0

دروازه های جمعه

mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

دروازه های جمعه

چشم هایم را بر دروازه های انتظار می آویزم، تا مگر صبحی تو بیایی از مسیری که وعده داده شده است. مردی را انتظار می کشم. گفته اند روزی خواهد آمد؛ از پس تمام ابرهای سترون نابارور.

خواهد آمد؛ مردی که در دستانش، خورشید لانه خواهد کرد و بر شانه اش آسمان مأوا خواهد گرفت.

با خورشید، تا وسط آسمانِ بی اشراق، از تو دور مانده، چشم می دوزم به تمام راه هایی که به تو ختم می شوند.

هر چند، هیچ کدامشان را نمی شناسم، امّا بوی تو را از بادها می شنوم. بادها تو را می شناسند.

بشارت آمدنت را شاید همین بادها برایمان بیاورند!

من ایمان دارم که روزی خواهی آمد؛ شاید همین فردا.

شاید همین فردا، تو بر پلک آسمانی چشم سیاه دنیا ـ کعبه ـ قد بر افراشته بایستی و با ذوالفقار نور در دست، فریاد برآوری که «انا بقیة اللّه فی أرضه»!

شاید همین فردا، این تویی که طنین صدایت به خون خواهی جدّت بر اندام شام تیره پوش، لرزه افکند!

من با خورشید، چشم به راه تو هستم.

هر جمعه، از طلوع صبح تا غروب روز، تا آن دقیقه که با دل و چشمی خونین، انتظار می کشیم جمعه ای دیگر را که در انتظار آمدنت بنشینیم بر دروازه های جمعه موعود.

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
پنج شنبه 18 فروردین 1390  4:40 PM
تشکرات از این پست
zahra_53
zahra_53
zahra_53
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 28735

پاسخ به:دروازه های جمعه

شاید این جمعه بیاید شاید .....

با تشکر از شما جالب بود . به امید تعجیل در ظهورش

http://bayanbox.ir/view/4901804249511124488/talar-koodak.gif

اصفهان نگین فیروزه ای جهان