به گزارش ايرنا و به نقل از ساينس ديلي، اين مطالعه كه يكي از اولين مطالعات از نوع خود براي تعيين كميت اطلاعات پيشگيرانه است نشان مي دهد كه مصرف بادام به تقويت حساسيت انسولين و كاهش سطح كلسترول ال.دي.ال در افرادي كه مستعد ابتلا به ديابت هستند كمك مي كند.
در اين مطالعه محققان اثرات مصرف يك رژيم غذايي مملو از بادام را بر عوامل مرتبط با پيشرفت ديابت نوع دو و بيماري قلبي و عروقي در بزرگسالاني كه مستعد ابتلا به ديابت هستند بررسي كردند.
براي اين مطالعه محققان افراد مورد مطالعه را به دو گروه تقسيم كردند و براي 16 هفته به يك گروه يك رژيم غذايي مملو از بادام و به گروه ديگر يك رژيم غذايي معمولي دادندو پس از 16 هفته مشاهده شد سطح كلسترول ال.دي.ال و حساسيت به انسولين در گروهي كه رژيم غذايي مملو از بادام داشتند به اندازه قابل توجهي بهبود يافته بود.