0

حمله نيروهاي ناتو به انقلابيون ليبي؛ استقرار مبارزان ليبيايي در "اجدابيا "

 
labeik_ya_khameneei
labeik_ya_khameneei
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 1819
محل سکونت : آذربایجان غربی

حمله نيروهاي ناتو به انقلابيون ليبي؛ استقرار مبارزان ليبيايي در "اجدابيا "

نسخه چاپي ارسال به دوستان
جديدترين تحولات امنيتي ليبي//

خبرگزاري فارس: در پي ادامه مذاكرات قذافي و اوباما نيروهاي ناتو بار ديگر به بهانه بدي آب و هوا انقلابيون ليبي را موشك‌باران كرده و 5 نفر را كشتند.


 

به گزارش فارس به نقل از الجزيره، با مقاومت نيروهاي انقلابي در منطقه اجدابيا، نيروهاي وابسته به معمر قذافي ديكتاتور ليبي كه به اين شهر از سوي منطقه البريقه پيشروي مي‌كردند، بار ديگر عقب‌نشيني كردند.
اين در حالي است كه نيروهاي ناتو نيز در حملات هوايي 5 تن از انقلابيون ليبي را در نزديكي البريقه كشتند، اين نيروها در عين حال مدعي شدند كه درباره علت اين حادثه تحقيق خواهند كرد.


*استقرار انقلابيون در اجدابيا

خبرنگار الجزيره مي‌افزايد كه انقلابيون ليبي بار ديگر به دنبال استقرار و موضع‌گيري در شهر اجدابيا هستند تا به دفاع از اين شهر در برابر حملات نظاميان قذافي بپردازند. اين در حالي است كه خبرگزاري فرانسه در خبري مدعي شد كه انقلابيون و شهروندان اجدابيا تخليه اين شهر را آغاز كرده‌اند.
بر اساس اين گزارش، نيروهاي انقلابي مخالف دولت قذافي به طور كامل بر شهر اجدابيا مسلط شده‌اند و تجهيزات بيشتر براي دفاع از شهر نيز به دست آنها رسيده است.
از سوي ديگر در حمله نيروهاي ائتلافي ناتو به ستوني از تانك‌هاي متعلق به نيروهاي انقلابي كه در نزديكي البريقه صورت گرفت،‌5 نفر از انقلابيون كشته شده و چندين نفر ديگر زخمي شدند، نيروهاي ناتو با صدور بيانيه‌اي مدعي شده‌اند كه تحقيقات در زمينه اين حملات را آغاز مي‌كنند.
اين حملات خشم مردم انقلابي ليبي از نيروهاي ناتو را برانگيخته و با توجه به اينكه زمان حمله شرايط آب و هوايي مناسبي بر منطقه حاكم نبوده است، انقلابيون معتقدند كه اين زمان براي حمله مناسب نيست و ممكن بود كه تعداد بيشتري از مرم غيرنظامي ليبيايي كشته شوند.

*همدستي نيروهاي ناتو با گردان‌هاي قذافي

الجزيره همچنين از نگراني نيروهاي انقلابي ليبي از همدستي نيروهاي ناتو با گردان‌هاي قذافي در روزهاي اخير خبر داده و اعلام كردند كه منطقه نفتي كه در نزديكي بندر البريقه بمباران شده بود، از قبل مشخص بود كه در دست نيروهاي انقلابي است.
اين دومين باري است كه نيروهاي انقلابي هدف حملات هوايي نيروهاي ناتو قرار مي‌گيرند، نيروهاي بين‌‌المللي در حمله پيشين نيز مدعي شده بودند كه تعدادي از عناصر قذافي در ميان انقلابيون موضع گرفته و به تيراندازي عليه جنگنده‌هاي ناتو پرداخته‌اند.

*ديدار نماينده اوباما با قذافي

اين در حالي است كه "كورت ولدن " نماينده باراك اوباما اعلام كرد كه به دعوت و درخواست نزديكان قذافي و دستور مستقيم اوباما به ليبي سفر كرده است تا با قذافي ديدار و گفت‌وگو كند.
ولدن افزود: مدير دفتر قذافي با ارسال دعوتنامه‌اي براي او از وي خواستار سفر به ليبي شده و او به همراه هيئتي ويژه به ليبي سفر كرده است و دولت و كنگره هر دو از سفر وي به ليبي آگاه هستند.

*بمباران مصراته توسط جنگنده‌هايي نظامي قذافي

از سوي ديگر سخنگوي نيروهاي انقلابي اعلام كرد كه در مصراته نيز بر اثر حمله هوايي نيروهاي قذافي به اين شهر 5 تن از انقلابيون كشته شده و 25 تن ديگر زخمي شدند،‌ در اين حملات بندر مصراته نيز كه تنها شريان ارتباط ليبي با جهان خارج به شمار مي‌رود نيز موشك باران شد و اين نطقه استراتژيك به صورت موقت تعطيل شد.
در عين حال نيروهاي ناتو نيز بخشي از اين شهر كه در دست نيروهاي قذافي قرار دارد را موشك باران كردند كه اين حمله به تخريب تعدا زيادي از تانك‌هاي رژيم قذافي منجر شد.
نيروهاي وابسته به قذافي همچنين تلاش داشتند تا وارد منطقه بندري اين شهر شوند و اين نقطه را به تسلط خود درآورند كه البته اين تلاش با مقاومت نيروهاي انقلابي ناكام ماند و انقلابيون موفق شدند تا غنايمي زيادي شامل خودرو و سلاح و اسير كردن تعدادي از نظاميان قذافي به دست آورند.

*ارسال كمك‌هاي پزشكي قطر به ليبي

قطر نيز با ارسال يك هواپيماي خود كه آن را براي ارائه خدمات بيمارستاني به ليبي فرستاده است، به كمك نيروهاي بين‌المللي حمله كننده به ليبي برخواست،‌اين هواپيما تعدادي پزشك متخصص و تجهيزات مربوط به آنها را در خود جاي داده كه كمك‌هاي اوليه و عمليات جراحي مختلف را در داخل آن انجام مي‌دهند.

حسین  منی و انا من حسین

جمعه 19 فروردین 1390  10:50 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها