معاون دانشجويي دانشگاه آزاد عوض شد
معاون دانشجويي دانشگاه آزاد عوض شد
خبرگزاري فارس: با حضور معاون هماهنگي دانشگاه آزاد مراسم توديع و معارفه معاون دانشجويي اين دانشگاه برگزار شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، مهدوي معاون هماهنگي دانشگاه آزاد در اين مراسم كه امروز شنبه با حضور مديران حوزه معاونت دانشجويي برگزار شد، ضمن تقدير و تشكر از زحمات خسرو ظفرنوايي، محمودرضا اسفنديار را به عنوان معاون جديد دانشجويي دانشگاه آزاد معرفي كرد.
معاون هماهنگي دانشگاه آزاد در اين مراسم با اشاره به روند رو به رشد فعاليتهاي حوزه دانشجويي، عملكرد كارآمد و موثر مديران را يكي از دلايل موفقيت دانشگاه برشمرد.
مهدوي خاطرنشان كرد: دانشگاه آزاد از عملكردهاي فرهنگي، اجتماعي، علمي، آموزشي و تربيت نيروهاي متخصص و تحصيلكرده نقش موثري در دستيابي به توسعه پايدار و متوازن كشور داشته است.
وي افزود: فعاليت در حوزه دانشجويي كاري حساس، پرزحمت و تمام وقت محسوب ميشود و ظفرنوايي در اين عرصه مجدانه تلاش كرده است و با آمدن اسفنديار خدماترساني صادقانه تداوم خواهد يافت.
خسرو ظفرنوايي نيز در اين مراسم ضمن تشكر از لطف و عنايات خداوند متعال و رهنمودهاي مدبرانه عبدالله جعفرعلي جاسبي رئيس دانشگاه آزاد، تصريح كرد: يكي از رموز اصلي پويايي و بالندگي دانشگاه آزاد مديريت كارآمد و مدبرانه جاسبي بوده است.
وي با تشريح عملكرد و اقدامات حوزه معاونت دانشجويي، امور فارغالتحصيلان، خدمات اجتماعي، مركز مشاوره، حوزه تربيتبدني و امور دانشجويي گفت: راهبرد معاونت دانشجويي كاهش مسائل و معضلات دانشجويان بود.
به گفته ظفرنوايي، ارتقاي سيستمهاي پاسخگويي و اطلاعرساني، طراحي مدارك جديد فارغالتحصيلي و نهادينهسازي سيستم مكانيزاسيون و درخشش چشمگير در حوزه تربيتبدني از اقدامات حوزه معاونت دانشجويي در دوره اخير بود.
محمودرضا اسفنديار معاون جديد دانشجويي دانشگاه آزاد نيز در اين مراسم ضمن تشكر از حسن اعتماد جاسبي و قدرداني از تلاشهاي مجدانه ظفرنوايي و مديران حوزه دانشجويي تفويض مسووليتها را فرصتي براي ارائه خدمت مطلوب دانست و ابراز اميدواري كرد كه اقدامات ثمربخشي در حوزه معاونت دانشجويي توسعه يابد.
معاون جديد دانشجويي دانشگاه آزاد كار در حوزه دانشجويي را رسالتي خطير و حساس برشمرد و ابراز اميدواري كرد با همت و تلاش يكايك كاركنان و مديران، دانشجو محوري راهبرد اصلي فعاليتها باشد.
گفتني است، محمودرضا اسفنديار پيش از اين در سمت رئيس واحد تهران جنوب فعاليت ميكرد. در اين مراسم صامت مديركل امور فارغ التحصيلان و هاشمي مديركل امور دانشجويي به نمايندگي از مديران حوزه معاونت دانشجويي به معاون جديد دانشجويي خيرمقدم گفتند و هديه تشكر جاسبي از سوي معاون هماهنگي دانشگاه آزاد به ظفرنوايي اهدا شد.
انتهاي پيام/ع
شنبه 20 فروردین 1390 7:36 PM
تشکرات از این پست