دانشگاه آزاد اسلامي يك بال آموزش عالي كشور است/برگزيدگان جشنوارههاي علمي از تسهيلات ويژه ورود به دا
معاون پژوهشي وزير علوم:
دانشگاه آزاد اسلامي يك بال آموزش عالي كشور است/برگزيدگان جشنوارههاي علمي از تسهيلات ويژه ورود به دانشگاه برخوردار مي شوند
معاون پژوهشي وزير علوم با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامي يك بال آموزش عالي كشور است،گفت:معاونت پژوهشی وزارت علوم حمایت خود را از برگزاری هر چه بهتر مسابقات ربوکاپ اعلام می دارد.
به گزارش خبرنگار آنا، معاون پژوهشي وزير علوم در بازديدي كه از نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی و برگزاري اين دوره از مسابقات ربوكاپ داشت در جمع خبرنگاران ، اظهار كرد: معتقدم دانشگاه آزاد اسلامی از مرحله توسعه كمي كه بحث تعداد دانشجو و واحدهاي دانشگاهي بوده در حال گذار به سمت توسعه كيفي يعني تقويت فعاليتهاي پژوهشي و تجاري سازي طرحهاي تحقيقاتي است و در اين راستا هم هرم نيروي انساني خود را ارتقاء ميدهد و هم فعاليتهاي پژوهشي را به صورت هدفمند توسعه ميدهد كه در حال حاضر نيز برخي از اين فعاليتها در سطح بينالمللي انجام شده است.
وي ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامي كه به عنوان يك بال آموزش عالي كشور به شمار ميرود كه در بخش پژوهشي نيز با توافقاتي كه با معاونت پژوهشي دانشگاه آزاد داشتيم هم نشريات مجوز گرفته و هم مراكز رشد و از اين لحاظ جهشي در اين مسير صورت گرفته است.
وی یادآور شد:وزارت علوم برای برگزاری هر چه بهتر مسابقات ربوکاپ تلاش خواهد کرد و حمایت های خود را از نهاد علمی کمیته ملی ربوکاپ صورت خواهد داد.
وی افزود:می توان امیدوار بود که در آینده ای نه چندان دور شاهد شکوفایی فعالیت های علمی دانشگاه آزاد اسلامی باشیم.
مهدينژاد با اشاره به آيين نامه جديد هدايت استعدادهاي درخشان كه در وزارت علوم در حال تصويب است، اظهار كرد: در اين آييننامه پيشبيني شده كه برگزيدگان جشنوارههاي علمي تحقيقاتي ملي و بين المللي كه به تاييد معاونت پژوهشي وزارت علوم ميرسد ميتوانند از امتيازات مندرج در آن آييننامه كه شامل اجازه ادامه تحصيل در مقاطع تحصيلي بالاتر و حمايت از ايدهها و طرحهاي استعدادهاي درخشان برخوردار شوند.
به گزارش آنا،دكتر محمد مهدينژاد نوري در حاشيه بازديد از نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه آزاد و ششمين دوره مسابقات بينالمللي روبوكاپ آزاد ايران كه در محل دائمي نمايشگاههاي بينالمللي تهران در حال برگزاري است با اشاره به برنامههاي اين معاونت اظهار كرد: در سال جاري قانون حمايت از شركتهاي دانش بنيان اجرا و پژوهشهاي هدفمند دانشگاهي مرتبط با نيازهاي كشور توسعه مييابد.
وي تصريح كرد: يكي از موارد توسعه پژوهشهاي دانشگاهي، ارتباط صنعت و جامعه است كه تاكنون بخشي از اين ارتباط ويژه با صنايع ايجاد شده و محققان با اين مراكز در ارتباط هستند.
مهدينژاد افزود: ارتباطات بينالمللي و تبادل استاد و دانشجو هم توسعه خواهد يافت. ايجاد مراكز مشترك و حضور در مجامع جهاني از ديگر مباحثي است كه به آنها پرداخته خواهد شد كه يكي از اين مراكز طرح سزامي است.
مهدي نژاد در خصوص جلسات شوراي عالي عتف در سال جاري عنوان كرد: امسال حداقل چهار جلسه برگزار خواهد شد كه در صورت وجود اقتضائات جلسات فوقالعاده نيز تشكيل ميشود.
معاون پژوهشي و فناوري وزير علوم از اجرايي شدن قانون حمايت از شركتهاي دانش بنيان از سال جاري خبر داد.
14:00:44 1390/01/19
جمعه 19 فروردین 1390 6:29 PM
تشکرات از این پست