فرماندار بهشهر:
سعي ميكنيم در پايان سال متقاضي مسكن نداشته باشيم
خبرگزاري فارس: فرماندار بهشهر گفت: سال جاري با قوت بيشتري پروژههاي ساخت و ساز را به پيش ميبريم تا در پايان سال ديگر هيچ متقاضي مسكني نداشته باشيم.
به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان بهشهر، محمدرضا البرزي بعد ازظهر امروز در نخستين نشست اعضاي شوراي مسكن سال 90 با تقدير از مديران و مسئولان عضو شوراي مسكن اظهار داشت: تلاشهاي مديران در عرصه ساخت و ساز مسكن شهري و روستايي رضايتمندي عمومي را در پي داشته است.
وي با اشاره به گذشت يك سال از راهاندازي اداره مسكن و شهرسازي بهشهر خاطرنشان كرد: سال گذشته در واقع پيش زمينهاي براي آغاز فعاليتهاي حوزه مسكن و شهرسازي در شهر و روستاهاي شهرستان بوده و سال جاري با قوت بيشتري پروژههاي ساخت و ساز را به پيش ميبريم تا در پايان سال ديگر هيچ متقاضي مسكن نداشته باشيم.
البرزي گفت: در نيمه دوم سال 89، شوراي مسكن اين شهرستان 18 جلسه و 110 مصوبه داشت
نماينده دولت در بهشهر خواستار دقت و بررسي بيشتر در استعلامات مربوط به متقاضيان مسكن شد تا اعتباراتي را كه دولت براي احداث مسكن در نظر گرفته است در اختيار افراد واجد شرايط قرار گيرد.
البرزي تصريح كرد: برخيها به نام همسر، فرزندان يا برادران و خواهران خود در سامانه اينترنتي سازمان مسكن و شهرسازي ثبت نام ميكنند و در نهايت خانهاي را كه تحويل گرفتهاند، بهصورت اجاره در اختيار افراد قرار ميدهند و اين موضوع از طرفي نشاندهنده دقت كم در بازرسيها و بررسيها و از طرفي اجحاف به افراد متقاضي فاقد مسكن است.
* بهشهر رتبه دوم را در عملكرد ساخت و ساز مسكن دارد
رئيس اداره مسكن و شهرسازي شهرستان بهشهر با بيان اينكه 4 هزار و 500 متقاضي نهايي مسكن تا پايان سال 90 داريم، اظهار داشت: بر اساس برنامه 90 بايد 4 هزار و 344 عملكرد داشتيم كه اين آمار با اطلاعرساني بهموقع در آغاز سال، به 3 هزار و 579 عملكرد و وارد سامانه شدن 3 هزار و 412 متقاضي مسكن تا امروز رسيده است.
علي نصيري خليلي تصريح كرد: بهطور ميانگين هفتهاي 75 مورد عقد قرار داد ساخت مسكن داريم.
وي ادامه داد: شهرستان بهشهر در بخش اخذ پروانه ساخت و ساز رتبه چهارم و در عملكرد كلي رتبه دوم استان را دارد.
* رستمكلا و خليل شهر 960 متقاضي مسكن دارد
رئيس بنياد مسكن بهشهر نيز گفت: رستمكلا و خليل شهر در زمره شهرهاي زير 20 هزار جمعيت است و 960 متقاضي مسكن دارد.
حسن آشنا تصريح كرد: 208 واحد بهصورت انفرادي و 420 پروژه به صورت گروهي در خليل شهر مراحل ساخت و ساز را ميگذراند، همچنين 202 واحد انفرادي و 109 واحد گروهي يا انبوه سازي در رستمكلا در حال ساخت است.