0

مجموعه طنز بگو كه هستم جلوي دوربين رفت

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

قرار است اين سريال ماه رمضان امسال از يكي از شبكه‌هاي سراسري پخش شود
جام جم آنلاين: سريال «بگو كه هستم» به كارگرداني اكبر منصور فلاح و تهيه‌كنندگي رسول هنرمند در 30 قسمت 35 دقيقه‌اي در صدا و سيماي مركز اصفهان مقابل دوربين رفت.

هنرمند در گفت‌وگو با خبرنگار ما ضمن اشاره به اين‌كه اين سريال بيش از 30 لوكيشن دارد، گفت: سريال بگو كه هستم، ويژه ماه مبارك رمضان امسال و براي پخش از يكي از شبكه‌هاي سراسري سيما تهيه مي‌شود.

وي با بيان اين‌كه 70درصد بازيگران اين مجموعه بومي هستند، تصريح كرد: با توجه به توليد سريال «در مسير زاينده‌رود» در سال گذشته و مسائلي كه به وجود آورد، تصميم گرفتيم بازيگران اين سريال به زبان اصلي خودشان صحبت كنند.

هنرمند افزود: در سريال بگو كه هستم انتخاب شخصيت‌ها براساس لهجه صورت گرفته تا بازيگران تهراني مجبور نباشند با لهجه اصفهاني صحبت كنند.

داستان اين سريال درباره مراد (جهانبخش سلطاني) است كه بعد از چندين بار كه خانه را ترك كرده به منزلش مراجعه مي‌كند و متوجه مي‌شود كه همسر (پوراندخت مهيمن ) و فرزندانش خانه اجاره‌اي را ترك كرده و به مكان نامعلومي رفته‌اند. همسرش نامه‌اي براي او گذاشته كه اگر در زمان معين (ماه مبارك رمضان) تغيير رفتار ندهد، بايد او را طلاق دهد. مراد تصادفي با 3 دانشجو (مهدي سلوكي، مهدي اميني‌خواه، مهدي باقربيگي) ، آشنا مي‌شود و اين ابتداي راهي است كه مراد در آن گام گذاشته است.

هنرمند تصريح كرد: عنوان سريال براساس داستان انتخاب شده و گروه توليد تلاش مي‌كنند از جذابيت‌هاي تاريخي و فرهنگي شهر اصفهان نيز در جذب مخاطب استفاده كنند. هنرمند با بيان اين‌كه اين سريال بيش از يك ماه پيش توليد داشته است، خاطرنشان كرد: با توجه به هماهنگي‌هاي به عمل آمده تصويربرداري تا پايان خرداد به اتمام خواهد رسيد.

وي با توضيح اين‌كه سريال تدوين همزمان خواهد شد، گفت: پس از گذراندن مراحل صداگذاري و موسيقي 15 تير امسال اين مجموعه تحويل صدا و سيماي مركز اصفهان خواهد شد. به گفته وي سريال بگو كه هستم با مضمون طنز جلوي دوربين رفته است. در اين سريال بازيگراني چون جهانبخش سلطاني، مهدي سلوكي، پرستو گلستاني، مهدي اميني‌خواه، محمد الهي، پورانداخت مهيمن، مهدي باقربيگي، كاظم افرندنيا، محمدعلي مياندار، شيرين صمدي، نرگس صابري و مهدي شهداد به ايفاي نقش مي‌پردازند.

در ساخت اين سريال تلويزيوني ابوالفضل دودانگه (تصويربردار)‌، مجتبي حبيب‌اللهي (صدابردار)،‌ حسين منصورفلاح (طراح صحنه و لباس) و‌ مهدي صادقي (طراح گريم)‌ همكاري كرده‌اند.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

چهارشنبه 17 فروردین 1390  8:57 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها