خبرگزاري فارس: عضو هيئت علمي دانشگاه آكسفورد و سرپرست تيم رباتيك انگليس گفت: تيمهاي رباتيك انگليسي حمايت مالي از سوي دولت دريافت نميكنند و اين در حالي است كه تيمهاي ايراني حمايتهاي خوبي دريافت ميكنند و اين علوم رباتيك در ايران پيشرفت خيلي خوبي داشته است.
استفان كمرون استاد دانشگاه علوم رباتيك دانشگاه آكسفورد و سرپرست تيمهاي رباتيك انگليس در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس گفت: سال گذشته در مسابقات جهاني ربوكاپ از پروفسور ويسر سرپرست تيمهاي رباتيك هلند و يكي از اعضاي فدراسيون جهاني ربوكاپ درباره جايگاه خوب مسابقات آزاد ربوكاپ ايران نكات مثبتي دريافت كرده و پس از دعوت مسئولان ايراني براي حضور در اين مسابقات اعلام آمادگي كرديم.
وي ادامه داد: در مدت حضورم در ايران و در بين تيمهاي مختلف رباتيك در اين مسابقات شاهد پيشرفتهاي خيلي خوب و بسيار قابل توجه تيمهاي ايراني در زمينه علوم رباتيك بودم.
كمرون افزود: در مدت حضورم استقبال خيلي خوبي از ما شد البته من در گذشته هم با ايرانيهاي زيادي برخورد داشتم و يا با آنها زندگي كردهام. ايرانيها افرادي بسيار صميمي و خونگرم هستند.
وي ادامه داد: با توجه به پيشرفتهايي كه تيمهاي ايراني در علوم رباتيك دارند، فكر ميكنم اين تيمها مورد توجه و حمايت مالي مسئولين ايراني هستند و هم اكنون در كشور ما (انگليس) دولت به دليل مشكلات مالي هيچ گونه حمايتي از توسعه علوم رباتيك ندارد.
وي با اشاره به تاسيس رشتههاي ميان رشتهاي در ايران گفت: وقتي شنيدم در ايران رشتههايي همچون مكاترونيك كه تركيبي از رشتههاي مكانيك و الكترونيكي است راه اندازي شده بسيار خوشحال شدم چرا كه تاسيس چنين رشتههايي ميتواند باعث پيشرفتهاي زيادي در توسعه علوم شود و در كشور ما از تاسيس چنين رشتههايي استقبال زيادي انجام نميشود.
به گزارش فارس تيم رباتيك انگليس در سال 2008 در چين در سال 2009 در اتريش و در سال 2010 در سنگاپور در مسابقات جهاني ربوكاپ شركت كرده است. اين تيم در ليگ شبيه ساز امدادگر در سال 2009 موفق به كسب مقام سوم شده است و هم اكنون اين تيم در ليگهاي شبيه ساز 3 بعدي و ليگ فوتباليست استاندارد (نائو) مسابقات ربوكات آزاد ايران شركت كرده است.