براي آمارها متأسفم كه به سود الغرافه تغيير نكرد
متسو: سپاهان يك تيم شگفتآور است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال الغرافه گفت: سپاهان يك تيم شگفتآور است.
به گزارش خبرگزاري فارس، برونو متسو در نشست خبري پس از ديدار تيمهاي سپاهان و الغرافه اظهار داشت: در نيمه اول جريان بازي در اختيار الغرافه بود، اما در نيمه دوم سپاهان با پرس كه روي تيم ما انجام داد سازماندهي الغرافه را برهم زد و توانست نتيجه لازم را كسب كند.
وي ادامه داد: پس از آن پنالتي كه يك واقعيت فوتبال محسوب ميشود از انسجام الغرافه كاسته شد و پس از دريافت گل دوم نيز به كلي تمركزمان را از دست داديم كه اين موضوع منجر به از دست دادن نتيجه بازي شد.
متسو افزود: نبايد از اين امر غافل شويم كه سپاهان يك تيم قوي بود، اما در اين بازي و پس از دريافت گل دوم بازيكنان الغرافه تلاشهايشان به صورت فردي شد و همين دليل باعث شد نتوانيم در نيمه دوم نتيجه بگيريم.
سرمربي الغرافه در پاسخ به اين سؤال كه در كنار سپاهان چه تيمي شانس صعود دارد گفت: شانس ما كم است و ميتوانم بگويم وضعيت دشواري داريم، اما در واقع هنوز شانس صعود داريم.
متسو در مورد ميزباني سپاهانيها گفت: شهر اصفهان را خوب ديدم. اين شهر مردمي مهماننواز دارد كه بايد از آنها تشكر كنم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا از ستاره برزيلي تيمش راضي است، تصريح كرد: من در مورد تيم صحبت ميكنم و اگر در مورد يك بازيكن نظري داشته باشم آن را به خودش انتقال ميدهم.
به گزارش فارس در ادامه نشست سرمربي الغرافه در پاسخ به اين سؤال كه آيا سپاهان ميتواند قهرمان آسيا شود يا خير، گفت: با اين سه بازي كه از سپاهان ديدم اين تيم يك تيم شگفتآور بود. آنها اگر همين روند را ادامه دهند ميتوانند به مراحل بالاتر و حتي به جمع چهار تيم برتر آسيا برسند. اما آن زمان اظهارنظر در مورد قهرماني سپاهان سخت ميشود.
متسو در مورد اينكه وي به عنوان جادوگر و ناجي الغرافه به اين تيم آمده اما در 2 مسابقه 2 شكست را پذيرا شده است گفت: در فوتبال كسي از آينده خبر ندارد با اين حال ميخواهيم در آينده تيمي قدرتمند نشان داده و تلاش ميكنيم نتيجه لازم را كسب كنيم. مطمئن باشيد هنوز چيزي براي ما تمام نشده است.
سرمربي الغرافه در مورد ميزباني قطر در جام جهاني 2022 گفت: فاصله زيادي تا برگزاري جام جهاني باقي مانده اما قاعدتاً قطريها تلاش ميكنند ميزباني خوبي داشته باشند و با توجه به اينكه قرار است براي اولينبار يك كشور مسلمان ميزبان باشد قطعاً اين موضوع براي مردم منطقه يك امر مفيد به شمار ميرود.
وي در مورد اينكه روز گذشته از تغيير آمارها به سود تيمش صحبت كرده بود و چرا اين موضوع رخ نداد يادآور شد: براي آمارها متأسفم كه به سود الغرافه تغيير نكرد. ما مقابل يك تيم خوب بازي كرديم با اين وجود بايد اعلام كنم كه اولينبار بود كه سپاهانيها در نيمه اول نسبت به نيمه دوم ضعيفتر بازي كردند.