی با برگزاری دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، معاون فرهنگی سپاه امام رضا(ع) و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در سطح کشور اجرا می شود./930/ت302/ص
آثار خود را در قالب فایل ورد به نشانی مشهد، چهاررا خسروی، دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ارسال و یا از طریق پایگاه اینترنتی www.osveha.ir ایمیل کنند.

دبیر اجرایی ستاد یادواره شهدای روحانی خراسان رضوی با بیان اینکه در هر بخش به ده نفر از برگزیدگان هدایای نفیسی اهدا می شود ابراز داشت: مقالات برتر این فراخوان نیز به صورت کتاب به چاپ خواهد رسید.

حجت الاسلام سلیمانی مقدم، چاپ جلد سوم کتاب طائران قدسی(کرامات شهدای روحانی)، سالنامه اسوه ها(1390)، پنج جلد دوم کتاب فضیلت های ماندگار (زندگینامه شهدای شاخص روحانی) و دو جلد کتاب خاطرات شهدای روحانی را از دیگر برنامه های حاشیه اجلاسیه شهدای روحانی این استان برشمرد.

وی خاطرنشان کرد: مسابقات وبلاگ نویسی، مقاله نویسی و عکس و خاطره به همت ستاد یادواره شهدای روحانی با برگزاری دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، معاون فرهنگی سپاه امام رضا(ع) و بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس در سطح کشور اجرا می شود./930/ت302/ص

دوشنبه 29 فروردین 1390  1:37 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز

حجت الاسلام فلاح، معاون امور مجلس و استان هاي سازمان تبليغات اسلامي کشور

معاون امور مجلس تبلیغات اسلامی کشور:
نهادینه کردن فرهنگ دینی در جامعه بهترین راه حفظ نظام اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ معاون امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی، گفت: نهادینه کردن فرهنگ دینی در جامعه بهترین راه حفظ نظام اسلامی است.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام اسماعیل فلاح، معاون امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی، روز گذشته، در نشست شورای اداری اداره کل تبلیغات اسلامی استان خوزستان اعتقاد و التزام به لوازم انتظار ظهور امام زمان(عج) را مهم اساسی توصیف کرد و اظهار داشت: توجه به وجود مقدس امام عصر(عج) در این راه مِی‌تواند بسیار مؤثر و وسیله‌ای برای تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشبرد امور باشد.

وی با تأکید بر قرار گرفتن برنامه‌های فرهنگی در مسیر سلوک الی الله، عنوان کرد: وجود مدعیان دروغین امام زمان(عج) از تشنه بودن مردم برای شناخت و رسیدن به معرفت امام معصوم(ع) حکایت می‌کند و باید با استفاده از همین فرصت با همت جمعی در سازمان تبلیغات اسلامی برای ارتقای معرفت دینی مردم تلاش کنیم.

معاون امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه توجه به کیفیت و خروجی کارها بسیار مهم است، اظهار داشت: ارتقای شاخص‌های فرهنگی خوب است ولی آیا توانسته‌ایم مخاطبین را متوجه امام معصوم(ع) و خداوند کنیم یا خیر؟ به عبارت دیگر باید نسبت به کیفیت و خروجی کارها بسیار حساس باشیم.

وی با اشاره به نام‌گذاری هر سال از سوی مقام عظمای ولایت، تصریح کرد: این نام گذاری‌ها در واقع یعنی شناخت و معرفت ائمه معصومین(ع) و کسی که به این شناخت و معرفت برسد اهل همت و کار مضاعف می‌شود و اهل جهاد اقتصادی خواهد شد؛ پس باید شاخصه‌های حقیقی را مشخص کنیم و همین سبب اعتلای نظام مقدس اسلامی می‌شود.

این فعال عرصه فرهنگی با بیان اینکه شناخت فرهنگ غنی جهاد اقتصادی نیازمند بستر سازی است، افزود: با همت مسئولان ادارات تبلیغات اسلامی استان‌ها و همفکری و نشر آثار مکتوب در این خصوص، تحولی در حوزه فرهنگی، سیاسی و اجتماعی به وجود می‌آید.

معاون امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به فعالیت‌های سازمان تبلیغات اسلامی در عرصه‌های مختلف فرهنگی، یاد آور شد: سازمان تبلیغات اسلامی در بین نهادهای فرهنگی موقعیت خوبی دارد و تأثیرگذاری کارهای سازمان در همه جا احساس می‌شود و این نعمتی از جانب خداوند تبارک و تعالی است./9452/پ202/ص

 

دانلود فایل ضمیمه


پایان خبر - خبرگزاری رسا

 


 
دوشنبه 29 فروردین 1390  1:40 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز

امام جمعه امیدیه خوزستان:
بایکوت خبری کشتار مردم بحرین ضد معاهدات بین‌المللی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه امیدیه خوزستان، قیام مردم منطقه خاورمیانه را سیلی محکمی بر پیکره استکبار جهانی دانست.


حجت الاسلام عبدالرضا بوعلی، امام جمعه امیدیه، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با انتقاد شدید از سیاست‌های دوگانه سران سازمان ملل در قبال کشتار مسلمانان و آزادی خواهان در کشورهای بحرین، یمن و لیبی، اظهار داشت: سازمان ملل که خود مدافع حقوق ملت‌ها تلقی می‌کند چرا در قبال کشتار مردم بحرین صدایی از این سازمان به ظاهر عدالت خواه به گوش نمی‌رسد.

سازمان ملل حافظ منافع آمریکا در جهان است

رییس شورای عمومی امیدیه در ادامه سخنان خود با بیان این که سازمان ملل حافظ منافع آمریکا در جهان است، خاطرنشان کرد: سازمان ملل در کشورهایی که منافع استکبار جهانی در آن به خطر بیافتد صدایی از این سازمان به گوش نمی‌رسد حتی اگر کل مردم این کشور را به خا

امام جمعه امیدیه خوزستان:
بایکوت خبری کشتار مردم بحرین ضد معاهدات بین‌المللی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه امیدیه خوزستان، قیام مردم منطقه خاورمیانه را سیلی محکمی بر پیکره استکبار جهانی دانست.


حجت الاسلام عبدالرضا بوعلی، امام جمعه امیدیه، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با انتقاد شدید از سیاست‌های دوگانه سران سازمان ملل در قبال کشتار مسلمانان و آزادی خواهان در کشورهای بحرین، یمن و لیبی، اظهار داشت: سازمان ملل که خود مدافع حقوق ملت‌ها تلقی می‌کند چرا در قبال کشتار مردم بحرین صدایی از این سازمان به ظاهر عدالت خواه به گوش نمی‌رسد.

سازمان ملل حافظ منافع آمریکا در جهان است

رییس شورای عمومی امیدیه در ادامه سخنان خود با بیان این که سازمان ملل حافظ منافع آمریکا در جهان است، خاطرنشان کرد: سازمان ملل در کشورهایی که منافع استکبار جهانی در آن به خطر بیافتد صدایی از این سازمان به گوش نمی‌رسد حتی اگر کل مردم این کشور را به خاک و خون کشیده شوند که این مسئله در کشور فلسطین برای مردم جهان روشن شده است.

حجت الاسلام بوعلی مواضع دوگانه آمریکا در قبال کشتار مردم بحرین و لیبی محکوم کرد و بیان داشت: استکبار جهانی از خیزش عظیم و مبارک بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه شگفت زده شده است و هیچ گاه این فکر به مغز آنان خطور نمی‌کرد که مردم منطقه خاورمیانه با الگوبرداری از انقلاب اسلامی ایران علیه حکام ظالم خود برخیزند.

امام جمعه امیدیه، اضافه کرد: بیشترین ترس و هراس آمریکا از تحولات اخیر منطقه خاورمیانه از دست دادن حامیان خود در این منطقه و جایگزینی حکومت‌های اسلامی و دینی برابر با مطالبات مردم مسلمان کشورهای عربی است؛ از این رو استکبار جهانی تلاش خود را می‌کند به هر قیمتی که شده نوکری حکام عربی به آمریکا در منطقه خاورمیانه را تمدید کند.

استاد حوزه علمیه، به ظهور و پیدایش خاورمیانه جدید با محوریت دین مبین اسلام در منطقه اشاره و تصریح کرد: در خاورمیانه جدید دیگر از ظلم و ستم حکام ظالم عربی خبری نمی‌باشد بلکه در خاورمیانه جدید مردم با اتحاد و همدلی قانون اساسی و رییس جمهور را با رأی خود انتخاب و حکومتی بر پایه قرآن و کلام ائمه اطهار(ع) پایه گذاری می‌کنند.

وی، یادآور شد: مردم مسلمان کشورهای عربی با توکل به خدا و افزایش صبر و استقامت خود در برابر گلوله‌ها و تانک‌های دشمنان در آینده‌ای نزدیک جا پای استکبار را از خاورمیانه نابود خواهند کرد و خاورمیانه شاهد حاکمیت اسلام و قرآن در منطقه خواهد بود؛ بنابراین الگو برداری مردم منطقه از ظلم ستیزی مردم ایران در دوران انقلاب اسلامی، انقلابی جدید در برگ تاریخ ثبت خواهد کرد.

بایکوت خبری کشتار مردم بحرین ضد معاهدات بین‌المللی است

رییس شورای فرهنگ عمومی امیدیه بایکوت خبری سیاست‌های استکبار جهانی در قبال تحولات منطقه خاورمیانه از سوی رسانه‌های غربی را ضد معاهدات بین‌المللی دانست و گفت: رسانه‌های غربی نباید رویه آمریکا در قبال تحولات منطقه را در پیش بگیرند و باید صدای مظلومیت و بی گناهی مردم مسلمان کشورهای عربی را به گوش آزادی خواهان جهان برسانند.

حجت الاسلام بوعلی، در پایان سخنان خود، قیام مردم منطقه خاورمیانه را سیلی محکمی بر پیکره استکبار جهانی دانست و تأکید کرد: مردم کشورهای عربی در مقابل ظلم و ستم حاکمان خود بپا خواسته‌اند تا دیگر استکبار جهانی و نوکران آمریکا فکر راه اندازی حکومت ظالم در کشورهای اسلامی را نکنند؛ از این رو نوکران آمریکا در کشورهای عربی یکی پس از دیگری بدست مردم محاکمه و اخراج خواهند شد./9461/ت302/
ک و خون کشیده شوند که این مسئله در کشور فلسطین برای مردم جهان روشن شده است.

حجت الاسلام بوعلی مواضع دوگانه آمریکا در قبال کشتار مردم بحرین و لیبی محکوم کرد و بیان داشت: استکبار جهانی از خیزش عظیم و مبارک بیداری اسلامی در منطقه خاورمیانه شگفت زده شده است و هیچ گاه این فکر به مغز آنان خطور نمی‌کرد که مردم منطقه خاورمیانه با الگوبرداری از انقلاب اسلامی ایران علیه حکام ظالم خود برخیزند.

امام جمعه امیدیه، اضافه کرد: بیشترین ترس و هراس آمریکا از تحولات اخیر منطقه خاورمیانه از دست دادن حامیان خود در این منطقه و جایگزینی حکومت‌های اسلامی و دینی برابر با مطالبات مردم مسلمان کشورهای عربی است؛ از این رو استکبار جهانی تلاش خود را می‌کند به هر قیمتی که شده نوکری حکام عربی به آمریکا در منطقه خاورمیانه را تمدید کند.

استاد حوزه علمیه، به ظهور و پیدایش خاورمیانه جدید با محوریت دین مبین اسلام در منطقه اشاره و تصریح کرد: در خاورمیانه جدید دیگر از ظلم و ستم حکام ظالم عربی خبری نمی‌باشد بلکه در خاورمیانه جدید مردم با اتحاد و همدلی قانون اساسی و رییس جمهور را با رأی خود انتخاب و حکومتی بر پایه قرآن و کلام ائمه اطهار(ع) پایه گذاری می‌کنند.

وی، یادآور شد: مردم مسلمان کشورهای عربی با توکل به خدا و افزایش صبر و استقامت خود در برابر گلوله‌ها و تانک‌های دشمنان در آینده‌ای نزدیک جا پای استکبار را از خاورمیانه نابود خواهند کرد و خاورمیانه شاهد حاکمیت اسلام و قرآن در منطقه خواهد بود؛ بنابراین الگو برداری مردم منطقه از ظلم ستیزی مردم ایران در دوران انقلاب اسلامی، انقلابی جدید در برگ تاریخ ثبت خواهد کرد.

بایکوت خبری کشتار مردم بحرین ضد معاهدات بین‌المللی است

رییس شورای فرهنگ عمومی امیدیه بایکوت خبری سیاست‌های استکبار جهانی در قبال تحولات منطقه خاورمیانه از سوی رسانه‌های غربی را ضد معاهدات بین‌المللی دانست و گفت: رسانه‌های غربی نباید رویه آمریکا در قبال تحولات منطقه را در پیش بگیرند و باید صدای مظلومیت و بی گناهی مردم مسلمان کشورهای عربی را به گوش آزادی خواهان جهان برسانند.

حجت الاسلام بوعلی، در پایان سخنان خود، قیام مردم منطقه خاورمیانه را سیلی محکمی بر پیکره استکبار جهانی دانست و تأکید کرد: مردم کشورهای عربی در مقابل ظلم و ستم حاکمان خود بپا خواسته‌اند تا دیگر استکبار جهانی و نوکران آمریکا فکر راه اندازی حکومت ظالم در کشورهای اسلامی را نکنند؛ از این رو نوکران آمریکا در کشورهای عربی یکی پس از دیگری بدست مردم محاکمه و اخراج خواهند شد./9461/ت302/

دوشنبه 29 فروردین 1390  1:41 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز

امام جمعه رامشیر خوزستان:
حوزه‌های علمیه پیش‌قراول جهاد اقتصادی هستند

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه رامشیر خوزستان، گفت: ثمره جهاد اقتصادی رشد اقتصادی کلان کشور و رشد اقتصادی عموم جامعه است.


حجت الاسلام موسی سلمان پور، امام جمعه رامشیر، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با بیان این که ثمره جهاد اقتصادی رشد اقتصادی کلان کشور و رشد اقتصادی عموم جامعه است، اظهار داشت: هدف مقام معظم رهبری از نام‌گذاری سال 90 با عنوان سال جهاد اقتصادی شکوفایی اقتصاد ایران و ریشه کن کردن فقر در کشور است.

رییس شورای فرهنگ عمومی رامشیر، در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: روحانیان و حوزه‌های علمیه پیش‌قراول جهاد اقتصادی در کشور می‌باشند و باید فرهنگ اقتصاد و مبانی اقتصاد اسلامی را برای جامعه تبیین و تحلیل کنند.

استاد حوزه و دانشگاه، با تأکید بر این که نگاه دین مبین اسلام به اقتصاد نگاهی جامع و مثبت است، ابراز داشت: اقتصاد جمهوری اسلامی ایران باید کاملاً اسلامی شود و اصلاحاتی در سیستم‌های بانکی و اداری انجام شود.

امام جمعه رامشیر، با اشاره به این که تدبیر مقام معظم رهبری در نام‌گذاری سال 90 با عنوان جهاد اقتصادی بسیار زیبا و ستودنی است، بیان داشت: مسؤولان باید اهتمام ورزند ریشه ننگین بیکاری و فقر را با محوریت قرار دادن منویات مقام معظم رهبری در سال جهاد اقتصادی از بین و نابود بکنند.

حجت الاسلام سلمان پور، با بیان این که تحریم‌ها و توطئه‌ها دشمنان برای از بین بردن اقتدار ایران اسلامی بی اثر است، یادآور شد: در سال‌های اصلاح الگوی مصرف و همت مضاعف و کار مضاعف دشمن تلاش کرد که اقتدار ایران اسلامی را خدشه دار کند که نقش‌های آنان به دربسته خود و امروز هم در سال جهاد اقتصادی با تدبیر و درایت مقام معظم رهبری برای نام‌گذاری سال 90 توطئه ها و تحریم‌های آنان برای از بین بردن اقتدار و اقتصاد ایران اسلامی توخالی و بی اثر است.

وی، در پایان سخنان خود با اشاره به این که مسؤولان کشوری با انجام کار عملی و جامع به منویات مقام معظم رهبری جامه عمل بپوشانند، تأکید کرد: در اوایل آغاز سال جاری مقام معظم رهبری با بازدید از منطقه پارس جنوبی، بزرگ‌ترین مرکز ثقل اقتصاد ایران نخستین فعالیت اقتصادی در کشور را کلید زد و این خود یک الگو و نمونه بارز و آشکار برای مسؤولان کشوری است که سال جهاد اقتصادی سال بالا بردن راندمان صادرات و شکوفایی اقتصاد ایران است./9461/ت302/ص

 

دوشنبه 29 فروردین 1390  1:42 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز

31 فروردین برگزار می‌شود؛
تجمع بانوان طلبه غیرایرانی در محکومیت کشتار مسلمانان بحرین

خبرگزاری رسا ـ تجمع بانوان طلبه غیرایرانی و ایرانی حوزه علمیه خواهران در محکومیت کشتار بی‌رحمانه مسلمانان بحرین، 31 فروردین در قم برگزار می‌شود.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مراسم تجمع و راهپیمایی خواهران طلبه غیرایرانی و ایرانی حوزه علمیه خواهران به دنبال حملات وحشیانه و کشتار بی‌رحمانه مسلمانان و شیعیان مظلوم بحرین به دست آل سعود و آل خلیفه، 31 فروردین ماه در قم برگزار می‌شود.

براساس این گزارش، طلاب غیرایرانی و ایرانی خواهر همراه خانواده با همکاری بخش‌های امور خانواده طلاب، مؤسسه آموزش عالی بنت‌الهدی و جامعةالزهرا‌(س) با برگزاری تجمعی، کشتار بی‌رحمانه مسلمانان مظلوم بحرین را محکوم خواهند کرد.

مراکز مختلفی همچون دانشگاه علوم پزشکی، حوزه علمیه خواهران و مراکز حوزوی دیگر نیز برای شرکت در این راهپیمایی بزرگ اعلام آمادگی کرده‌اند.

راهپیمایی خواهران طلبه غیرایرانی و ایرانی حوزه علمیه خواهران، چهارشنبه، 31 فروردین‌ماه، ساعت 10 صبح از میدان روح الله‌(ره) به سوی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه‌(س) برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، مراسم تجمع بانوان طلبه از ساعت 11 تا 12 در حرم مطهر حضرت معصومه‌(س) برگزار خواهد شد.

گفتنی است، بانوان طلبه غیرایرانی از ملیت‌های مختلف با صدور بیانیه و اطلاعیه‌هایی، اقدام وحشیانه حکومت آل خلیفه و آل سعود را محکوم کرده‌اند که در این تجمع قرائت خواهد شد. /920/پ202/ص

 

دوشنبه 29 فروردین 1390  1:43 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز

ديدار پژوهشگران و تنظيم کنندگان حوزوي دائرالمعارف دفاع مقدس با رييس سازمان تبليغات

حجت الاسلام خاموشی:
جایگاه اجتماعی مراجع تقلید با تبیین نقش آنان در دوران دفاع مقدس مشخص می‌شود

خبرگزاری رسا ـ پژوهشگران و تنظیم کنندگان حوزوی دائره‌المعارف معنوی دفاع مقدس صبح امروز با حضور در دفتر سازمان تبلیغات اسلامی، فعالیت انجام گرفته در خصوص تدوین دائرالمعارف معنوی دفاع مقدس را ارائه دادند.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، پژوهشگران و تنظیم کنندگان حوزوی دائره‌المعارف معنوی دفاع مقدس صبح امروز با حضور در دفتر سازمان تبلیغات اسلامی ضمن دیدار با حجت الاسلام خاموشی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی، فعالیت انجام‌گرفته در خصوص تدوین دائرالمعارف معنوی دفاع مقدس را ارائه دادند.

حجت الاسلام خاموشی تصریح کرد: زمانی که مطلع شدیم یک همت والایی در قم در جهت تدوین و تنظیم دائر‌ه‌المعارف معنوی دفاع مقدس در حال انجام است بر خود وظیفه دیدیم که از این کار ارزشمند حمایت کنیم.

وی با بیان این‌که کار در دست‌اقدام اثری بدیع و ارزشمند خواهد بود، ابراز داشت: به یقین تبیین نقش مراجع در دفاع مقدس که طلایه‌دار آن امام خمینی(ره) بود، موجب خواهد شد نگاه ویژه ای که جامعه نسبت به مراجع تقلید دارند، نشان داده شود.

حجت الاسلام خاموشی پس از ارائه گزارش عملکرد و رویکردهای تنظیم کنندگان دائره‌ المعارف معنوی دفاع مقدس، آمادگی سازمان تبلیغات اسلامی برای هر‌گونه کمک در خصوص به ‌‌انجام‌رسیدن این اثر معنوی ارزشمند را اعلام کرد.‌/955/پ202/س

 

دوشنبه 29 فروردین 1390  1:44 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز

آیت الله کریمی جهرمی:
ملت های عرب به تاسی از نهضت عاشورا فریاد هیهات من الذله سر می دهند

خبرگزاری رسا ـ استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه،‌ از مکتب عاشورا به عنوان مؤثرترین و نافذترین حرکت تاریخ انسانی یاد و با اشاره به تحولات اخیر در جهان اسلام،‌ موج خیزش اسلامی را الهام گرفته از قیام عاشورا ارزیابی کرد.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله علی کریمی جهرمی از اساتید برجسته درس خارج حوزه علمیه قم، روز یک شنبه در کنگره علمی حماسه حسینی که در مرکز جهانی علوم اهل بیت(ع) قم برگزار شد،‌ با تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) از دست اندرکاران برگزاری این همایش قدردانی کرد.

وی با اشاره به شخصیت بی نظیر حضرت زهرا(س) تاکید کرد: همه باید در راه پیروی از مکتب ایشان و فرزندان گرامی آن بانوی بزرگوار به درستی انجام وظیفه کنیم.

آیت الله کریمی جهرمی، نهضت عاشورا را از مهم ترین و نافذترین حرکت تاریخ انسانی دانست و تاکید کرد: نهضت امام حسین(ع) بر اثر خواص و امتیازات وی‍ژه ای که داشت بزرگ ترین تاثیر را در جوامع گذاشت و بهترین حرکت هایی رهایی بخش و انقلاب های معنوی را به راه انداخت.

این استاد برجسته حوزه علمیه تصریح کرد: نوع حرکت هایی که بعد از قیام عاشورا صورت گرفت الهام گرفته از تعالیم عالیه و روح بلند و والای حضرت سیدالشهدا است.

وی گفت: انقلاب ها هر کدام مطابق با ماهیت شان تاثیراتی را در جوامع داشته اند،‌اما به حکم وجدان و تاریخ، انقلابی اثرگذارتر از انقلاب کربلا و نهضت امام حسین(ع) نبود.

آیت الله کریمی جهرمی ادامه داد: هر کس دارای اندک بینشی باشد و مختصر مطالعه ای پیرامومن نهضت های معنوی داشته باشد،‌اقرار می کند که هیچ کدام از این حرکت ها و انقلاب ها توفان و موجی که حرکت امام حسین(ع) ایجاد کرد را نداشته و ندارد.

این استاد برجسته حوزه علمیه تصریح کرد: قیام امام حسین و نهضت عاشورا چنان تاثیری در جوامع گذاشت که حتی دشمن را متوجه کرد و عده ای از آنها را به طرف امام حسین(ع) توجه داد.

وی با بیان اینکه بزرگ ترین منطق استکبار زور است، گفت: اینها هرگاه در برابر مطالب مستدل و منطقی کم بیاورند به زور متوسل می شوند و این مساله نیز بارها در طول تاریخ اتفاق افتاده است.

استاد حوزه علمیه قم،‌ با اشاره به موج بیداری اسلامی در منطقه،‌ تاکید کرد: در حرکت ملت های مسلمان عرب شعار هیهات من الذله سر داده می شود و این شعار امام حسین بعد از سالیان طولانی امروز در دنیای عرب طنین انداز شده است.

وی تاکید کرد: اینها به پیروزی از قیام امام حسین(ع) در مقابل ستمکاران و طاغوتیان می ایستند و فریاد دوری از ذلت و خواری سر می دهند.

آیت الله کریمی جهرمی گفت: انقلاب امام حسین و نهضت عاشورا در سرتاسر جهان اسلام اثر گذاشته و هیچ گاه کهنگی به دامان این نهضت و تعالیم حیات بخش آن راه نخواهد یافت.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از مرحوم آیت الله کمره ای به عنوان عالمی جلیل القدر یاد کرد و گفت: از این عالم ربانی آثار و کتب بسیار خوبی به جای مانده است

مدرس حوزه علمیه قم همچنین از تلاش ها و اقدامات حجت الاسلام انصاریان در راستای نشر معارف اهل بیت قدردانی و از وی به عنوان خطیبی توانا یاد کرد. /924/پ201/ص

 

دوشنبه 29 فروردین 1390  1:45 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز

انداخته است

خبرگزاری رسا ـ آیت الله طبرسی، اسلام خواهی را مهم ترین عامل خیزش های مردمی در منطقه دانست و تصریح کرد: اقتدار و عظمت اسلام ناب محمدی لرزه بر اندام نظام سلطه و سرسپردگان آنها انداخته است.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، آیت الله نورالله طبرسی، عضو مجلس خبرگان رهبری امروز در دیدار مدیر کل و معاونان مجتمع دخانیات استان در ساری، با اشاره به خیزش های مردمی درخاورمیانه، گفت: حرکت های آزادی خواهانه ملت مسلمان منطقه ریشه در اعتقادات دینی و فطری آنها دارد.

وی با بیان این که بیداری اسلامی امروز خاورمیانه برگرفته ازروح انقلاب اسلامی ایران است، خاطرنشان کرد: ملت مقاوم و مقتدر ایران اسلامی به الگویی برای ظلم ستیزی ملت های آزادی خواه دنیا تبدیل شده اند.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به این که نوای اسلام خواهی در خاورمیانه، نوید بخش برپایی حکومتی واحد با محوریت اسلام ناب محمدی است، خاطرنشان کرد: ملت های مسلمان منطقه برای تشکیل حکومتی مردمی برپایه اسلام عزمی راسخ دارند.

آیت الله طبرسی، اسلام خواهی را مهم ترین عامل خیزش های مردمی در منطقه دانست و تصریح کرد: اقتدار و عظمت اسلام ناب لرزه بر اندام نظام سلطه و سرسپردگان آنها انداخته است.

امام جمعه ساری همچنین با محکوم کردن جنایت های آشکار در لیبی و بحرین، گفت: امروز ملت های مظلوم و بی گناه کشورهای مسلمان منطقه به جرم اسلام خواهی ودفاع از حقوق خود کشته می شوند و این درحالی است که مجامع مدعی حقوق بشر به سکوت مرگبار خود ادامه داده اند.

نماینده ولی فقیه در مازندران در بخش دیگری از سخنان خود به سال جهاد اقتصادی اشاره کرد و با بیان این که تحقق واقعی شعار امسال شکوفایی و بالندگی کشورمان را در پیش خواهد داشت، ادامه داد: آحاد جامعه اسلامی باید با همت و تلاش مضاعف در جهت تحقق منویات امسال مقام معظم رهبری گام بردارند.

آیت الله طبرسی با بیان این که جهاد در عرصه اقتصاد ضامن گسترش روز افزون نظام مقدس جمهوری اسلامی در عرصه اقتصاد بین المللی خواهد بود، خاطرنشان کرد: نامگذاری امسال مقام معظم رهبری زمینه خودکفایی کشور در بخش های مختلف را فراهم می کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری، رشد اقتصادی را عامل اقتدار و پیشرفت کشورها دانست و با بیان این که تحقق شعار امسال می تواند نظام اسلامی در دنیا مقتدرتر کند، ادامه داد: همه باید نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای رسیدن به جایگاه برتر در سطح دنیا یاری دهند.

وی با اشاره به اجرای طرح هدفمند سازی یارانه، این اقدام دولت را حرکتی مثبت در جهت برقراری عدالت اجتماعی و تحول اقصادی دانست و خاطرنشان کرد: اجرای مناسب این طرح در سال جهاد اقتصاد می تواند زمینه رشد و تحول اقتصادی کشور را فراهم کند.

نماینده ولی فقیه در مازندران در ادامه سخنان خود با تسلیت ایام فاطمیه به ویژگی های بارز این بانوی نمونه اسلام اشاره کرد و با تأکید براین که نسل جوان جامعه ما نیازمند شناخت بیشتر از حضرت فاطمه(س) است، گفت: این ایام فرصت مناسبی برای تبیین جایگاه این بانوی نمونه است.

آیت الله طبرسی، حضرت فاطمه(س) را الگوی همه زنان عالم معرفی کرد و ادامه داد: زنان جامعه اسلامی باید در همه زمینه ها حضرت فاطمه(س) را الگوی خود قرار دهند.

وی، شهادت این بانوی ارزشمند اسلام را مصیبتی بزرگ برای جهان اسلام دانست و خاطرنشان کرد: این بانوی بزرگ اسلام برای احقاق حق و احیای دین خدا تلاش کرد و در نهایت نیز به شهادت رسید./950/پ201

دوشنبه 29 فروردین 1390  1:47 PM
تشکرات از این پست
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار روز

تظاهرات مسلمانان آمریکا در محکومیت جنایات در بحرین

خبرگزاری رسا ـ مسلمانان ساکن شهرهای مختلف آمریکا با اجتماع در مقابل سفارت عربستان سعودی در واشنگتن، جنایات در بحرین و دخالت نیروهای نظامی سعودی در کشور بحرین را محکوم کردند.


به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از ربل نیوز، مسلمانان مقیم آمریکا با تجمع در مقابل سفارت عربستان سعودی، خشم و انزجار خود را از دخالت نیروهای نظامی عربستان در کشور بحرین ابراز کردند و شعارهایی را علیه دولت عربستان و بحرین سر دادند.

در این تظاهرات بیش از 2500 مرد و زن و اعضای سازمان‌های مختلف جامعه مدنی و حقوق بشر حضور داشتند، مداخله نظامی عربستان سعودی در بحرین به شدت محکوم شد و خواستار ترک نیروهای عربستانی از خاک بحرین شدند.

معترضین از مقامات بحرین خواستند که تمامی بازداشت‌شدگان سیاسی انتفاضه ملی بحرین به ویژه زنان در بند زندان را آزاد کنند.

تظاهرکنندگان همچنین، بر ضرورت جلوگیری از کشتار و ریختن خون مردم بی‌گناه بحرین و جلو گیری از هتک حرمت اماکن مقدس، مساجد، قرآن کریم و قبور بزرگان دینی تأکید کردند./

دوشنبه 29 فروردین 1390  1:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها