فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، اعلام کرد تمام تلاشش را خواهد کرد تا بایرن مونیخ را به رقابت های فصل آینده لیگ قهرمانان برساند.
غول باواریایی این فصل در رقابت های بوندس لیگا نمایش چندان خوبی نداشته و برای رسیدن به رقابت های لیگ قهرمانان با مشکل مواجه شده است اما این ستاره فرانسوی از آرزویش برای بازی کردن دوباره در بزرگترین رقابت باشگاهی جهان گفت.
" این برای یک بازیکن بزرگ خیلی سخت است که نداند تیمش به رقابت های لیگ قهرمانان راه پیدا می کند یا خیر. من این شرایط را در اولین فصل حضورم در بایرن تجربه کردم. ما در جام یوفا بازی کردیم و این خیلی جالب نبود."
ریبری همچنین اعلام کرد که به دنبال جدایی از بایرن نیست و از شرایطی که در این باشگاه دارد بسیار خوشحال است.
" من قلا تصمیمم را گرفته ام ومی خواهم بمانم. هنوز چهار سال از قرارداد من با بایرن باقی مانده است. من حتی به انتقال به تیمی دیگر فکر هم نمی کنم. از بودن در این باشگاه بسیار راضی هستم و نمی خواهم بایرن را ترک کنم."
ریبری همچنین تاکید کرد که بایرن نباید بازیکنان مهم اش را از دست بدهد:" من واقعا می خواهم روبن بماند. او و بازیکنانی مانند لام، و شواین اشتایگر برای تیم بسیار مهم هستند."