سرگروه تيم روبوكاپ انگليس: ايران در علوم رباتيك پيشرفت هاي بسيار خوبي كرده است
پروفسور 'استفان كمرون' روز پنج شنبه در حاشيه ششمين دوره مسابقات بين المللي روبوكاپ آزاد ايران در گفت و گو با خبرنگار علمي ايرنا با اظهار شگفتي از پيشرفت هاي علمي ايران در عرصه علوم رباتيك تصريح كرد : در مدت حضور در ايران شاهد پيشرفت هاي خيلي خوب تيم هاي ايراني درعرصه علوم رباتيك هستم اما در مورد اين مسابقات به دليل اين كه اولين حضور خود را تجربه مي كنيم اطلاعات زيادي نداريم .
وي افزود : در مدت حضور در جمهوري اسلامي ايران استقبال خيلي خوبي از تيم ربوكاپ انگليس شده است .
پروفسور كمرون يادآور شد: ربوكاپ در ايران از توجه و حمايت مالي مسوولان اين كشور برخوردار است اما دولت انگليس به دليل مشكلات مالي هيچ گونه حمايتي از توسعه علوم رباتيك نمي كند.
وي همچنين ضمن اظهار خرسندي از راه اندازي رشته هاي بين رشته اي در ايران گفت : وقتي شنيدم در ايران رشته هايي همچون مكاترونيك كه تركيبي از رشته هاي مكانيك و الكترونيك است، راه اندازي شده است ، بسيار خوشحال شدم . چرا كه تاسيس چنين رشته هايي مي تواند باعث پيشرفت هاي بسياري در توسعه علوم شود هرچند درانگليس از تاسيس چنين رشته هايي استقبال نمي شود.
استاد دانشگاه علوم رباتيك دانشگاه آكسفورد لندن و سرگروه تيم انگليس در اين مسابقات بين المللي با يادآوري اين مطلب كه براي نخستين باربه ايران سفر كرده ام، اظهارداشت:سال گذشته در مسابقات جهاني روبوكاپ از پروفسور ويسر سرگروه تيم هلند و از اعضاي فدراسيون جهاني روبوكاپ در خصوص جايگاه خيلي خوب مسابقات روبوكاپ آزاد ايران از نظر كمي و كيفي نكات مثبتي دريافت كردم و پس از دعوت مسوولان ايراني براي حضور در اين مسابقات اعلام آمادگي كردم .
سرگروه تيم انگليس در مسابقات بين المللي ربوكاپ آزاد ايران يادآور شد : تيم انگليس در سال 2008 چين ، 2009 اتريش و 2010 سنگاپور در مسابقات جهاني شركت كرده كه در ليگ شبيه ساز امدادگر در سال 2009 موفق به كسب مقام سوم شد.
وي افزود: در مسابقات روبوكاپ آزاد ايران نيز در ليگ هاي شبيه ساز 3 بعدي و ليگ فوتباليست استاندارد (نائو) حضور داريم كه در ليگ شبيه ساز 3 بعدي مدعي كسب مقام، اما در ليگ نائو در پي كسب تجربه ايم .
ششمين دوره مسابقات بين المللي روبوكاپ آزاد ايران با حضور 376 تيم از ايران و 18 كشور جهان در قالب 19 ليگ از 18 تا 20 فروردين ماه در نمايشگاه بين المللي تهران برگزار مي شود.
اگر من و شما خودمان را اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود
پنج شنبه 18 فروردین 1390 10:54 PM
تشکرات از این پست