نماينده ولي فقيه در انجمن اسلامي دانش آموزان:
دنياي امروز برخلاف خواست استكبار جهاني متعلق به ملت ها است
خرم آباد - نماينده ولي فقيه دراتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان گفت: برخلاف سياست هاي ظالمانه و اقدامات منفعت طلبانه استكبارجهاني، جهان امروز به ملت ها تعلق دارد و برهمين اساس اقدامات زورمدارانه كارآيي خود در جهان را از دست داده است.
|
|
|
به گزارش خبرنگار ايرنا، حجتالاسلام 'محمدجواد حاج علي اكبري' روز چهارشنبه در همايش جريان سازي جنبش دانشآموزي كه با عنوان 'جهان بدون صهيونيست' در مدرسه استعدادهاي درخشان شهيد بهشتي خرمآباد افزود: اين مهم موجب شده كه استكبار جهاني و رژيم صهيونيستي در شرايطي بسيار آشفته و نامناسب قرار گرفته و مشروعيت و جايگاهي خود در عرصه بين المللي و ميان ملت ها را به طور كلي از دست بدهند.
وي تصريح كرد: با پيروزي انقلاب اسلامي ايران، جريان آمريكايي و غرب يكي از مهمترين پايگاههاي خود در منطقه خاورميانه را از دست داد و امروز همه جهانيان شاهدند كه حركت حماسي ملت ايران در سال 57 ، مبدا يك تحول تاريخي در منطقه و حتي جهان شده است.
وي با اشاره به خيزش هاي مردمي در كشورهاي عربي و مسلمان منطقه، اظهار داشت: اين موج بيداري در كشورهاي منطقه خاورميانه كه حتي آثار آن در كشورهاي غربي نيز قابل مشاهده است تمام انديشههاي شوم دشمنان را پريشان كرده است.
حجت الاسلام حاج علي اكبري به جنايات رژيم صهيونيستي در غزه و فلسطين اشاره كرد و گفت: ظلم هايي كه در غزه و فلسطين عليه مردم مظلوم صورت ميگيرد ناشي از غفلت ملت هاي منطقه است كه به طور يقين موج بيداري و اسلام خواهي حاكم بر منطقه موجب تحرك بيشتر مردم و نابودي رژيم صهيونيستي و ايادي آن خواهد شد.