0

«مثل درياچه‌هاي بي‌ماهي» قاسمي در راه است

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

نسخه چاپي ارسال به دوستان

خبرگزاري فارس: مهدي قاسمي شاعر جوان كشورمان از انتشار نخستين كتاب شعرش با نام «مثل درياچه‌هاي بي‌ماهي» خبر داد.

مهدي قاسمي، شاعر جوان كشورمان در گفت‌گو با خبرنگار ادبي فارس از انتشار نخستين كتاب شعرش خبر داد و گفت: كتاب «مثل درياچه‌هاي بي‌ماهي» مجموعه شعرهاي من از سال 1383 تا سال 1390 است كه تاريخ سرودن هر يك از شعرها در پايان شعرها در كتاب آمده است.

وي افزود: من از سال 1383 شعر سرودن را شروع كردم كه اولين شعرهايم در كتاب آمده است. ابتدا قصد داشتم مقدمه‌اي بر كتاب بنويسم و درباره سير و روند تحول شعرهايم توضيحاتي بدهم اما در نهايت منصرف شدم. چون تاريخ دقيق شعرها امكان مقايسه آنها را فراهم مي‌كند.

قاسمي در پاسخ به اين پرسش كه آيا شعرها به ترتيب خاصي در كتاب دسته‌بندي شده‌اند، گفت: شعرها دسته‌بندي ندارند و حتي بر اساس تاريخ هم مرتب نشده‌اند. اما اگر به تاريخ شعرها توجه شود؛ تغييرات زبان، محتوا و فرم شعرها مشخص مي‌شود. مثلاً شعرهاي اوليه‌ام بلندتر بوده‌اند و شعرهايي كه در سال‌هاي اخير سروده‌ام كوتاه‌تر شده‌اند.

اين شاعر درباره قالب شعرهاي كتاب اظهار داشت: بيشتر شعرهاي كتاب، سپيد هستند و تعدادي شعر گفتاري هم وجود دارد.

قاسمي درباره موضوع و محتواي شعرها نيز گفت: اين كتاب شامل موضوع‌هاي متفاوتي مثل شعرهاي اجتماعي، مقاومت، عاشقانه و آييني است و تقريبا تعداد شعر در موضوعات متفاوت يكسان است و شايد شعر عاشقانه يكي دو تايي از بقيه موضوعات بيشتر شعر داشته باشد.

هرچند از اين شاعر جوان در كتاب‌هاي كنگره‌هاي شعر به خصوص پنج كنگره اخير شعر دفاع مقدس شعر چاپ شده بود اما كتاب «مثل درياچه‌هاي بي‌ماهي» نخستين كتاب شعر مستقل مهدي قاسمي است. وي درباره انتشار كتاب هم اظهار داشت: سال گذشته در نمايشگاه كتاب شعرهايم را به پرويز بيگي حبيب‌آبادي براي انتشار توسط انتشارات فصل پنجم نشان دادم كه وي بعد از دو ماه خبر تأييد و انتشار كتاب را به من داد و تا زماني كه كتاب آماده چاپ شود، آخرين شعرهايم هم در سال 89 به شعرهاي كتاب اضافه شد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

جمعه 19 فروردین 1390  11:27 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها