0

نشست كارشناسان هسته‌يي كره جنوبي و ژاپن در هفته آينده

 
labeik_ya_khameneei
labeik_ya_khameneei
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1819
محل سکونت : آذربایجان غربی

نشست كارشناسان هسته‌يي كره جنوبي و ژاپن در هفته آينده

 

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: انرژي هسته‌يي

 

خبرگزاري يونهاپ به نقل از مقامات گزارش داد كه كره جنوبي و ژاپن هفته آينده نشستي از كارشناسان هسته‌يي را تشكيل خواهند داد تا درباره اقدامات جهت برخورد با عواقب نشت مواد متشعشع از نيروگاه هسته‌يي فوكوشيما دايچي گفت‌وگو كنند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خبرگزاري يونهاپ گزارش داد: اين نيروگاه هسته‌يي كه در شمال شرق ژاپن قرار دارد از زماني كه راكتورهايش به دنبال زلزله شديد 11 مارس و سونامي بعد از آن از كنترل خارج شد، نقطه محوري توجهات جامعه بين‌المللي بوده است.

ژاپن پس از آن كه از 11 هزار تن آب دريا براي خنك كردن راكتورها استفاده كرد اين آب را به داخل اقيانوس ريخت و به اين ترتيب نگراني‌هاي كشورهاي همسايه را درباره آلودگي مواد متشعشع افزايش داد.

يك مقام وزارت امور خارجه كره جنوبي روز جمعه در جمع خبرنگاران گفت كه هنگامي كه كارشناسان هسته‌يي ژاپن و كره جنوبي هفته آينده احتمالا در ژاپن گردهم جمع مي‌شوند، ريختن آب آلوده به مواد راديواكتيو يكي از موضوعات گفت‌وگوها خواهد بود.

اين مقام كره جنوبي كه خواست نامش فاش نشود افزود كه اين نشست به درخواست ژاپن انجام مي‌گيرد.

پيشنهاد برگزاري اين نشست پس از آن داده شد كه كره جنوبي نگراني خود را از اين كه ژاپن قبل از اعلام ريختن آب آغشته به مواد راديواكتيو به داخل اقيانوس آرام به همسايگانش اطلاعي نداد ابراز كرد.

اين مقام كره جنوبي با بيان اين كه "ما انتظار داريم نگراني و نيز سوال‌هاي مردم قبل از اين كه ژاپن اطلاعات دقيق‌تر و بيش‌تري را ارايه كند، حل شود" افزود كه تاريخ دقيق اين نشست هنوز تعيين نشده است.

كره جنوبي علاوه بر آن خواستار فرستادن تيمي از كارشناسان خود به سايت بحران هسته‌يي ژاپن شده است، اما مقامي كه روز جمعه با خبرنگاران صحبت مي‌كرد نگفت كه ژاپن با پذيرش اين درخواست موافقت كرده است يا خير.

دليل تخليه آب آلوده به داخل اقيانوس آرام تجمع اين بود كه آب آلوده به سيستم‌ها آسيب رسانده و تشعشعات مانع از آن شده بود كه كارگران بتوانند براي روشن كردن سيستم‌هاي خنك كننده لازم براي تثبيت وضعيت خطرناك ميله‌هاي سوختي آسيب پذير، به قدر كافي نزديك شوند. هفته گذشته مشاهده شد كه آب آلوده به مواد راديواكتيو به اقيانوس نشت مي‌كند.

سطح تشعشعات آب دريا در هفته‌هاي گذشته بالاتر از سطح قانوني آن بوده و سطح دقيق آلودگي باعث نگراني تپكو شده است.

آب آلوده به راديو اكتيو در سطوح پايين كه به طور عمدي به دريا ريخته مي‌شود 500 برابر سطح قانوني تشعشعات است.

جونيچيرو ماتسوموتو ـ از مقامات تپكو ـ گفت: ما فكر مي‌كنيم ريختن آب آلوده در سطوح پايين ارجحيت دارد بر اين كه اجازه دهيم آب داراي سطوح بالاي تشعشعات وارد محيط شود.

وي افزود: لزوم ايجاد اتاق‌هايي براي آب آلوده به سطوح بالاي راديواكتيو زماني كه تپكو متوجه ميزان نشت آن در اقيانوس شد، ضرورت بيش‌تري پيدا كرد.

پس از زمين‌لرزه شديد روز پنج‌شنبه در شمال شرق ژاپن به كارگران در نيروگاه فوكوشيما دايچي دستور داده شد محل نيروگاه را ترك كنند اما پس از لغو اخطار وقوع سونامي كارگران سر كار‌شان بازگشتند. ميزان تشعشعات تغييري نداشته و تلاش براي خنك‌سازي در راكتورهاي يك، دو و سه مانند قبل ادامه دارد. زمين‌لرزه تاثيري بر پروسه تزريق نيتروژن در راكتور شماره يك نداشته است.

در نيروگاه فوكوشيما دايچي كه پس از ‌11 مارس تعطيل شده است نيز پس از زمين‌لرزه دوم آسيبي مشاهده نشد و سطح تشعشعات تغييري نداشته است.

پليس ژاپن با مجهز شدن به پرتوسنج، دستكش، ماسك و چكمه‌هاي ويژه از روز پنج‌شنبه جست‌وجوي اجساد را در داخل منطقه‌اي تخليه شده از ساكنان در حوالي نيروگاه فوكوشيما آغاز كرده است.

حدود ‌250 نيروي پليس توكيو به ‌50 پليس محلي پيوستند كه چهار روز است جست‌وجو در شعاع ‌10 تا ‌20 كيلومتري را آغاز كرده‌اند. اين مطلب را سخنگوي پليس فوكوشيما اعلام كرد.

ريويچي تسونودا ـ سخنگوي پليس فوكوشيما ـ گفت: بايد اكنون اجساد را پيدا كنيم زيرا در معرض تجزيه شدن قرار دارند و اين مسابقه با زمان و تهديد تشعشع هسته‌يي است.

انتظار مي‌رود بيش از ‌25 هزار تن كشته شده باشند تاكنون ‌12600 مورد تاييد شده است.

بيش از ‌100 مدرسه در كره جنوبي از بيم بارش باران راديواكتيو ناشي از حوادث اخير ژاپن كلاس‌ها را تعطيل كرده يا برنامه درسي را كاهش داده‌اند.

انتهاي پيام

 

حسین  منی و انا من حسین

شنبه 20 فروردین 1390  10:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها