0

برترين اخبار امروز

paandraa
paandraa
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1256

برترين اخبار امروز

داستانی که پیامبر(ص) را به شکل ویژه خنداند

کتاب  - پیامبر(ص) می‌فرموده است من نخستین کسی را که وارد بهشت می‌شود و آخرین کسی را که از دوزخ بیرون می‌آید، می‌شناسم. روز رستاخیز کسی را برای حساب می‌آورند به فرشتگان گفته می‌شود گناهان صغیره‌اش را بر او عرضه دارید، و گناهان کبیره‌اش را از او پوشیده می‌دارند.

به گزارش خبرآنلاین، درباره سیره نبوی و سنت رسول اعظم(ص) کتاب‌های بسیاری در کشورمان منتشر، ترجمه و گردآوری شده و در اختیار علاقمندان و پژوهشگران قرار گرفته است؛ کتاب‌هایی که هر یک وجوهی از کهکشان بی‌کران اخلاق حسنه حضرت ختمی مرتبت(ص) را نمایان کرده است گرچه همچنان قطره‌ای از دریای آن وجود نازنین هم برای مردم بازگو نشده است.

با این حال درباره لبخندزدن و متبسم بودن آن حضرت همواره روایت‌های متعددی نقل شده است مانند اینکه «پیامبر اعظم(ص) همیشه بر چهره‌شان لبخند جاری بود» و یا شوخی پیامبر(ص) با پیرزنی که به ایشان گفت: یا رسول‌الله! از خدا بخواه که من به بهشت بروم. پیامبر(ص) فرمود: «بهشت را جایی برای پیرزنان نیست!» پیرزن ناراحت شده بود که پیامبر(ص) ادامه داد: خداوند پیرزنان را ابتدا جوان می‌کند و بعد به بهشت می‌برد...» تعدادی از این روایت‌ها درباره چهره متبسم و شوخی‌های آن حضرت از کتاب «شمائل‌النبی(ص)، نوشته ابوعیسی محمدبن عیسی ترمذی با ترجمه دکتر دامغانی که سال‌ها قبل از سوی نشر نی منتشر شده، در ادامه می‌آید.

از ابوذر نقل می‌کنند که می‌گفته است: «پیامبر(ص) می‌فرموده است من نخستین کسی را که وارد بهشت می‌شود و آخرین کسی را که از دوزخ بیرون می‌آید، می‌شناسم. روز رستاخیز کسی را برای حساب می‌آورند به فرشتگان گفته می‌شود گناهان صغیره‌اش را بر او عرضه دارید، و گناهان کبیره‌اش را از او پوشیده می‌دارند. به او گفته می‌شود فلان روز فلان ساعت این گناه را و آن گناه را انجام داده‌ای و او اقرار می‌کند و از عرضه کردن گناهان کبیره‌اش بیمناک است... در این هنگام فرمان می‌رسد که به جای هر گناه برای او حسنه‌ای منظور دارید و آن بنده از روی طمع می‌گوید آخر من گناهان دیگری هم داشته‌ام که آنها را اینجا نمی‌بینم! ابوذر می‌گفته است در این هنگام دیدم پیامبر(ص) چنان لبخندی بر لب آورد و خندید که دندان‌هایش نمودار شد»

*

علی بن ربیعه نقل می‌کرد که در حضور علی(ع) بودم، مرکبی آوردند تا سوار شود. همین که پای در رکاب نهاد بسم‌الله گفت و چون بر پشت مرکوب قرار گرفت، الحمدلله گفت و سپس چنین گفت: «منزه است آنکه این را برای ما رام ساخت ما را یارای آن نیست.» آنگاه سه بار الحمدلله و سه بار الله اکبر گفت و سپس عرضه داشت: «بار خدایا پاک و منزهی! من بر خویشتن ستم کردم. مرا بیامرز که گناهان را جز تو نمی‌آمرزد.»

آنگاه لبخندی زد. من گفتم: «ای امیرالمومنین! از چه خندیدی؟» فرمود: «من دیدم رسول خدا(ص) چنین فرمود و از آن حضرت پرسیدم ای رسول خدا چرا لبخند زدی؟ فرمود چون بنده می‌گوید خدایا گناهان مرا بیامرز، پروردگار خشنود می‌شود از اینکه بنده‌اش می‌داند که کسی جز او گناهان را نمی‌آمرزد.» ‌‌‌‌‌

پنج شنبه 18 فروردین 1390  8:15 AM
تشکرات از این پست
paandraa
paandraa
کاربر برنزی

کفاشیان: منصوریان را تحمیل نکردیم/ کمی کروش را خسته کردیم اما دیگر نمی رود تلویزیون

علی کفاشیان می گوید برنامه های فشرده برای سرمربی در دو روز اول کاری اش کمی سبب خستگی او شده بود.

رئیس فدراسیون فوتبال در گفت و گویی با خبرآنلاین درباره حواشی ایجاد شده بر سر دستیار تیم ملی و دلخوری کروش از حضور در برنامه تلویزیونی 90  پاسخ گفت.

او که برای تماشای بازی استقلال و پاختاکور به ورزشگاه رفته بود ،گفت:« من مانده ام شما چه جور خبرنگارهایی هستید که نیم آیید ورزشگاه ، فوتبال نگاه کنید. بابا بیایید اینجا ، ببینید چه خبر است. چه هوایی ، چه مسابقه ای. فقط نمی دانم چرا همه هی تو زمین سر می خورند. از بازیکن گرفته تا کمک داور مسابقه. یک خورده باران آمده ، همه پشت سر هم دارند سر می خورند!»

سپس بحث با کفاشیان را به سمت علیرضا منصوریان می بریم. مربی تیم ملی که نشستش با کروش به ناگهان لغو شد. کفاشیان در این باره می گوید:« ببینید ما هیچ تحمیلی نمی کنیم. علیرضا منصوریان یکی از بهترین مربیان جوان ایران است. کروش فعلا شناخت جامعی از ورزش ایران ندارد و برای آشنایی بیشتر ، باید با مربیان سابق تیم ملی حرف بزند. من یا دیگر اعضای فدراسیون که نمی توانیم به او توضیح بدهیم چه اتفاقاتی در فوتبال مان افتاده است. منصوریان است که یکسال ، تمام مدت کنار تیم ملی بوده و می داند چه برنامه هایی داشتند و می واند شرایط کلی تیم ملی ، اطلاعات مربوط به بازیکنان و بسیاری از موارد دیگر را برای او شرح بدهد. به هر حال علیرضا دستیار اصلی افشین قطبی بوده است. »

او درباره لغو نشست کروش و منصوریان هم می گوید:« این اتفاق به دلیل یک عدم هماهنگی بوده و از شما هم می خواهم که خیلی به این مسائل دامن نزنید. مشکلی نیست و ما بزودی جلسه دیگری را برای شان هماهنگ می کنیم. این دو باید با هم حرف بزنند. کروش قطعا برای انتخاب دستیارش ، مختار است. ما کسی را به او تحمیل نمی کنیم.»

کفاشیان درباره خستگی سرمربی تیم به دلیل برنامه فشرده اش در دو روز اول کاری ، می گوید:« راستش قبول دارم که برنامه کاری او فشردگی زیادی داشت. صبح روزی که رسید ، فرصتی برای استراحت نداشت و تمام روز بعد را هم به صورت فشرده باید در مراسم مختلف شرکت می کرد و این سبب شد تا او کمی خسته شود. البته خودش مخالفتی برای حضور در برنامه 90 نداشت و یا اقلا من این را حس نکردم. البته شما خبرنگاران هم کمی عجول هستید اما این لازم بود که ما کروش را یکبار به همه مردم معرفی کنیم. حالا بعد از این دیگر سعی می کنیم که برنامه اش این قدر فشرده نباشد و حتی برای رفتن به تلویزیون و یا مصاحبه های متوالی برایش برنامه ی نمی گذاریم تا کمی زمان بیشتری برای تطبیق با شریاط کاری جدیدش داشته باشد. »

پنج شنبه 18 فروردین 1390  8:17 AM
تشکرات از این پست
paandraa
paandraa
کاربر برنزی

دوپاکستانی که جنازه یک زن را خورده بودند دستگیر شدند

حوادث > خارجی  - خانواده زنی که به تازگی درگذشته است متوجه شدند که جنازه در قبر نیست

بی بی سی که این خبر را منتشر کرده، افزوده ست:

دو برادر پاکستانی که متهم هستند جسد زنی را دزدیده و در حال پختن غذا بودند، دستگیر شده و بزودی محاکمه خواهند شد.

عارف علی و فرمان علی اوایل این هفته به دام پلیس افتادند. مقام های پاکستانی می گویند آنها در حین پختن جنازه زنی که به تازگی از قبر دزدیده بودند، گرفتار شدند.

خانواده این زن متوجه دزدیده شدن جسد او در قبرستان شهر سارگودها شده و به پلیس اطلاع دادند.

آنها زمین داران کوچکی در شهر دریاخان در مرز ایالت های پنجاب و پختونخوا هستند.

خانواده این زن گفتند که چند روز پس از مراسم تدفین مجددا به مقبره او سری زده اما مظنون شدند که مورد حفاری قرار گرفته است. آنها با نبش قبر متوجه شدند که جنازه در آن نیست.

پلیس می گوید: "آنها (متهمین) قسمتی از جنازه را بریده و مشغول پختن آن بودند که ما وارد صحنه شدیم."

بقایای جسد این زن 24 ساله که از بیماری سرطان درگذشت، در خانه این دو برادر کشف شد.

پلیس هنوز توضیحاتی درباره علت آدمخواری این دو متهم که گفته می شود در شرایط جسمی و روحی خوبی هستند، نداده است.

این دو برادر ظاهر گفته اند که پیش از آدمخواری، سگ های محلی را می خوردند.

پنج شنبه 18 فروردین 1390  8:18 AM
تشکرات از این پست
paandraa
paandraa
کاربر برنزی

عیادت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از احمد عزیزی

سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارشنبه شب باحضور در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه از احمد عزیزی شاعر کرمانشاهی عیادت کرد.احمد عزیزی بیش 3 سال است به علت عارضه مغزی در بستر بیماری است.

پنج شنبه 18 فروردین 1390  8:19 AM
تشکرات از این پست
paandraa
paandraa
کاربر برنزی

دوپاکستانی که جنازه یک زن را خورده بودند دستگیر شدند

حوادث > خارجی  - خانواده زنی که به تازگی درگذشته است متوجه شدند که جنازه در قبر نیست

بی بی سی که این خبر را منتشر کرده، افزوده ست:

دو برادر پاکستانی که متهم هستند جسد زنی را دزدیده و در حال پختن غذا بودند، دستگیر شده و بزودی محاکمه خواهند شد.

عارف علی و فرمان علی اوایل این هفته به دام پلیس افتادند. مقام های پاکستانی می گویند آنها در حین پختن جنازه زنی که به تازگی از قبر دزدیده بودند، گرفتار شدند.

خانواده این زن متوجه دزدیده شدن جسد او در قبرستان شهر سارگودها شده و به پلیس اطلاع دادند.

آنها زمین داران کوچکی در شهر دریاخان در مرز ایالت های پنجاب و پختونخوا هستند.

خانواده این زن گفتند که چند روز پس از مراسم تدفین مجددا به مقبره او سری زده اما مظنون شدند که مورد حفاری قرار گرفته است. آنها با نبش قبر متوجه شدند که جنازه در آن نیست.

پلیس می گوید: "آنها (متهمین) قسمتی از جنازه را بریده و مشغول پختن آن بودند که ما وارد صحنه شدیم."

بقایای جسد این زن 24 ساله که از بیماری سرطان درگذشت، در خانه این دو برادر کشف شد.

پلیس هنوز توضیحاتی درباره علت آدمخواری این دو متهم که گفته می شود در شرایط جسمی و روحی خوبی هستند، نداده است.

این دو برادر ظاهر گفته اند که پیش از آدمخواری، سگ های محلی را می خوردند.

پنج شنبه 18 فروردین 1390  8:20 AM
تشکرات از این پست
paandraa
paandraa
کاربر برنزی

کفاشیان: منصوریان را تحمیل نکردیم/ کمی کروش را خسته کردیم اما دیگر نمی رود تلویزیون

علی کفاشیان می گوید برنامه های فشرده برای سرمربی در دو روز اول کاری اش کمی سبب خستگی او شده بود.

رئیس فدراسیون فوتبال در گفت و گویی با خبرآنلاین درباره حواشی ایجاد شده بر سر دستیار تیم ملی و دلخوری کروش از حضور در برنامه تلویزیونی 90  پاسخ گفت.

او که برای تماشای بازی استقلال و پاختاکور به ورزشگاه رفته بود ،گفت:« من مانده ام شما چه جور خبرنگارهایی هستید که نیم آیید ورزشگاه ، فوتبال نگاه کنید. بابا بیایید اینجا ، ببینید چه خبر است. چه هوایی ، چه مسابقه ای. فقط نمی دانم چرا همه هی تو زمین سر می خورند. از بازیکن گرفته تا کمک داور مسابقه. یک خورده باران آمده ، همه پشت سر هم دارند سر می خورند!»

سپس بحث با کفاشیان را به سمت علیرضا منصوریان می بریم. مربی تیم ملی که نشستش با کروش به ناگهان لغو شد. کفاشیان در این باره می گوید:« ببینید ما هیچ تحمیلی نمی کنیم. علیرضا منصوریان یکی از بهترین مربیان جوان ایران است. کروش فعلا شناخت جامعی از ورزش ایران ندارد و برای آشنایی بیشتر ، باید با مربیان سابق تیم ملی حرف بزند. من یا دیگر اعضای فدراسیون که نمی توانیم به او توضیح بدهیم چه اتفاقاتی در فوتبال مان افتاده است. منصوریان است که یکسال ، تمام مدت کنار تیم ملی بوده و می داند چه برنامه هایی داشتند و می واند شرایط کلی تیم ملی ، اطلاعات مربوط به بازیکنان و بسیاری از موارد دیگر را برای او شرح بدهد. به هر حال علیرضا دستیار اصلی افشین قطبی بوده است. »

او درباره لغو نشست کروش و منصوریان هم می گوید:« این اتفاق به دلیل یک عدم هماهنگی بوده و از شما هم می خواهم که خیلی به این مسائل دامن نزنید. مشکلی نیست و ما بزودی جلسه دیگری را برای شان هماهنگ می کنیم. این دو باید با هم حرف بزنند. کروش قطعا برای انتخاب دستیارش ، مختار است. ما کسی را به او تحمیل نمی کنیم.»

کفاشیان درباره خستگی سرمربی تیم به دلیل برنامه فشرده اش در دو روز اول کاری ، می گوید:« راستش قبول دارم که برنامه کاری او فشردگی زیادی داشت. صبح روزی که رسید ، فرصتی برای استراحت نداشت و تمام روز بعد را هم به صورت فشرده باید در مراسم مختلف شرکت می کرد و این سبب شد تا او کمی خسته شود. البته خودش مخالفتی برای حضور در برنامه 90 نداشت و یا اقلا من این را حس نکردم. البته شما خبرنگاران هم کمی عجول هستید اما این لازم بود که ما کروش را یکبار به همه مردم معرفی کنیم. حالا بعد از این دیگر سعی می کنیم که برنامه اش این قدر فشرده نباشد و حتی برای رفتن به تلویزیون و یا مصاحبه های متوالی برایش برنامه ی نمی گذاریم تا کمی زمان بیشتری برای تطبیق با شریاط کاری جدیدش داشته باشد. »

پنج شنبه 18 فروردین 1390  8:21 AM
تشکرات از این پست
paandraa
paandraa
کاربر برنزی

عیادت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از احمد عزیزی

سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارشنبه شب باحضور در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه از احمد عزیزی شاعر کرمانشاهی عیادت کرد.احمد عزیزی بیش 3 سال است به علت عارضه مغزی در بستر بیماری است.

پنج شنبه 18 فروردین 1390  8:22 AM
تشکرات از این پست
paandraa
paandraa
کاربر برنزی

تبریک احمدی نژاد به رئیس جمهوری که 20 ساله شده

محمود احمدی نژاد در پیامی انتخاب مجدد نورسلطان نظربایف را به ریاست جمهوری قزاقستان تبریک گفت.

به گزارش خبرآنلاین، نورسلطان نظربایف از زمان فروپاشی شوروی به عنوان رئیس جمهور قزاقستان انتخاب شده است. نورسلطان نظربایف که اعلام شده با کسب ‌‌٥/٩٥ درصد آرا پیروز شد و برای پنج سال دیگر در سمت ریاست جمهوری این کشور باقی ماند گفته است: نتایج اولیه کمیسیون برگزاری انتخابات و آمارهای منتشر شده نشان می‌دهد که مردم قزاقستان، شهروندان ما، عملکرد ‌‌٢٠ ساله دولت من را تایید می‌کنند. 

رئیس جمهور کشورمان در پیام به نورسلطان نظربایف نوشته است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای نورسلطان نظربایف

رییس جمهوری قزاقستان

انتخاب مجدد جنابعالی به عنوان رییس جمهوری قزاقستان را صمیمانه تبریک می‌گویم.

اطمینان دارم مناسبات و همکاری‌های دوستانه بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری قزاقستان که تحت مدیریت شایسته جنابعالی تاکنون دستاوردهای ارزشمندی در عرصه‌های دو جانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی به همراه داشته است در آینده نیز توسعه و تعمیق خواهد یافت.

از خداوند متعال، استمرار سلامتی و موفقیت جنابعالی و بهروزی و سعادت دولت و ملت قزاقستان را مسالت دارم.

محمود احمدی نژاد

رییس جمهوری اسلامی ایران

پنج شنبه 18 فروردین 1390  8:23 AM
تشکرات از این پست
paandraa
paandraa
کاربر برنزی

پنج شنبه 18 فروردین 1390  8:24 AM
تشکرات از این پست
paandraa
paandraa
کاربر برنزی

جوانترین مادر بزرگ دنیا،زنی که در 23 سالگی نوه دار شد/عکس

- این زن کولی اهل رومانی در سن 23 سالگی نوه دار شده و حالا با 27 سال سن در کنار نوه چهار ساله در تصویر، نامش به عنوان جوانترین مادر بزرگ جهان به ثبت رسیده است.

ریفکا استانسکو در سن 11 سالگی در منطقه لیونل لایو ازدواج کرده ودر سن 12 سالگی نیز بچه دار شده است.

زنی که در 23 سالگی مادر بزرگ شدو نامش در گینس ثبت شد/عکس

پنج شنبه 18 فروردین 1390  8:26 AM
تشکرات از این پست
paandraa
paandraa
کاربر برنزی

پنج شنبه 18 فروردین 1390  8:27 AM
تشکرات از این پست
paandraa
paandraa
کاربر برنزی

تبریک احمدی نژاد به رئیس جمهوری که 20 ساله شده

محمود احمدی نژاد در پیامی انتخاب مجدد نورسلطان نظربایف را به ریاست جمهوری قزاقستان تبریک گفت.

به گزارش خبرآنلاین، نورسلطان نظربایف از زمان فروپاشی شوروی به عنوان رئیس جمهور قزاقستان انتخاب شده است. نورسلطان نظربایف که اعلام شده با کسب ‌‌٥/٩٥ درصد آرا پیروز شد و برای پنج سال دیگر در سمت ریاست جمهوری این کشور باقی ماند گفته است: نتایج اولیه کمیسیون برگزاری انتخابات و آمارهای منتشر شده نشان می‌دهد که مردم قزاقستان، شهروندان ما، عملکرد ‌‌٢٠ ساله دولت من را تایید می‌کنند. 

رئیس جمهور کشورمان در پیام به نورسلطان نظربایف نوشته است:

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای نورسلطان نظربایف

رییس جمهوری قزاقستان

انتخاب مجدد جنابعالی به عنوان رییس جمهوری قزاقستان را صمیمانه تبریک می‌گویم.

اطمینان دارم مناسبات و همکاری‌های دوستانه بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری قزاقستان که تحت مدیریت شایسته جنابعالی تاکنون دستاوردهای ارزشمندی در عرصه‌های دو جانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی به همراه داشته است در آینده نیز توسعه و تعمیق خواهد یافت.

از خداوند متعال، استمرار سلامتی و موفقیت جنابعالی و بهروزی و سعادت دولت و ملت قزاقستان را مسالت دارم.

محمود احمدی نژاد

رییس جمهوری اسلامی ایران

پنج شنبه 18 فروردین 1390  8:28 AM
تشکرات از این پست
paandraa
paandraa
کاربر برنزی

یک صفحه از شاهنامه مصور شاه طهماسب دوازده میلیون دلار فروخته شد

یک صحفه تاریخی از شاهنامه شاه طهماسب که نزدیک پانصد سال قدمت داشت در یک حراجی در انگلیس حدود دوازده میلیون دلار به فروش رفت که در نوع خود بی نظیر به شمار می آید.

به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر این صحفه که تصویری از درآمدن فریدون به شکل یک اژدها برای آزمودن فرزندش است که در یک حراجی در لندن به فروش گذاشته بود و نزدیک هفت و نیم میلیون پوند برابر با دوازده میلیون دلار به فروش رفت. ادوارد گبیس رئیس موسسه هنر خاورمیانه سوثه بی گفت این اثر بخشی از مجموعه استوارت کاری ولچ است که در نوع خود، مهم ترین مجموعه ای به شمار می آید که در طول چند نسل عرضه شده است.

این مجموعه بیشتر آثار کاغذی باقیمانده از مینیاتور های فارسی، مغول و هندی است. ما همچنین در این مجموعه، آثاری شیشه ای، سرامیک و فلزی نیز داریم. وی گفت ما خریداران متعددی اعم از خصوصی و موسسه ای داریم و موزه های مختلفی از آمریکا، اروپا، خاورمیانه و شرق دور به این مجموعه علاقه فراوان نشان داده اند. خریداران شخصی که علاقه مند به داشتن این اشیاء هستند بیشتر مایل به خرید این آثار هنری بزرگ هستند.

همچنین موسساتی که مایل به ارتقاء یا تکمیل مجموعه خود هستند و طرح هایی را در حوزه خلیج فارس شروع کرده اند، فعالیت های زیادی دارند و این امر به ارتقاء هنر اسلامی کمک کرده است. صفحات دیگری از این شاهنامه مصور و بی نظیر در موزه های تهران، برلین، دوحه و موزه مرکزی هنر نیویورک وجود دارند.

پنج شنبه 18 فروردین 1390  8:29 AM
تشکرات از این پست
paandraa
paandraa
کاربر برنزی

یک صفحه از شاهنامه مصور شاه طهماسب دوازده میلیون دلار فروخته شد

یک صحفه تاریخی از شاهنامه شاه طهماسب که نزدیک پانصد سال قدمت داشت در یک حراجی در انگلیس حدود دوازده میلیون دلار به فروش رفت که در نوع خود بی نظیر به شمار می آید.

به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر این صحفه که تصویری از درآمدن فریدون به شکل یک اژدها برای آزمودن فرزندش است که در یک حراجی در لندن به فروش گذاشته بود و نزدیک هفت و نیم میلیون پوند برابر با دوازده میلیون دلار به فروش رفت. ادوارد گبیس رئیس موسسه هنر خاورمیانه سوثه بی گفت این اثر بخشی از مجموعه استوارت کاری ولچ است که در نوع خود، مهم ترین مجموعه ای به شمار می آید که در طول چند نسل عرضه شده است.

این مجموعه بیشتر آثار کاغذی باقیمانده از مینیاتور های فارسی، مغول و هندی است. ما همچنین در این مجموعه، آثاری شیشه ای، سرامیک و فلزی نیز داریم. وی گفت ما خریداران متعددی اعم از خصوصی و موسسه ای داریم و موزه های مختلفی از آمریکا، اروپا، خاورمیانه و شرق دور به این مجموعه علاقه فراوان نشان داده اند. خریداران شخصی که علاقه مند به داشتن این اشیاء هستند بیشتر مایل به خرید این آثار هنری بزرگ هستند.

همچنین موسساتی که مایل به ارتقاء یا تکمیل مجموعه خود هستند و طرح هایی را در حوزه خلیج فارس شروع کرده اند، فعالیت های زیادی دارند و این امر به ارتقاء هنر اسلامی کمک کرده است. صفحات دیگری از این شاهنامه مصور و بی نظیر در موزه های تهران، برلین، دوحه و موزه مرکزی هنر نیویورک وجود دارند.

پنج شنبه 18 فروردین 1390  8:30 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها