0

تلاش ارتش عراق براي برچيدن اردوگاه گروهك تروريستي منافقين

 
labeik_ya_khameneei
labeik_ya_khameneei
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1819
محل سکونت : آذربایجان غربی

تلاش ارتش عراق براي برچيدن اردوگاه گروهك تروريستي منافقين

نسخه چاپي ارسال به دوستان
خبري خوش براي ملت هاي ايران و عراق

خبرگزاري فارس: نيروهاي ارتش عراق بامداد امروز در راستاي اجراي تصميمات دولت و مفاد قانون اساسي اين كشور براي برچيدن اردوگاه گروهك تروريستي منافقين موسوم به "اردوگاه اشرف " تلاش كردند اما با حمله عناصر اين گروهك تروريستي روبرو شدند.


 

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، سرتيپ "حسن التميمي " از اعضاي اتاق عمليات ارتش در استان ديالي عراق با اشاره به حمله عناصر گروهك تروريستي منافقين در اردوگاه اشرف به نيروهاي ارتش عراق و پاسخ متقابل آنها گفت: درگيري ها بعد از ساعت چهار بامداد با سلاح سرد، سنگ، بطري و چوب آغاز شد و تا اين لحظه ادامه دارد.

به گفته وي، در اين درگيري شش نفر از سربازان ارتش عراق زخمي شده و سه عنصر گروهك منافقين كشته و 14 نفر ديگر زخمي شدند.

اين سرتيپ ارتش عراق گفت: درگيري ها درپي موضعگيري ارتش در يك گورستان در داخل اردوگاه اشرف روي داد.

درهمين حال، گروهك تروريستي منافقين نيز با اذعان به تلاش ارتش عراق براي برچيدن اردوگاه اشرف در راستاي تصميمات دولت عراق و براساس مفاد قانون اساسي اين كشور، با هدف بزرگنمايي تعداد كشته هاي خود در جريان اين درگيري را 25 نفر اعلام كرد.

قانون اساسي عراق تاكيد مي‌كند كه اين كشور پايگاهي براي هيچ يك از گروههاي تروريستي به منظور اقدام عليه همسايگان نيست.

"هوشيار زيباري " وزير امور خارجه عراق پيش از اين تاكيد كرد كه حضور گروهك تروريستي منافقين در عراق برخلاف قانون اساسي اين كشور است.

گروهك تروريستي منافقين اوايل دهه 1980 با حمايت آمريكا و برخي كشورهاي اروپايي در عراق مستقر شد و علاوه بر ترور صدها نفر از مسئولان و مردم ايران، در عمليات سركوب مردم عراق با رژيم بعث صدام همكاري كرد.
 

حسین  منی و انا من حسین

جمعه 19 فروردین 1390  4:09 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها