0

آخرین اخبار لیگ برتر در روز دوشنبه

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

پاسخ به:آخرین اخبار لیگ برتر در روز دوشنبه

آناليز ويديويي ديدار استقلال و تراکتورسازي در کميته داوران

جلسه آناليز ويديويي صحنه هاي بحث برانگيز ديدار تيم هاي استقلال تهران و تراکتورسازي تبريز در کميته داوران با حضور اعضاي اين کميته برگزار شد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، عسگري سرپرست کميته داوران درباره اين بازي گفت: «با توجه به لحاظ کردن گزارش ناظر داوري درباره کليت بازي و صحنه هاي بحث برانگيز بازي در کل قضاوت تورج حق وردي و کمک هايش قضاوت خوبي بود. درباره صحنه گل اول تراکتور که به آن اعتراض شده است پس از بارها و بارها ديدن صحنه گل بايد بگويم که در لحظه اي که توپ به بازيکن تراکتورسازي مي رسد 2 بازيکن استقلال و تراکتورسازي روي هوا بلند مي شوند که يک نوع شارژ کردن در آن ديده مي شود. البته اين صحنه که ما بارها و بارها در حالت آهسته آن را ديديم و در صدم ثانيه اتفاق افتاده بسيار سريع بوده است. به همين دليل تصميم گيري در اين باره سخت است. البته چيزي که واضح است اين است که مدافع استقلال طوري عمل مي کند که داور احساس کند مدافع استقلال در حال تمارض است.»

وي ادامه داد: «شارژي که انجام شده البته نصف و نيمه بوده است و تشخيص آن در اين صحنه بسيار، بسيار سخت است. صحنه ديگري که به آن اعتراض شده خطاي پشت محوطه جريمه کيانوش رحمتي است که استقلالي ها معتقد بودند هيچ خطايي انجام نشده است. با بازبيني صحنه خطا روي بازيکن تراکتور کاملا واضح و آشکار است و هيچ گونه دايوي انجام نشده است.اخراج شريفات نيز درست بود چرا که او به بدترين وجه و با استوک پا به دروازه بان تراکتورسازي ضربه زد. همانطور که از عکس العملش مشخص بود، شريفات قبول داشت که بايد اخراج مي شد و سرش را پايين انداخت و بيرون رفت. بايد ديد بازيکني که کمتر از 5 دقيقه از بازي اش در زمين نمي گذشت در چه شرايطي روحي و رواني وارد زمين شده است.»

عسگري در پايان گفت: «بازي مس کرمان و سپاهان اصفهان براساس گزارش ناظر صحنه خاصي نداشت و همچنين در بازي ذوب آهن و پيروزي هم قضاوت مظفري زاده خوب بود، در کل منطق مي گويد بازي که برنده سه بر صفر داشته باشد، برتري از آن تيمي است که توانسته با اختلاف 3 گل پيروز شود و اعتراضات تيم بازنده بي مورد است. به هر جهت نتايج ديروز به خاطر اينکه کمتر کسي تصور مي کرد اتفاق بيافتد و معادلات بالاي جدول، باعث شد تا داوران در سه بازي ديروز مخصوصا در بازي استقلال و تراکتور که فضاي ورزشگاه آزادي هم تا حدودي متشنج بود، کار راحتي نداشته باشند.»

دوشنبه 22 فروردین 1390  9:39 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

هنوز هم در کورس قهرماني هستيم

مبعلي: تراكتورسازي از روي شانس 3 امتياز را گرفت

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: تراکتورسازي فقط با خوش‌شانسي توانست 3 امتياز را از استقلال بگيرد.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، ايمان مبعلي در خصوص ديدار ديروز با تراکتورسازي گفت: فوتبال خوبي را انجام داديم اما متاسفانه نتيجه لازم را نگرفتيم. ما براي برنده شدن به ميدان رفته‌ بوديم که متاسفانه از آن همه موقعيت فقط يکي به ثمر رسيد و حسرت فرصت‌هاي از دست رفته را مي‌خوريم.

اين بازيکن ادامه داد: تراکتوري‌ها فقط از روي شانس به 3 امتياز رسيدند در حالي که اين استقلال بود که فرصت‌هاي پرتعداد گلزني را خلق کرد. به هر حال تمامي بازيکنان تلاش خود را انجام دادند تا با پيروزي در بازي ديروز به رده دوم جدول صعود کنيم و براي قهرماني در ليگ به يک مدعي جدي تبديل شويم که متاسفانه اين فرصت از دست رفت.

هافبک استقلال در پايان عنوان کرد: با باخت برابر تراکتور و باخت تيم‌هاي سپاهان و ذوب‌آهن همچنان در کورس قهرماني قرار داريم و با تلاش مضاعف در پنج هفته آخر به ميدان مي‌رويم و با حمايت هواداران اين نتيجه را جبران مي‌کنيم.

دوشنبه 22 فروردین 1390  9:40 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

در خصوص داوري صحبتي نمي‌کنم

محمدي: اين باخت قابل توجه آنهايي كه مي‌گفتند خوب بازي كنيد و ببازيد

دروازه بان استقلال ضمن دفاع از عملکرد اين تيم در چند وقت اخير گفت: خوب بازي کرديم اما اين شکست قابل توجه کساني باشد که مي‌گفتند خوب بازي کنيد و ببازيد.

محمد محمدي با اشاره به شکست تيمش در مسابقه روز گذشته مقابل تراکتورسازي اظهار داشت: فکر مي‌کنم فوتبال ديروز روي خوشش را به ما نشان نداد. اين هم قابل توجه آنهايي که مي‌گفتند خوب بازي کنيد و ببازيد. در شرايط فعلي معتقدم فقط بايد نتيجه بگيريم و در مسابقه ديروز روي دو اتفاق گل خورديم در حالي که آن همه موقعيت را از دست داديم.

محمدي افزود: به تراکتورسازي و هواداران خونگرمش تبريک مي‌گويم و واقعا آنها براي اين تيم شهرستاني يک نعمت محسوب مي‌شوند. اميدوارم در ادامه راه بتوانند نتايج خوبي کسب کنند.

وي در خصوص عملکرد استقلال در اين بازي گفت: چند هفته است خوب بازي مي‌کنيم اما روز گذشته نتيجه را از دست داديم. از دقيقه 60 تيم ما تحليل رفت چون فشردگي مسابقات بسيار زياد است. ما در سه جام حضور داريم و هر 4 روز يک بار بازي مي‌کنيم که اين شرايط را براي همه سخت کرده است. اميدوارم کادر فني و مديريت تدبيري بينديشند که در ادامه راه با مشکل مواجه نشويم.

دروازه‌بان استقلال در خصوص اعتراض‌هايي که بعد از گل اول به داور مسابقه داشتند، گفت: توپ ابتدايي اوت نشده بود و سپس عليزاده روي هادي شکوري مرتکب خطا شد که همه مدافعان ما ايستادند و به تصور خطا صحنه را نگاه کردند. همان باعث شد توپ پس از برخورد با محمد نصرتي وارد دروازه شود اما اعلام مي‌کنم آن اعتراض‌ها در جريان بازي بود و در خصوص مسائل داوري پس از مسابقه هيچ صحبتي نمي‌کنم و معتقدم داور تمام تلاش خود را براي بهبود کارش انجام مي‌دهد.

محمدي در پايان گفت‌وگو در پاسخ به اين سؤال که آيا شانس قهرماني با نتيجه ديروز از دست رفت يا خير، گفت: مطمئن هستم در آخرين هفته ليگ که رتبه‌بندي مشخص مي‌شود جايگاه استقلال بهتر از مکان سومي خواهد بود و در اين مسئله کوچکترين شکي ندارم. از هوادارانمان که ديروز به ورزشگاه آمدند و تيم خود را تشويق کردند تشکر مي‌کنم ولي با نتيجه‌اي که به دست آمد، شرمنده آنها شديم.

دوشنبه 22 فروردین 1390  9:42 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

جباري را بي‌حاشيه مي‌خواهم

مظلومي:با شريفات به دليل گرفتن کارت قرمز برخورد مي‌کنيم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با شريفات به دليل گرفتن کارت بي‌مورد برخورد مي‌کنيم.

پرويز مظلومي در گفت و گو با سايت باشگاه استقلال بعد از شکست دو بر يک تيمش مقابل تراکتورسازي تبريز صحبت‌‌هاي زير را مطرح کرد:

*استقلال با وجود برتري در زمين نتيجه را به حريف واگذار کرد. در مورد بازي صحبت کنيد؟
من به بازيکنانم تبريک مي‌گويم چون با وجود اينکه بعد از بازي مقابل پاختاکور تنها 4 روز استراحت داشتند اما با جان و دل براي استقلال بازي کردند و به تيم تراکتورسازي اجازه نداديم براي ما دردسرساز شود و موقعيت‌آفريني کند.

*صحبت‌‌هاي زيادي بعد از بازي در خصوص قضاوت تورج‌ حق‌وردي شد. نظر شما در اين مورد چيست؟
من نمي‌خواهم در مور داوري صحبت کنم اما اکثر کارشناسان تاکيد کردند که ما از قضاوت داور ضربه خورديم. من هميشه براي داوران احترام قائلم و به آنها هم خسته نباشيد مي‌گويم.

*از عملکرد کلي بازيکنان راضي بوديد؟
به هر حال نمي‌شود که بازيکنان بي‌نقص باشند و من هم در جلسه فني نقاط ضعف و اشتباهات را به آنها گوشزد مي‌کنم تا ديگر تکرار نشود. با اين وجود در اين بازي شاهد اشتباهاتي هم بوديم که آنها را برطرف خواهيم کرد.

*اسماعيل شريفات هم به عنوان بازيکن تعويضي به ميدان رفت و در لحظات پاياني اخراج شد.
با شريفات چون در آن شرايط حساس اخراج شد برخورد مي‌کنيم. بازيکن نبايد بيهوده با دريافت کارت هم خود را محروم کند و هم به تيم ضربه بزند، کاري که با سيدصالحي هم به دليل دريافت کارت بي‌مورد در بازي با پاختاکور انجام داديم و با او برخورد کرديم.

*برخي از هواداران در اين بازي خواستار حضور جباري در ميدان بودند. او هم امروز در مصاحبه‌اي گفته ديگر هرگز مصاحبه‌اي نخواهد کرد.
به شخصه روي مجتبي جباري براي اين بازي نظر داشتم اما تعويض اجباري شيرزاد باعث شد برنامه‌هايمان به هم بريزد. مجتبي بايد حواسش را متوجه تمريناتش کند چون من او را بي‌حاشيه مي‌خواهم. او يکي از بهترين‌هاست.

* حضور هواداران را در اين بازي چطور ديديد؟
از هواداران واقعا ممنونم اما توقعم اين بود که ورزشگاه حداقل براي اين بازي پر شود. ما در کورس بوديم و انتظار داريم در اين هفته‌هاي پاياني ما را حمايت کامل کنند.

دوشنبه 22 فروردین 1390  9:43 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

قضاوت جهانبازي در رقابتهاي فوتبال جام رياست آسيا

کنفدراسيون فوتبال آسيا با ارسال نامه اي به فدراسيون فوتبال از قضاوت يداله جهانبازي در جام رياست آسيا خبر داد.

به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، جهانبازي در گروه C رقابتهاي جام رياست آسيا که از 31 فروردين تا 4 ارديبهشت 90 در کاتماندو پايتخت نپال برگزار مي شود قضاوت خواهد کرد.

جهانبازي به همراه داوراني از عربستان،ميانمار و کره جنوبي ديدارهاي اين گروه را قضاوت خواهند کرد.

دوشنبه 22 فروردین 1390  9:45 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

با حضور مسئولان استاني و ورزشي صورت گرفت

استقبال از تراكتورسازي در فرودگاه تبريز

اعضاي تيم فوتبال تراکتورسازي امروز در فرودگاه مورد استقبال مسئولان استاني و ورزشي و جمعي از هواداران قرار گرفتند.

پيروزي 2 بر يک تراکتورسازي مقابل استقلال در تهران براي هواداران اين تيم بسيار خوشايند بوده به طوري که شب گذشته فوتبالدوستان تبريزي تا نيمه هاي شب در خيابان ها به جشن و پايکوبي پرداختند.
امروز نيز که تيم تراکتورسازي به تبريز بازگشت با استقبال فرماندار، مديرکل تربيت بدني استان آذربايجان شرقي و جمعي ديگر از مسئولان استاني قرار گرفتند.
حدود 60 هوادار اين تيم در فرودگاه حاضر بودند و بابت پيروزي مقابل استقلال از بازيکنان تشکر کردند.
تيم تراکتورسازي ساعت 17 امروز تمرين ريکاوري خود را برگزار مي کند

دوشنبه 22 فروردین 1390  9:54 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

گزارش تمرين امروز پرسپوليس

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز برگزار شد.

‌تمرين پرسپوليس پس از پيروزي مقابل ذوب آهن از ساعت 11 صبح امروز در فضايي شاداب برگزار شد.

پرسپوليسي‌ها پس از اينکه به حرف‌هاي دايي گوش دادند به دو قسمت تقسيم شدند. بازيکنان اصلي در ديدار روز گذشته 40 دقيقه ريکاوري کردند اما بازيکنان ذخيره زير نظر مياج پس از گرم کردن بدن‌هاي خود به حفظ توب و پرسينگ، کار با توپ و ضربه به چارچوب در نيمه زمين پرداختند.

* سپهر حيدري، محمد منصوري، مازيار زارع، محمد نوري، غلامرضا رضايي با اجازه دايي غايب بود.

* حميد علي عسگر، مجتبي زارعي، عليرضا حقيقي، هادي نوروزي به دليل مصدوميت در تمرين امروز حضور پيدا کردند اما تنها نظاره‌گر بودند.

* علي دايي پس از گفت و گو با بازيکنان بيشتر به مطالعه روزنامه‌ها پرداخت.

* شوخي‌هاي دايي با بازيکنان در نوع خود بسيار جالب بود. بازيکنان و مربيان پرسپوليس به واسطه پيروزي در ديدار روز گذشته شاداب و سرحال بودند.

* عليرضا حقيقي با دايي به گفت‌وگو پرداخت.

* ابراهيم شکوري تمرينات ويژه‌اي را زير نظر عبدي انجام داد.

* چلنگر امروز به عنوان کمک مياچ بيشتر از ساير روزها نقش مهمي داشت. فريادهاي او در نوع خود بسيار جالب توجه بود.

* بازيکنان اصلي پرسپوليس پس از تمرين به استخر و سونا رفتند.

*يحيوي به مدت 30 دقيقه تمرينات ويژه‌اي را براي دروازه‌بانان در نظر گرفته بود.

* در پايان تمرين مياچ بازيکنان ذخيره را به صف کرد و براي آنها تمرين ضربه به چارچوب را در نظر گرفت.

دوشنبه 22 فروردین 1390  9:56 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

گل استقلال ايراد داشت

جعفري: صحبت‌هاي فتح‌الله‌زاده بار حقوقي دارد

مديرعامل باشگاه تراکتورسازي تبريز گفت: صحبت فتح‌الله‌زاده در مورد داوري بازي تراکتورسازي و استقلال بار حقوقي دارد.

محمدحسين جعفري در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد برتري 2 بر يک تراکتورسازي تبريز مقابل استقلال عنوان کرد: پيروزي دلچسب و مهمي بود. به نظرم در طول فصل کمتر پيش مي آيد که يک مسابقه با اين حرارت و تکنيکي برگزار شود. ما فقط با هدف پيروزي به تهران آمده بوديم.

وي در خصوص صحبت هاي علي فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال مبني بر اينکه "رفاقت داور اين ديدار با کمالوند روي نتيجه بازي تاثير گذاشت "، گفت: متاسفانه فتح الله زاده چنين صحبتي را مطرح کرده درحالي که اين صحبت ها بار حقوقي دارد. ايشان چون تيمش باخته نبايد چنين حرف هايي را مطرح کند و اميدوارم هر چه زودتر صحبت خود را اصلاح کند.

جعفري اظهار داشت: مشکلات داوري براي همه تيم ها وجود دارد. در بازي رفت ما با استقلال، داور گل سالم تراکتورسازي را قبول نکرد ولي ما چنين صحبت هايي را مطرح نکرديم و من همان جمله تاريخي خودم را گفتم که در داوري را بايد گِل گرفت. دو تيم قدرتمند ديروز با هم بازي کردند و قسمت اين بود که تراکتورسازي برنده شود. گفتن چنين جملاتي در شان و مقام فتح الله زاده نيست.

مديرعامل تراکتورسازي در مورد اعتراض استقلالي‌ها به گل اول تراکتورسازي که معتقد هستند خطا بود، به فارس گفت: اگر استقلال به گل اول تراکتورسازي ايراد مي گيرد گل آنها هم قابل ايراد گرفتن است چون قبل از سانتر توپ براي سيدصالحي روي محمد ابراهيمي خطا شد اما داور نگرفت. به هر حال بايد همه ما اشتباهات داوري را بپذيريم. من هنگامي که گل اول تراکتورسازي به ثمر رسيد هنوز به ورزشگاه نرسيده بودم. چنين اتفاقاتي را نبايد به مسائل غير فوتبالي ربط داد.

جعفري در مورد اينکه استقلالي ها معتقد بودند هواداران تراکتورسازي بيشتر از 10 درصد از ورزشگاه را به خود اختصاص داده بودند، تاکيد کرد: درست است که قانون براي تيم ميهمان 10 درصد در نظر گرفته اما در فوتبال ما وقتي هواداران به تيمي علاقه دارند بهترين کار همکاري با آنها است. من از سازمان ليگ بابت همکاري با هواداران تراکتورسازي ممنون هستم. آنها ديروز تراکتورسازي را جانانه تشويق کردند. ديروز هواداران ما اخلاق حرفه اي را نشان دادند. با وجودي که از سوي برخي از هواداران استقلال توهين هايي هم شنيدند اما واکنشي نشان ندادند.

وي در مورد اينکه با اين پيروزي شانس کسب سهميه آسيايي تراکتورسازي افزايش پيدا کرد، گفت: قدم بزرگي برداشتيم. اميدوارم در 5 بازي باقي مانده هم به موفقيت برسيم.

دوشنبه 22 فروردین 1390  9:57 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

هفته بيست‌و‌دوم ليگ برتر عربستان

برد حريف پرسپوليس در شب شكست حريف ذوب‌‌‌آهن مقابل هم‌گروه سپاهان

در حساس‌ترين ديدار هفته بيست‌و‌دوم ليگ برتر عربستان الشباب مقابل الهلال شکست خورد.

هفته بيست‌و‌دوم ليگ برتر عربستان شب گذشته با برگزاري 3 ديدار به پايان ‌رسيد.
در ادامه رقابت‌هاي هفته بيست‌و‌دوم و در روز پاياني ابتدا الهلال صدرنشين به مصاف الشباب، حريف ذوب‌‌‌آهن در آسيا رفت و با يک پيروزي ديگر قهرماني‌اش در ليگ برتر عربستان در فصل جاري را در فاصله 4 هفته مانده به پايان اين رقابت‌ها تقريباً مسجل کرد و به کسب سيزدهمين عنوان قهرماني‌اش در اين رقابت‌ها اميدوارتر شد.
الهلال، حريف سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا در اين مسابقه خانگي 2 بر يک و با گل‌هاي ويلهمسون (39) و احمد علي (49) و در مقابل گل مارسيو (54) مقابل الشباب به برتري رسيد تا فاصله 9 امتيازي‌اش در صدر جدول را حفظ کند.

در ديگر ديدار شب گذشته النصر، حريف استقلال در ليگ قهرمانان آسيا در خانه الاهلي بدون گل متوقف شد تا با 40 امتياز همچنان جايگاهش در رده سوم جدول حفظ شود.
در ديدار پاياني هفته نيز الاتحاد، حريف پرسپوليس در آسيا و تيم دوم جدول در خانه الوحده با نتيجه 2 بر يک به برتري رسيد. لوپز در دقيقه (17) و نايف هزازي (26) براي الاتحاد و ايسام اراکي (57) براي الوحده در اين مسابقه گلزني کردند.

دوشنبه 22 فروردین 1390  9:59 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

مگر مظفري‌زاده سه گل به ذوب‌آهن زده است؟

عسگري: اگر ادعاي فتح‌الله‌زاده درست باشد تراكتورسازي بايد هر سال قهرمان شود

سرپرست کميته داوران فدراسيون فوتبال در واکنش به صحبت‌هاي فتح‌الله‌زاده گفت: اگر رفاقت با داوري در بازي‌هاي تراکتورسازي تاثير داشته باشد اين تيم هر سال بايد قهرمان شود.

حسين عسگري در مورد جنجالي شدن برخي قضاوت هاي بازي هاي ليگ برتر اظهار داشت: داوري ها جنجالي نشده بلکه آن را جنجالي مي کنند. حساسيت مسابقات بالا رفته و همين مسئله به طور اتوماتيک وار حاشيه ها را زياد مي کند. تيم هاي بالا و پايين جدول به دليل جايگاهشان در جدول حساس شده اند و همين آستانه تحمل برخي دوستان را کم کرده است، درحالي که اشتباهات داوري در همه جاي دنيا وجود دارد.

وي در مورد بازي روز گذشته تراکتورسازي و استقلال و صحبت هاي علي فتح الله زاده مبني بر اينکه "رفاقت بين کمالوند و تورج حق‌وردي روي نتيجه اين مسابقه تاثير گذاشته است "، عنوان کرد: به خاطر حساسيت اين رقابت بوده که چنين اظهار نظرهايي صورت مي گيرد. اگر اين ادعاي فتح الله زاده درست باشد، پس تيم تراکتورسازي در هيچ مسابقه اي نبايد بازنده شود و هميشه بايد قهرمان ليگ برتر شود.

عسگري در پاسخ به اين سوال که در قبال چنين صحبتي کميته داوران چه واکنشي نشان مي دهد، گفت: به طور يقين هر کاري که لازم باشد و وظيفه ما براي دفاع از داوران باشد را انجام مي دهيم. براي ما فرقي نمي کند که چه کسي و در چه مقامي اين صحبت ها را مي کند. آنچه مهم است اينکه بتوانيم از جايگاه داوران خود به خوبي دفاع کنيم. من امروز بايد اطلاعات لازم را بگيرم و سپس اقدامات لازم را انجام دهم.

سرپرست کميته داوران در ادامه در مورد تصميمات گرفته شده براي کمک داور ديدار پاس و راه آهن گفت: تصميم لازم را در مورد اين کمک داور خواهيم گرفت. در اين سه ماهي که آمده ام حدود 15 داور که در ليگ برتر و ليگ دسته اول عملکرد ضعيفي داشته اند را از قضاوت محروم کرده ايم اما اسمي از آنها نبرده ايم.

عسگري در خصوص صحبت هاي منصور ابراهيم زاده سرمربي ذوب ‌آهن در نشست خبري بعد از بازي با پرسپوليس مبني بر اينکه چرا کميته داوران بار ديگر از سعيد مظفري زاده براي قضاوت اين مسابقه استفاده کرده و اينکه تيم هاي ايراني در ليگ قهرمانان آسيا به دليل نبود مشکلات داوري بهتر نتيجه مي گيرند، گفت: چه اشکالي دارد که مظفري زاده هم بازي رفت را قضاوت کند هم بازي برگشت را؟ چون در بازي رفت يک بازيکن ذوب آهن اخراج شده ديگر نمي تواند بازي برگشت را قضاوت کند؟

وي اضافه کرد: ذوب آهن سه گل از پرسپوليس دريافت کرده، آيا مظفري زاده اين سه گل را زده است؟ يک داور چطور مي تواند در خوردن سه گل نقش داشته باشد؟ اميدوارم ذوب آهن در ليگ قهرمانان آسيا نتيجه بگيرد اما اگر نگيرد ابراهيم‌زاده ديگر نمي تواند بهانه اي بياورد.

دوشنبه 22 فروردین 1390  10:00 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

جلالي:آنقدر رو ندارم كه بخواهم جنجال به پا كنم!
مجيد جلالي گفت: نمي‌خواهم بودنم در فوتبال به قيمت اين باشد كه در وجود خودم تغييرات منفي ايجاد كنم.

سرمربي تيم فوتبال فولاد در گفت و گو با ايسنا، درباره آخرين شرايط تيم‌اش پيش از ديدار با شاهين بوشهر در هفته سي‌ام ليگ برتر اظهار كرد: تمرين‌هاي خودمان را براي انجام اين بازي به خوبي انجام داده‌ايم و مي‌خواهيم كه در بازي‌هاي آخر فصل بدون توجه به جدول و كاملا شجاعانه بازي كنيم و اين خواسته همه بازيكنان ما است.

جلالي با اشاره به ديدار قبلي تيم‌اش با سايپا، گفت: بازي فوق العاده سختي را در اهواز توانستيم با پيروزي پشت سر بگذاريم. سايپا يكي از سريع‌ترين تيمها در بخش حمله است و كارهاي تركيبي پر سرعتي انجام مي‌دهد و ما براي اين كه قابليت بازيكنان سايپا را مهار كنيم از بعضي قابليت‌هاي خودمان سرمايه‌گذاري‌ كرديم. اما دقيقا زماني كه به بازي مسلط شده بوديم و نيم ساعت به پايان بازي باقي مانده بود سايپا توانست يك گل به ما بزند و در كل اين بازي براي ما بازي سختي بود.

