0

ترابيان: كي‌روش مذاكره‌اي براي بازي دوستانه با پرتغال نداشته است

mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

نسخه چاپي ارسال به دوستان
احتمال سفر سرمربي تيم ملي به اصفهان

خبرگزاري فارس: سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: مذاكره كي‌روش و برگزاري بازي دوستانه تيم ملي مقابل پرتغال صحت ندارد.

عباس ترابيان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد اينكه گفته مي شود كارلوس كي‌روش زمينه برگزاري بازي تداركاتي تيم ملي ايران مقابل پرتغال را فراهم كرده و يا در حال انجام اين كار است، اظهار داشت: بنيان و اساس اين خبر كذب است و صحت ندارد.

وي افزود: كي‌روش به قدري درگير برنامه ريزي است كه حتي به ما در مورد بازي هاي نزديكي كه براي تيم اميد در پيش داريم جوابي نداده است، چه برسد به اينكه بخواهد براي تيم ملي درخواست بازي تداركاتي كند و يا خودش مذاكره اي انجام دهد.

سرپرست تيم ملي تصريح كرد: اين خبرها غيرحرفه اي است. مسئول مذاكره براي فراهم شدن بازي تداركاتي من هستم و من هم با هيچ فدراسيوني مذاكره نكرده ام. مطرح كردن اين خبرهاي كهكشاني و رويايي جز به حاشيه بردن اصل قضيه چيز ديگري نيست.

ترابيان در خصوص اينكه خانواده مربيان تيم ملي چه زماني به ايران مي آيند، به فارس گفت:‌ كي‌روش هنوز خودش به طور كامل با شرايط آشنا نشده و به قدري سرش شلوغ است كه هنوز وقت نكرده دفتر كارش را در هتل آكادمي ببيند. در برنامه هاي او حضور خانواده اش در ايران هست اما اين اتفاق زماني رخ مي دهد كه خودش با شرايط آشنا شود.

سرپرست تيم ملي درباره اينكه كي‌روش براي فردا برنامه اي براي حضور در ورزشگاه ها دارد يا خير عنوان كرد: هنوز برنامه فردا مشخص نيست. شايد بخواهد براي تماشاي بازي ذوب آهن و پرسپوليس به اصفهان برود. البته هنوز در اين باره حرفي نزده است. روز گذشته هم خودش بازي استيل آذين و شاهين را انتخاب كرد.

حمید.bmp

شنبه 20 فروردین 1390  9:57 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها