0

تکنولوژی نامرئی ساختن اشیاء + ویدئو

 
alirezarajabipoor
alirezarajabipoor
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 671
محل سکونت : یزد

تکنولوژی نامرئی ساختن اشیاء + ویدئو

 محققان ژاپنی در حال ساخت دوربینی پیشرفته‌ و تکنولوژی تصویری هستند تا باعث نامریی شدن اجسام روبروی آن شود. با انداختن تصویر پس‌زمینه به سطحی با قابلیت بازتاب بالا، محققان می‌توانند جسم را نامریی کنند.

این محققان تا به این‌جا توانسته‌اند کتی تولید کنند که از این تکنولوژی استفاده می‌کند، اما کاربرد مفیدتر این تکنولوژی در ساخت درب و داشبورد اتوموبیلی بوده‌است که بخشی از جاده‌ را که پشت آن‌ها واقع شده است را نشان می‌دهد. این مسئله در دیدن نقاط کور، دوچرخه‌سواران و علامت‌های جاده به رانندگان کمک می‌کند و توانایی آن‌ها در نشان دادن عکس‌العمل به موقع را بالا می‌برد.

download



البته قسمت‌هايي از اين فيلم، به تصوير كشيدن هدف اين تحقيقات است و غير از حقه سينمايي و كامپيوتري، چيزي نيست. اما در اين زمينه به نتايج خوبي رسيده‌اند.

http://www.gif-anime-gratuit.com/gif-anime-gratuit/webmaster/livre-d-or/livre_signe010.gif

اللهم عجل لولیک الفرج
http://ahmadynejad.rasekhoonblog.com/

 

پنج شنبه 5 فروردین 1389  11:44 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها