مرفاوي قسم خورد از جريان خبر ندارد
بوستاني: شعارها عليه رحمتي در شان مردم كرمان نبود
خبرگزاري فارس: مربي دروازهبانهاي تيم فوتبال سپاهان گفت: شعارهايي كه عليه رحمتي گفته شد در شان مردم كرمان نبود.
كريم بوستاني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد شكست 3 بر 2 سپاهان مقابل مس كرمان اظهار داشت: بازي خوبي انجام و موقعيت هاي زيادي را از دست داديم. روي ضد حمله دروازه مان باز شد. روي اتفاقات فوتبالي بازي را واگذار كرديم. خوشبختانه رقيبان ما هم باختند تا چيزي را از دست ندهيم.
وي در ادامه با اشاره به توهين هواداران تيم مس كرمان به مهدي رحمتي عنوان كرد: وقتي روز گذشته اين توهين ها را شنيدم خيلي ناراحت شدم. رحمتي دو سال براي تيم مس كرمان زحمت كشيده است. روزهاي اوج خود را در اين تيم گذرانده و يكي از عوامل آسيايي شدن مس بوده است. حقش نبود كه اين طور مورد اهانت قرار گيرد.
بوستاني گفت: شعارهايي كه عليه مهدي رحمتي داده شد در شان مردم كرمان نبود. مردم كرمان دوست داشتني و فوتبالدوست هستند و بعيد بود كه از بازيكن قديمي خود اين طور استقبال كنند. اين مسئله اي كه ديروز ديدم برايم در اين شهر تازگي داشت.
مربي دروازه بان هاي سپاهان در مورد اينكه گفته مي شود وي روز قبل از بازي براي تماشاي تمرينات تيم مس در محل تمرين اين تيم حاضر شده، به فارس گفت: وقتي به كرمان رسيديم سرپرست تيم ما با سرپرست تيم مس صحبت كرد و گفت آيا مي گذارند سپاهان در زمين اصلي تمرين كند. او گفت به مس هم اجازه نمي دهند در اين زمين تمرين كند. به همين دليل امير قلعه نويي از من خواست به زمين اصلي بروم تا ببينم زمين صاف است يا مشكل دارد. وقتي من به زمين اصلي رسيدم متوجه شدم خود مس در حال تمرين در اين زمين است و موضوع را تلفني به امير قلعه نويي گفتم و او گفت كه برگردم.
بوستاني تصريح كرد: متاسفانه مسئولان مس شلوغش كردند و به 110 زنگ زدند و درها را زنجير كردند. من روز بازي به مرفاوي گفتم كه اين كارها درست نبود اما او قسم خورد كه از اين موضوع خبر نداشته و تازه صبح مسابقه متوجه اين قضيه شده است.