خبرگزاري دانشجويان ايران - اهواز
سرويس: صنفي
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي جنديشاپور اهواز گفت: برنامه علمي دانشگاه تا سال 1404 ترسيم شده و براي تحقق آن، برنامههاي كوتاهمدت پنج ساله نيز پيشبيني شده است و به اين ترتيب به گونهاي عمل خواهد شد كه دانشگاه جنديشاپور اهواز در سالهاي آينده به قطب علمي جنوب غرب كشور و قطب علمي كشور در زمينه بيماريهاي گرمسيري تبديل شود.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي ايسنا - منطقه خوزستان، دكتر سيد محمد علوي در نخستين نشست خبري هيات رييسه دانشگاه علوم پزشكي جنديشاپور اهواز، اظهاركرد: ترسيم نقشه جامع علمي كشور وظيفه سنگيني را بر عهده نظام آموزش سلامت قرار داده و براي تامين بهداشت و سلامت در جامعه چارهاي جز مجهز شدن به سلاح توليد علم نيست.
وي با بيان اينكه نظام بهداشتي و سلامت كشور در منطقه نمونه است، افزود: دانشگاه علوم پزشكي جنديشاپور اهواز با بهرهگيري از اساتيد مجرب، در زمينه توليد علم وظيفه خود را به خوبي انجام داده و اعضاي هيات علمي اين دانشگاه در زمينه توليد علم فعاليتهاي خوبي داشتهاند.
علوي تصريح كرد: برنامه علمي دانشگاه جنديشاپور اهواز تا سال 1404 ترسيم شده كه اين برنامه در قالب برنامههاي كوتاه مدت 5 ساله اجرايي ميشود و در بخش معاونت آموزشي اولويت بر ارتقاي علمي دانشگاه است و به گونهاي عمل خواهد شد كه اين دانشگاه در سالهاي آينده به يكي از قطبهاي علمي و آموزشي كشور تبديل شود.
معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي جنديشاپور اهواز خاطرنشان كرد: تبديل دانشگاه جنديشاپور به قطب علمي بيماريهاي گرمسيري كشور از ديگر برنامههايي است كه در نقشه علمي اين دانشگاه ديده شده است.
وي با بيان اينكه در سال 90 چند رشته جديد در دانشگاه جنديشاپور راهاندازي ميشود، ادامه داد: رشته تخصصي جراحي پلاستيك در سال جاري در دانشگاه راهاندازي ميشود و مقدمات راهاندازي رشتههاي غدد و رماتولوژي نيز فراهم شده است و از سال 87 تاكنون 16 رشته جديد در دانشگاه جنديشاپور ايجاد شده است.
علوي با اشاره به اجراي طرح پزشك خانواده در خوزستان، گفت: با توجه به اينكه با اجراي اين طرح نيازمند آموزش پزشكان هستيم، دورههاي آموزشي ويژهاي تعريف شده كه اين دورهها مقدمه ايجاد رشته پزشك خانواده در دانشگاه است.
انتهاي پيام
|