وي ادامه داد: ما در آن بازي از نظر روحي شرايط خوبي نداشتيم و به خاطر مسايلي كه در تبريز اتفاق افتاد و پس از آن احكام انضباطي دچار سرخوردگي روحي شده بوديم . اما الان از لحاظ روحي در وضعيت بهتري قرار داريم و براي بازي مقابل شاهين هم به دنبال سه امتياز و انجام يك بازي خوب هستيم.

مجيد جلالي درباره انتقاد تيمهاي مختلف از داوري بازي‌هاي ليگ هم گفت: در بحث داوري بايد تعاملاتي انجام گيرد و اعتماد بين داوران و مربيان بيشتر شود و هر چقدر اين اعتماد بيشتر شود از مشكلات نيز كاسته مي‌شود. به اعتقاد من بحث داوري فوتبال ما بايد آسيب شناسي شود و مطمئنا افرادي در فدراسيون هستند كه مي‌توانند خيلي خوب اين مساله را ريشه يابي كنند و نبايد براي آن‌ها كار سختي باشد.

سرمربي فولاد در واكنش به انتقادهاي غير مستيقيم مايلي كهن از او گفت: نظري در اين مورد ندارم. من اصلا آنقدر رو ندارم كه بخواهم جنجال به پا كنم. پس از بازي تراكتورسازي براي من آنقدر سرخوردگي ايجاد شده بود كه من در آستانه يك تصميم مهم قرار گرفته بودم و حقيقتا نمي دانستم چه بايد بكنم.

جلالي درباره اين موضوع كه گفته بود ديگر در ليگ برتر نمي‌توان با آرام بودن كار خود را پيش برد و بايد داد و فرياد كرد، گفت: دوست ندارم به اين مساله فكر كنم . آن چيزي كه در تبريز پيش آمد واقعا سخت بود. اما هيچ كس نمي تواند خصوصيات اصلي خود را عوض كند. من پس از آن بازي به شدت ناراحت و تحت تاثير بودم. نمي خواهم بودنم در فوتبال به قيمت اين باشد كه در وجود خودم تغييرات منفي ايجاد كنم.

وي افزود: آن روز وضعيت خوبي نداشتم و نمي‌توانستم بي‌عدالتي آشكار و پس از آن هم محكوميت را هضم كنم. من نه آدم صاحب نفوذي در فوتبال هستم و نه قدرتي دارم. امثال ما فقط بايد اين وضعيت را تحمل كنيم. ضمن اين كه اصلا دوست ندارم به خاطر چنين مسايلي آن منش و اخلاقي را كه حاصل 50 سال زندگي است به يكباره عوض كنم. شايد شرايطي پيش آيد كه يك نفر مجبور شود در يك لحظه آن چيزي را كه در 50 سال زندگي‌اش به دست آورده از دست بدهد و دوست ندارم اين مساله ديگر براي من اتفاق بيافتد.

جلالي درباره آمدن كارلوس كي‌روش به ايران هم گفت: كي روش مربي خوب، قوي و بزرگي است و اين درست نيست كه او را فقط در يك مقطع مانند تيم ملي بزرگسالان به كار گيريم. بلكه كي‌روش بايد با همكاري فدراسيون سياستگذاري بزرگي را انجام دهد و در اين كار محور اجرايي باشد و به عنوان فردي باشد كه كارها را پيش مي‌برد. البته من هيچ اطلاعاتي در مورد كارهايي كه كي‌روش قصد دارد انجام دهد، ندارم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا پس از آمدن كي‌روش به ايران فدراسيون ديگر صحبتي با او براي مربيگري تيم ملي اميد نكرده گفت: خير از آن زمان فدراسيون ديگر صحبتي با من نداشته است.
دوشنبه 22 فروردین 1390  11:04 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

معرفي سرمربي ايراني تيم اميد 48 ساعت آينده
نشست هماهنگي مسوولان فدراسيون فوتبال بعدازظهر امروز (دوشنبه) برگزار شد و اعضا درباره هفته‌هاي پاياني ليگ برتر و تيم ملي به بحث و گفت و گو پرداختند.

به نقل از سايت فدراسيون، مهدي تاج نايب رئيس فدراسيون فوتبال گفت: در اين جلسه که به دليل حساسيت بازي‌هاي هفته‌هاي پاياني ليگ‌هاي برتر، دسته اول و دسته دوم برگزار شد، از کميته داوران و انضباطي خواستيم تا اعضاي اين کميته‌ها با اعزام ناظران خود به محل مسابقه‌ها، شخصا از بازي‌هاي حساس از نزديک ديدن کنند.

وي همچنين خاطرنشان کرد: از سرپرست کميته داوران خواستيم تا ضمن ارائه گزارش کامل از هفته‌هاي اخير و همچنين برنامه‌ريزي اين کميته در هفته‌هاي پاياني، مطالب خود را ارائه کرده و با داوران پر اشتباه به صورت جدي برخورد کند.

تاج در ادامه با بيان اين که کميته انضباطي بايد حداکثر تا 72 ساعت پس از بروز تخلف در مسابقه، احکام لازم را صادر کند، افزود: اين کميته بايد از کليه احکام لازم مانند محروميت از مسابقه، برگزاري مسابقه بدون تماشاگر و يا انتقال ديدارها به شهرهاي بي طرف درباره تيم‌هاي متخلف اقدام کند.

نايب رئيس اول فدراسيون ادامه داد: در جلسه اي که عصر امروز با حضور علي کفاشيان، عباس ترابيان و مرتضي محصص برگزار شد درباره موارد بالا بحث و بررسي کرديم. همچنين درباره برنامه‌هاي تيم‌هاي ملي و انتخاب سرمربي ايراني تيم ملي اميد مواردي را مطرح کرديم که در نهايت قرار شد ظرف 48 ساعت آينده اين سرمربي ايراني معرفي و کار خود را آغاز کند. ضمن اينکه قرار شد کي‌روش نظارت دقيقي بر عملکرد تيم ملي اميد داشته باشد.
دوشنبه 22 فروردین 1390  11:05 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

عكس: شیرجه تراکتوری ها پس از شکست استقلال

دوشنبه 22 فروردین 1390  11:07 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

عکس: سایت باشگاه استقلال شکست به تراکتورسازی را ندید
سایت باشگاه استقلال در اقدامی عجیب در حالی که نتیجه بازی استقلال مقابل تراکتورسازی را در تابلوی نتایج خود ثبت نکرده به نحوه قضاوت داور این بازی به شدت اعتراض کرده است.

شبکه ایران - سایت رسمی باشگاه استقلال تهران پس از شکست آبی‌پوشان پایتخت مقابل تراکتورسازی تبریز به شدت از نوع قضاوت تورج حق‌وردی گلایه کرد و وی را به عنوان مقصر اصلی شکست استقلال معرفی کرد، شدت ناراحتی مدیران این سایت به قدری زیاد بود که آنها فراموش کردند در تابلوی نتایج استقلال شکست استقلال به تراکتورسازی را ثبت کنند.

نکته جالب توجه اینجا بود که استقلالی‌ها در شرایطی نتیجه بازی برابر تراکتورسازی تبریز را به ثبت نرساندند که هنوز نتیجه بازی استقلال مقابل پرسپولیس را روی سایت خود نگه داشتند و از آن به عنوان یک اتفاق ویژه یاد می‌کنند، همچنین در این سایت نتیجه پیروزی استقلال مقابل پاختاکور ازبکستان هم وجود دارد اما خبری از نتیجه بازی استقلال مقابل تراکتورسازی نیست تا مشخص شود استقلالی‌ها آنقدر در باد پیروزی برابر پرسپولیس و پاختاکور ازبکستان بودند از شکست مقابل تراکتورسازی غافل ماندند.

سوالی که برای کاربران این سایت به وجود آمده اینست که چطور مسوولان باشگاه استقلال به نتیجه بازی و قضاوت داور این دیدار معترض هستند که از درج نتیجه بازی در تابلوی نتایج سایت خودداری می‌کنند.

دوشنبه 22 فروردین 1390  11:08 PM
تشکرات از این پست
ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1

حسين كعبي بخشيده شد

حسين کعبي از سوي محمود ياوري بخشيده شد.

هافبک تيم فوتبال استيل آذين که به همراه سه بازيکن ديگر اين تيم ( محمد غلامي، مهرزاد معدنچي و حسن اشجاري) و با نظر محمود ياوري سرمربي اين تيم از بازي در استيل آذين کنار گذاشته شده بودند، عصر امروز با حضور در تمرين تيمش با ياوري صحبت کرد و ياوري نيز ضمن بخشش کعبي به او اجازه داد در کنار ساير بازيکنان تمرين کند.

استيل آذين روز جمعه و در هفته سي‌ام ليگ برتر بايد به مصاف پرسپوليس برود.

دوشنبه 22 فروردین 1390  11:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها